We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Storvorde Autocenter anmeldelser

Storvorde Autocenter Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Storvorde Autocenter før du handler og giv selv din bedømmelse af Storvorde Autocenter 1
Godt
7.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Storvorde Autocenter

Topservice

Vi har for ganske kort tid siden handlet bil ved en anden forhandler. Lang historie kort viser det sig, at vores nyindkøbte bil har en del problemer - og den er købt i Herning, så der er langt ned til forhandleren..

Vi henvender os til Storvorde Autocenter, hvor mekanikeren uden videre tager sig tid (som vi ikke har bestilt ved dem) til at kigge på bilen og fejlfinde på den.

Vi er nede hos Storvorde Autocenter 3 - 4 gange inden for 3 uger, og hver gang springer mekanikeren til og kigger på bilen. Han virker kompetent og har med det samme en ide om, hvad der er galt med bilen. Når han ikke selv lige ved, hvad problemet kan være, så henter han med det samme en kollega, der rives væk fra sit arbejde og fejlfinder på vores spand.

Jeg er imponeret over den fine service på en bil, som de ikke engang har solgt, og jeg har stor tillid til Storvorde Autocenter!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk