Execution time: 2434ms

Anmeld virksomhed

surftown.dk - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 21 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (29. marts 2010)

Flere hosting-selskaber vil nu have fjernet useriøse web-udbydere fra nettet. Mærkeordning, mega-backup og lovgivning er blot nogle af de forslag, der skal ryge de slatne web-udbydere ud.

484 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Computerworld - Hosting-branche vil ryge ustabile udbydere ud

www.computerworld.dk

Indsendt af   (29. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

Børnepornoside lukkes efter heftig debat

ekstrabladet.dk

Omvendt får vi nu taget hul på et sæt etiske regler, og for at markere vores klare og utvetydige holdning er den respektive hjemmeside blevet lukket her til morgen’, skriver Thomas Folmann.

Indsendt af   (30. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

Surftown vælger at lukke for lovlig hjemmeside

newz.dk

Siden var hostet hos det danske hostingselskab Surftown, der ikke ville gøre sig til smagsdommere.
Surftown har dog nu skiftet mening og valgt at tage sagen i egen hånd og lukket for adgang til siden.

Indsendt af   (30. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

Børn sex-mishandles på lovlig hjemmeside

ekstrabladet.dk

Red Barnet udtaler: "Vi kan normalt tale fornuft med de udbydere, som lægger server til hjemmesiderne. Men i dette tilfælde har de ikke ønsket at samarbejde, siger han."

Indsendt af   (29. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

Webhotel og fond strides om sikker betaling

politiken.dk

E-handelsfonden nægter webhotellet Surftown e-handelsmærket, fordi Surftown tillader kunder at betale med bankoverførsel.

Indsendt af   (10. februar 2009) (Rapportér til kundeservice)

Needhost-kunder har igen adgang til data

www.comon.dk

Den glædelige nyhed skal til dels tilskrives webhotel-konkurrenten Surftown, der har gjort det til sin egen mission at hjælpe Needhost-kunderne.

Indsendt af   (7. januar 2009) (Rapportér til kundeservice)

Konkurrent hjælper konkursramt webhotel

www.computerworld.dk

Det konkurs- og skandaleramte webhotel Needhost er gået på knæ for konkurrenten Surftown, der skal hjælpe med at få Needhost-kundernes data på højkant igen.

Indsendt af   (29. december 2008) (Rapportér til kundeservice)

Danske webhoteller slås videre

www.crn.dk

Slagsmålet mellem Surftown og One.com fortsætter. Surftown fjernede ellers negativ omtale af One.com fra sin blog. Men det var ikke nok.

Parterne havnede alligevel i fogedretten i sidste uge, hvor Surftown vandt.

Indsendt af   (23. december 2008) (Rapportér til kundeservice)

Surftown stikker piben ind - næsten

www.comon.dk

One.com har fået held til at true konkurrenten Surftown til tavshed ved at vifte med anmodning om fogedforbud. Men Surftown har dog ikke tænkt sig at holde mund for evigt.

Indsendt af   (16. december 2008) (Rapportér til kundeservice)

One.com truer Surftown med advokater

www.comon.dk

Sagens kerne er, at den såkaldte Viasat-dom gør det ulovligt automatisk at forlænge sine abonnenter. For at være på forkant med eventuelle retssager har Surftown valgt at droppe de automatiske forlængelser.

Indsendt af   (28. november 2008) (Rapportér til kundeservice)

Webhoteller binder dig for din egen skyld

www.comon.dk

Forbrugerombudsmanden har bedt mange danske webhoteller om at droppe de automatiske abonnements-forlængelser. Men flere hoteller er uenige i ombudsmandens tolkninger. One.com mener, at bindingerne er til gavn for forbrugerne.

Indsendt af   (22. oktober 2008) (Rapportér til kundeservice)

SURFTOWN efterlyser indgreb fra Forbrugerombudsmanden

politiken.dk

SURFTOWN savner et indgreb fra Forbrugerombudsmanden over ulovlige abonementsbetingelser hos deres konkurrenter.

Indsendt af   (21. oktober 2008) (Rapportér til kundeservice)

Surftown træt af tæsk på Trustpilot

www.comon.dk

Surftown savner nuancer på Trustpilot, hvor webhotellets omdømme kaldes "negativt", selv om de fleste nye bedømmelser er positive. Siden med de brugerdrevne bedømmelser afviser kritikken.

Indsendt af Thomas Jacobsen (4. august 2008) (Rapportér til kundeservice)

Stor dansk udbyder sætter trafikgrænser

newz.dk

Kunder har længe brokket sig over fri trafik hos de danske webhoteller, der lukker ved "grov udnyttelse". I går indførte hostingudbyderen Surftown så trafikgrænser og er dermed den første større danske udbyder, der gør op med de uklare betingelser.

Indsendt af Thomas Jacobsen (28. maj 2008) (Rapportér til kundeservice)

Surftown er bedste webhotel i Sverige

www.comon.dk

Sidste år blev firmaet politianmeldt for ulovlig markedsføring. Siden har selskabet lagt stilen om, og nu har et svensk forbrugerblad kåret Surftown som bedste webhotel.

Surftown anmeldt for pris-rod på hjemmesiden

politiken.dk

Forbrugerombudsmanden politianmelder Surftown, der har angivet priser uden moms på sin hjemmeside.

Indsendt af Dan Woods (13. juli 2007) (Rapportér til kundeservice)

Surftown smider blogger ud

www.computerworld.dk

Webhotellet Surftown lukker en århusiansk webdesigners blog efter han fik citeret en artikel på internetmediet digg.com. Det skabte for meget trafik.

Surftown smider blogger ud efter digg-effekt

www.computerworld.dk

Efter at digg.com har citeret en artikel fra en blog, er besøgstallet steget så meget, at Surftown har smidt ham ud. Hos Surftown udtaler Thomas Folmann, at man lukkes fordi den bruger for mange ressourcer.

Surftown glad for at blive politianmeldt

www.computerworld.dk

Før i tiden skrev Surftown prisen uden moms uden at oplyse om det. Først på bestillingssiden stod den endelige pris. Derfor har Forbrugerombudsmanden valgt at politianmelde Surftown for brud på markedsføringsloven.

Dansk webhotel glad for bøde på 50.000 kroner

www.computerworld.dk

“Alle i branchen har jo rettet ind. Altså, alle der er værd at nævne,” siger han. Forbrugerombudsmandens politianmeldelse betyder dermed, at de ledende spillere som konkurrerer i webhotelbranchen nu har mere lige forhold, mener Frederik Schouboe.

Set på nettet

SurfBloggen

blog.surftown.dk

Baggrunden for vores blog er ønsket om at komme i dialog med forbrugere. Vi vil sikre os vi hører hvad vores kunder ønsker af os, og derudover vise hvem vi er, og frem for alt at blive klogere på hvem vores kunder er.

26. juli 2010

Hurtig og kvalificeret service

Fik svar på min sidste supportsag indenfor få minutter... mere kan man vel ikke forvente.

Udvalgt anmeldelse om surftown.dk

2. december 2008

Gentagne henvendelser uden svar.....men det fik jeg så til sidst ;o)

Jeg har i september måned tegnet et erhvervsabonnement hos surftown da jeg havde rigtig gode erfaringer med dem som privatkunde - jeg har i dag både en privat- og en erhvervskonto hos Surftown - endnu da.
Da jeg ville flytte et af mine domæner fra privatkontoen over til erhvervskontoen gik der noget galt - jeg kunne ikke få lov til at aktivere mit domæne. Jeg henvendte mig via deres support (e-mail) med problemet den 2. november, den 3. fik jeg svar om at de havde sendt min forespørgelse videre til deres teknikere, den 4. henvendte jeg mig igen for at høre om de havde fundet ud af noget - først den 19. november får jeg svar om at det ikke er så lige til, men at de vil nulstille sitebuilder for domænet så jeg kan lave siden igen (det skal lige nævnes at jeg den 4. november gjorde opmærksom at jeg ville flytte mit domæne tilbage til privatkontoen den 5. november, såfremt jeg ikke hørte noget fra dem - så den 5. november flyttede jeg så mit domæne tilbage til privatkontoen, hvor det tilsyneladende virker fint.).
Jeg vender tilbage den 20. november med info om at jeg har flyttet mit domæne tilbage på erhvervskontoen igen så de kunne nulstille det de skulle nulstille så jeg kan få domænet til at virke igen - siden har jeg ikke hørt fra Surftown - til trods for at jeg har kontaktet dem via mail den 24., 25., 26. og 27. november. Torsdag den 27. november henvender jeg mig via telefon (VIP-support) for at høre hvad der sker - her får jeg at vide at de ikke kan se alle de mails jeg har skrevet - det lyder mærkeligt for jeg kan jo se dem inde på min konto, men der bliver igen sendt en mail til deres tekniker. Den 1. december henvender jeg mig igen via mail - for jeg høre stadigvæk ikke noget fra Surftown - og det er så her jeg i dag - på en måned er der ikke sket noget som helst udover alle de mails jeg har sendt til dem, men som tilsyneladende ikke lander hos de rigtige personer.
På den baggrund vil jeg ikke anbefale Surftown til erhverv - de er fine til privat (derfor 2 stjerner i stedet for 1), men de formår simpelthen ikke at yde den service som de mener at have - hurtigere support til erhvervskunder - den har jeg ikke mærket meget til, men hvis surftown mener at 1 måned + er hurtig support - så skulle de nok bare gøre opmærksom på det inden man tegner et erhvervsabonnement hos dem.

Tilføjelse 09.12.08
Jeg har i fredags fået svar fra Surftown - og det er identisk med det svar jeg har fået af Thomas Folmann fra Surftown her på Trustpilot. Mit problem med sitebuilder er løst og min side kører igen - og det var jo faktisk det vigtigste. Når det så er sagt - så bliver jeg ærlig talt lidt skuffet over Surftown når jeg får at vide, at det er min egen skyld, for det er IKKE rigtigt – det fortæller mig bare at de ikke læser de sager de får ordentlig igennem inden de går i gang med at løse problemet. Sagen ER startet op fra mit erhvervsabonnement, men som jeg igennem hele sagens forløb også har gjort opmærksom på så findes mine erhvervsdomæner ikke under min erhvervskonto (og heller ikke under min privatkonto) så der er sket en eller anden fejl hos Surftown, som de bare har lidt svært ved at indrømme, og bortset fra det uanset om man er erhvervskunde eller privatkunde så synes jeg at 1 måneds svar tid er lige i overkanten af hvad der er acceptabelt.
Jeg håber selvfølgelig på at Surftown trods alt finder ud af løse DERES problem med mine to konti som jo i sidste ende desværre bliver mit problem.
Og jeg har ringet angående ovenstående sag og fik at vide at sagen var startet op via min privatkonto – jeg kunne kun gøre opmærksom på at det ikke forholde sig sådan og mere skete der så ikke – og mærkeligt nok så kan jeg under min erhvervskonto se alle de sager der oprindeligt er startet op fra min privatkonto – altså dem der er startet før jeg overhovedet havde en erhvervskonto, faktisk er der en forespørgelse ang. webshop som ligger helt tilbage fra sidst i juli måned – jeg fik først mit erhvervsabonnement den 10. september – det må da fortælle Surftown at der er et eller andet galt og i stedet for bare at ignorer problemet så burde de gøre noget ved det i stedet for at være så forbandet påståelig.

Tilføjelse 10.12.08
Jeg har været nødt til at ændre min vurdering af Surftown til 1 stjerne. Det eneste jeg hører fra Surftown er stilhed og det har jeg efterhånden nok af - det virker som om de ikke længere har interesse i at have mig som kunde og det bliver jeg altså nødt til at forholde mig til. At Surftown har rod i Deres systemer synes jeg ikke længere kan være mit problem. Jeg skrev tilbage til deres support den 6. december ang. mine abonnementsproblemer og det har jeg indtil viderere overhoved ikke fået noget respons på - det kan jeg kun tolke som at de folk der sidder og varetager supporten hos Surftown simpelthen ikke er dygtige nok. Jeg er afhængig af den hjælp og viden som jeg troede Surftown havde da jeg ikke selv har den store viden omkring hosting, men på et tidspunkt bliver man nødt til at acceptere at den eneste måde at få løst problemerne på er at finde et alternativ - og heldigvis findes der da nogle gode amerikanske hosting firmaer - som både er billigere, tilbyder mere diskplads og 24 timers support.
Da Surftown ikke har styr på deres interne systemer og tilsyneladende ikke har interesse i at løse problemerne tør jeg simpelthen ikke starte min webshop amazingyou.dk op. Som nystartet firma kan man ikke leve med længerevarende nedetid og problemer der bare bliver neglicheret, samt løgnagtige påstande om at sagerne er oprettet via det forkerte abonnement fordi Surftown har en fejl i deres system som de hverken vil indrømme eller kan løse.
OG FOR AT NÆVNE DET ENDNU ENGANG - SÅ SVARER SURFTOWN IKKE PÅ HENVENDELSER VEDRØRENDE DISSE PROBLEMER.

............................
Update 16.12.2008:
Jeg har i går talt med David Lerche – den ansvarlige for supporten hos Surftown – og jeg er meget positiv overrasket over at Surftown i den grad tager kritikken til efterretning – og bruger det til noget konstruktivt.
Jeg fik en god forklaring på hvorfor problemet er opstået, uden dog at det blev alt for teknisk og Surftown kunne sagtens forstå min frustration og irritation over at jeg ikke fik svar, og ikke følte at der skete noget.
Jeg vil selvfølgelig af den grund gerne revurdere min opfattelse af Surftown, ikke kun fordi jeg fik ret, men da der først gik hul på bylden – må jeg indrømme at Surftown til fulde har taget sit ansvar alvorligt og virkelig gjort en indsats for at løse de forskellige forhold i sagen – mit webhotel virker også igen som det skal.
Alle kan lave fejl og der kan også være fejl i diverse systemer som man ikke er opmærskom på , men når man bliver gjort opmærksom på en fejl eller en afvigelse fra det normale – så må man få det rettet og det har Surftown gjort i mit tilfælde - selvom det tog lidt tid. 5 stjerne kan jeg af gode grunde ikke gi’,da der jo HAR været meget irriterende problemstillinger, men deres måde at håndtere sagen på efter erkendelsen af en brist i deres systemet er helt i top.
Og for god ordens skyld vil jeg lige nævne at planerne om at finde en anden udbyder er lagt på hylden igen.
Utroligt hvordan en dårlig oplevelse kan vendes til noget positivt og konstruktivt - det er der mange virksomheder der godt kunne lære lidt af ;o)

Update 30.12.08
Efter at jeg har fået sagen lidt på afstand vil jeg faktisk godt give 4 stjerner. Det har været en lang sej kamp, men jeg synes også at ret skal være ret - og Surftown har fået rettet "fejlen" og alt fungere nu igen som det skal, nemlig perfekt.

Jesper Ulvedal Andersen, Christine Thalbitzer, Thomas Folmann og Ian Semey fandt anmeldelsen nyttig

12. december 2008

Hej Christine,

Først og fremmest vil jeg gerne beklage problemet med vores hjemmesideprogram. Det er et meget sjældent problem, som vi dog vil være ekstra opmærksomme på i fremtiden.

Desuden vil jeg gerne understrege at hele support-forløbet har du kørt via dit privathotel - og IKKE erhvervshotellet. Derfor er din supportsag ikke blevet behandlet som VIP support sag.

Du er meget velkommen til at kontakte Supportafdelingen telefonisk for at sikre at eventuelle fremtidige supportsager sker via erhvervshotellet.

God weekend :-)

Tilføjelse 12.12.08

Hej Christine,

Lige nu sidder der en udvikler med MEGET røde øre her på kontoret. Vi har fundet en fejl i vores kundesystem, og vi påtager os det fulde ansvar for den utilfredsstillende oplevelse du har været igennem.

Uden at gå for meget i dybden med fejl i teknikken, så kan der pt. opstå nogle fejl i forhold til supportniveau og sitebuilder, når en kunde opretter flere webhoteller med enslydende kontaktoplysninger.

Det berører heldigvis meget få, men det skal absolut rettes. Og i den forbindelse vil jeg gerne takke dig for din vedholdende og 'påståelige' tilgang til os - en glad julehilsen er på vej til dig, og den ansvarlige for Supporten vil kontakte dig telefonisk idag for at få helt styr på de sidste ting!

Endnu engang tak for hjælpen :-)

19. juli 2010

Dejlig service med smårproblemer

Jeg har privat pakken hos surftown og har aldrig haft nogle større problemer. Dog havde jeg nogle 5 minutters nedbrud, som jeg blev træt af, men dem vender man sig hurtigt til, selvom de har forbedret nedbrudene rigtig godt.

Da nogle af de andre servere ikke var gode nok til mig, flyttede de mig til WSL2, som jeg aldrig ser nedbrud på og jeg ligger godt der. Deres priser er rimelige og gode. Det eneste man kan tænke lidt på, er at man kun får 30 gb bredbånd og ikke fri. Deres plads er på 10 giga, hvilket er langt over mit forbrug.

Deres supportere er venlige og gør noget ved problemerne, istedet for at lade dem ligge...

Tidligere ville jeg give dem 4/5, men efter de opgraderede bliver det 5/5

12. juli 2010

Okay til prisen

Jeg har brug surftown.dk som webhotel i en 3-4 år. Det virker helt okay, men jeg har ikke fået en hjemmeside op at køre endnu igennem deres skablon. Jeg kan ikke få uploaded billeder rigitgt. Jeg er ikke den store haj til sådan noget, så det er sikkert fordi jeg ikke kan få dem lavet i den rigitge opløsning. Men det bude skabelonen da også selv kunne finde ud af.

6. juli 2010

Hurtig og god support

Da min hjemeside begyndte at reagere langsomt, var de hurtige til at hjælpe og løse problemet

1. juli 2010

Stabil service med høj oppetid

Jeg er vel en såkaldt "almindelig forbruger" indenfor Webhotel, forstået på den måde at jeg ikke forstår nogen som helst af de smarte ord og funktioner, som Webhoteller kan levere.

Men jeg kun haft Surftown.dk som udbyder, og har aldrig haft grund til at overveje at gå andet steds hen.

For mig er de troværdige, og leverer en god kvalitet, stabil service og høj oppetid. Deres produkter virker som de skal, og det er nemt at finde rundt i deres menu-systemer. De få gange jeg har haft spørgsmål til kundeservice, er det gået rigtigt hurtigt med at få svar, og det har altid været tilfredsstillende.

Jeg er ubetinget glad ved Surftown.dk og tryg ved deres service.

21. juni 2010

Kalder jeg service!!!!!

Uden at være kunde har jeg fået vejledning i noget som egentlig ikke har noget med Surftown at gøre. Kalder jeg service!!! Mvh Holger Jensen

21. juni 2010

Hurtigt, konkret og enkelt

Jeg havde købt et forkert domæne navn til den nye side jeg skulle oprette. Spurgte om hjælp en søndag eftermiddag og søndag aften fik jeg svar.

Et svar der kort og konkret fortalte mig hvordan jeg fik løst mit problem - og jeg som troede det ville være besværligt :-)

20. juni 2010

Nybegyndervanskeligheder

Jeg har købt et domæne til en forening, og efter en langsom opstart gik tingene stærkt - men kun med hjælp fra Support. Problemerne blev løst via 3 henvendelser, de skyldtes min uvidenhed om betegnelser for filer i webhotellet. Havde Support tænkt på, at det ver en nybegynder, kunne problemerne være klaret i første omgang, og så havde det givet 5 stjerner.
Mvh Erling/gjelleroddegf.dk

17. juni 2010

Jeg oplever god kundeservice med hurtige og præcise svar på henvendelser. Prisen for mit webhotel er lidt dyr synes jeg, men efter horrible erfaringer med de billige webhoteller, har jeg valgt erkendelsen som gælder i snart sagt enhver handel: Man får hvad man betaler for. Så jeg er overordnet set en glad og tilfreds kunde.

9. juni 2010

Kundeservice

Jeg har været kunde længe, og de få gange jeg har haft brug for hjælp, har der ikke været nogen slinger i valsen... Godt sted og kører altid :-)

8. juni 2010

Ønsker du servere der virker?

Så skal du ikke købe hos Surftown..

Konstant nedetid.. og ingen kompensation!

Surftown er en virksomhed som vil være det bedste webhotel. Et flot mål, og ambitiøst når man starter helt fra bunden og leverer produkter som ikke virker. Deres medarbejdere er ikke engang klar over deres egen hjemmeside ikke fungerer når man ringer. Men ok deres priser er gode, men de skifter hele tiden så jeg føler mig sku snydt.

8. juni 2010

Pas på VPS!!!

Suftowns VPS løsning har aldrig kørt stabilt for mig - oppetiden er som vinden blæser, og det er generelt en rigtig dårlig oplevelse at være kunde. Dårlig kommunikation, og konstant ændring af priserne. Jeg gav rigtig mange penge til at starte med, og derefter droppede de priserne (til et niveau som stadig ikke matcher den elendige kvalitet)!

31. maj 2010

Konstant genstart af VPS, mange nedbrud og ofte elendig support

Jeg købte for at teste Surftowns nye VPS løsning 2 små VPS'ere hos dem.

Prisen var ganske okay, det første år, og ville så stige til det dobbelt herefter. Helt okay, med mig - såfremt tingene fungerer .

Da jeg skulle køre nogle applikationer som krævede root adgang, for at blive startet op - var det vigtigt for mig at de pågældende VPS servere ikke blev genstartet konstant ...
Men ...

Den support der var, kunne fra starten af ikke fortælle mig hvorfor kun min ene VPS blev oprettet -- den anden kom aldrig i luften, trods jeg ventede 14 dage...
Svaret på mit spørgsmål omkring VPS'en var blot "Der er sket en systemfejl og den er derfor ikke oprettet."
På 14 dage lykkedes det, desværre, ikke for dem at bringe min VPS til livs -- men jeg havde trodsalt min anden VPS at teste og "lege med".

Desværre blev den genstartet 6-7 gange om dagen, nogle gange med 10 minutters mellemrum, andre gange med et par timers mellemrum.
Dette gjorde det total uholdbart for mig at drive en seriøs med denne VPS, og hver gang jeg stillede mig uforstående overfor supporten -- kom der den ene ubrugelige besvarelse efter den anden ...
Ingen ville reelt svare på hvorfor min VPS konstant genstartede...

Jeg mener de har gjort sig fuldt ud forvent til denne ene stjerne, da de trodsalt havde en god service i form af anulleringen af købet.
Det tog dem kun én måned at gennemføre, fra jeg havde bedt om anulleringen.

I dag benytter jeg en anden leverandør, og sidder faktisk med en rigtig forundret fornemmelse i maven -- da jeg tidligere troede Surftown var de professionelle på markedet. Her kan man kun konstatere, at de på VPS markedet har LANGT endnu.

Med Venlig Hilsen
Mathias Gajhede

Da jeg er ansat hos Trustpilot, vil jeg gøre opmærksom på udtalelser, oplevelser og holdninger er mine personlige, og ikke en del af Trustpilots.

• Magnus
  • Århus N, DK
  • 20 point
  • 1 Anmeldelse
30. maj 2010

Webhotel er ok, support er ok, oppetid ok

Jeg har haft et webhotel på Linux, som avanceret i et år nu. Jeg har ikke haft støre problemer. Dog er deres phpmyadmin utroligt langsomt og mine domæner er af og til nede, selvom det er ikke er blevet oplyst på deres side. Deres support er meget god og jeg er tilfreds på det område. Deres kontrol-panel er også fint, dog flere statistiker ville være fantastisk. Mail server er okay, jeg har ikke haft problemer med den. FTP serverne er også gode.

4/5

29. maj 2010

VPS løsning kører godt, men de kom skidt fra start.

Jeg har haft webhotel samt en VPS løsning hos surftown. Webhotellet kører godt og stabilt. Deres VPS løsning fik en rigtig dårlig start, langsom diske samt en del nedetid. Jeg giver dem 4 stjerner fordi de kører godt og stabilt igen.

4/5

22. maj 2010

God og hurtig service

Har brugt Surftown gennem et stykke tid, og har generelt meget meget tilfreds. Gode, innovative og flotte administrationsværktøjer. Modtog ved forlængelse en faktura der opkrævede for nogle domæner der ikke længere lå hos surftown, men skrev til supporten, som lynhurtigt annullerede fakturaen og sendte en ny. Vi fik dog virus på webhotellet, hvilket vbar meget svært at slippe af med. Jeg ved ikke om det er muligt for et webhotel, at lægge antivirus på, i så fald kunne det være en forbedring.

19. maj 2010

Altid god og præcis service

Jeg har haft webhotel hos Surftown i det sidste år, aldrig haft problemer med oppetid eller adgang til mine services. De få spørgsmål jeg har haft er altid blevet besvaret godt.

Ingen klager herfra, specielt heller ikke over priserne.

11. maj 2010

God hjælp fra bogholderiet - også ellers er jeg meget tilfreds

Kunne ikke overskue mine fakturaer (mit eget rod!) fra Surftown.dk, skrev så til bogholderiet og fik lynhurtig hjælp, holdt i en personlig og venlig tone. Dejlig oplevelse. Også ellers er jeg absolut tilfreds med firmaet, jeg er ikke plaget af nedetider, og prisen er jo fin.

4. maj 2010

Ustabilt webhotel

Jeg har siden december 2009 haft følgende: WEBHOTEL PREMIUM LINUX

Det har været EKSTREMT USTABILT - og kan ikke anbefales i erhvervsmæssig øjemed.

(Webserver: wsb14.surf-town.net)

Mathias Gajhede fandt anmeldelsen nyttig

29. april 2010

Glimrende support + produkt

Jeg har købt en webhotel-tjeneste ved dem, og jeg er godt tilfreds! Prisen er bestemt overkommelig (købt ifb. med kampagne), produktet virker som det skal, og deres supportafdeling hjalp mig glimrende, da jeg havde stirret mig blind i, hvorvidt det var noget DNS-relateret eller min egen WordPress indstillinger, der gjorde, at min side fejlede. Det var (selvfølgelig ;-)) mine WP indstillinger, men de forklarede mig, hvordan jeg skulle tilrette det - selvom det ret beset ikke er deres produkt, men noget jeg selv har installeret... Og det svar fik jeg indenfor en time! Og jeg skrev kl. 19.30 til dem! Det er ret så fed service i min verden! :-)

29. april 2010

Super webhotel

SurfTown er et rigtig godt sted at have sin hjemmeside liggende + de har en eminent support, som jeg ikke har set på andre webhoteller, indtil videre. De eneste minuser ved SurfTown - hvilket også er grundet "kun" 4 stjerner, er at deres PHP Memory kun ligger på 32 MB på det billigste webhotel, samt at Safe_mode.

• Martin
  • Brønshøj, DK
  • 70 point
  • 6 Anmeldelser
18. april 2010

Fint webhotel til prisen

Jeg har nu i en årrække benyttet surftown til at hoste mine domæner.

Tidligere prøvede jeg nogle af de andre billige webhoteller, men følte slet ikke at kunder bliver taget seriøst. Det føler jeg man gør hos surftown.

Jeg synes pris og service følges ad rigtigt godt.

17. april 2010

Slet ikke så slemt, overhovedet!

Jeg har haft surftown i flerer år nu, og havde nu brug for lidt mere end hvad surftown kunne tilbyde .. troede jeg .
Men efter at have prøvet flere andre hostere og deres elendige support, så har jeg valgt at leve med de begrænsninger som surftown har (safemode som et eksemple)

Surftowns klart største fordel er deres support, som jeg har været flittig bruger af. Det kom som et shock at den slags support er svær at finde andre steder.

Hvis bare surftown's opsætning var lidt mere som på i123 så ville jeg aldrig nogensinde ha andre udbydere end surftown. (kører lige pt. med surftown og i123)

Deres VPS løsning er lige over kanten for mig, det vil jeg aldrig nogensinde kunne finde ud af, så det er no go, men lyder som en fornuftig udvidelse)

Og kommer surftown med et tilbud hvor deres servere kan kører magento, og joomla uden problemer med safemode etc, så er jeg den første til at droppe alle de andre hostere.

Men self. prisen vil da også være derefter kunne jeg forstille mig.

15. april 2010

Fornuftigt webhotel til prisen

Jeg har brugt Surftown de sidste 4-5 år, og er imponeret over hvor meget man får for pengene.
Eneste grund til de ikke får 5 stjerner, er at man ikke selv kan bestemme om safemode skal være on eller off. Det skriver de dog, de arbejder på, så vi krydser fingre :o)

15. april 2010

Hurtig og effektiv service

I forbindelse med mit forsørgelse har Surftown presales/support afdeling været yderst hjælpsom og hurtig med at svare spørgsmål. Godt gået

/Sarkis

• Unold
  • Ølstykke, DK
  • 76 point
  • 11 Anmeldelser
12. april 2010

OK driftsikkerhed og fine priser

Jeg har rigtig gode oplevelser med Surftown.
De har OK oppetider, kunne dog være bedre, men det går.
De har god service, og gode værktøjer til administration.

Alt i alt, en god oplevelse at være kunde der.

9. april 2010

Driftsikkert og super service

Super service og høj tilgængelighed på erhvervs-site. Siden start kundedrift juli 2009 har der ikke været registreret nogen fejl eller nedbrud overhovedet, og performance er god og stort set stabil. Altid hurtige og kompetente svar på forespørgsler. Klart anbefalelsesværdig

8. april 2010

Superfin service fra Surftown

Jeg fik for nylig supergod hjælp til et problem, jeg havde i forbindelse med at mit website var blevet hacket. Surftown er yderst professionelle og har fingeren lige på rette sted, når de afhjælper problemer. Endvidere er det en meget flot svarfrekvens, jeg kom ikke til at vente længe på hjælp.

• Jan
  • 7 point
  • 1 Anmeldelse
6. april 2010

Automatiserede fakturaer krediteres ikke automatisk og så lukkes der

Automatiserede fakturaer krediteres ikke automatisk og så lukker der.
Hvis man har mere end 10 domæner på sit webhotel, så udløser det en faktura for ekstra styring af domæner. Det er vilkår der accepteres. Man kan så "slette" sine domæner på webhotellet så de ikke belaster og dermed udløser denne ekstra faktura, men når man har slettet dem, så kommer der igen kreditnota, så man står som om man skylder. Så lukker de bare ned, og det er ALTID i en weekend, så man er nødt til at betale for at få de andre 10 der ER BETALT igang igen. PISSE IRRITERENDE! for et ellers godt produkt.

OPDATERING - SVAR PÅ SVAR

Thomas Folman.

Jeg tror du misforstår problematikken.

Udfordringen består ikke i at afbestille, den består i at der ikke automatisk sker en kreditering når betingelserne for webhotellet er opfyldt.

Eksempel: Når man har et webhotel med 10 domæner, og så tilkøber 3 mere. Så er det korrekt man accepterer at betale for styring af disse 3 med 10,00 per måned. Der laves derfor automatisk en faktura når betingelserne overskrides.

Man kan så gå ind og fjerne de domæner man ikke bruger fra webhotellet, uden dog at miste dem da de ikke skal slettes, men måske ikke er aktive med webindhold eller skal bruges senere. Så er man igen nede på de 10 "tilladte" domæner på webhotellet og derfor skal den automatiserede faktura krediteres. Dette sker desværre IKKE automatisk.

Jeg er generelt ganske tilfreds med jeres produkt, men der er lige et par enkelte punkter der mangler før det er perfekt.

1. I mangler en service der tilbyder at samle alle domæner på 1 webhotel, uanset om man har 21 eller 121. Og en VPS løsning er ikke det bedste, da man så skal balancere mellem performance og selv får ansvaret.

Så desværre "tvinges" jeg f.eks. over i 10 af en slags eller 5 af en anden slags webhoteller, og det finder jeg bøvlet.

Så var det ikke en idé at får webhoteller med 50 - 100 - 150 domæner, så kan man få det hele lagt over.

Til jeres ros skal det siges, at I altid er venlige og tingene løser sig, MEN jeg er ikke den eneste der har mange domæner og som I med de manglende løsninger i princippet "tvinger" over til ringere konkurrenter.

---------------------------------

Opdatering 06042010 13-03

Der opstår fejl 40 når man ikke er vant til at bruge Trustpilot.

Hvis det er kommunikationsformen, så havde jeg fundet et chatrum og spilde min tid i.

Istedet for at påpege min manglende evne til at få styr på anvendelsen af Trustpilot, så havde det passet bedre til Surftown at tage imod min kritik, min opfordring til løsning af mit problem samt være taknemmelig for at man aktivt forsøger at være behjælpelig med fortsat at lægge penge hos surftown.

Men du skal bare fortsætte i den stil, så må jeg jo lede efter alternativer istedet.

Magnus fandt anmeldelsen nyttig

6. april 2010

Hej Jan,

Det ser ud til at du nu har oprettet en ny anmeldelse. Det giver mest mening at fortsætte i den oprindelige anmeldelse, enig?

___________________________________________________________

Update

Hej igen,

Jeg vil skam gerne tage dialogen med dig, men det lader til at vi skal gøre det via mail. Send en mail til mig på tf(a)surftown.com

29. marts 2010

Surftown det spiller, det service nivau

oprettelse af webadresen www.piratebaysurfers.com gik smertefrit hurtigt og de pegede den automatisk på mit webhotel....årsagen til at det ikke er 5 stjerner, er at jeg bad om 5 års betaling men endte op med 2 års abonnement, men jeg kunne jo bare hve læst på regningen.....
de har dog ryddet op i det. og jeger tilbudt at får det forlænget.......
så super service og det er så hurtigt..... jeg er selv marketing direktør i et større sweitzisk firma og jeg ville ønske at min egen afdeling vor ligeså hurtige med servicen, men det er jo min egen fejl.

tillykkemed

• Ali
  • 17 point
  • 3 Anmeldelser
25. marts 2010

Falit erklæring

Oppetider på deres mail-server er total elendig, heller sende post med postdammark end at sende en mail, for den kommer meget sent eller kommer mailen aldrig frem. Nogle gange bliver mails ikke sendt videre selvom man har valgt viderestilling-funktionen.

Kort sagt - HOLD JER VÆK FRA SURFTOWN.DK

DE ER IKKE ÉN KRONE VÆRD!!!

NEDETID

25. marts 2010

God og hurtig service

Som overskriften siger, så var det hurtig og rigtig god service. Mit Dankort var stjålet, og den dag jeg får det nye hjem, er der kommet gebyr på min regning, jeg skrev så til dem og vi fandt en løsning.

Så jeg vil stadig anbefale dem til venner og bekendte med en god smag i munden

24. marts 2010

Dårlig og overfladisk kundeservice

Jeg skiftede til Surftown for et halvt års tid siden

Hjemmesiden er brugervenlig og nem at navigere i, men supportsiderne er outdatet flere steder, idet der henvises til ting der ikke længere findes, og kunne generelt godt være mere uddybende og grundig.

Ved behov for supporthjælp er der en dags ventetid og supporten er overfladisk og besvarer ikke spørgsmålene, ligesom den ikke løser problemet.

Mvh.

Lars S.

23. marts 2010

Altid hurtig og god service

Jeg har haft Surftown som webhotel i snart 8 år, og der har aldrig været noget at klage over - aldrig!

De har en rigtig god support-funktion, hvor de sagligt hjælper én til løsning af de opståede problemer. Desuden er deres responstid rigtig hurtig, hvilket er meget afgørende hvis man står med et problem.

21. marts 2010

God hotel med lidt nedetid

har været godt tilfreds med surftown og den support jeg har haft brug for har jeg helt sikkert fået gennem mail supporten.

19. marts 2010

Hurtig svar vil E-mail om hjemmeside problemer

Hurtig svar via E-mail om hjemmeside problemer, konstruktive løsningsforslag, god tone.
Jeg er nybegynder ud i hjemmeside konstruereing og er derfor glad for den hjælp jeg får, især når den bliver givet på en ordentlig og professionel måde.

16. marts 2010

Absolut tilfreds kunde

Jeg har været kunde hos Surftown i en del år efterhånden. Både som privatperson som firma.

Igennem alle årene har deres support været behjælpelige. Men især det seneste års tid, har deres support været yderst imødekommende - foruden kompetente.

Det skal de have topkarakter for.

14. marts 2010

Suveræn kundeservice og virkelig godt produkt!

Jeg skiftede til Surftown for 4 måneder siden, efter anbefaling fra en bekendt, og det har jeg været meget glad for.

Jeg er ikke nogen rutineret internetbruger, men Sirftown har guidet mig igennem alle begyndervanskeligheder, dels via deres gode og hurtigt responderende kundeservice, dels via deres effektive og let forståelige hjemmeside.

Mine bedste anbefalinger til Surftown!

12. marts 2010

Langsommelig proces, men med okay support

Som følge af en lokal eSports-klub, skulle der oprettes en hjemmeside, som kunne repræsentere os på nettet. Jeg arbejder kommunalt på en Ungdomsskole i Horsens.

Jeg kontakter først Surftown mht. oprettelsen af et simpelt webhotel og oplyser, at det skal gøres via E-Faktura. Dette kan Surftown godt håndtere, men det skal gøres ad en omvej på mail. Det ordnes.

Nu er der gået op imod en måned siden, at jeg først kontaktede Surftown, som nægter at udlevere produktet før de får betaling. Jeg har fået bekræftet, at E-fakturaen er modtaget på mtit arbejde, men jeg står ikke for regnskaber o.lign, så jeg har ingen mulighed for at kontrollere den slags.

Jeg har intet modtaget fra Surftown. Om betalingen er gået igennem, det ved jeg ikke og jeg synes egentlig, at det er ligegyldigt. Alle andre virksomheder, som jeg har handlet med, har altid sendt varerne de dage, at bestillingen blev lavet - også selvom betalingen ikke har været fundet sted.
Det er jo sådan, at dette er en offentlig instans og dét i sig selv, er jo den største sikkerhed for, at betalingen nok skal gå igennem.
Jeg har forhørt mig og oplevet, at E-faktura-betalinger godt kan tage måneder om at gå igennem og derfor irriterer det mig lidt, at Surftown lader 5 unge drenge vente på at få deres hjemmeside op. Det er nemlig sådan, at de ikke kan deltage i konkurrencer uden en hjemmeside.

Jeg har førhen handlet for flere tusinde kroner og fået produkter udleveret prompte - men med Surftown og de 600 kr. det koster for et år, der er der intet at hente.

Supporten har været venlig og fin, men regelrytteri er der meget af og fleksibilitet er der absolut intet af i min sag.

Jeg har endnu ikke modtaget et produkt, derfor kan de kun få 2 stjerner, da deres support er venlig. Jeg kan ikke vurdere produktet.

12. marts 2010

Hej Bo,

Alle produkter hos Surftown er forudbetalt ligesom du kender det fra fx Telmore. Og det er i øvrigt normalt i vores branche. Det sparer os nemlig for en masse administration og potentielle tab, såfremt vi måtte ende i en situation hvor kunden alligevel ikke vil betale for sit webhotel og domæne.

Men det betyder også at vi kan levere vores produkter til en attraktiv pris, hviilket som regel er et stort plus for vores kunder ;-) Dog må jeg medgive dig at det desværre kan tage sin tid at komme igang ved betaling E-faktura, da det ofte tager en rum tid før vi modtager betalingen.

7. marts 2010

Automatisk oprettelse fejler. Fejlbart support-system.

Har netop købt et webhotel hos surftown med tilhørende domæne.

Alt gik som smurt igennem bestilling, betaling og bekræftelses processen.

Men så kom jeg heller ikke videre. Efter min betaling har jeg modtaget 2 mails, én med kvittering for køb og en anden med oplysning om login til mysurfetown. Min konto virker bare ikke. Mit påståede oprettede webhotel kan heller ikke tilgås direkte via http. Jeg kan dog logge på via ftp, så et eller andet sted i deres system må jeg være oprettet.

Da jeg har gjort min bestilling i de sene nattetimer vælger jeg nu at gå i seng fremfor at kontakte surftown på mail. Dette er sjovt nok min eneste løsning selvom de ser ud til at have gjort meget ud af deres online support. Denne er dog kun nyttig såfremt man kan logge ind.

Før min bestilling blev jeg lovet automatisk oprettelse der sikrede at man kunne komme igang med sin side hurtigst muligt. Dette må siges at skulle tages med et gran salt da jeg ikke kan gøre ret meget andet end brokke mig på mail og vente yderligere på noget der skulle ske automatisk.

EDIT1: Jeg er meget ked af at læse Jørgen Trolle's report om surftown og 3'parts joomla moduler. Dette er netop hvad jeg havde i sinde at benytte på mit webhotel. Jeg vil nu selv afprøve om de moduler jeg får brug for lader sig installere. Såfremt jeg da nogensinde kan logge ind på mit CPanel.

EDIT2: Så ser jeg ud til at være oprettet i deres system. Jeg vælger derfor at hæve min karakter lidt. Fejl kan ske, selv for de mest professionelle. Og hvem ved, måske jeg trykkede opret netop mens noget backup kørte eller lign.

Jeg melder tilbage vedr. mine erfaringer med joomla.

• JT
  • 17 point
  • 3 Anmeldelser
7. marts 2010

Ikke brugbar Joomla løsning.

Har nu for anden gang prøvet på at få installeret 3 part programmer, på Joomla hos Surftown, det lykkes heller ikke denne gang at få installeret ny editor. Hos de andre udbydere jeg har prøvet har der ikke været problemmer med at få installeret 3 parts løsninger. Så hvis man vil lege med Joomla, vil jeg ikke anbefale Surftown, heller ikke selv om man vælger at bruge et prof. webhotel.
Ved ikke om jeg vil anbefale dem, man skal ihvert ifald tænke sig godt om inden man vælger dem.

Mvh.
Jørgen Trolle.

Jan K fandt anmeldelsen nyttig

1. marts 2010

Surftown holder supporten høj!

Surftown formår at holde service niveauet højt eftersom mit website altid har villet som jeg ville har de hjulpet mig ud af kniben. Detsuden svare de hurtigt på deres support sager og medarbejderne kender mange gange internt til ens problemstillinger.

23. februar 2010

Effektivitet

Den hjælp jeg havde brug for blev leveret. Smidigt og effektivt.

23. februar 2010

Ujævn rodet og lidt dyr oplevelse

Det er muligt ideen med supportproduktet er, at du skal føle dig frustreret nok til at betale for mere support. Det kan også være, at måden support ydes på ved surftown.dk blot er tænkt forkert.

Det var sjældent man følte svarene dækkede ens spørgsmål eller man blev det klogere af svarene. En del af skylden har man selvfølgelig selv, for ens spørgsmål, men det var dog frustrerende at modtage visuelle vejledninger (dvs screen dumps) der ikke modsvarede det man selv havde adgang til. Eller tvunget til at forklare hele sagen igen til den nye "supporter" da viden om sagen ikke gemmes i systemet.

Det har også været uendelig svært at gennemskue regningerne. Det er måske ganske normalt i dag, at man ikke kan eller skal forstå ens lønseddel, elregning eller selvangivelse, men derfor er det dybt frustrerende alligevel. Det viste sig ganske svært at få klare svar på hvad de enkelte punkter på regningen dækkede over (og hvorledes det hele var beregnet).

Hovedhjemmesiden for surftown.dk er flot, men den flotte overflade betyder dog ikke sidestrukturen er særlig simpel. Det har været svært at finde relevant info, at få kontakt med support. Perioden som kunde ved surftown har i helhed været en ganske frusterende oplevelse. Men havde jeg ikke været gennem denne oplevelse ville jeg selvfølgelig ikke vide hvilke krav man skal stille til ens webudbyder! Det er blot en dyr måde at lære det på.

I dag er jeg lykkelig kunde et andet sted. Jeg har noteret Surftown yder hurtige svar på indlæg her, mens det omvendt tager ganske lang tid gennem deres egen supportkanaler. Denne ekskunde har dog ikke behov for at diskutere oplevelsen med surftown, men har intet mod kommentarerne.

Bedste hilsener Thor kristjan Kidmose.

Mathias Gajhede og Lars Skar fandt anmeldelsen nyttig

21. februar 2010

Indlevende support med hurtig og nøgterne respons

Kære alle

Jeg har et webhotel (Linux Advanced m. 10 domæner) hos Surftown som jeg bruger til sitetests og diverse sites. Har ofte brug for support da jeg altid arbejder med nye udfordringer med websiteudvikling. Udfordringer jeg tit står magtesløs overfor alene med en masse spørgsmål der kan være svære at definere uden tilstrækkelig baggrundsviden.

Har derfor altid været glad for Surftowns supportafdeling (specielt også i weekenden!) når en sag med har presserende deadlines har virket uoverskuelig. Hvis jeg ikke umiddelbart selv løser problemet, foretager de selv de nødvendige indstillinger centralt. Ellers genererer jeg selv en massse ny viden ud fra supportkorrespondancerne som jeg anvender igen og igen i mit daglige arbejde.

Daniel Ferdinand Larsen / Wingworks.dk - Web & Graphic design

18. februar 2010

SurfTown er det bedste vi kan få for pengene i DK som privat

Jeg har prøvet nogle forskellige hoteller igennem tiderne, og jeg syntes at Surftown er det sted, jeg har fået mest for mine penge, bedste ydelse, og flest features.

Jeg kan næsten ikke sætte fingre på noget jeg ikke syntes om, og alt virker som det skal. Det jeg ikke syntes er så godt, er få ting med deres admin panel, selvom det dog virker perfekt, men det kan godt virke lidt rodet i starten, men efter kort tid, er man fortrolig med systemet.

Jeg har købt en Privat Advanceret server, hvilket giver mig 20gb server plads, 50gb traffik, plads til 10 domæner (Rigtig fedt hvis man har flere sites), uendeligt antal SQL databaser, til under 500,- om året.

Min erfaring er, at jeg endnu ikke har oplevet at de har været nede, så de er efter min mening stabile, jeg har ikke valgt telefon support, da det koster ekstra, men har på den anden side aldrig haft brug for det, så det har indtil nu været en god beslutning. Desuden har jeg en kammerat der havde problemer med et domæne, og han fik hurtigt svar tilbage fra dem via mail, så det jo også fint der.

Jeg har givet dem 5 stjerner, da alle punkter foruden deres lidt indviklet admin, er yderst perfekte, og som sagt, så er admin panelet godt når man lære det at kende.

Vildt hurtig support

Jeg havde et hjemmeside-problem, som nok var på kanten af, hvad Surftown skulle løse - egentlig burde jeg vel selv have løst det i mit cms-program. Sendte et spørgsmål til Surftown og bad dem svare i løbet af en uges tid. Inden for en time havde de svaret OG løst problemet. Det er top service og svarer til, hvad jeg tidligere har oplevet med Surftown.

• Per M.
  • Herlev, DK
  • 45 point
  • 15 Anmeldelser
18. februar 2010

Godt i begyndelsen, men alt ekstra koster

Jeg har i lang tid være meget tilfreds med Surftown, men efter jeg har mange domæner kørende, bliver det faktisk ret dyrt - for alt ekstra koster. Selv en viderestilling af en domæne koster. Da det også gik op for mig at min joomla side kun kunne køre med begrænsninger, skiftede jeg til Gigahost. Surftown's one clik install virker godt.

Svar på Surftown's svar:
Tak for svaret.
Jeg kan se jeres privat Advance tillader op til 10 domæner. Men her er prisen så også noget højere en det jeg har nu.

Hej Per,

Jeg ved ikke hvilket abonnement du har, men det er muligt at have flere domæner uden ekstra omkostninger på både Advanced og Expert webhotellet. Og det er uanset om du anvender domænet til viderestilling, mail, hjemmeside osv.

17. februar 2010

Oppetider og renspons hos Surftown

Som bruger af Joomla er Surftown en af de mindre god løsninger, oppetider på webhotelet er elendige. Supporten fortaller at sådan skal det være og det er ikke til at acceptere. Webhoteler køre meget slemt med Joomla og selv om der har været store diskussioner og opfordringer i de sidste mange år, bliver der lovet meget men intet gjort. Det sidste tilbud fra deres side er VPS, som løsning for en enkelt hjemmeside er OK, men for flere domæner vil det kæve ellers stor budget, eller viden som er svært at forvente fra almindelig bruger. Nu har jeg været kunden hos Surftown i 2 omgange og begge gange har jeg forlad dem med stor skuffelse.

Som Thomas Folmann siger ret ofte
"Vil desuden bemærke, at nogle udbydere lover mere end de rent faktisk kan holde. Det ser du særligt på shared hosting, hvor du får nogle få dollars per måned får ubegrænset plads, trafik og alt hvad du ønsker dig – men der er flere kunder, som bliver slemt overrasket! "

Jeg oplever præcis det samme hos Surftow, når der er problemmer så lover de meget og hele tiden, bare med den forskel at man betaler ret mere end et par dollars.

Tomasz Brodzikowski

Den 17.02.2008
Opdatering.
Det var hurtig reaktion fra Surftown, en opringning. De ville ikke reagere der jeg sendte en indlæg til deres Blog, men når man brokker sig offentlig så få man lov til sige hvad man mener og få respons ;-)
Nu skal jeg ikke brokke mig over service, da den har altid været på toppen og der fortjener de 5 stjerner.

Vi fik udvækslet mening og fik forklaret nogle tekniske detaljer som kunne være oversagen til mange dårlige oplevelser. Især mangel på info fra Surtown angående kørsel af Joomla på deres server, det kan føre til skuffelser. Surfton mener at Joomla instalationen burde køre uden problemmer, men det er 3 part installationer som kan give dem.
Desvære man kan ikke køre Joomla uden 3 parts instalationer, da joomla er baseret på at man kan instalere dem og tilpasse siden til egen brug. Vi må se tiden af, hvordan Surftown vil løse det. Der er mange ændre firma, som ingen problemer har med dette. Så længe det ikke kører filtrestilende er jeg ikke målgruppen.
Oppetider, jeg har fået forklaret at efter opdatering burde det blive løst. Min opfatelse er anderledes, men vi må se om jeg har bare været uheldig. Eller forlanger jeg for meget. Surftown mener ikke at antal domæner på en server burde have indflydelse på kvaliteten af webhotelet. De overvåger server og kan se om der findes domæner som vil belaste den unødvendigt.
Jeg har fået tilbud 2 år gratis webhotel, dvs. jeg lader en webhotel med nogle hjemmesider blive hos Surftown og se hvor det bringer hen.
Suma sumarum meget godt oplevelse i dag. Jeg giver 4 stjerner. Jeg må konstatere at Surftown ikke har den rette tilbud til mig lige nu, men det gør den firma ikke mindre god og tiden må vise om jeg vender tilbage med fuld styrke nå tiden er inde.

Tomasz Brodzikowski

Hej Tomasz,

Jeg er glad for at du fandt en løsning, omend midlertidig, sammen med min supportchef. Såfremt du måtte opleve problemer igen, så er du meget velkommen til at kontakte vores support.

Årsagen til at din kommentar ikke blev postet på bloggen skyldes at den blev vurderet som en supportsag. Og jeg vil gerne beklage, at det tog os en rum tid før supporten kom tilbage til dig. Men det er desværre noget bøvlet at håndtere denne type henvendelser når de kommer ind via blogkanalen.

14. februar 2010

Service også i week-ends

Jeg er dybt imponeret af, at jeg får godt og hurtigt svar på hjælp også lørdag og søndag.

11. februar 2010

Godt Arbejde Surftown

jeg er Rigtig glad for er at være kunde hos Surftown.
de har tjek på alt næsten da og de er gode til at hjælpe når man ringer eller skriver en Support besked til dem.
så derfor vil jeg give dem 5 Stjerner

10. februar 2010

Udmærket webhotel dog med nedetider

Jeg har haft webhotel hos Surftown nogle måneder nu, og det har været en lidt blandet oplevelse. I november/december oplevedes megen nedetid, men dette skyldtes Surftowns opgradering af udstyr og nyt kontrolpanel, så jeg forventede, at nedetiderne efter denne omgang opgradering ville være acceptable. Her i januar og februar har det dog også været bedre, men jeg oplever stadig perioder med nedetid. Senest for eksempel:

7/2: Siden utilgængelig i 5 minutter
8/2: Siden utilgængelig i 10 minutter
9/2: Siden utilgængelig i 15 minutter
10/2: Siden utilgængelig i 8 minutter (foreløbigt)

Hvis man kan leve med, at ens side nogle gange ikke er tilgængelig i kortere eller længere perioder, så tilbyder Surftown en god service og et godt kontrolpanel. Personligt er jeg dog ved at blive en smule irriteret over de jævnlige nedetider og vil overveje om jeg vil skifte til en anden udbyder på et tidspunkt. Jeg vil i første omgang se tiden an.

Opdatering:

Den 18/2 har min side været utilgængelig i 35 minutter på grund af en "kritisk opdatering af et fælles filsystem". Jeg håber virkelig at Surftown snart får styr på sagerne, for min tålmodighed er ved at være brugt op...

Thor Kristjan Kidmose fandt anmeldelsen nyttig

9. februar 2010

Mere end tilfreds kunde

Kan klart anbefale Surftown, er webdesigner og nyder rigtig godt af deres services, de er stabile og en god, hurtig og venlig support der bare virker som den skal..

Surftown er klart et must for dem der ønsker et webhotel med alle muligheder, men stadig med et godt sikkerheds net.

7. februar 2010

Super mail support og webhotel med tonsvis af tilpasningsmuligheder.

Jeg havde behov for at få ændret nogle indstillinger vedr. fejlsider, og via SurfTowns mailsupport fik jeg hjælp til hvordan man ændrer disse via sine kontoindstillinger, som er meget mere omfangsrige, end jeg havde troet / håbet.

Andre steder hvor jeg har forhørt mig om samme issue kunne de ikke hjælpe mig.

5. februar 2010

Overskuelige webhoteller og fremragende support

Surftown er super duper - Med overskuelige webhoteller/kontrolpaneler - og de har en hurtig og effektiv support. Når man skriver, går der ikke lang tid før man har svar tilbage, og hvis spørgsmålene er konkrete nok, får man også konkrete svar tilbage. Det er brugbart. Hilsen Jane Mark - en tilfreds kunde

3. februar 2010

Simpelt og godt

Super hurtigt support på email.

Dygtige folk.

Enkelt og nemt.

2. februar 2010

uegnet som professionel webhotel

Har mest lyst til at politi anmelde Surtown, og det gør jeg sikkert også hvis jeg ikke får mine money back tilbage. Den mest uærlige webhotel i DK hidtil. Surftown, dens mission er at tjene penge, LUK.

3. februar 2010

Hej Niels,

Jeg har desværre ikke mulighed for at finde dig i vores kundesystem baseret på dine oplysninger. Vil du oplyse domæne eller supportsag?

God arbejdslyst ;-)

26. januar 2010

Savner lidt fleksibilitet

God service.. Prisen er også ganske fin selvom nogle konkurrenter ligger under..

Jeg savner lidt fleksibilitet på flere områder. Har haft nogle chmod problemer der krævede en manuel proces hver måned for oprettelse af en ny mappe for måneden (med wordpress).

Brugerpanelet er godt, men kræver man er en god/avanceret pc-bruger. Er man det har man et rigtig fint værktøj til at administrere sit webhotel.

16. januar 2010

Bondefangeri

Hos Surftown har man åbenbart valgt at lægge alle resourcerne i medie-stunts og tomme løfter for det er tydeligt at det ikke er på driften og den tekniske ekspertise at pengene bruges.
Når man som kunde, måned efter måned - stort set dagligt og gentagende gange - oplever manglende tilgængelighed til det produkt man betaler for, kan man ikke undgå at føle at man er blevet bondefanget.
Kvaliteten hos Surftown er som i gamle dage, den har bare fået en ny indpakning. Etik, moral og teknisk kunnen er fortsat helt i bund.

Thor Kristjan Kidmose fandt anmeldelsen nyttig

22. januar 2010

Hej Doalot,

Fortrinlig support

Har lige flyttet mit webhotel til Surftown. En særdeles positiv oplevelse. Specielt fordi man på deres hjemmeside kan finde svar og vejledninger på stort set alt hvad man behøver at vide når man skal sætte e-mail op, bruge FTP-værktøjer, installere CMS-program osv.. Skulle man alligevel få brug for deres support (e-mail) er erfaringerne med denne også god - den ene sag jeg har haft, blev i hvert fald løst til fuld tilfredshed - selvom der dog skulle nogle mails til, blev de ved med at arbejde på sagen, indtil jeg fik løst mit problem - meget positivt :-)

14. januar 2010

Uhyre langsomt webhotel og service

Jeg har mange websites kørende på forskellige webhoteller i både Danmark og udlandet men har først for en uge siden prøvet Surftown for første gang med to nye domæner, som skal køre wordpress.

Jeg forsøgte at installere wordpress, som er meget nemt at installere, men skal installeres lidt anderledes hos Surftown. Fint nok. Det virkede bare ikke. Så skrev jeg til support og fik svar 24 timer efter, der ikke kunne se fejlen? Jeg skrev, hvad det gik up på (igen) og så vendte hun tilbage, at det krævede en teknisk dygtigere person og at jeg ville få svar i løbet af 3-5 dage!

Det ene domaine kunne jeg ikke vente så lang tid med, så det redelegerede jeg i weekenden til et andet (og billigere!) webhotel, som jeg ved fungerer. Jeg fik så svar på samme dag, at årsagen til at min wordpress ikke virkede var databasen - om jeg ville have den skulle flyttes, så den kom til at virke! Ja, hvad ellers???

Nu virker det så, men det er ufatteligt langsomt. I dag har jeg forsøgt at arbejde med min website, men har måttet give op. Der er svartider på 30-45 sek. hver gang den skal udføre et eller andet.

Det er bare for ringe. Simple webhoteller skal bare fungere i dag. Det gør Surftown ikke!

Update 15/1-2010

Det drejer sig om #VPT-157152 - www.wordpress-theme.dk

Hej Jan,

Det lyder ikke som det produkt vi normalt leverer.

14. januar 2010

Lange responstider og meget nedetid ... mission failed?

Jeg har været kun de hos surftown siden 2004. I den periode har jeg vidt og bredt anbefalet surftown, som en driftsikker, billig og supportvillig webhotelløsning. Både til mine kunder og venner.

Gennem det seneste halve år, har jeg dog oplevet en mærkbar forringelse af kvalitetet. Da jeg udvikler websites og programmerer en hel masse, bruger jeg mit webhotel intenst, og det er helt tydeligt for mig, at noget har ændret sig til det værre hos surftown.

I sommers var der så vidt jeg erindrer, noget flytning af data internt i surftown, og i den forbindelse oplevede jeg en del 'uro' i svartider og oppetid. Men det er forståeligt og helt i orden. I en periode.

Grunden til at jeg reagerer nu, er at jeg i de forløbne uger har arbejdet på et nyt projekt, og således har brugt mit webhotel dagligt i timevis. Og hold da k.... hvor er det ringe. Lange repsonstider, og ofte slet intet svar. Altså timeout. Det er ikke i orden. Derofr kontaktede jeg surftown, for at bede dem hjælpe mig, så vi kunne komme videre.

Til at starte med lod det til at sagsbehandlingen var god... De satte lidt overvågning op, og så ventede vi. 48 timer senere vendte surftown tilbage og meldte ud at 7 daglige nedeperioder på mellem 1½ og 2 minutter, ikke regne for nedetid, men er en del af deres sikring af at deres kontrolpanel er hurtigt...Hmm, jeg er intet teknisk geni, men hvad end årsagen er, så er nedetid vel nedetid. Omkring de lange svartider jeg oplever viste talene ikke andet end at der nogle gange er op til 11 sec. svartid. Gennemsnitstallene så fine ud.

Supportmedarbejderen forsøgte at lægge skylden for den oplevede lange svartid over på mig, i og med at, som han sagde "at vi helst ser at du ikke uploader utestet kode op på dit webhotel. Årsagen til dette er at, utestet kode kan indeholde kodefejl, som skaber højt load på serveren og dermed utilgængelighed for andre kunders websites på serveren."

Det korte af det lange er, at jeg stadig har et dårligt webhotel, og at surftown ikke lader til at interesere sig for det.

Hvis missionen er at være danmarks bedste webhotel, håber jeg at den er mislykkedes, således forstået at der finder et der er bedre endnu...Det er en år siden jeg sidst var ude at lede.

// updater efter surftowns svar 15.01.2010

Tak for at tage dit tid til at svare. KEdeligt at det stadig ikke hjælper.

Lad mig begynde bagfra. Jeg betaler kun 50 kr, for jeres produkt. Er jeres 50 kroners produkt bare ikke bedre end det jeg oplever, længere? Med andre ord, må jeg forvente et ustabilt webhotel, til kun 50 kr. om måneden, og hvad koster så et stabilt et hos Jer. Og hvad forstår i ved stabilt?

De "af og til" genstarter af serveren er ikke ubetydelige for mig. 7 nede perioder i døgnet, på op til 4 minutter... det er hvad jeg har set i de tal i også har tilgængeligt.

Og så den der 99.6 % oppetid målt over 24 timer, hvert minut, med en gennemsnitlig svartid på 500 ms... Det er jo ikke ligefrem alle dage den holder. jeg ville gerne ved hæfte tallene for 13.01.2010, men det ved jeg ikke hvordan man gør. Svartiden er i snit omkring 850-900 ms. En del målinger lå omkring 4-6 sekunder og en enkelt var helt oppe over 15 sekunder. Hertil kommer de 7 nede perioder, alle på mellem 1min 40 sekunder og 2 minutter. Andre dage har nedeperioderne varet op til 4 minutter.

Men jeg gider ikke det her frem og tilbage... Jeg vil bare have en klarudmelding omkring surftown. Kan i ikke gøre det bedre ? Er det hvad jeg kan forvente af jer fremover ?

Hej Jonas

Jeg har gennemgået din supportsag med vores Supportchef, som for øvrigt også har håndteret din sag.

Personligt synes jeg at vi har håndteret sagen rigtig godt. Du har rapporteret problemer med svartider, og vi har ikke kunnet se dette i vores egen overvågning. Derfor har vi opsat en specifik overvågning af dit website via site24x7.com, og begge parter har løbende modtaget rapporter herpå.

Det er korrekt at serveren genstarter fra tid til anden, hvilket sikrer at kundernes respektive ændringer af serverindstillingerne bliver gennemført. Dette kan medføre en kort nedetid, men i 99,6% af tiden (målt over 24 timer med et interval på 1 min) er svartiden 500ms.

Jeg føler også trang til at tilbagevise din påstand om at vi lægger skylden over på dig. Men det er altså ikke 'best practice' du følger. Vi ser løbende at utestet kode kan indeholde kodefejl, som skaber højt load på serveren og dermed utilgængelighed for andre kunders websites på serveren.

Afslutnigsvis vil jeg gerne afstemme forventningerne fremadrettet. Det er skam vores mission at være det bedste webhotel i Danmark, og jeg synes bestemt at leverer fuld valuta på dit privatprodukt til 50 kr/md.

Opdatering 15/1-2010:

Hej igen,

Vi har et kontinuerligt fokus på at forbedre tingene, og det gælder også frekvensen af
kundernes respektive ændringer. Jo oftere det sker, jo oftere genstarter serveren. Med andre ord handler det om graden af fleksibilitet ift. oppetid.

En oppetid på 99,6% er der meget få kunder som klager. Hvis serverindstillinger fx kun opdateres en gang om dagen, så modtager vi klager herover.

For at prøve at svare direkte på dit spørgsmål, så skal du ikke forvente at oppetiden optimeres yderligere på bekostning af fleksibiliteten på den korte bane. Men jeg håber at vi fremadrettet kan optimere begge områder yderligere.

13. januar 2010

Super hurtig support service

Super hurtig support service !ThumbUP!

8. januar 2010

Super Surftown

Hva' ska' jeg sige? Super fin og hurtig suport.
Boller fra Kohberg sån' er det, se selv.
--------------------------------------------------------------
Hej Henrik
Det lader til at der har indsneget sig en DNS-fejl til den MySQL server som installationen er blevet oprettet på.

Det er nu rettet, men vil først virke om 24 timer.

Herefter burde alt fungere korrekt igen.

Tak fordi du tog dig tid til at påpege problemet!
Og God weekend.

Venlige hilsener David

Lerche SURFTOWN support

6. januar 2010

Nede igen og ingen systemtiseret kundepleje

Hej vi har i vores lille virksomhed dels et lille webhotel dels + 4 hjemmesider som vi betaler for. og de har ikke kunnes findes på nettet de sidste døgn

Største udfordring er i virkeligheden at Surftown så ofte nede at det påvirker vores mail korespondance med vores kunder.

Hvad værre er de er usystematiserede:
I begyndelsen gav de ingen besked hvis det hele gik ned, så begyndte de at give lidt besked og nu er vi tilbage hvor vi startede ingen besked om hvorfor det er nede - ingen tidsangivelse for hvornår det kommer op - ingen alternativ informationskanal hvis de bare ikke kan finde ud af teknikken

Det kan ikke kaldes god kundeservice

Ringer man til telefonen - kan man kun tale med support hvis man har en kode - ringer man til salgs afdelingen kan man sagtens få kontakt, men de kan ikke gøre noget ved det (naturligvis)
Det virkelige slemme i den sammenhæng er at selv salgsafdelingen ved ikke når Surftown er er nede og utilgængelig på nettet som det har været flere steder i København i dag hvor jeg har tjekket det.

Det er da pinligt at en salgs afdeling der skal sælge det gode produkt ikke ved at man end ikke kan finde virksomheden på nettet - Der er virkelig brug for servicekoordinering hvis man skal give den virksomhed mere end 2 stjerner

Steen

8. januar 2010

Hej Steen

I november 2009 har du raporteret en fejl med email-servicen, hvor vi har bedt om uddybende oplysninger. Men eftersom du ikke er vendt tilbage, så har vi formodet at problemet er løst.

Den 2. januar 2010 har du rapporteret et problem for din hjemmeside. Dette skyldtes at dit domæne fortsat pegede på din gamle udbyder, og vi har hjulpet dig med at få domænet til at pege på dit Surftown webhotel.

Vi kan derfor ikke helt genkende din udlægning af problemerne. Desuden vil jeg anbefale Jer et Erhvervsprodukt, da det umiddelbart macther virksomhedens behov bedre end et Privatprodukt.

4. januar 2010

Faktureringsgebyr på 50 - 31,25kr

Opdatering 5 jan 2010 kl 12.00
Faktum er at der skal betales et stort gebyr ( 31,25 - 50kr ) ved betalingen af faktura og det er aldrig en god oplevelse efter min opfattelse.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opdatering 4 jan 2010 kl 17.00
Efter dialog med surftown har de nu accepteret at de ikke har givet besked om deres gebyr forhøjelse i tide ifølge deres egen generelle betingelser og jeg kan derfor "nøjes" med et faktureringsgebyr på 31,25kr hvis jeg ikke betaler med Dankort. Dette må gælde alle de kunder som først er blevet bekendt med dette ved fakturaens fremsendelse, da Surftown ikke har givet særskilt besked på mail eller brev. De har kun offentliggjort deres gebyr ændring på deres egen Blog i juni 2009. Så eksisterende kunder kan "nøjes" med 31,25 kr og ny kunder skal så betale de 50 kr for at betale deres faktura med andet end Dankort.
Så der er mulighed for at spare lidt gebyr for dem der ikke betaler med Dankort.
Held & lykke med det.
Jeg håber at denne dialog kan skabe mere åbenhed og gennemsigtighed mht de reelle omkostninger ved at købe ydelser hos alle leverandører.
Jeg har udvidet webhotel til ca 630,- / år og nu er jeg blevet præsenteret for et "faktureringsgebyr" på 50 kr!
Dvs hvis man vælger andre betalingsmetoder end Dankort vil man skulle betale dette Fakturerings/straf gebyr på 50 kr (+8,54%)
Jeg troede kun at det var bankerne der kunne finde på noget sådant.
Så en advarsel til alle dem der overvejer surftown.dk, det koster 50 kr at betale regningen hvis du ikke har dankort.

5. januar 2010

Hej Mikkel,

Det er i både kundernes og vores interesse at betalingerne så vidt muligt sker med kort - derfor er Dankort gratis i modsætning til bankoverførsel.

Vi ser løbende fejl på bankoverførsler. Det kan fx være forkerte beløb eller angivelse af forkert reference, hvilket betyder at vi ikke kan cleare betalingen. Og det udløser unødigt besvær for både vores kunder og os selv. Derfor opkræver vi et faktureringsgebyr ved betaling med bankoverførsel.

Opdatering 5/1-2010 kl. 9.00:
Hej igen,

Din måde at ræsonnere på er desværre ikke korrekt! Vores gebyrændring (hvor Dankort blev gratis og bankoverførsel steg fra 31,25 til 50,00) er sket helt efter bogen.

Det er desuden forkert at vi har 'accepteret at de ikke har givet besked om deres gebyr forhøjelse i tide' - jeg har kopieret svar fra vores kundeservice nedenfor:

Hej Mikkel,

Det er iorden hvis du blot betaler de 31,25 DKK som det har kostet førhen for denne faktura. Fremover vil betalingsgebyret dog være 50 DKK. Jeg har noteret dette, så vores bogholderi er opmærksomme på dette når du betaler din faktura.

Hav en god dag.

Venlige hilsener

Kenneth

SURFTOWN support

Vi har blot valgt at se bort fra differencen på 18,75 kr på din nuværende faktura, da vi gerne vil give dig en god kundeoplevelse. Men det lader til at have haft den modsatte effekt?

Opdatering 5/1-2010 kl. 12.20:
Hej igen,

Faktureringsgebyret på 50,00 kr. gælder kun ved bankoverførsel, og netop bankoverførslerne medfører løbende fejl der ikke sker ved kortbetaling - derfor bliver det en dårligere kundeoplevelse.

Desuden kan jeg se, at du tidligere har betalt med Dankort - er det ikke længere muligt?

21. december 2009

Super Individuel service

I de mange år jeg har været kunde hos Surftown - og har etableret webidentiteter for andre virksomheder - har servicen altid været i orden! Som kontrast til de fleste andre steder, må jeg sige at jeg oplever kun at service niveauet og Surftown's evne til at håndtere individuelle behov bliver bedre år for år.
I dag måtte jeg opstarte en servicesag - den blev håndteret og klaret af Surftown via email inden dagen var omme.
Godt gået!
mvh
K.T.Hansen - direktør MaSimba aps

10. december 2009

Særklasse !

I sandhed et selskab i særklasse, man kan trygt overlade sine domæner til Surftowns webhoteller. Igen igen en hurtig og reel behandling.

10. december 2009

Spild af tid og ubrugeligt produkt

Domæner går i stå 1-3 gange dagligt. Dette er planlagt, men det oplyser Surftown ikke, når man opretter sig som kunde.

Effektiv support fås kun, hvis man offentligt klager sin nød – Fx på Amino.
Support i øvrigt starter forfra på ny sag, hver gang man henvender sig om samme.
Supporten gør ikke som aftalt.
Supporten har i flere tilfælde afgivet urigtige oplysninger.

Brugerfladen er fuld af fejl. Vejledninger svarer ikke til systemet og er ofte direkte vildledende.

Lidt eksempler:
Jeg har fået lukket adgang til mine domæner i flere døgn, fordi support havde glemt at fjerne et krav om betaling – Trods skriftlig aftale herom.

Mine sider gik i stå 15-30 gange dagligt i flere minutter, i ca. en måned, før de blev flyttet til anden server (jeg havde klaget offentligt).

Nogle få gange har en kvik medarbejder forbarmet sig over den vanvittige situation Surftown har sat mig i. Men der bliver ikke fulgt op på, om vedkommendes gode intentioner udføres.

Min erfaring er, at Surftowns produkt er ubrugeligt og spild af ufattelige mængder tid.

7. december 2009

Total til grin og latterlig service!

Jeg har været kunde en rigitg mange år. De seneste år er kvalitet på deres produkt faldet. Mindst 1-2 gange om ugen er webserveren nede, og det er umuligt at have tillid til at man modtager E-Mail's.
Jeg vil klare anbefale alle at holde sig langt væk fra Surftown!

Update den 08-12-2009:
NU er mine sider igen igen igen igen nede! Jeg har en log over alle de gange mine sider og eller mail ikke virker så der er intet at tage fejl af HOLD JER LANGT VÆK FRA SURFTOWN.

Mit bruger navn er RemyDK og der er rigelige af support sager at tage fat på :-) Jeg har dog fået en ordentlig leverandør som ikke gemmer sig bag dårlige undskyldninger.

Synes måske bare at det var på sin plads at give jeres bruger deres penge tilbage når ens sider er nede flere gange om ugen!

Update den 09-12-2009:
Siderne var oppe her til morgen i næsten 3 timer. Men nu er de nede igen! Nu ryger den sku snart til advokat så må vi se om de kan forsvare at de levere det de før betaling for.

Ps. Jeg skal nok opdatere denne anmeldelse hvergang mine sider er nede!

8. december 2009

Hej Remy,

Det er korrekt at der i forbindelse med den netop overståede omfattende opgradering har været nogle perioder med nedetid. Jeg vil meget gerne kigge nærmere på din sag sammen med vores supportchef - vil du give mig et brugernavn, domæne eller supportsag?

1. december 2009

God support..!

Jeg har to hjemmesider hos Surftown.

Supporten er af meget høj kvalitet, og eneste grund til at jeg kun giver fire stjerner er fordi det tager noget tid før man får svar på mailen.

26. november 2009

Ufattelig langsom support

Langsommelig support eller dårligt programmeret site.... vælg selv. Supportsag var i dette tilfælde ikke nødvendig hvis sitet var kodet ordentligt.

Faktum er at jeg skal have oprettet en CNAME record i min DNS, men Surftown's interface tillader ikke at man i den slags records henviser til andet end en IP adresse og jeg skal i dette tilfælde henvise til et Site med flere indgange hvorfor jeg er nød til at kunne henvise til et andet domænenavn, men øv kan ikke lade sig gøre ved selvhjælp...
Det vil sige Support sag oprettes med en meget udførlig beskrivelse af hvad det jeg ønsker at få oprettet, for over 7 timer siden men stadig ingen respons.
Konklution ikke liv i min nye applikation i dag, men i morgen er der atter en dag......
Opdatering.
Nu har min supportsag ligget uberørt hen i 24 timer, så den hurtige support andre har beskrevet her på siden, har jeg ikke set meget til!
Fair nok at man ikke kan løse alle problemer med det samme, men at en supportsag får lov at ligge i 24 timer uden at nogen bare kigger på den, er ikke iorden.
Det godt at supporten ikke skal leve af det de laver, fordi så var de da døde af sult :(
Hej Thomas,

Det drejer sig om sags nr. IHN-727534 hvor jeg, som ekstern konsulent for jeres kunde, er blevet bedt om at udføre det i sagen omtalet arbejde.

Og ja min kommentar er måske en smule besk, men jeg synes ikke at det er iorden at der går 25 timer inden man som kunde får et signal om at nogen kigger på sagen.
Som jeg skrev tidligere så er det helt fair at man ikke kan løse alle problemer med det samme, men man sender et klart signal til kunden om at der er attention på, ved lige at sende en personlig post om at der bliver set på sagen inden for en overskuelig fremtid.

Også God weekend til dig :)

Carsten Spangsberg

27. november 2009

Hej Carsten,

Jeg kan ikke umiddelbart finde dig i vores kundesystem - vil du oplyse hvilken supportsag det vedrører?

_____________________________________________

Hej igen,

Dit seneste svar er kommet efter 24 timer og 24 minutter, hvilket er i overensstemmelse med den Support SLA der er for det pågældende webhotel - nemlig det billigste webhotel til private.

Jeg synes derfor, at du bør overveje om det er det korrekte abonnement som du (eller kunden selv) har valgt - og samtidig vil jeg også gerne anmode dig om at revurdere din bedømmelse, da vi rent faktisk har svaret som lovet.

26. november 2009

LANG vej til at blive DK's bedste webhotel

Jeg er mangeårig relativt tilfreds kunde, men den senere tids arbejde på at forbedre stabilitet og driftssikkerhed har faktisk gjort det modsatte. Min webmail er ofte nede og driftsinfo viser først fejl efter en relativ lang periode, og er derfor ubrugelig. Der kommer ikke oplysninger om skeduleret nedetid, eller hvad der evt. har forårsaget fejl. Udbyderen hører ikke til de billigste og jeg overvejer nu kraftigt at skifte til anden (og billigere) udbyder med bedre service, større stabilitet og mere plads.
**********************************************************

Jeg takker for det hurtige svar.
Der er ingen tvivl om at i gør et stort arbejde i at forbedre stabiliteten. Den proces må dog på ingen måde ændre den eksisterende stabilitet i negativ retning - og det er absolut sket. Mit arbejde er tilfældigvis virtualisering og det KAN gøres uden de store gener for kunderne.
Det er fint i annoncerer på bloggen, men jeg tjekker altså ikke jeres blog hver gang jeg tjekker mail. Så fra min side vil en mere direkte information være et stort plus - som feks en mail direkte til kunden.
God weekend.

Remy Jessen Lorenzen fandt anmeldelsen nyttig

27. november 2009

Hej Lars,

Vi er igang med en omfattende opgradering, som netop har til formål at forbedre stabilitet og driftssikkerhed. Og jeg vil medgive dig at stabiliteten for nogen kunder ikke har været helt tilfredsstillende den seneste tid, hvilket jeg beklager.

Det skyldes de mange serveropgraderinger forud for selve opgraderingen af
provisioneringssystemet - og de har alle været annonceret på vores Driftsinformation.

Desuden har vi løbende informeret vores kunder på bloggen, hvor der også kommer et opfølgende blogpost inden længe med opdateret status om dato for selve opgraderingen.

_________________________________________________________

Hej igen,

Vi har annonceret opdateringerne på Driftsinfo (ikke bloggen), og de har haft en varighed af 30-50 min. per server. Men derudover har jeg taget dit ønske ad notam ;-)

I forbindelse med den store opgradering (som vedrører alle kunder samtidig) informeres samtlige kunder ca. 1 uge i forvejen per mail. Derudover vil der ifbm. selve opgraderingen være en løbende status opdatering på vores website.

Vh

25. november 2009

God stabil ydelse

Føler at driften hos Surftown er stabil, og med minimal nedetid.
Priserne er i tråd med konkurrenterne.

23. november 2009

Effektiv og Flot

Supporten er ret hurtig (næsten ambulancehurtig) også effektiv.
De tager sig oven i købet tid til at forklar hvad problem det var og hvordan de har løst den.
De har sandelig forstået at værdsætte den fjerde dimension, og det mærker man hele vejen igennem.

Start forfra

Hvorfor kan men ikke nedgradere sit abonnement lige så let som man opgraderer ?
indtjening er prioriteret frem for kundevenlighed.

20. november 2009

Hej Nikolaj,

Det vil jeg bestemt ikke give dig ret i! Du kan frit op- og nedgradere mellem de respektive abonnementer indenfor hhv. Webhotel Privat og Webhotel Erhverv via kontrolpanelet.

Derudover tilbyder vi mulighed for opgradering fra Webhotel Privat til Webhotel Erhverv, hvilket vi har investeret en hel del udviklingsressourcer i. Denne form for flytning medfører nemlig delvist automatiserede serverflytninger til erhvervs-serverne samt oprettelse af VIP-support og andre ekstra services på abonnementet.

Hjalp det det bøvlede...

kort og godt fik jeg rodet rundt i noget jeg vist skulle have holdt fingrene ude af... nu kører det bare - hurtig reaktion fra supprort...

Alt for dårlig service

Jeg er erhvervskunde hos Surftown. Betaler 250 kroner om måneden for et webhotel hos dem. Jeg synes ikke det er pengene værd. Jeg føler egentlig ikke jeg får noget hos Surftown jeg ikke kunne få for 15 kroner om måneden et andet sted.

Jeg har været ude for et par meget negative oplevelser med deres produkt og service, som gør at jeg ikke umiddelbart vil anbefale Surftown til nogen.

20. november 2009

Hej Jacob,

Vi er igang med en omfattende opgradering af samtlige servere, og i den forbindelse er der sket en fejl for din databaseserver. Derfor har databaseserveren ikke virket som tiltænkt i ca. 3 timer, og ikke 50 minutter som annonceret på vores server status - det beklager jeg!

18. november 2009

daarlig service

Utrolig lang tid om besvarelser, vil ikke kommunikerer, forstaar ikke almindelig dansk tale!

18. november 2009

Hej Inger,

Så vidt jeg kan se vedrører din bedømmelse en supportsag, hvor du har ønsket at få dine login-oplysninger fremsendt til en anden emailadresse.

Jeg beklager hvis du synes vi har været lidt 'firkantet', men det er for vores kundernes skyld. Vi vil nemlig gerne sikre at oplysningerne ikke udleveres til andre end ejeren af webhotellet.

17. november 2009

Kanon support.

Man får altid et høfligt og præcist svar rimelig hurtigt.

