We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Svane Værktøj og KøkkenGrej anmeldelser

Svane Værktøj og KøkkenGrej Logo
Kunderne om Svane Værktøj og KøkkenGrej : »Super dårlig service« »ELENDIG service« »Super service og hurtig levering.« 3
Middel
5.8 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Super dårlig service

Jeg købte en kaffemaskine hos Svane på Amgagerbrogade 73, hvorefter jeg kom hjem og konkluderede at varmelegemet i bunden ikke virkede. Da jeg efterfølgende konfronterede butikken med problemet, påstod de at jeg måtte have tabt maskinen på gulvet på baggrund af et par små ridser på bagsiden - som iøvrigt kunne tyde på at de havde solgt mig en udstillingsmodel. Alt i alt. En butik som jeg aldrig sætter min ben i igen, og stærkt vil fraråde andre !

ELENDIG service

Jeg købte en dyr OBH gryde (til induktion) hos Svane. Pakkede den ud og satte den til at koge vand - men nej, ingen reaktion. Vi prøvede samme øvelse på 3 andre (mærkevare) induktionskomfurer, samme resultat. Da vi undersøgte sagen viste det sig at gryden ikke kunne bruges fordi bunden var for lille til komfur(ene). Vi reklamerede til Svane som bad os sende gryden retur så ville de bytte den til en anden type.

Da de så modtager gryden vil de alligevel ikke bytte den fordi orig. emb. mangler (den havde vi jo smidt ud da vi modtog gryden, og det tror jeg de fleste mennesker gør) - og endvidere mente Svane også at gryden var brugt (og fedtet???) - og ja, det havde jeg jo også oplyst. Der havde været forsøgt at koge vand i den - ikke andet!!

Svane Værktøj og KøkkenGrej

Super service og hurtig levering.

Havde tastet forkert vej nr samt valgt en forkert levering metode.
Ringede og de ændrede straks og de sendte samme dag.

God og flink service :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk