We are hiring!

Besvarelse fra STOF OG STIL

[DATE]

[REPLY]

STOF OG STIL Logo
Kunderne om STOF OG STIL : »Hurtig levering gode varer« »professionel service« »God meget god« 1658
9 af 10

1.658 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • pia1304

super service

jeg bestilte noget i stof og stil, de havde ikke det hele, men ringede og spurte om jeg kunne bruge det de havde, og sende det hurtigt, det kalder jeg service

Udvalgt anmeldelse om STOF OG STIL

• Bente

Hurtig levering gode varer

Jeg kan godt lide at handle i Stof og Stil. De har et stort vareudvalg og gode varer. Jeg bliver meget inspireret af deres katalog til mine egne tøjdesigns. Det er faktisk ret nemt at bestille varer online. Sidste gang jeg bestilte hos dem,havde jeg varerne allerede på trediedagen efter. Det var dejligt, for jeg var ivrig efter at komme i gang med mine sy projekter.

professionel service

Ud over at jeg har modtaget den vare som jeg ønskede, var der god service, selvom jeg havde lavet fejl i bestillingen. Jeg blev ringet op af en venlig kvinde og aftalen kom i hus.

• Dorthe

God meget god

Den var god fik mine varer efter 2 dage leveret med posten dejligt.

STOF OG STIL

ok men bedst i den fysiske butik

Det er lidt svært at finde rundt på siden og det kunne have være dejligt når nu man køber at man så fik kataloget med gratis.

Stof til eftertanke.....

Har endnu engang fået varer tilsendt fra Stof og Stil.Det er dejligt at kunne handle over nettet,nu man er flyttet på landet.Mit eneste problem er,at jeg går glip af de afklippede rester,men det er jo ikke Stof og Stil`s skyld.
En lille anke har jeg dog. - Katalogerne var før i tiden nemmere at bestille varer fra.

• Diana
  • Verificeret køber

super service og lækkert stof

god vejledning på hjemmesiden og søde og hjælpsomme piger når man ringer og får rigtig god hjælp til købet

STOF OG STIL

Jeg syntes,at det er dejligt at i er så hurtige.

Jeg er meget til freds med stof og stil`s mønster. De er næmme at gå til.De er gode til nybegynder og lidt øvet.
Med Venlig Hilsen

En lidt øvet
Ulla

• Verificeret køber

perfekt og helt som ønsket

Jeg har handlet personligt i butikken og nu over nettet. Altid god service og gode varer

• Verificeret køber

levering i butik ikke optimalt

Der er kun levering til butikkerne en gang om ugen, så når der står man kan afhente sin vare tirsdag (hvis man har bestilt fredag aften) så er det tirsdag halvanden uge efter, der står bare ikke nogen dato på hvornår man kan afhente, kun ugedag. det kostede mig en forgæves tur til butikken. der var jo kun gået en fuld arbejdsdag (mandag). Bestilte fire lynlåse, fik kun tre. Bortset fra disse irritationsmomenter var varerne i orden.

• Mg

God service.

Nem bestilling på hjemmesiden, hurtig levering. Jeg ville handle der igen.

• Anni

perfekt !

det er ikke ofte at man kan sætte dette prædikat på en leverandør men stof og stil levere varen hurtigt og effektivt !
jeg er super tilfreds og bestiller gerne igen !

• Alice

Lynpost

Jeg bestilte mine varer søndag aften og modtog dem med posten tirsdag. Det kan ikke gøres hurtigere :-) Godt gået STOF OG STIL. Så nu er jeg igang med at sy fastelavnsdragt til barnebarnet.

STOF OG STIL

Nemt og hurtigt - uden problemer!

Få klik med musen - og fastelavnskostumet er i hus!

• Kate

Nemt og godt

Det er nemt og jeg var tryg ved det! Meget andet er der vist till at sige om det.

• Heidi
  • Verificeret køber

Havde vare i løbet af få dage, super dejligt.

Hjemmeside er nem at finde rundt på og havde mine vare i løbet af få dage, så det var bare super dejligt.

ok, handel og levering

men synes det er træls at prisen på fragt er så høj, selv når man bestiller for 500 eller derover... Det kunne måske være med i overvejelserne at lave en rabatordning på fragt til trofaste kunder.

