We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sundhedsprof anmeldelser

Sundhedsprof Logo
Kunderne om Sundhedsprof : »Usædvanlig ringe og ufleksibel kundebetjening« »laaaangsom levering« »aldrig mere sundhedsprof« 3
Middel
5.3 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Sundhedsprof

Usædvanlig ringe og ufleksibel kundebetjening

Modtog en bogpakke ved en fejl. Herefter rettede jeg henvendelse til firmaet, og ønskede udmeldelse. Denne ville de ikke modtage før jeg havde købt 3 af deres - i øvrigt for dyre - bøger.
Nu betaler jeg differencen, da det er billigere end, en lang klagesag. Men skal du spare penge på bøger, er det absolut ikke hos dem du skal handle. De samme bøger kan du få eks. via bogpriser.dk og langt billigere.

De kalder sig sundhedsproff - og skilter med, at henvende sig til professionelle indenfor sundhedssektoren. De lever ikke til lægegruppen. Er primært rettet mod plejepersonale. Altså de prøver, at profilere sig på et falskt grundlag.

Hvor i sundhedssektoren hører eksempelvis bogen: "Engledagbogen" til?

laaaangsom levering

vil aldrig købe bøger her igen, har ventet flere uger på bøger som andre hjemmesider har kunnet levere på få dage! ... ellers fint sundhedsfagligt udvalg, men skidt at man skal være medlem og dermed er forpligtet til en månedlig bog (hvis altså ikke man husker at afmelde den) for at kunne bestille bøger.

aldrig mere sundhedsprof

jeg meldte mig ind i sundhedsprof grundet uddannelsesmæssige fordele. i den tid jeg var medlem har jeg ikke oplevet at få nogle af bøgerne til tiden - har endda flere gange oplevet at få andre medlemmers bøger!. jeg har haft problemer med at afmelde månedens bog trods det blev gjort pr. telefon kunne de ikke finde mig bagefter.
Efter meget argumentation tog de det dog på deres skuldre. også udmeldelsen er ikke ukompliceret. aftalte at jeg skulle købe den sidste bog for at kunne melde mig ud - Dette fik jeg så brev om ikke kunne lade sig gøre alligevel. langt om længe er jeg endelig udmeldt.

jeg går i klasse med flere der har lignende oplevelser med klubben.
aldrig mere sundhedsprof - ej heller trods de fine priser på bøgerne.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk