[REPLY]
Rigtig god service og for mit vedkommende et godt produkt!
Skulle flytte i lejlighed med min kæreste, og da jeg ikke kunne bestille bredbånd til en bestemt dato på deres hjemmeside, ringede jeg til kundeservice. Fik at vide, at vores modem osv ville ligge i postkassen en dag eller to efter indflytningsdagen, som jeg selv havde bedt om, så langt så godt, og vi var glade - troede vi.
Halvanden uge efter indflytning vælger jeg at ringe til Stofa, da jeg ikke en gang havde fået "tak for din bestilling" pr post, som ellers skulle være ankommet til min tidligere adresse lang tid før flytningen. Der fik jeg så fat i en rigtig sød sælger (ærgeligt jeg glemte navnet, for han fortjente altså ros for at handle så hurtigt!), men han kunne overhovedet ikke finde mig i systemet, hvorefter han fik mit nummer og ville kontakte mig når han fandt ud af noget. 5 minutter senere ringer han og beklager, men min bestilling havde nogle kommet til at annullere! Nå, han får mig sat ind i systemet igen, og får lavet lidt af en hastesag ud af det, eftersom både min kæreste og jeg havde ret meget brug for internettet til vores studier.
Da vores modem langt om længe ankommer, mangler vi internetstikket, så jeg sendte den bedre halvdel ud for at købe et, for vi gad altså bare ikke vente på at få et nyt med posten, hvorefter han pænt kunne få at vide, at det solgte de ikke - det SKULLE vi have hos vores udbyder. Så måtte vi jo liiige ringe igen-igen. Der fik vi så fat i en medarbejder, hvor vi enten havde valget om selv at komme og hente det, i den fuldstændig modsatte ende af byen, ellers kunne der gå (hold nu fast) TRE-FEM hverdage for at sende et skide stik! Vi måtte pænt takke ja til at få det sendt, da ingen af os har bil.
Da vi så endelig får det hele, er jeg endelig klar til at installere programmet. Selvfølgelig mangler der så en manual til Mac (det havde jeg dog næsten regnet med), men det kørte, og jeg var lettet over det endelig virkede.
MEN så startede alle vores udfald, og det kunne jeg egentlig ikke rigtig forstå, eftersom jeg sad max 3 meter væk fra modemet. Ringede til Stofa igen-igen-igen hvor en eller anden sinke fortalte mig, at jeg bare skulle skifte kanal. Hun kunne godt gøre det for mig, men fremover skulle vi selv gøre det via stofanets hjemmeside. Derudover boede vi jo også i et meget tæt bebygget område (gågaden i byen), så der var mange på linierne, så den kunne have svært ved at nå min computer. Så fik hun pænt at vide, at et modem altså bare skal kunne trække minimum 3 meter i samme rum! Selvom vi har prøvet stort set alle kanaler nu, er der stadigvæk meget store udfald, og jeg er ved at være træt i ryggen af at sidde ved tv-bordet med internetstikket plottet i min computer, bare for at få LIDT internet.
Før jeg flyttede, var jeg hjemmeboende, og der fungerede Stofa nærmest fejlfrit, så det var derfor vi valgte det, og fordi det helt klart var det billigste når vi MEGET sjældent har hele 3 enheder koblet på - og der tilter vores modem da helt!
Efter at have været flyttet fra TDCs pisse dyre men stabile net har jeg fået stofa hvilket jeg troede ville være super fedt..
Men nej .. Har tideligere været kunde hos telenor, fullrate og tdc men Stofa tar prisen for det mest ustabile net jeg har oplevet...
Jeg kontakter selvfølgelig kundeservice via livechatten som jeg pludselig bliver smidt af fra... underligt?? ja.. jeg finder ud af at nettet går midt i supporten men kommer igen efter nogle minutter.. Jeg logger på igen og får hende dem samme.. hun forklare så at hun åbenbart laver en fejlsøgning og at det vil tage en halv time, og det var derfor nettet kommer og går... hmm okay!
2 timer efter har jeg stadig ingen net og kontakter livechatten via min telefon og forklare at der har været lavet en fejlsøgning og jeg nu slet ikke kan komme på.. efter en langsommelig process og næsten 45 minutter på chatten har jeg stadig ikke fået løst stabilitetsproblemet..
Det jeg synes er mest underligt er at midt i min samtale over telefonen så kommer der pludselig en ny medarbejder og tager over uden videre.. også burde de måske at øve sig i at sige at der lige går et øjeblik så man ikke skal sidde og være klamret til sin computer eller telefon.. det er vel almindelig pli?
Jeg modtog netop en regning fra stofa på knap 1000 kroner på en gameml adresse jeg ikke har boet på i 1½ år, hvilket selvfølgelig både er underligt og irriterende.
Efter at have ventet i mindre end 5 minutter i telefonen fik jeg fat på en meget venlig kvinde som efter lidt undersøgelse konkluderede at det var noget rod og jeg bare kunne smide fakturaen ud og ikke tænke mere over det.
Utrolig god kundeservice i mine øjne, normalt plejer teleselskaber og internetudbydere at stå meget hårdt fast på at de altid har ret ligegyldigt om regningen kommer flere år senere.
Så 5 stjerner - Dengang jeg boede på adressen var jeg også fuld ud tilfreds med internet samt tv jeg havde igennem dem.
Jeg har netop fået indført en stik-ledning i min lejlighed så jeg kan de TV og dét er rart, men processen har været lidt lang.
Jeg henvendte mig personligt i en af deres kundebutikker d. 12. jan. 2012 for at høre hvordan mulighederne var for at få Stofa TV i min nyindflyttede lejlighed. En venlig mand forklarede mulighederne, men det krævede et tekniker besøg inden jeg præcis kunne få en pris på det. Fair nok. Han ville komme indenfor 10 hverdage og så ville jeg høre fra dem.
Den 26. jan 2012 havde jeg ikke hørt fra dem og vælger derfor at ringe ind til deres (centrale) kundeservice. Jeg får at vide at hun ikke kan svare på mit spørgsmål. Hun vil sende sagen videre til en kollega, som efterfølgende vil kontakte mig.
Den 30. jan. 2012 har jeg stadig ikke hørt fra STOFA, så jeg vælger at henvende mig personligt i en af deres kundebutikker igen. Her får jeg den nødvendige hjælp og rådgivning og får bestilt en tekniker, som vil installere stik-ledningen.
Teknikeren har så netop været her, d. 7. feb. 2012.
Men... Stikket er ført ind i soveværelset fordi det vender ud mod gaden - fair nok. Men mit TV står tilfældigvis i stuen og at trække en ledning gennem åbne døre er ikke det mest optimale. Teknikeren forklarer at han godt vil kunne føre en ledning op på loftet og derfra ind i stuen, men det vil kræve at jeg bestiller en ny tekniker tid til at løse det problem.. Og gad vide hvor længe det mon vil tage? Men teknikeren var venlig fik TV'et til at virke inden han gik.
Jeg har så netop hørt at de fysiske kundebutikker skal nedlægges og det er jeg personligt meget ked af. Der er kun sket noget når jeg har henvendt mig personligt et af disse steder.
Men jeg synes deres TV-pakke er attraktiv, så så længe det fungerer er jeg nu tilfreds.
Havde et problem med at logge på nettet via datterens bærbare, ringede til Stofa og blev guidet let og elegant igennem.. super service :)
Jeg har både bredbånd og tv-pakke fra Stofa.
Forbindelse og signal fungerer uden problemer, men jeg forstår ikke hvorfor prisen ikke sænkes en anelse så kunder aldrig vil overveje andre selskaber.
Tiltagende problemer med udfald og svær fremkommelighed.
Uduelige og inkompetent kundeservide der intet fatter da problemet er periodisk og sjældent er der når de tester.
Deres hastigheds måler er MEGET optimistisk og viser hurtigt 10 mb mere end man har .. Tester man på uvildige sider ligger resultaterne noget under deres målinger.
Flaskehalsproblem ved større og længerevarende downloads hvor hastigheden går helt i knæ os selvom selvom de er færdige hænger forbindelsen stadig nede på 0,5-1 mb selvom forbindelsen sku hedde 30/3 .. En genstart af modemmet førend det køre ok igen indtil næste gang man downloader.
Stofa benægter og deres uduelige teknikere kommer og er der kun 5 min hvor problemet ikke kan nå at opstå.
Det er helt til grin og ud fra alle de andre anmeldelser kan jeg se det ikke er et enestående problem selvom de påstår det og fortæller de ikke har hørt om det før.
Så kort sagt hold jer væk.
Forstår ikke forbruger ombudsmanden ikke går ind og sætter dem på plads når der er så mange problemer.
Jeg har vel efterhånden haft stofanet i 15 år, og jeg må sige at jeg er ganske godt tilfreds.
Til alle jer der oplever en masse udfald, vil jeg tro at det i mange af tilfældende kan afhjælpes ved at få skrevet computerens "mac-adresse" ind under indstillinger når du er logget på Stofas website.
Dagligt må vi genstarte vores modem, da internettet falder ud.
Tirsdag 31/1 oplevede vi også udfald på tv'et á 3-5 minutters varighed.
Vi har et helt nyt tv, så tvivler stærkt på at fejlen ligger dér.
Da vores modem gik i stykker, måtte vi selv til en butik for at få et nyt, da det ville tage lang tid (op til en uge eller to, tror jeg der blev sagt), hvis det skulle leveres til os.
Træls når man ikke har bil, og butikken har begrænset åbningstid.
Jeg har nu boet på denne adresse siden julimåned og mit internet fungerer stadig ikke. Hvis jeg skal være korrekt, så kan jeg godt få adgang til internettet, Jeg kan downloade, men jeg kan ikke bruge nogle browser. Evigt og altid driller.
Hvis jeg siger, at siger, at jeg flere gange har kontaktet stofa, er det en voldsom underdrivelse. Hver gang får jeg løfter om det ene og det andet, så som opkald fra Stofa, en teknikker og lignende. Der sker bare ikke rigtig noget.
Jeg er efterhånden træt af at snakke med support. Det eneste de gør er, at ændre kanalen. De er søde nok og de fleste prøver at hjælpe, men det løser ikke problemet. Her kommer finten så. Support og kundeservice kan ikke kommunikere. Dvs. Support kan ikke sikre, at der kommer en teknikker ud for at løse problemer, siden de tydeligvis ikke kan løse problemet bag skærmene hos Stofa. De kan heller ikke give en klagesag videre eller sørge for at man bliver ringet op ang. kundeservice. Hvad fanden er det for et firma?!!?
Alene i dag har jeg siddet i kø i 43 minutter. Hvis man endelig skal ringe til dem så mange gange, som det tydeligvis er nødvendigt, så SØRG DOG FOR KORTERE KØ!!!! Mange firmaer har målet af 80 % af opkaldene skal svares inden for 30 sekunder, 45 sekunder, 1 minut. På en eller anden måde måler Stofa i en hel anden skala, der er nemlig ikke ualmindeligt af vente 30-45 minutter - eller ja en time. Man skal jo nærmest juble, hvis bare man kommer igennem inden man er faldet i søvn!!
Det er simpelhen ikke godt nok!
Den eneste grund til at I får en stjerne er, fordi tv'et faktisk virker. Resten har I virkelig brug for at arbejde på!!
Jeg håber inderligt, at de får styr på deres sager.
Stofa's kundeservice er i forvejen dårlig. Selv har jeg i forbindelse med tilslutning til Stofa over de sidste par måneder henvendt mig i butikken mange gange, således også i går hvor jeg tilfældigvis blev klar over butikslukningen. - Talte med andre kunder som også foretrak at komme i butikken p.g.a. manglende service pr. tlf. og mail.
Underligt nok ser jeg i skrivende stund ikke noget på Stofa's side om lukningerne, tværtimod er siden med butikkerne stadig, som den altid har været. Heller ikke Aalborg Nørresundby Antenneforening har udmeldt noget.
Fedt med 20 MBit stabilt net. Knapt så fedt med besværlige koder og opringninger, hvis noget ikke virker. Heller ikke helt billigt, men er vist eneste udbyder for lejligheden...
jeg har stofanet internetforbindelse og det er det værste p** nogensinde man falder ud 5 gange om dagen ringer derind og skal sidde i kø i 60 minutter..
HOLD JER FRA STOFA!!!
Da jeg bor i en boligforening, er Stofa den eneste tv-udbyder jeg kan bruge - hvilket på ingen måde er til min fordel.
For det første er regninger fuldstændig uigennemskuelige. De opkræver 'leje' og kontingent i langt højere grad end deres konkurrenter. Samtidig er kundeservicen virkelig ikke noget at råbe hurra for..Medarbejderne er venlige, men ikke særlig professionelle.
Det er en fin ordning, at man har prøvekanaler, men systemet kunne sagtens optimeres.
Jeg tror dét, jeg bedst kan lide ved Stofa, er deres design - og der siger ikke særlig meget.
Da jeg fik pakken glemte de at sende papir med sign-on id med. Så jeg måtte have fat i support lige fra start, dog var supporten rigtig god - trods ventetid.
Efter at have taget en del hastighedstests kan jeg konstatere at deres internet hastigheder ikke helt giver hvad de lover.
TV fra dem køre dog upåklageligt.
Jeg er desværre beboer i en boligforening og er derfor tvunget til at være kunde hos Stofa.... SUUUUK!
Jeg lider under massive kanaludfald og manglende internet dagligt og HVER eneste gang og jeg kontakter Stofa har de mystiske grunde til problemerne, jeg har fået grunde som at naboes TV forstyrrer mit TV og internet, at det skyldes en parkeringsplads tæt på deres udstyr i marken og den allerbedste; at der var for koldt til at signalet kunne komme igennem... det næste bliver vel nisser og enhjøninge. Jeg ved lidt om IT og deslige og jeg kan ikke forstå at Stofa har problemer med at få signal igennem - teknologien til at alt kunne køre perfekt findes og meget af det ville være gratis for Stofa at bruge men de insisterer på at lave det mest komplekse, og derfor ustabile, system de kan. Man kunne jo komme til at tænke over hvorfor - vil de gerne af med deres kunder? Der kommer vi så til den anden del af min irritation - kundeservice...? Hvem er disse folk som Stofa ansætter? Jeg er blevet kaldt idiot og tåbe (ordret) af Stofas kundeservice - det er altså ikke i orden! Desuden er der tilsyneladende ikke nogen som helst hos Stofas kundeservice der ved noget som helst om digitalt tv - den eneste hjælp der er at få er ALTID at man bare skal prøve at køre en ny kanalsøgning og med det niveau af service kunne de lige så godt sætte en optagelse til at køre og så spare kunderne for den udgift.
Det værste er at jeg ikke selv har nogen som helst mulighed for at forhandle - jeg KAN ikke opsige mit abonement og jeg MÅ ikke skifte udbyder pga Antenneforening Århus som jeg er tvunget til at være medlem af...
Elendige STOFA. Deres iPad APP virker heller ikke...
Generelt om nettet.
Når det ikke virker, har jeg nu sikret mig at jeg kan gå på mit TDC bredbånd, men det er ikke særlig hurtigt. Er den helt gal med både STOFA og TDC, bruger jeg enten min 3-Mobilrouter eller TDC Iphone netværksdeling. Det er åbenbart nødvendigt hvis man vil være rimelig sikker på at være på nettet heroppe nordpå :-(
- har nu forsøgt helt enkelt! - at se DR1 TV2 o.s.v. på STOFAS APP til iPad. Det så jo lovende ud i starten, men jeg må kaste håndklædet i ringen efter 3 måneders forsøg. Jeg har prøvet alle routernes indstillinger, men det hakker stadig eller går fuldstændig ned. Håbløst at se TV på en iPad. Bruger nyeste iMac, Macbook Air, TimeCapsule, iPad og IPhone 4S.
Vi må se om ikke Apple snart kommer med en ITunes løsning. Apple´s ting plejer da i det mindste at fungere.
Jeg kan lige tilføje at der 8 ud af 10 gange har været 20-30 min. ventetid for at komme igennem til STOFA-supporten, og de fleste gange er det temlig u-vidende personer man kommer til at tale med, - sørgeligt!
Det er godt nok dyrt at bo i udkantsdanmark (Snekkersten), hvis man vil have en rimeligt sikkerhed for at være på nettet altid.
Har været i kontakt med kundeservice et par gange - altid en sludder for en sladder, og ingen løsninger.
Har haft problemer med ustabil Zaptor boks, dette er der åbenbart ingen løsning på. Den lever til tider sit eget liv.
Der blev ændret kanaler i en tilvalgspakke jeg havde, ønskede at opsige ekstra pakken, men sørme om der ikke var opsigelsesvarsel på, selv om det var STOFA der havde fjernet kanaler. Så betaler for en pakke jeg ikke ser - fedt...
Fik at vide jeg skulle skrive en klage, hvilket er gjort, men den har man selvfølgelig heller ikke modtaget svar på.
Håbløst, men som forventet. Det er jo Stofa
Min udgående mailserver afviser mine udgående mails, men fordi jeg har INDGÅENDE mails via webhotel, så vil Stofanet supprt ikke fejlsøge, men anbefaler mig at kontakte udbyder af webhotel. Men de har sq nok ikke så meget at gøre med mail.stofanet.dk at gøre...
Indtil jeg får en anden udbyder kan jeg så ikek skrive mails, flot stofanet!
Vi har haft en ualmindelig dårlig oplevelse med overgang til digital TV hos stofa. I sin enkelthed fungerer Zaptorbox og fjernbetjening ikke. 8 henvendelser til Stofa kundeservice & hotline + 2 skriftlige, hvor man lover at vende tilbage inden for en given tidsfrist, udskydes med en automatisk mail med undskyldninger om at man ikke har tid - vi går endnu en uge imøde uden fungerende TV da Stofas hotline ikke kan/vil forklare brugen af deres eget produkt.
At flere af medarbejderne er flabede og arrogante udover enhver rimelighed gør ikke sagen bedre.
Da både produkt og service er under lavmål, er der blot tilbage at sige "aldrig mere stofa" med mindre man er masokist
Når man kun skal betale for coda afgift, og et par øre til driftomkostninger så er det grælt at stofa skal have 49 kr for at man kan leje en film på ens egen tv... det koster jo kun dem få kroner at vise dig den. blockbuster og andre konkurrenter har dog udgifter til lønninger, husleje, strøm, vand varme etc etc etc... så det er sgu strengt at stofa bare skruer prisen helt op under loftet og malker den helt vildt! når deres omkostninger ved at leje en film ud, er mellem 0,5-5 kr så er fortjenesten til dem helt ude i hampen!
desuden er deres routere ikke specielt stabile, og er der 2 computere på samtidig via det trødløse net, så er den nærmest ved at koge over...
Da de første tv-pakke kort kom frem, skulle man købe dem, men så begyndte STOFA bare uden videre også at tage lege for dem, også selvom man kan fremvise kvittering. utroligt at det er lovlig
Jeg har tidligere haft cybercity, som virkede utrolig ustabilt. Men efter at have skiftet til stofa oplever jeg aldrig sådan noget mere. - Jeg har også Zaptor, og ja, den kan til tider være lidt ustabil, men sådan er det med elektronik. Den fungere som den skal, og udfylder mine behov
Ind i mellem er der problemer af varierende grad. Det er for omfattende at beskrive, hvad vi har haft af problemer siden vi fik stofanet/Zaptor.
Med undtagelse af en enkelt gang eller to har vi været tilfredse med den support vi har modtaget. De mennesker, som sidder der er meget tålmodige.
Dog synes jeg, at det skulle overvejes, at vi kunder kan ringe gratis op.
Når vi har Tv problemer tjekker vi altid Stofas hjemmeside og når vi ikke kan se årsagen til vores problem så ringer vi op.
Sidst sad jeg i næsten en halv time og ventede og kunne senere se mit telefonforbrug til ca. 14 kroner. Det er ikke i orden.
Har I egentlig folk nok inde i supporten?
Op til flere gange forsvinder nettet, routeren der medfølger er det rene skrald: Det trådløse crasher hele tiden. Alt i alt, 2 af 5 er det højeste jeg vil give. Og det er på den generøse side.
Har fået pålagt ekstra gebyr på de sidste 4 fakture indtil har været opmærksomme på det...
Stofa hmm ..........
1 ord "problemer" Stofa er nok rigitg flinke bag telefonen men deres net er ustabil utallige gange nede, ved min far i give 7323 har netter været mega ustabil pt om aftnen og ved 2 tiden lukkes forbindelsen ned.
Er rigtig træt af at der er ikke andre internet udgiver i det område vi har 20/2 og det er mega ustabil. den gang stofa begyndte med deres nye signal fik vi en ny router som var defekt jeg kontaktede Stofa utalige gange fik det samme at vide igen & igen Skift kanal prøv at tænd og sluk tjek kabler, vi kunne ikke være mere end 1 ad gang på nettet så gik det ned.
Så kom de ud og kiggede på det efter ET HALT ÅR !!!!!.
jeg fortalte dem at routern var i stykke, de hørte ikke efter, de sagde de hade travlt og skulle vider, 4 timer sener kom de til den konklusion at routern var defekt og det ikke var noget med vores Computere.
DÅRLIG SERVICE !
hurtig trådløs internet forbindelse...
god dækning i hele huset
fin service
Total optur og kæmpe ros til Stofa:oD
Jeg var kommet til at taste 27 i stedet for 72 i et beløb på en regning. Jeg fik selvfølgelig en rykker med gebyr og det hele og pga. en fejl i min nye bank, blev den så ikke betalt og mit internet blev lukket, så skulle der også betales genåbningsgebyr - alt sammen rimeligt nok.
Jeg ringede så til Stofa for at få klaret sagen, men ham jeg snakkede med syntes sagen var så fjollet, så han genåbnede min internet og slettede alle gebyre, så jeg skal kun betale de manglende 45 kr det hele startede med.
Se DET kalder jeg service:oD
Og det bredbånd jeg har, har hele tiden virket uden problemer og installationen var helt problemfri.
Forfærdelig forbindelse der konstant går ned. Kan ikke trække online spil på Playstation v. 10 mbit forbindelse! Kan heller ikke surfe på 2 bærbare computere på samme tid. Høje "installations" afgifter.. Lang ventetid for service!
Jeg har en 30mbit men den er tit på under det halve. Deres hastighedsmåler er også fusk. måler 27mbit der men på speedtest måler den 13mbit. så de vil ikke gøre noget for deres måler siger jeg har ca den forbindelse jeg kræver. tag aldrig stofa.
de er flinke til at hjælpe hvis man altså ringer og venter på betjening.
har oplevet flere gange hvor enten fjernsyn eller internet ikke har fungeret hvor man har skulle vente i meget lang tid, men de er gode til at få det fikset så hurtig så muligt
Hos Stofa har man åbenbart valgt at fjerne nogle kanaler fra basis-pakken. Dette har de valgt ikke at oplyse undertegnede om, hvilket vil sige at der betales over 100 kroner for at kunne se en masse tysk og svensk skrammel. Opsigelsesperioden?? Ja, den er selvfølgelig lige lang.
Jeg har boet i min nuværende lejlighed i 1,5år og først nu går PBS aftalen igennem... og nu flytter jeg om 15 dage!!! ...indtil nu har jeg modtaget rykker og ringet og snakket med dem, hver eneste gang, hvor de skyder skylden på min bank og påstod der var lavet en PBS aftale, som de skulle godkende, hvilket der ikke var og når de gav min løbe nummeret på den aftale de mente der var oprettet, var det slet ikke mig den var tilknyttet...
Gang på gang oplever vi at miste vores netforbindelse uden forvarsel - træls når Dankort-maskinen ikke virker!
Stofa har låst deres router. Når man bor i tætbebygget lejligheder har man brug for at kunne indstille sin router på bånd og kanal. Men det kan man ikke selv!! Og hvorfor understøtter routeren ikke A-bånd?? Det ville jo også forbedre signalerne.
Jeg har rigtig dårlig trådløs forbindelse i lejligheden. Og min upload har aldrig været tæt på de 3 mb jeg betaler for!!
Jeg bor stadig hjemme ved mine forældre, og hvis jeg havde boet selv havde jeg skiftet net for længst!
Det er alt for ustabilt, og her på det sidste er det begyndt at lagge meget, dog ikke hele tiden men hvert 10 sekund ca. Jeg får lag så min ping i css og andre spil flyver op til de 300. Fuldstændigt lamt.
ud over det så vhis jeg tester hos stofa's side så har jeg mere end de 30 mbit jeg har betalt for men tjekker jeg ved speedtest.net har jeg 29. et eller andet.
Det kunne tyde på at de har snydt lidt med deres hatighedsmåler siden at den kan måle mere end jeg har betalt for, det har jeg aldrig hørt om at folk gør.
Alt i alt dårligt. ik køb der.
Amen det kører så langsomt, den tager flere gange om dagen flere minutter om at loade en side. Sidder ved en 10/1 mbit forbindelse, og det burde være rigeligt til at loade en side indenfor ét minut. Hold jer væk fra stofa, skaf en fiber forbindelse hvis det kan lade sig gøre i dit område! Det holder.