We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

stormagasinet.dk anmeldelser

stormagasinet.dk Logo
Kunderne om stormagasinet.dk : »Helt igennem fantatisk service.« »Kanon service« »Hurtig levering - god service« 79
Perfekt
9 af 10

79 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (79)

Kanon service

Vi fik et sæt The dots knager i gave, som var købt på stormagasinet. 2 af knagerne var desværre beskadiget i lakken fra Stormagasinets underleverandør. Stormagasinet sendte os 2 nye med det samme og beklagede meget. Fin service.

Udvalgt anmeldelse om stormagasinet.dk

• anne
  • Verificeret køber

Helt igennem fantatisk service.

Jeg har virkelig fået en super service. Jeg bestilte en lampe og dagen efter kom den med posten. Samme lampe havde jeg ventet på i over 1.5 mdr et andet sted. Meget venlig og service minded personale.

Hurtig levering - god service

Bestiller om eftermiddagen, leveret 2 dage senere med GLS. Helt perfekt, og god løbende information.
Desuden fint udvalg af produkter - nogle specielle finder man ikke mange steder.

Godt udvalg, hurtig levering

Godt udvalg, hurtig levering - oplevede dog, at de ikke havde én af de viste varer, så jeg måtte vælge en anden. Kun af dén årsag mangler den sidste stjerne.

stormagasinet.dk

hurtig levering og god kvalitet

Pakken var godt pakket ind og leveret til tiden.
Kan anbefales.

Perfekt

Hurtig og korrekt levering

Henriette fandt anmeldelsen nyttig

Meget tilfreds

Det har været en positiv oplevelse at handle i stormagasinet.dk

• Bianca

...

..........

• Finn

Absolut fin service.

Hurtig og perfekt betjening.

• Louise

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening :)

stormagasinet.dk

Bestillingen og leveringen var upåklagelig. Hurtigt, nemt og enkelt.

• Kurt

Super Handel

Levering var super hurtig.

• Lone

Nemt og uden problemer

Hurtig og nemt, vIl bestemt handle hos jer igen.

100% iorden!

levede fuldt ud op til forventningerne! Gode billeder af produkt...

• Vivi

SUPER MEGA PERFEKT

Bestilte en var kl. 13.30 - og næste dag om formiddagen var den bestilte vare her i huset - der er ikke langt fra sjælland til jylland hos Stormagasinet.dk - meget flot service.

Godt og hurtigt

Det hele fungerede bare som det skulle. Hurtig levering og varen i topkvalitet. Jeg kunne helt sikkert finde på at handle her igen.
(Købte en bObles hval limited edition på tilbud + der var gratis fragt)

Hej Karina,

skønt at høre, vi glæder os til at se dig igen!

Helt perfekt levering!

Bestilte eftermiddag kl. 15 og blev leveret til døren efterfølgende formiddag! Sådan skal det gøres!

Henriette fandt anmeldelsen nyttig

Hej Hanne,

tusind tak for din anmeldelse. Ja, sådan skal det gøres - og sådan gør vi det! :o)

Mvh

En god oplevelse

rigtig god service, selvom badeforhænget var fejleveret, men det rigtige kom straks. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Lone Sørensen

Hej Lone,

det er super, tak for de rare ord - vi håber at se dig igen snart!

stormagasinet.dk

God pris og hurtig levering, men..

Hvis man som firma, slår sig på at man blot kan skrive hvis fragtmanden skal ringe f.eks. 30 min før han kommer, så SKAL det også efterleves! :( Jeg måtte selv have fat i fragtfirmaet, der ikke havde fået noget at vide, og aftale en ny leveringsdato, hvor de så ringede før de kom.

Hej Nick,

det er klart, at fragtmanden skal ringe, og jeg beklager meget hvis det ikke er sket. Og de HAR fået det at vide, for din ordrekommentar videresendes direkte til dem, så det kan de ikke undskylde sig med.

