16. august 2010
ingen vare, trukket beløb og ingen kundeservice PART 2!!
Jeg købte den 1. august en vare på miinto.dk
hos miinto.dk, bliver man sendt videre til den hjemmeside der sælger varen i dette tilfælde var det så Streetammo.dk
Jeg købte min vare, det var en søndag og jeg var helt indforstået med at varen først ville blive afsendt om mandagen.
Jeg fik en bekræftelse på at varen var blevet afsendt den 2 august, jeg glædede mig meget til at modtage min pakke.
Der gik et par dage og jeg kunne ikke forstå hvor pakken var henne, så jeg gik ind for at tracke den. Der kunne jeg se at min pakke var blevet sendt tilbage til streetammo og afleveret til streetammo den 4. august, hvor de ikke har forsøgt at kontakte mig på nogen måde. Det kunne jeg overhovedet ikke forstå, så jeg startede med at skrive til miinto og de sendte mig videre til streetammo, hvor jeg kom i live chat med en af deres medarbejdere, han sagde at han ville undersøge sagen og når de fik pakker retur så ville de kontakte mig. men ingenting skete, jeg skrev derpå en mail til postdammark for at få af vide, hvorfor min pakke var blevet sendt retur. kort derefter skrev jeg så yderligere en mail til streetammo, som jeg endnu ikke har fået svar på.
Jeg fik trukket pengene den 3. august, jeg har stadigvæk ikke set skyggen af min pakke. eller vejledende eller konstruktiv kundeservice.
En dyr dårlig oplevelse!
***Kort efter at jeg havde skrevet denne anmeldelse, fik jeg en mail og jeg blev ringet op af streetammo. de sagde at der var sket en meget klar fejl, som de var meget kede af, og de ville straks rode bod på hvad der var sket. Det er også sket, derfor jeg vil derfor gerne ændre min anmeldelse, det er fedt at de går ind og undskylder og fortæller om hvorfor der nu skete det der skete!
Da jeg kom igennem til deres kundeservice, var den meget god!
alt i alt kunne jeg godt finde på at bruge streetammo igen! :)
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.