[REPLY]
Alt mellem himmel og jord af syting. Rigtig gode tilbud på knapper og fantastisk stof. Handler helt sikkert her igen.
Hurtig levering og godt det lå i en pose, da posten havde fået flået konvelutten op.
:-)
En rigtig god oplevelse at handle her. Gode priser og varene ankom hurtigt. Her handler jeg helt sikkert gerne igen.
Super nemt at bestille, fik vare ok hurtigt. Varene stemt fuldt ud overens med mine forventninger, SUPER.
Nu har jeg handlet 3-4 gange hos Stofstedet, kun småting, men hver gang er alt i orden og hurtigt leveret, så en velment anbefaling fra mig.
Lyn hurtig levering, og rimelige priser, også hvad angår porto.
Modtog allerede mine varer dagen efter jeg havde bestilt. Simpelthen super!!!
Hurtig forsendelse og ingen problemer. Super sted at handle :)
Nem og let ,hurtig levering, rigtig godt.
Fin og hjælpsom service. Hurtig levering af varen. Stort og overskueligt udvalg af stoffer.
I had only a good experience when buying from Stofstedet. I reccomend the shop.
Det er en god hjemmeside med massere af forskellige stoffer og farver. Prisen er overkommelig og fosendelsen er hurtig!
- det et virkeligt godt sted at handle.
varene er af en god kvalitet, expedition og forsendelse i top.
Jeg synes det har været nemt og hurtigt at handle ved stofstedet.
Det er dejligt at der er så mange informationer om produkterne, f.eks. at de kommer med forslag med hvad man kan bruge stoffet til, mem i nogle tilfælde er der desværre ikke så mamge informationer, og nogle få steder har jeg oplevet billedet manglede.
Hei, som vanlig var ordren korrekt og hurtig ekspedert.
Jeg er veldig fornøyd!
Super gode stofmærker/lapper til bukserne. Børnene elsker dem og der er altid hurtig og korrekt levering.
nem hjemmeside og gode tilbud. Hurtig levering.
Stoffet var perfekt, det ankom hurtigt og i perfekt stand. Prisen var også rigtigt god :D Tusind tak for en fantastisk handel!
Det stof jeg bestilte levede fuldt ud til mine forventninger og jeg havde varen 2 dage senere. Jeg glæder mig allerede til at handle hos Stofstedet igen. Jeg er nemlig prisbevidst og her kan jeg købe fine varer til en fornuftig pris.
Bestilte noget satinbånd. Hurtig levering og gode, billige produkter. Jeg kommer gerne igen.
Jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge på stofstedet.dk, og hjemmesiden var nem at anvende og bestille på. Jeg modtog en mail dagen efter med at min bestilling var afsendt og den var hos mig to dage efter. No problems :-)
I har været nemme at handle med, det har bare været tip top og hurtig levering
eg har bestilt en lynlås ved Stofstedet. De gav en god vejledning og jeg følte mig helt tryg ved at skulle bestille der.
Den helt store overraskelse fik jeg dagen efter!
Da kom min vare allerede med posten. Så jeg var imponeret!
Jeg kan varmt anbefale Stofstedet. De har et bredt udvalg af syartikler og de sender hurtigt de rigtige varer.
Bestilt sent den ene dag, varen modtaget den næste. Perfekt.
Alt var som ventet :-)
God hurtig og korrekt betjening samt den vare jeg modtog opfyldte forventningen.
Jeg bestilte varer ad to gange om aftenen, og begge gange blev varerne sendt den efterfølgende dag. Desuden får man status e-mails.
Ingen voldsom porto, da den bliver beregnet ud fra varens vægt, i mit tilfælde 5m rynkebånd.
Kan varmt anbefales.
Købet er gået efter forventning - stoffet kom hurtigt - og har levet op til forventningen.
Fra jeg bestilte varen til jeg fik den gik der kun 2 dage.