We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sydsjaellands Shipservice anmeldelser

Sydsjaellands Shipservice Logo
Kunderne om Sydsjaellands Shipservice : »Inkompetente mennesker der aldrig burde have en autorisation« 0
Godt

0 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (0)
Sydsjaellands Shipservice

Inkompetente mennesker der aldrig burde have en autorisation

Vi sendte vores båd til Sydsjællands shipservice og bad om at den skulle være helt iorden, da vi lige havde købt den. Motoren havde gået 121 timer og var 10 år gammel. En Volvo penta 5.0.

Jeg blev ringet op og spurgt om man skulle skifte udstødningsmanifolder, da de var rustne. Det kostede ca. 7000. Jeg svarede ja selvfølgelig og skift alt andet der kan ser slidt ud/ikke fungerer nu, hvor vi har motoren ude. Og bundmaling skal vi også have lavet. Lige meget hvad det koster.

Stort service m.m. blev udført og vi fik en regning på 21.000. Derudover betalte jeg 9000, som jeg aldrig fik en regning på. Siden har båden ikke virket. Utallige undskyldninger for, hvorfor man ikke kunne komme og kigge på båden blev brugt. Mekanikeren kom og kiggede og målte og skiftede lidt dele og ligemeget hjalp det. Det ender så med at vi brænder motoren af, da der ikke er skiftet impeller til 400 kr. (billeddokumentation haves). Og for det ikke skal være helt løgn vil de have 9000 mere for at forsøge at lave den gamle motor, som altså er brændt helt af nu.

Bundmalingen var heller ikke lykkedes for dem, da den begyndte at skalle af samme sæson. (Billeddokumentation haves)

Send ikke jeres båd til Sydsjællands shipservice. De er nogle platugler og sandsynligvis ikke uddannede mekanikere. Ikke særligt dygtige, meget glemsomme og uendeligt langsomme! De vil ikke stå ved deres fejl og skal nærmest trues til at komme og prøve at udbedre dem.

Fatter ikke, hvordan sådan et værksted kan få lov til at kalde sig Autoriseret!

STOP PLATTENSLAGERE!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk