[REPLY]
Dette er baseret på en sælgers udtale ved Tv2 beep messe 2011.
Jeg var til Tv2 Beep gadget messe, hvor jeg får tilbudt at få tre T3 blade tilsendt til min adresse. Herefter får jeg stukket det nyeste nummer af T3 i hånden, hvilket jeg selvfølgelig ikke klager over. Jeg får af vide af sælgeren, at jeg skal afmelde mig mit abonnement på www.mitabonnement.dk efter jeg har modtaget det tredje blad, hvis jeg ikke ønsker at modtage flere.
Den 7/2-2012 afmelder jeg bladet, efter jeg har modtaget det tredje blad. Senere opdager jeg at der står en opkrævning på det stykke papir der medfulgte bladet på 99kr. Jeg ringer til dem, for at se hvad der var galt, og jeg får så at vide, at det blad jeg fik til Tv2 beep var inklusiv i deres tilbud, og at jeg nu skyldte dem 39kr. for det fjerde blad. De to forskellige tal forvirrede mig endnu mere.
Sælgeren til beep messen forklarede tydeligt, at jeg ville få tilsendt tre blade, og at jeg skulle afmelde mit abonnement, efter at jeg havde modtaget det tredje blad, hvis jeg ikke ønskede at modtage flere. Jeg fik IKKE af vide, at det blad jeg tog med inde fra messen var inklusiv, og jeg føler mig misledt og dårligt behandlet.
Denne kritik er mest henvendt mod T3´s betalings del som anvender hjemmesiden mitabonnement.dk. da det er her alle problemerne opstår
Nu har jeg både oplevet at betalings delen kan crash. og dermed også trække flere penge end du acceptere. Samt der er også er problemer med udligning af skyldige beløb.
Yderligere synes jeg opbygning som T3 benytter sig af er helt misvisende, når det kommer til opsigelse eller fornyelse af abonnent. Da man forsøger at skjule funktionen til at afmelde under menuen "Andet" selvom man har et menu punkt der hedder Abonnement, som helt klart ville være logisk at placere sådan en funktion her.