We are hiring!

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Stjernebiler

Pas på! Anden sælger bag firmaet..

Vi har købt en bil igennem stjerne biler og har ventede flere måneder på og få den lavet.! Og vi tror højt og helligt på og købe bil igennem firmaet, men køber faktisk bilen igennem en privat mand, som udgiver sig for og være bilsælger og ejer af stjernebiler.!
Vi har dog fået lavet vores bil efter og have måtte true med divs. ting. blandt andet skriver her, FDM, medierne osv.. Og mangler stadig en masse ting som sku have været lavet inden køb, som ikke er blevet lavet endnu.

PAS PÅ HVEM I KØBER AF!

Stjernebiler

Uacceptable oplevelse

Jeg har en meget dårlig oplevelse med en bil jeg har købt af Hans Jensen fra Stjerne Biler, efter at vi havde haft den i ca. 3 måneder kom der en fejl på bilen, vi fik afleveret bilen så den kunne laves på garantien, så fik vi bilen tilbage og lidt efter fik vi en regning på repperationen, så to vi fat i Hans og spurgte hvad det var for noget, så sagde han til os at vi havde købt bilen som beset, der knækket filmen for os, for som købeloven siger så har en autoforhandler 1 år´s garanti.

Køb ikke en bil af Hans Jensen Stjerne Biler Stenløse han er danmarks største fusker.

Han har også lige været i TV2 Øst for det samme.

Er Stjernebiler din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk