We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Stof2000 anmeldelser

Stof2000 Logo
Kunderne om Stof2000 : »Lækkert Gaia & Ko stof« »Jeg blev glad i dag« »god service« 9
Godt

• Lena L
  • 7 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Jeg blev glad i dag

Bestilte i går, torsdag, en masse velcro og her dagen efter, fredag, kom Posten og afleverede det. Det må man da sige, er god og hurtig service!

Udvalgt anmeldelse om Stof2000

• LEJ
  • 6 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Lækkert Gaia & Ko stof

Jeg købte i torsdags noget rigtig lækkert Gaia & Ko stof på nettet, som de havde skaffet. Det er det orginale stof, og så var det ovenikøbet billigt. Jeg fik en mail fredag om at jeg kunne hente det i butikken, da de havde modtaget det fra københavn. Super god og hurtig levering. Det eneste minus er den dyre fragt, som gjorde at jeg valgte at hente varen i butikken.

god service

Har fået en god service hurtig levering og super kvallitet på en prisbillig vare..

ingen problemer!

købte mandag og fik det leveret torsdag, så selve leveringtiden er perfekt.
Fik leveret det jeg havde købt og det var pakket forsvarligt ind.

Lidt dyr fragt

Jeg har kun købt garn his stof2000, og der har aldrig været problemer.

De får dog kun 4 stjerner fordi jeg synes de er meget dyre i fragt i forhold til andre steder. Man kan godt nok gratis få det leveret til en af deres butikker, men hvis man ikke har bil, og der er over 30 km til den nærmeste stof2000 så er det jo ikke en mulighed man kan benytte sig af.

Stof2000

Ineffektiv, misvisende og kun den lave pris retfærdiggøre købet

Når du som kunde bestiller produkter til afhentning et specifikt sted oplyses du om stoflevering sker tirsdage. Butikken vil tage kontakt når det er fremme. Pengene forudbetales, levering tager normalt to uger, ingen tager kontakt før du selv henvender dig. Lagerstyring, vidensdeling og kundekontakt er ikke indarbejdet godt nok.

Det er muligt den lave pris retfærdiggøre meget, men uanset hvad du betaler for, bør du som kunde forvente hvad du bliver "lovet".

Hurtigt og nemt

Savnede lidt flere kategorier at søge i, men ellers hurtigt og nemt. Bestilte søndag aften, modtog onsdag med posten.

Stof2000

Det bedste stof sted i DK

Jeg er så glad for at stof2000 findes, de giver en super service og er utrolig venlige overfor deres kunder. Jeg har handlet hos dem igennem 6 år, og har ikke været uheldig en eneste gang, de er faglige og professionelle. Kan varmt anbefalde dem, webshoppen funger også perfekt bestiller for det meste herigennem da jeg ikke har meget tid til at rende i butikker..... Mange webshop kunne lærer af dem ;o) masser af roser til stof 2000

Meget fin webshop

Det er altid lidt svært at bestille stof over en hjemmesiden, men jeg synes at Stof2000´s webshop er meget god og jeg fik en fin fornemmelse af hvordan de foreskllige stoffer så ud i virkeligheden.
Lidt større udvalg savnes.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk