[REPLY]
Super pris og hurtig levering - tak for god service!
Jeg har ventet en måned på at modtage de varer som jeg har BETALT for. Jeg har skrevet flere gange men forgæves uden svar eller tilbagemelding!!!
Bestil ALDRIG fra street.speed.dk for det er sikkert svindel.
Mvh en meget skuffet og rasende kunde :-(
Bestilte en række ting til min bil heriblandt et sæt viskerblade. Da jeg modtog viskerbladene gik det op for mig at jeg havde bestilt viskerbladene som jeg plejede at bruge til min tidligere bil. Jeg henvendte jeg til street-speed og imod et track & trace nummer fra postdanmark som bevis på at jeg sendte pakken tilbage, ville de sende de rigtige samme dag.
Alt i alt en god oplevelse.
Bestilte et produkt med 2-5 dages levering, men varen kom først cirka 19 dage efter bestilling. Skrev om information undervejs, men modtog aldrig svar. Efter 2. hendvendelse efter 14 dage, fik jeg en meddelse om at varen var afsendt og de beklagede manglede svar.
Fik tilsendt forkert T&T på pakken.
I sidste ende nåede pakken dog frem, og til den billigste pris ift andre forhandlere. Den lave karakter gives som udtryk på en generel dårlig og utryg oplevelse, hvor man begyndte at mistænke for snyd. Forhandler bør oppe sine svartider og informere køber om status undervejs - samt overholde de leveringstider der fremgår af hjemmesiden.
Er dog sikker på de mener det godt, men mangler lige det sidste. Regner ikke med at handle der fremover.
Hej,Jeg beklager den d�rlige oplevelse med handel hos os. Som du skriver gik der l�ngere tid end normalt inden du modtog dit produkt og dette er selvf�lgelig ikke acceptabelt.De leveringstider som er oplyst er som det fremg�r af hjemmesiden ca. tider, men der b�r selvf�lgelig ikke g� s� lang tid efter leveringstiden f�r du modtager varen.Vi beklager fejlen!Mvh Mathias Kj�rgaardstreet-speed.dk
Bestilte i Januar en jbl forstærker, som var angivet ikke på lager. Der stod at der kunne gå op til 5 dage, og det var rimelig billigt, så jeg bestilte den. Jeg fik en mail samme dag, at produktet ikke kunne leveres før 3 uger efter, men han tilbød mig modellen større.
Jeg takkede ja, og modtog varen få dage efter.
Tak for din service!
Ordre 1039
Kan kun anbefale at handle ved virksomheden.
Bestilte nogle lygter og de er blevet sendt inden for den korrekte tid.
Har ikke modtaget dem endnu men kan følge på postdanmark at de er sendt til mig.
/Jakob
Søren og Morten Gottschalk fandt anmeldelsen nyttig