• Mona
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

Hurtig og korrekt levering

Bestilte nemt og fik leveret det bestilte få dage efter, endda selvom der står 7 dage til levering. Meget tilfredsstillende

Perfekt

Lynhurtig levering - kvalitet og service i toppen. Kan efter min mening ikke blive bedre.

• Dorthe

PERFEKT UDVALG. TIL EN FIN PRIS

Jeg leder og leder efter noget helt specielt, men fatter egentlig ikke hvorfor jeg bruger så meget tid på det, når jeg ved jeg bare skal tage til Stof og stil, eller bestille via nettet, det er lige så hurtigt som selv at tage afsted.

super

Perfekt ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.

• Karen
  • 17 point
  • 3 Anmeldelser

Hurtig leverans

De sagde at det vil sendes indenfor 7 dage. Jeg bestilte en sen aften. Næste dag, fik jeg besked, at pakken var sendt, og dagen efter, modtog jeg pakken. Det var en nem lille ordre, men alligevel - jeg var imponeret. Tak!

STOF OG STIL

Hamrende pålideligt når man gør det rigtigt!

Ikke ét eneste dårligt ord at sige om Stof og Stil, tværtimod: Havde skrevet min tidligere (!) adresse på som leveringsadresse ved en fejl men efter lidt tid / returpost fik jeg min bestilte ordre tilsendt - super god og flot service har Stof og Stil ydet :o))

• johne
  • virum, DK
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

Alt OK

Varen kom hurtigere end lovet.

outstanding

kundevenlig og meget nem at overskue , samt et godt udvalg.

Godt koncept, fin betjening

Jeg er først startet med at sy i 2011, har kun gode oplevelser med jeres mønstre.
God hjælp og få i butikken af personalet, specielt når man er nybegynder, kan anbefale til alle med lyst til at prøve at sy

• Kunde
  • Verificeret køber

Gode varer, hurtig levering og fair pris

Mine varer kom til tiden og jeg blev løbende underrettet om status. Meget tilfredsstillende og et sted jeg vil handle igen.

Godt og hurtigt

Leveringen fra Stof og Stil var forholdsvis hurtig, priserne og fragt var dog en smule høje og dyre :)

• mette
  • Verificeret køber

Nemt, hurtigt og korrekt!

Nemt og overskueligt at bestille på nettet.
Billige kvalitetsvarer
Hurtig leverance
Korrekte varer afleveret

STOF OG STIL

Go betjening og hurtig levering.

Jeg har købt meget stof hos Stof og Stil.
De er hurtige med de nyeste tendenser, og i kataloget kan man hurtig finde en model man må eje.
Så er det med at få bestilt stoffet, eller tage til forretningen på inspiration.Der er mange færdige ideer udstillet.
Ja selv mit barnebarn på 2 år synes det er spændende at få lov at bestemme stof til sit tøj.

• June

Fuldt ud tilfreds

Hurtig levering, fin vare og pris. Jeg har købt her før og vil helt sikkert gøre det igen.

• maria
  • Verificeret køber

overordnet rigtig god service.

Hjemmesiden var fin og handlen foregik dejligt nemt. Er dog lidt skuffet over en af beskrivelserne på et produkt, da jeg ikk kan bruge det fordi det ikke stemte helt overens.

• Amanda

Nemt og hurtig betjening

Problemfri levering inden for få dage efter bestilling.
Hurtig telefonisk betjening.

super uden problemer

super fint ingen problemer

Hurtigt og nemt

Jeg var overrasket over netbutikken.

Uovertruffen hurtig service

Alt ok, men beskeden om at varen var afsendt udeblev.

Håndarbejde med et smil = Stof og Stil

tilfredshed med varer købt hos stof og andre kan roligt købe . Masser af inspiration i kataloger

super handel

fint udvalg fin hjemmeside fin service

Hurtig levering efter bestilling på nettet

Hurtig levering efter bestilling på nettet

• Kunde

Perfekt

Jeg var meget tilfreds med bestillingsforløbet. Det bestilte kom før end beregnet, så det var bare perfekt og dejligt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk