We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Supersakse anmeldelser

Supersakse Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Supersakse før du handler og giv selv din bedømmelse af Supersakse 4
Godt
8.1 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Supersakse

Supersakse

Rigtig god oplevelse at handle her.

Jeg var på udkig efter en kvalitets frisør saks og faldt over Supersakse.dk. Jeg fik en rigtig god vejledning over telefonen med en medarbejder, og føler at købet er det rigtige.. En rigtig flot og god saks, som man kan mærke er kvalitet.. Levering skete rigtig hurtigt, og priserne er konkurrencedygtige i forhold til andre internetsider. Jeg har intet at klage over her..
Handler gerne her igen.. :-)

Lynhurtig service

Jeg bestilte en skræddersaks i går hos www.supersakse.dk eftermiddag. Desværre fik jeg ikke en email-bekræftelse på købet, men kunne via login se, min ordre var registreret.

Jeg har netop nu, modtaget min saks, som blev sendt til mit arbejde, uden at få en email, om at min ordre var sendt. Jeg havde nemlig lige inden været inde på kontoen for at tjekke ordren, og den stod som "uafsluttet". Så lidt sparsomt med info, men det gode er, man ikke rigtigt når at bekymre sig, da man allerede har pakken i hånden.

Pakken var lidt åben og plastindpakningen af saksen let brudt ved spidsen - umiddelbar ikke sikker om spidsen har taget skade.

Grænsende til perfekt

Bestilte en saks og kontaktede straks supporten ved mail, og straks efter fik jeg personligt svar! Saksen lå i postkassen dagen efter, og jeg bestilte saksen lidt i 18.00 dagen før.
Super service, samt levering, samt kvalitet til fornuftig priser!

Supersakse

Fantastisk hurtig og personlig service!

Jeg bestilte nogle varer inden jul, og blev ringet op, at nogle af tingene desværre ikke kunne leveres inden jul, og om jeg ville vente eller have et godt tilbud på en andet produkt. Jeg valgte det sidste, og dagen efter blev mine varer PERSONLIGT leveret til min dør.
Det er fandeme flot og opmærksom service! Tak!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk