10. april 2010
God service og hurtig levering, det kan vi li´.
Jeg var på udkik efter et sæt fælge som man ikke kan købe i DK (Rota Torgeu sports bronze), jeg hvidste at www.streetcar.dk solgte fælge af samme fabrikat, så jeg sendte en mail og spurgte om jeg kunne købe disse fælge af www.streetcar.dk, til samme pris som jeg havde set fælgene til i udlandet.
Jeg forventede egentligt et nej, men samme dag fik jeg en mail fra Dennis, indehaveren af www.streetcar.dk og han ville gerne sælge mig disse fælge til min efterspurgte pris. (god tilbuds pris)
Jeg overførte pengene, og han bestilte fælgene til mig. 3 dage efter fik jeg igen en mail, om at nu var fælgene på vej. og dagen efter kom fælgene med fraktmanden.
alt i alt er der gået under 14 dage, fra min forespørgelse til jeg fik fælgene, det kalder jeg for super hurtig levering.
Og Dennis er flink til at svare på mails og yder en god service. vi udvækslede mails omkring kl. 01.00 om natten den ene dag, hvor jeg må gå ud fra at han ellers har fri, så han gør meget for at tilfredsstille kunderne.
Jeg er rigtig glad for at have handlet med www. streetcar.dk og vil varmt anbefale det til andre.
Mvh. Anders Bertelsen.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.