17. november 2009

Service

Jeg flyttede mit domæne fra Unoeuro til Surftown d. 28/10 til dato er der INTET sket i sagen. Min flytning bliver smidt frem og tilbage mellem disse 2 firmaer. Begge nægter at have modtaget en flytte email.

30 min. efter dette inlæg bliver jeg ringet op at Surftown og de undskylder mange gange det rod der har været i min sag. De gør mig opmærksom på at sagen vil blive haste behandlet med det samme. Dette skal siges er MEGET flot af surftown. Jeg tror at det er Unoeuro der ikke vil tilkendegive at de laver rod i den. De mister jo også en kunde.
Jeg håber at det her vil sætte skub i mit domæne flytning så man kan få sin hjemmeside op igen.

15. november 2009

Ingen problemer og hurtige support

Jeg har ingen problemer haft med surftown og deres produkt, kan fint anbefales herfra.

13. november 2009

Hurtig support

Hej jeg vil bare takke for hurtig og kompetent support!

Meget velfungerende Webhotel

Jeg har været kunde hos Surftown i ca. 1 år og alt har fungeret til min fulde tilfredshed. Altid god service og hurtigt svar ved evt. spørgsmål.

10. november 2009

support

gratis, hurtig og effektiv support med kompentent vejledning - en stor fornøjelse for mig som ikke er den store teknikker. Jeg kan klart anbefale Surftown til mit netværk og gør det også.

10. november 2009

var glad kunde...ikke længere

Vi var så glade for surftown at jeg lavede vores næste hjemmeside samme sted. Men nu må vi nok se i øjnene at begge sider må et andet sted hen. Helt uden varsel stoppede de med det sitebuilderprogram begge sider er lavet i. Nu er alle billederne på det ældste sted gået ned, jeg kan intet hjælp få ... "desværre vi giver ikke længere support på det gamle program" jow tak, det er så flere års opbygningsarbejde lige ud af vinduet... og deres nye ih-så-åh-så vidunderlige program giver kun mulighed for at lave max 10 sider, heraf min. 4 som under-sider - hvem f***** kan nøjes med det. Og så er man ovenikøbet bundet til de rædsomme designskabeloner... ikke en eneste er pæn neutral som vores "gamle" med de grønne bløde former. BLAH. Jeg gider da ikke have billeder af fremmede mennesker eller grønne uhyrer på min hjemmeside. Nej nu skal vi bare lige have fundet en anden funktionel løsning så siger vi "Mojn - vi ER fløjn"

EDIT: tak for svaret. Gad vide hvorfor jeres support ikke fortalte os det... Nå men jeg har kigget på jeres nye sitebuilder og er forsigtigt optimistisk.
Vi venter i spænding....

Hej C. Lager,

Jeg beklager det bøvl som I har oplevet med vores hjemmesideprogram.

Det gamle SiteStudio hjemmesideprogram som vi startede med i år 2003 bliver snart helt udfaset. Det samme gælder den nuværende version af SiteBuilder, som vi supporterer for nuværende. Ingen af programmerne er nemlig gode nok!

Vi ser frem til at lancere vores nye hjemmesideprogram i starten af 2010, og jeg håber at I har lidt tålmodighed endnu. I kan eventuelt se en demo her: http://sitebuilder4.demo.parallels.com/Wizard

9. november 2009

Dårligt og dyrt.

Jeg har kun dårlige erfaringer med surftown. Deres "gratis traffik" præncip holder overhovedet ikke og har fået flere sider derfra lukket pga overskridene "gratis traffic". Når jeg for 9kr lever på en anden host og det var enda med forøget traffik så vil jeg ikke anbefalde surftown!

Hej Robin,

Jeg er helt ening i at 'fri trafik' ikke holder, og derfor har vi introduceret 'faste trafikgrænser' tilbage i midten af 2008 - se evt. http://blog.surftown.dk/nyheder/surftown-foerst-til-at-definere-trafikgraenser

6. november 2009

Hurtig og professionel behandling

Reageret meget hurtigt da min hjemmeside var nede. holdt mig orinteret om sagen, og fik hurtigt hjemmesiden op at kører igen

5. november 2009

Lidt respons tid - Super support

Lidt respons tid - 26 timer
Men svaret der kom fixede problemet - Uden uforståelige instruktioner

2. november 2009

Altid været glad og tilfreds.

Jeg har nu været kunde ved Surftown siden 2005, og altid har jeg fået en god support og en god oplevelse.

Fx husker jeg specielt en gang hvor jeg sad og legede rundt med min hjemmeside og opdager jeg egentlig skal bruge nyeste version af PHP og jeg sidder på en ældre version, der skriver jeg til deres support kl 8 om morgnen og spørger om det kan lade sig gøre og få adgang til en nyere version af PHP, og allerede kl 8.15 har jeg svar om at det vil betyde nedtide for min hjemmeside da de skal flytte mig til en anden server og dermed opdatere mine DNS oplysninger og flytte mine filer.
Jeg svarere tilbage til dem at det er bare i orden og om det er noget jeg skal deltage aktivt i eller om det er noget de ordner. Ca en halv time senere ringer de til mig og siger mine filer er blevet flyttet og mit webhotel igen er klar til at jeg kan arbejde videre men at DNS'en kan tage lidt ekstra tid om at opdatere, hvilket jo bare er fint..
Så alt i alt.. super service og super hurtige til at svarer tilbage når man har nogle spørgsmål, og altid i en seriøs og venlig tone.

1. november 2009

surftown skal have 4,5 stjerne

4,5 stjerne - fordi det kan jo altid blive en tak bedre

1. november 2009

Webhotel uden kontrolpanel

Hvad er et webhotel værd, hvis man ikke har mulighed for at administrere sit website og den tilknyttede database? I min verden 0,- kr. Ikke desto mindre kræver Surftown fuld pris for et webhotel, der i sagens natur slet ikke kan bruges, fordi deres kontrolpanel er utilgængeligt i vilkårlige, lange perioder. Allerede efter to dage som ny kunde nåede jeg at opleve tre perioder på flere timer, hvor jeg ikke kune bruge mit webhotel til ret meget andet end lige præis ingenting. Først henviste Surftown til en opgradering af deres servere, som de efterhånden har været næsten et år om at gennemføre. Først anden gang krøb de til korset og måtte indrømme, at der var periodiske udfald af kontrolpanelet, hvilket de i øvrigt ikke havde ulejliget sig med at offentliggøre. Desværre kunne de ikke forklare nærmere hvad fejlen skyldtes, eller hvornår fejlen ville blive rettet. At man så ikke lige kunne bruge webhotellet uden dette kontrolpanel, tog de ret afslappet, uagtet at det betød, at det produkt jeg havde betalt fuld pris for, dermed i praksis var 0,- kr. værd. De er glade for at snakke og snakke på deres fine blogs, men jeg ville råde dem til i stedet at bruge tiden, pengene og kræfterne på at få deres teknik i orden, for al den snak om kundeservice er heller ikke meget værd, når kerneydelsen slet ikke fungerer. Til dem der overvejer et nyt webhotel, råder jeg til at man venter til de har taget sig sammen til at gøre deres opgraderingsprojekt helt færdigt, plus et par måneder mere indtil de deraf følgende fejl er blevet rettet, inden man betaler så meget som en krone til dem. Da de havde taget r... på mig for tredje gang på to dage valgte jeg i hvert fald at trykke på knappen "Money Back Guarantee". 1 stjerne for den knap. Ellers havde det været 0 stjerner for 0 værdi.

2. november 2009

Hej N. Jacobsen,

Der har været arbejdet på en løsning til stabiliteten kontrolpanelet i løbet af weekenden, som er blevet implementeret her til morgen. Ifølge vores overvågning ser det ud til at have forbedret både stabilitet og hastighed!

Med andre ord er stabiliteten for kontrolpanelet nu blevet normaliseret, og jeg beklager meget den lange periode du ikke har haft muligheder for at foretage ændringer.

30. oktober 2009

Super, virker altid

Jeg har webhotel og email. Har haft samme produkt i 5 år og har altid været fuldtilfred, supporten fungere altid optimalt, og det er meget sjældent at jeg oplever at hjemmesiden er nede (2 gang på 5 år)

29. oktober 2009

Aldeles glimrende og brugervenligt

Har mit domæne og webhotel hos Surftown, men bruger det ikke så meget. Det ændrer ikke på, at Surftown har 100 % styr på deres forretning, og det er rart. Kan kun anbefales...

28. oktober 2009

Surftown yder top service

Prisen er forholdsvis lav. Man får meget for pengene. Selvom man ikke har VIP support, får man ret hurtig hjælp til problemerne. Så servicen er efter mine oplevelser faktisk helt i top.
MVH Ralph Hansen

26. oktober 2009

Super

Hei jeg har brukt Surftown siden 2004 og er strålende fornøyd med dem, har andbefalt surftown til mange av mine kjente som også bruker dem. Har stort sett alltid fungert bra. Nesten aldri noe nedetid. Bra supoort.men skulle ønske at alle som har domene kunne få support på telefonen og ikke bare på mail.
Mvh Bjørnar Rones
Ronesdata

26. oktober 2009

God webhoster!

Har haft min hjemmeside hos Surftown siden 2006, og har ikke haft problemer med siden. Når man mangler hjælp er det bare at sende en mail, få dage efter er man videre. Surftown har gode muligheder for ens hjemmeside(r) - man kan blandt andet få sin hjemmeside til at køre i f.eks. Joomla eller Wordpress. Det skal dog siges at bl.a. Wordpress ikke er helt upto date, endnu. Ja, alt i alt en 5-stjernet oplevelse. Kan anbefales.

23. oktober 2009

Super god og kvalificeret support

Jeg har været en mangeårig kunde hos Surftown, og er fuldt ud tilfreds med produktet, og især deres support afdeling, de er altid flinke til at hjælpe en.

Så de kan helt klart anbefales!!

22. oktober 2009

Næsten 5 stjerner - kun næsten

Jeg har nu været kunde hos surftown.dk i omkring 2 år.
Jeg er aldrig løbet ind i problemer som sådan, bortset fra et forståelsesproblem ifm. opgradering fra PHP4 til PHP5. Her var supporten (den gratis af slagsen) superb.
Opdateringer, opgraderinger, indbetaling af fakturaer mm. oplever jeg altid som meget hurtigt behandlet - indenfor få minutter til maks 1 times tid.

Det eneste minus jeg har til surftown.dk - er et stort et af slagsen. Der skal betales for support hvis man ønsker telefonisk hjælp. Også vedrørende fakturaer og andre trivielle spørgsmål. Det er efter min mening at stramme bæltet en hel del for meget. Stort minus.

Ellers er jeg ganske tilfreds med firmaet og ydelser.

Se alle anmeldelser

Se alle 484 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (484 anmeldelser)

surftown.dk Support

Om supporten

Webhotel med masser af plads og trafik til super priser. Du får en komplet webhotel pakke med hjemmeside, email og eget domæne. Branchens bedste kundevilkår og webhotel produkter til både privat og erhverv!

Ring til 70702474
Vi bor Lautrupsgade 9, 1
2100 København Ø
Denmark

Alternativer til surftown.dk

Tjepweb

Lone Hansen : "Hjemmeside ydelser. Der bliver givet en ærlig og kompetent vejledning. Det er tydeliogt at der er masser af erfaring. Firmaet ved hvad de lave" Læs mere

20. januar 2010

Aspnethotel

Bo Nielsen : "Hele setup'et med Plesk til styring af domæner og webhotel, fungerer super godt. Ved support henvendelser på mail, svares prompte - også" Læs mere

28. juni 2010

Ahjsalg

Brian Nielsen : "Jeg købte et par solbriller. Jeg skal en mail med et spørgsmål sent en fredag og fik svar selv samme aften det ser man ikke mange sted" Læs mere

21 timer siden

domæne · hjemmeside · hosting · webhosting · webhotel Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og