[REPLY]
Købt flere småting i webshop samt en større ting
Alle varer var i følge hjemmesiden på lager.
De første dele leveret hurtigt, en ting leveret efter nogle dage.
Den sidste og største først leveret efter mange uger.
Pengene for varerne blev alle trukket fra starten! også for de ting der ikke var blevet leveret.
Der går ved en del af vore henvendelser til firmaet svares der slet ikke.
Telefon opkald besvares ikke. Chat altid lukket.
Den manglende varer er så til sidst blevet leveret til en GLS pakke shop langt fra hvor vi bor. ( nr 8 på listen over pakke shops ) hvis man søger på adresse.
Firmaet har så ikke engang villet tage sig den tid det tager at sende et track & trace nummer til os, først efter endnu en mail til dem.
Varen er blevet leveret fra en underleverandør, men det er ingen undskyldning, så må der følges op på det.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse.
Dog har alle svar fra virksomheden været høflige og venlige.
Rigtig fed butik, med god inddeling og spændende varer. Det er nemt at finde en spændende gave enten efter køn, alder eller mærke.
Dog var æsken vi fik vores Pukylino balancecykel trykket og meget grim da den slet ikke var pakket ind, ligesom pakkesedlen var sat direkte på æsken, hvilket jo er knap så smart hvis den skal gives væk i gave, da det øverste lag af papkassen bliver revet af hvis man forsøger at fjerne den.
Heldigvis var den til vores egen datter og skulle alligevel pakkes ud inden hun fik den.
Cyklen kom ikke fra dem selv kunne jeg se så det er måske noget der skal gives videre og fødselsdagstoget vi fik fra Sundleg selv var fint pakket ind og kom helt frem.
Så for at få fem stjerner så skal der hives fat i outsourcingen ;-)
har bestilt en sansegynge med pude og levering var ok hurtig, varerne pakket fint ind og kvaliteten i orden.
Kan godt anbefales
jeg bestilte varer 27. marts (8 dage siden) - afventer stadig mail med leveringsinfo. Har forsøgt at ringe & skrive til kundeservice - men ingen vender tilbage.
Elsker at handle hos Sndleg.dk
Jeg har ikke selv haft nogle dårlige oplevelser, de 10-15 gange jeg har bestilt varer hos dem.
Hurtig levering, lækkert sortiment og god kundeservice.
5 stjerner herfra.
Jeg står helt uforstående for, at dette firma overhovedet kan få gode anmeldelser!?! Jeg sidder lige nu med en oplevelse af den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet!
I dag har vi torsdag, og forrige onsdag bestilte jeg legetøj for et større beløb. Om fredagen fik jeg en fin mail omkring, at min pakke var afsendt, og der var desuden et trackingnr. vedhæftet.
Men som mandagen gik, og der ikke blev leveret nogen pakke, begyndte jeg at undre mig. Jeg undersøgte trackingnr., og ingen pakke var registreret!?! Nu har jeg så lige knap i en uge forsøgt at komme i kontakt med dette firma på den ene og den anden måde, men har stadig ikke opnået kontakt!!!! Hvad sker der lige???
Det virker så professionelt med Jeres "kundeservice", og at I vender tilbage indenfor 24 timer - men det er jo bare TOMME ord!
Jeg havde håbet, at denne anmeldelse kunne være undgået, men jeg synes nu efter en uge uden respons, så kommer den som fortjent!
Hilsen
Tina Petersen
Bestilte varen kl. 11:15 og modtog den om eftermiddagen næste dag. Alt gik som det skulle. Sundleg kan på det varmeste absolut anbefales!
Sendte kun halvdelen af min ordre uden at informere om det inden afsendelse, hvilket betød at jeg måtte ud at købe endnu en gave et andet sted. Sund Leg trak pengene, men sendte ikke varerne. Det er meget dårlig service og stil efter min mening, så jeg køber ikke flere produkter her!
Har i flere dage forgæves forsøgt at få fat på virksomheden pr. tlf., men uden held.
Jeg stod tirsdag eftermiddag og skulle bruge en gyngehest som gave, allerede om onsdagen. Jeg ringede til Sundleg.dk og de lovede at få den afsendt samme dag. Ganske som lovet havde jeg gyngehesten allerede onsdag morgen.
Jeg modtog track and trace nummer ved afsendelse og alt fungerede optimalt!
Super service.
Sundleg.dk reklamerer med mange positive anmeldelser på Truspilot, og jeg kan se, at der er tale om hele 9 personer, der har fået, hvad de havde bestilt. Det, der adskiller gode webshops fra dårlige, er imidlertid ofte reaktionen, når man klager over noget! Sundleg.dk regerer slet ikke, men brillerer ved sin tavshed efter en ganske simpel henvendelse, som de åbenbart ikke magter at svare på:
Den 19/12 sendte vi følgende mail til Sundleg.dk, og har stadig intet hørt fra dem:
”Hej
Nedenstående ordre omfatter en "Aktivitetsplade", som på jeres hjemmeside findes i kategorien "Alt til baby". Derfor blev vi noget overraskede, da vi i dag pakkede den ud og så, at der står "ikke til børn under tre år pga. smådele, der kan sluges". Hvordan kan det forekomme? Nu tør vi jo ikke give den til et barn på godt ét år her til jul!
På forhånd tak for jeres svar.”
Efterfølgende har vi genfremsendt mailen to gange og ringet én gang, hvor der var telefonsvarer på. Jeg lagde en besked, hvor jeg henviste til min mail og bad om et svar. Jeg gjorde opmærksom på, at jeg ville anmelde webshoppen på Trustpilot, hvis ikke der kom et svar.
Vi kan ikke anbefale Sundleg.dk!
------------------------------------------------
Efter nu at være kommet på Trustpilot kan jeg se, at Sundleg.dk mener at have svaret på vores første mail. Ville det så ikke være normal service at gøre opmærksom på dette 2. 3. eller 4. gang at vi rykkede for et svar? Eller er det os, der har begået en fejl ved ikke at få deres mail måske?
Lad mig starte med at beklage hvis I har haft en dårlig oplevelse med Sundleg.dk
Vi bestræber os på at svare alle henvendelser samme dag og gerne indenfor 1 til 2 timer, hvilket jeg også kan se er sket i jeres tilfælde.
Vi har sendt og registreret følgende svar på jeres første e-mail, afsendt d. 19/12-2011:
----------------------------------------------------------------------------
Hej [navne fjernet]. Tak for jeres mail.
Lad mig starte med at beklage at aktivitetspladen har forvildet sig over i en forkert kategori, dette skulle der nu være rettet op på.
I er naturligvis velkommen til at returnere varen, så sørger vi for at refundere varens beløb samt de portoudgifter i har i forbindelse med forsendelse.
Returadressen er:
Med venlig hilsen | Kind regards | Mit freundliche Grüsse
Sundleg Danmark - Sundleg.dk - Legecentralen.dk
Pernille S. Madsen
Kundeservice
Bestilte en gyngehest søndag, fik straks en bekræftelse (selvfølgelig) - tirsdag sidst på dagen en afsendelsesbesked (det var i juletravlheden), onsdag en SMS fra PostDanmark og efterfølgende pakken.
Godkendt.
Var noget overrasket over at få min pakke allerede dagen efter jeg havde bestilt.
Det var rigtig dejligt, med så hurtig en service.
Købte en fin hynde til gynge. der gik over 1 uge før den kom. Men ellers gik alt andet meget fint.
Det fungerer bare. Havde bestilt en rullende drage fra Softwood.
Og det hele fungerede bare, hurtig levering og dejligt produkt!
Har været vældig tilfreds med handlen. Men jeg savner lidt at få en mail med ordrebekræftelse og, at varen er afsaendt. Den kom dog to dage efter bestilling(hvor jeg også modtog mail om afsendelse fra postDK).
Købte en gynge som jeg ikke fandt til samme pris andre steder.
Levering næsten indenfor 24 timer. Det gik meget stærkt. Og god kommunikation hele vejen.
Sundleg.dk levede fuldt op til mine forventninger.
Jeg bestilte forskellige varer af mærket Haba, som jeg ikke kunne finde billigere andre steder og jeg modtog pakken med legetøjet dagen efter!
Kan varmt anbefale siden.