[REPLY]
Vi bestilte et antal døre i hos Swedoor via Silvan.
Først havde Silvan bestilt en af dem i forkert størrelse. Ok fair nok, den skulle bare byttes. Swedoor fik bestilling om at levere en anden. Da den anden kom til Silvan, var det den forkerte størrelse igen.
Nå så gik der en uge mere med det. Swedoor leverede så en 3. dør i korrekt mål, som vi fik Silvan til at levere til vores dør (fin service fra Silvan!). Den 3. dør har så en produktionsdefekt, hvor den gaber i kanten de sidste 50 cm forneden. Det betyder at døren er skør, og der er allerede brækket et stykke "sidestykke" af. Lakken dækker kun pletvist hen over revnen, og det kommer til at smuldre mere i alm brug.
Silvan vil så få den byttet for os. En dag kommer vi hjem fra arbejde, og der står en dør (4. dør) plantet foran vores hoveddør i silende regn. Vi har ingen aftale med Swedoor om at de bare må dumpe en dør der! Den kunne jo være blevet stjålet også?
Og Gud hjælpe mig om det ikke er den forkerte størrelse igen!
Nu skal der så ske det, at vi skal have demonteret den defekte dør igen, have pakket den ind i pappet fra dør 5 (når den kommer). Vi skal altså være hjemme fra arbejde og vente på dør 5. Det koster lige en halv fridag eller mere. Og så skal vi have returneret dør 3+4 en eller anden dag, hvor vi skal være hjemme en halv eller hel hverdag igen.
Vi bestilte dørene i slutningen af november til levering 9. december. Nu er det 9. januar, og vi venter stadig på den sidste dør.
Det er tærkrummende pinligt, at når man betaler 200% ekstra for at få en "kvalitetsdør" fra Swedoor i stedet for de billige Solid-døre, at de så
1: Ikke har en skid kvalitetskontrol med deres varer (opdager ikke en gigantisk produktionsfejl på en dør)
2: Deres lagerstyring er så ringe, at de 2 gange sender en forkert dør
3: At deres leveringssamarbejdspartner er bemyndiget til at dumpe varer udenfor folks hus uden nogen form for aftale.
Så føler man sig godt nok dum, at man ikke bare tog de billige døre og fik dem med hjem med det samme.
Swedoor - dø!