[REPLY]
Jeg er glad for at have været passiv medlem for år tilbage. Nu hvor jeg har brug for forsikringen, kunne jeg så let som ingenting rykke op og blive aktiv medlem. Servicen er fin.
Jeg er en af dem der ikke har meldt mig ind i "Danmark" endnu. Grunden er, at jeg har svært ved at gennemskue fordelen. Jeg har et udmærket helbred. Jeg bruger kontaktlinser og så går jeg til tandlægen to gange om året til den regelmæssige kontrol (RDU) og tandrensning A. Det er de eneste helbredsmæssige udgifter jeg har. Det har jeg prøvet at regne på med udgangspunkt i forsikringsgruppe 5 som ifølge "Danmark" er deres mest populære produkt. Jeg har endvidere lagt en ekstraudgift ind på en plastfyldning om året (man bliver jo ældre). Som jeg kan se ud af det jeg vil få dækket pr. år i de nævnte tilfælde, så går det lige op med det jeg skal betale i præmie pr. år. Dog er der 82,- kr. mindre i dækning i forhold til kontingentet. Så kan jeg ikke rigtigt se fordelen med at melde sig ind. Omvendt mister man kun 82,- kr. om året ved at gøre det. Men kan man så ikke lige så godt sætte 328,- kr./kvartal ind på en konto og så tage fra den? Så får man også selv renterne. Jeg kan som nævnt ikke få øje på fordelen ved at give dem penge for dernæst at få dem tilbage med et ganske lille tab, men der kan jo muligvis være noget jeg har glemt at tage højde for? Jeg sætter to stjerner fordi jeg har svært ved at gennemskue fordelene.
Hvad for en sygeforsikring har en sådan en underlig politik, du kan ikke være medlem, hvis du fejler noget. Giver ingen mening. Jeg går til kiopraktor, kan ikke være medlem, da jeg er under behandling. Mærkeligt
Har været medlem i over 15 år og har aldrig oplevet problemer af nogen art. Det er vel naturligt at man ikke kan melde sig ind hvis man er alvorlig syg, man kan jo heller ikke tegne en brandforsikring når huset er brændt. Til alle jer der har oplevelser med danmark kom frem af busken. Med venlig hilsen Povl Ketz.
De siger så højt i deres reklamer man godt kan melde sig ind selv om man fejler noget, men det kan man ikke.