We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sydtrafik anmeldelser

Sydtrafik Logo
Kunderne om Sydtrafik : »Busplanerne på nettet og episode.« »både og.« »Kan blive bedre« 5
Lavt
4.8 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Kører for tidligt!

Det er efterhånden ved at være et hyppigt problem!
Flere gange er bussen kørt 2-3 minutter før tidsplanen, hvilket har resulteret i, at jeg ikke nåede den. Det er enormt irriterende!
Endvidere gør det, at sydtrafik er upålidelige, hvilket jeg da synes er lidt synd.

Udvalgt anmeldelse om Sydtrafik

Sydtrafik

Busplanerne på nettet og episode.

Når jeg går ind på sydtrafik's hjemmeside og vil finde en busplan over bybusser i Fredericia, syntes jeg det er så uoverksueligt, end hvis du læser det på busplanen som hænger ved busstoppe stederne.
Og syntes det burde laves om.

Jeg var ude for at skulle med natbussen i Fredericia. Jeg skulle fra Fredericia centrum til omkring Vestre ringvej /Venusvej, og jeg skulle med bus 878, og der står på sydtrafik at den køre derud. Da bussen ankommer der omkring klokken 2 (om natten), står der på bussen "878 Taulov" og jeg bliver i tvivl, og vælger derfor at spørger buschaufføren om han køre derud hvor jeg skulle hen. Han trækker på skuldrene og siger "Det ved jeg ikke". Jeg vælger så IKKE at tage bussen da jeg får dette svar fra bus chaufføren og vælger derfor at ringe efter en taxa.
Næste dag skriver min far en mail til sydtrafik og siger nævner blandt andet at: "Buschaufføren ikke skal kender vejnavnene men han skal bare vide hvilket busstoppested han skal hen til. Og dig og din datter kunne bare kigge på vores hjemmeside der står der hvor den stopper".
Og det syntes jeg er noget underligt noget at sige, for selvfølgelig skal buschaufføren vide hvor hans busstoppesteder er, og det gør han kun ved at vide navnet på vejen!

både og.

Hjemmesiden er fin og brugbar.
Men de burde få styr på selve servicen i busserne.

Chaufførrene er dårlige til at holde tidsplanen, og er ofte sure,

Kira Westergaard Lassen fandt anmeldelsen nyttig

utroligt

For anden gang i løbet af 3 mdr, har en bus chauffør "overset" min datter, der stod foran stoppestedet og ville med bussen. Der er sågar et busskur på stedet, så chaufføren kan ikke påstå, han ikke ved der er stoppested... Rute Vojens-haderslev....

Kan blive bedre

Jeg er ikke 100% tilfreds, men har ikke nogen større klager, bare et par detaljer jeg er sikker de vil løse

Sydtrafik

Tag hellere et andet transportmiddel!

Chaufførene samtaler under kørslen - både med passagerer og via MOBILTELEFON! Hvilket så i ét af mine tilfælde resulterede i, at buschaufføren standsede ved et busstoppested og snakkede videre dér, og overskred derved sin tidsplan.

En anden oplevelse:
Første bus kom forsent (de drejer sig om en rute på 7 minutter), og den næste bus, som jeg skulle med, kørte for tidligt, hvilket resulterede i, at jeg kom forsent i skole. TAK FOR FRAVÆRET.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk