[REPLY]
Bestilte startpakken fra Sygeplejebutikken en søndag aften og tirsdag morgen blev pakken leveret via Post DK.
De bestilte varer i startpakken levede helt op til mine forventninger og de medfølgende brochurer er blevet hængt op på opslagstavlen på det ældrecenter, hvor jeg arbejder , da jeg ønsker, at mine kollegaer skal have mulighed for at læse om Sygeplejebutikken og benytte sig af de gode tilbud, som er lige p.t.
Et stort plus ved at handle hos Sygeplejebutikken er, at man kan lave en aftale med en konsulent, som kommer ud på ens arbejdsplads og fremviser det nyeste indenfor sygeplejen. Ved sådan et besøg opnår man 10% rabat på køb af blodtryksapparater , sakse, ure, pincetter, pulsmålere, sko, sandaler og træsko og dette er et tilbud, som er værd at benytte sig af. Man kan få nogle hyggelige timer sammen med sine kollegaer; gøre en god handel, spare penge og samtidig få indkøbt evt. manglende sygeplejeartikler til fælles brug på afdelingen. Jeg vil snarest muligt kontakte en konsulent for nærmere aftale om et besøg, så jeg og mine kollegaer kan gøre en god handel til glæde for os selv og de ældre mennesker, vi tager vare på.
fornuftige priser, overskueligt site og hurtig service.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra. Det eneste minus, men det har jeg talt med "kundeservice" om, er mangelen på sko i herrestørrelser. Ellers 100% herfra!
nemt at bestille og hurtig levering, varen var som forventet, så jeg er godt tilfreds.
Hurtig og kvik levering. God indformation undervejs.
Jeg har været særdeles tilfreds med den levering jeg har fået. Der gik omkring 2 - 3 hverdage så havde jeg de bestilte varer.
Det er nemt, hurtigt og effektivt at handle med sygeplejebutikken. Let og forståelig info på bestillingssiden og hurtig levering.
Jeg bestilte mine varer og havde dem et par dage efter. Alle mine varer var i orden,jeg er sikker på at jeg kommer til at bruge butikken igen;-)
Super butik med mange gode forslag til gaver etc. Hurtig og imødekommende respons på mail og virkelig effektiv levering (bestile en lørdag og havde min bestilling tirsdag, så helt perfekt hvis man er lidt sent ude med gaveideer)
Kan varmt anbefales.
Jeg fik mine vare dagen efter, har kun positivt at sige. Dajeg havde et spørgsmål fik jeg svar inden for en time. Vil klart anbefale til andre.
Var mægtigt glad for mit ur, indtil jeg fandt ud af at jeg havde betalt 200 kr for et ur og 4 ringe, og på ebay koster samme ur 31 kr med 10 ringe og gratis levering.
Trist, vi tjener jo ikke mest her i samfundet
Hej Lene
Du kan sagtens få pengene retur, hvis du sender dit ur tilbage til os. Vi bytter gerne og giver pengene retur.
Vores services: Hurtig levering dag til dag gerne, eller skal have nyt batteri, som følger GRATIS med vores ure. Ja så sender du bare uret tilbage.
Ebays ure er ikke samme kvallitet som vores og jeg mener ikke at Sygeplejebutikken skal tage ansvaret for hvad samfundet mener der korrekt løn for sundhedspersonalet.
Mange hilsner Rikke Fra Sygeplejebutikken.dk
Det var nemt at gå ind og finde de vare jeg skulle have. Bestilte den ene dag om formiddagen og havde det allerede med posten næste dag.
At handle on-line i sygeplejebutikken. dk, må siges at være en super godt sted. Som nyuddannet sygeplejerske står man ofte og mangler nogle "basale" ting, som gør ens hverdag nemmere. Fx blodtryk apparat, puls måler, ur m.m. Alt det kan man få til rimlige priser i sygeplejebutikken. Og noget der også er godt er ,køber du sygeplejeartikler som skal gives i gave, ja så pakkes det flot ind.
Sygeplejebutikken.dk kan varmt anbefaldes at anvende for sygeplejersker og personer med interesse og brug for sygeplejeartikler.
Jeg bestilte/købte et ur, samt en saks hos sygeplejebutikken.dk, efter 2 dage lå det i min postkasse, det var hurtigt :o)
Hjemmesiden er overskuelig og de ting,som man kan købe derinde, er til helt ok priser :o)
det var en dejlig hurtig levering uden problemer. Handler her gerne en anden gang.
Der var en mindre fejl med ét af produkterne, men der var ingen problemer med at få et nyt.
Nem at finde rundt i, og nem at bestille i. Hurtig ekspedition.
Jeg købte et sygeplejske ur med gravering, men jeg havde valgt for mange tegn og fik en mail dagen efter om at der var for mange. Jeg skrev tilbage om hvad der så skulle stå. Hvorefter jeg fik en mail om at uret var sendt og at hun håbede at personen blev glad for uret. Jeg syntes at det var super god service og syntes rigtig godt om at der blev skrevet på en personlig måde. Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, især for en computer tumpe som mig:) Jeg var bare lidt ked af at man ikke kunne få graveret bag på uret, så der kunne stå lidt mere.
jeg synes det er en super forretning, med servicen i top. Jeg anbefaler den rigtig ofte til mine kollegaer.
Meget hurtig levering - bestilte lørdag, levering mandag! Eneste anke er prisen, hvor jeg, efter at have bestilt, så uret på Herlev hospital til næsten det halve. Men sådan er det.
Jeg har fået et par røde træsko som jeg ikke kunne få andre stedet. Ved et tilfælde fandt jeg denne netbutik og det er ikke sidste gang jeg har handlet her. Rigtig god og hurtig service.
Det er en let og overskuelig hjemmeside. Man får sine vare 2 dage efter som de lover.
jeg har handlet på hjemmesiden 3 gange og jeg er yderst tilfreds med deres tilbud, priser og udvalg de har.
det eneste på min uniform der ikke er fra sygeplejebutikken er, håndsprit og håndcreme :-)
Kan ikke sætte en finger på noget..
Varen var som beskrevet. Hurtig levering kun positivt her fra.. :)
Jeg havde nemt ved at finde de ting jeg skulle bruge på hjemmesiden, og der var en hurtig levering.
Har handlet et par gange hos sygeplejebutikken, og det er bestemt et sted jeg med glæde handler igen!
Prisen er i bund og kvaliteten i top!
Og altid SUPER hurtig service, man når knap nok at bestille det, førend det er i postkassen.
Kanon!!! Mange ++++ herfra!
Jeg har haft en god oplevelse med købet at mit nye sygeplejeur hos sygeplejebutikken. Bestilte det i netbutikken og efter 2 dage lå det i min postkasse. Har tænkt mig at anbefale butikken til mine kollegaer og vil helt sikkert handle der igen
Jeg fik mine varer til tiden, og priserne er rimelige.
vender gerne tilbage med nye bestillinger
Usædvanlig hurtig nekspedition og total fejlfri. Virkelig god service. Har altid fået dag til dag levering. kan kun anbefale og er ikke færdig med at handle der. Fantastisk service
Jeg bestilte en lørdag aften og mailede også et spørgsmål. Dagen efter havde jeg svar. Det jeg bestilte var i min postkasse allerede mandag. Det er bare perfekt.