[REPLY]
Første gang jeg handlede hos Sydfyns MC Service skulle jeg bruge et nyt bagdæk og et kædekit. Bagdækket fejlede ikke noget, men det kædekit han havde solgt mig svarede ikke overens med det han gav mig (hvilket jeg først fandt ud af da det skulle monteres). Jeg blev så nødt til at bruge penge på at købe et nyt samleled og skille kæde fra hinanden og tage nogle led af.
For 6 ugers tid siden valgte jeg så at aflevere min mc for at få lavet service på den (jeg tænkte at den første fejl han lavede med kæden kunne ske for enhver, og han havde god orden i værkstedet, så jeg ville prøve igen). Da jeg afleverede den sagde han at der nok ville gå 2 uger før han kunne begynde på den - fint nok sagde jeg. 5 uger efter havde jeg stadig ikke hørt fra ham og valgte så at ringe og høre om den var ved at være klar - men nej, han var slet ikke begyndt på den, men skulle lige til det. en uge efter ringede jeg ham igen op for at høre hvor langt han var kommet, men fik samme svar igen. Har så valgt at hente den derude fra idag og istedet køre den til svendborg mc. Overholde en aftale kan han ikke, og jeg skal ikke derud igen!
En helt igennem god forretning. Alt er altid 100 % i orden, når man køber noget derfra. Eller hvis man for lavet sin mc der. Der er altid tid til en kop kaffe og der er altid godt humør. Kan varmt anbefales at handle med sydfynsmcservice.dk