Heldigvis plejer det ikke at volde problemer, men i sidste ende er det jo op til den enkelte fragtchaufførs hukommelse (jeg undlader at skrive velvilje) om han får ringet eller ej, og dér har vi desværre ikke den store indflydelse.

stormagasinet.dk

Hurtig levering og super service

Nem og hurtig mulighed for bestilling.
Hurtig levering og ingen problemer med ombytning af forkert leverance.
Kan nemt anbefale andre at købe hos stormagasinet.dk

Hej Charlotte,

jeg er glad for at høre, at vi levede op til forventningerne! Jeg håber, at vi ser dig igen på stormagasinet.dk i nær fremtid.

stormagasinet.dk

Hurtig levering og billig pris

Billig pris og hurtig levering

• Jacob
  • Verificeret køber

Effektiv og hurtig levering med efterfølgende super respons på opfølgning omkring leverancen. Alt i alt en super service. Kan kun anbefale dem.

Hej Jacob,

som lovet har vi løst problemet og du har fået det manglende batteri for godt en uge siden. Oplever du andre problemer med produktet kontakter du os naturligvis bare igen.

Mvh
Kristian
----------------------------------
Hej Jacob,

der skal naturligvis være batteri med, sådan som vi har talt om i telefonen - vi skal nok finde en løsning med importøren på mandag.

God weekend.

god

god service

Hej Kirsten,

tak for din anmeldelse - det glæder mig, at du har været tilfreds med købet!

Utilstrækkende

13.05.11 afgives ordre og varen står som lagervare, dagen efter var jeg inde på hjemmesiden, og da var det bestilte ikke på lager.
18.05.11 varen afsendt mail.
Det der svigter, er at jeg ikke 14.05.11 får mail om varen midlertidigt er udsolgt.
Track & Trace efterlyses.
Bortset fra det var varen OK og behandling i øvrigt personlig.

Hej Birthe,

tusind tak for din feedback på dit ordreforløb - jeg vil gerne supplere med lidt information.

Da du bestilte de 3 pakker kopper sent fredag aften ved 22-tiden havde vi 2 pakker på lager, og varen stod derfor som lagervare da du bestilte - og som udsolgt straks efter din bestilling, da vi så var i -1 pakke. Vores lageroplysninger har således været korrekte.

Havde alle 3 pakker været på lager var disse blevet afsendt mandag. Da vi jo manglede en pakke, skaffede vi lynhurtigt denne hjem fra Menu og afsendte din komplette ordre onsdag.

Som du skriver modtog du en mail da ordren var afsendt. Denne indeholdt bl.a. information om, at ordren er afsendt som brev - af samme årsag var der ikke noget track & trace nummer, da dette kun forefindes ved pakkeforsendelser. Ved alle pakkeforsendelser oplyser vi T&T nummer.

Tilbage står så, at du naturligvis skulle have modtaget besked om ovenstående om mandagen. Da vores kundeservice har kørt med ferieafløser hele uge 21 er dette åbenbart glippet og det beklager jeg naturligvis meget. Men alt i alt har vores lagerinformation passet og forløbet er kørt så hurtigt igennem som det kunne lade sig gøre i betragtning af weekend osv.

Jeg håber derfor, at du har mod på at handle hos os igen en anden god gang.

• Lizette
  • 4360, DK

Fantastisk

Hurtig og nem levering. Fantastisk service. Kan klart anbefales.

Perfekt forløb

Fik hurtigt svar på et spørgsmål. Varen afsendt straks og modtaget dagen efter.
Kan kun anbefales.

stormagasinet.dk

Ikke troværdig leveringstid påp webshop

For tredie gang var leveringtiden 2-4 dage på webshoppen ikke troværdig, varen ville have flere måneders leveringstid !

Hej Ebbe,

tak for din anmeldelse - som vi har talt om, har der været lidt specielle forhold omkring dine bestillinger, hvor leverandøren ikke har kunnet overholde de leveringstider vi har fået oplyst fra dem. Vi justerer de viste leveringstider dagligt efter de informationer vi får fra leverandørerne - og det er naturligvis rigtigt ærgerligt, når de så alligevel ikke kan overholde dem.

Vi lagerfører ca. 90% af vores sortiment selv - og der har vi jo fuld kontrol over lagerstatus, som opdateres automatisk og i real-tid af vores system. Så helt generelt kan man sagtens stole på vores leveringstider, men der vil naturligvis altid kunne opstå enkelte tilfælde hvor forsyningskæden svigter.

Lang leveringstid, ellers OK

Lang leveringstid, ellers OK

• Lasse
  • Skanderborg, DK
  • 1 Anmeldelse

Hurtig effektiv butik med god service

købte en Fatboy sække stol, kl.9 og havde den dagen efter med posten kl.12, det må man kalde effektivitet. Under hele forløbet fik man mails mht til leveringsfoeløbet vedr. Track&trace, order bekræftigelse og hvornår de ville hæve betalingen. :0)

• Susan

intet at klage over

lampen er bare rigtig flot

• Lone
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Eneste anke er at jeg havde bedt om at blive ringet op ½ time før levering, men det skete ikke. Heldigvis og tilfældigvis var der nogen hjemme - at det så var ham der skulle have varen i gave dagen efter er en anden sag.

Hej Lone,

jeg beklager naturligvis, at fragtmanden ikke ringede inden levering i dette tilfælde. De plejer at være meget gode til at følge instrukserne på ordrerne, men det kan naturligvis (åbenbart) glippe for den enkelte chauffør.

Jeg håber, at modtageren blev glad for varen.

Super hurtig handel :O)

Super hurtig handel,
Varen blev afsendt og leveret som lovet. Varen levede til fulde op til forventingerne

• Else
  • Verificeret køber

Venlig, hurtig og effektiv.

Hurtig og venlig betjening. Oplevede tillid , da min vare var itu ved modtagelsen. Det var rigtig rart. Det gør at jeg igen vil overveje at handle hos jer.
Vh Else

Besvarelse fra stormagasinet.dk

Hej Else, tak for din anmeldelse. Det sker desværre, at Postdanmark er lidt hårde ved pakkerne og så er der jo ikke andet at gøre, end at sende en ny vare af sted. Jeg glæder mig til at se dig på stormagasinet.dk igen en anden god gang.

• mette

Super service!!

Hurtig levering, og billige varer - jeg vender helt sikkert tilbage!!

Besvarelse fra stormagasinet.dk

Hej Mette, du skal da være så velkommen tilbage :o)

Perfekt og hurtig leveringI

Super behandling

Hurtigt og effektivt

Jeg sytnes at det var meget nemt at finde det jeg var interesseret i, at få det bestilt, og det kom virkeligt hurtigt. Det blev også leveret sent så jeg havde en mulighed for at være hjemme.

stormagasinet.dk

God service, men lidt lille udvalg af vare.

Dejligt at man modtager varene dagen efter de er bestilt. Gode varer som man ikke finder i massevis andre steder. God mærker - kunne bare godt tænke sig mere at vælge imellem:-)
Alt i alt en god oplevelse at gå i Stormagasinet.

Hej Charlotte,

tak for din fine anmeldelse, det er dejligt at høre, at du kan lide vores produkter. Vi udvider konstant sortimentet, så du får mere at vælge imellem i fremtiden! Hvis du savnede et specifikt mærke eller en bestemt varegruppe må du endelig sige til?

stormagasinet.dk

Alt forløb som forventet :-)

Det var nemt at finde varen på hjemmesiden og efterfølgende bestille og betale varen. Varen kom rettidigt.

stormagasinet.dk

Lynhurtig levering af et perfekt produkt

Vi fik en vare, som var helt i top. Leveringen var usædvanlig hurtig. Vi kan varmt anbefale stormagasinet.

• Jesper

Det fungerede godt

Jeg bestilte en tragt og havde den dagen efter, så det var fint.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk