[REPLY]
Kun oplevet god behandling. Hurtig prisgivning på specielle ønsker, fik tilmed mail med vedhæftet eksempel på "omtegnet" logo, så det kunne ses og bedømmes, inden det kom som færdig vare. I det hele taget hurtig behandling og levering. Altid fået det ønskede, eller mere. Perfekt skåret og forsvarligt pakket.
Dog har jeg ikke handlet her i over et år, men handler her igen hvis noget skal klistres til :)
Super service og hurtig levering. Også mange gode ideer er der kommet fra Stickers.dk, når vi har skulle bruge noget nyt materiale.
Vi har kun èn leverandør på dette pmråde, alt andet er overflødig..
Jeg har brugt Stickers.dk flere gange gennem årene, og hver eneste gang har service, kvalitet, leveringstid og pris været fuldt ud tilfredsstillende. Jeg kommer helt sikkert også til at bruge dem fremover.
Jeg bestilte hos stickers.dk for 2 dage siden den 19/09/2011
Og har nu i dag modtaget min bestilte vare i en kuvert
Jeg ligger billeder op efter det fuldførte arbejde, før og efter :-)
Kan godt anbefale stickers.dk til andre!
Bestilte en standard sticker og en special klub sticker. De var med samme skrifttype og samme folie, alligevel måtte jeg betale for to leveringsomkostninger :o/ Anyway varen kom hurtigt og fin kontakt via e-mail, og jeg modtog de to bestillinger i to kuverter.
Jeg bestilte et tilbud på noget reklame-mærker. Jeg fik et tilbud og et eksempel dagen efter. Jeg var dog ikke helt tilfreds teksten, så fik et nyt samme dag. Bestilte senere på dagen og modtag dagen efter. Så de får min varmeste anbefaling
Har bestilt streamers og stickers hos den mange gange, og får altid varen uden bøvl. Super firma!!!
Kan varmt anbefales...
Jeg bruger stickers til alle mine skilteopgaver (erhverv), og har altid fået supergod service. Levering dagen efter, eller samme dag efter aftale. Selv store opgaver med specialfolie har været løst til UG (men ikke til dagen efter :-)
Jeg giver stickers.dk min varmeste anbefaling.
Jeg betalte 84 kr i fragt fordi jeg skulle have en spartel med til at glatte klistermærkerne ud med. Da jeg modtog varen var de bare i en oprevet konvelut hvor der manglede 6 klistermærker og porto på for 22 kr og hverken stickers.dk eller postdanmark ville dække..