We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Udvalgt anmeldelse om Taeppeland

Åååååååååååååååå nej

Har altid handlet tæpper hos tæppeland, men har nu hørt i radioen på 100fm at BIVA og Tæppeland slår sig sammen.

Bare det at tæppeland kan finde på det tyder på dårlig forretningssans.

BIVA ødelagte kones og min jul, for 4 år siden og vi klagede til BIVA men de er sku ligeglade med kunder, vi fik aldrig svar retur, så når nu BIVA og Tæppeland er gået sammen, ja så et godt råd, hold jer væk fra de 2, for hvis bare 10% af bivas service er med, så er tæppeland en dødssejler, de giver så ikke service mere.

dårlig service

jeg holder med dem der har fået en lorte service jeg har prøvet at købe over tæppebussen hvor det er en der hedder tommy dum som en dør
man kan ikke få et ord indført jeg havde 2500 kr i kontant fik at vide det blev 2800 kr sagde jeg kunne overføre de sidste penge men det fint
jeg kunne få de sidste 300 kr i rabat at jeg skulle når de havde lagt det på men de havde fået at vide at jeg skulle betale kontant da jeg kontaktet tommy for at høre det om det sidste stykke tæppe jeg vil ha
så begynder tåben at tale at jeg har fået rabat på 600 kr så bliver jeg sur at jeg spøger ham hvad en rabat har med det sidste tæppe at gøre
og det ikke var 600 men 300 kr så det svin kan rende mig jeg skal ha flere tæpper men det bliver hos tæppeland

Skidt service

I butikken ville de ikke bestille tæppet, jeg havde fundet på hjemmesiden, hjem. Jeg blev opfordret til selv at gøre det hjemmefra. Det er dårlig service.

Jeg bestilte tæppet til afhentning, og fik en personlig mail om at de ville vende tilbage med en afhentningsdato. Efter to uger havde jeg endnu ikke hørt noget.

Jeg skriver til dem og får så at vide at den allerede ligger klar til afhentning.

I butikken beklager de, jeg ikke havde fået nogen tilbagemelding og undskylder med at de ikke havde fået mit telefonnummer.
Jeg havde dog indtastet det på hjemmesiden, men de havde bare ikke fået det.

På den positive side, må jeg side at selve tæppet er fint.

Top tæppe godt

Dette er for forretningen i (mest )2730 Herlev og (mindre) 2600 Glostrup

Indretning i forretningen, nemt at finde det man søger = * * * * * (5 stjerner)
Betjening i forretningen = * * * * * (5 stjerner), de er til, at man kan "slå en handle af med dem", giver fx god rabat på tæpperester
Udvalg = * * * * * (5 stjerner)
Pris/kvalitet = * * * * * (5 stjerner) , dog afhængig af hvad man selv vælger
Reklamation og ombytning = * * * * * (5 stjerner) , jeg har fx købt et tæppe som de /og jeg mente kunne bruges til et bestemt formål. Det kunne det ikke alligevel, så de tog tæppet retur, selvom der var skåret i det.

Tæpperne passede ikke

Vi købte væg-til væg tæpper for over 10.000,-
Vi betalte for at de målte rummene op, vi betalte for at de lægger tæpperne og vi betalte for 10 cm ekstra tæppe - "så der var lidt at arbejde med". Da jeg kommer hjem til mit nylagte tæppe så når det ikke helt ud til væggen. Så de har snydt os. De har ikke målt ordentligt op og de har ikke lagt 10 cm til målene.

Jeg har ikke købt noget hos dem siden og kommer heller ikke til det.

Taeppeland

svinet til af sælger i tæppeland Næstved

vi havde købt parket gulv og underlæg til vores hus, da vi næsten var færdige manglede vi en 1 m2 underlag, optimistisk kørte vi ind til tæppeland i Næstved hvor en sælger ville sælge mig 20 m2 da jeg sagde jeg kun skulle bruge en, sagde han man kan jo ikke bare købe en men en hel rulle om jeg var idiot eller lign, det pissede mig lidt af får man kan jo godt købe gulv tæppe på meter mål, men nej og han gad helle ikke se efter om de havde en rest liggende. han var så provokerende at min kunne måtte trække mig ud af butikken, vi har handlet der i over 20 år men gør det aldrig mere.

Bestilte trægulve

I sommers købte jeg et trægulv hos Tæppeland og blev anbefalet et bestemt mærke fordi jeg var klar over at jeg skulle bruge mere på et senere tidspunkt og fik at vide at dette mærke var sikkert!

Da jeg lige inden efterårsferien gik ned for at bestille til stuen fik jeg at vide at det var i rest...fair nok, det er jo reelt nok. Jeg laver dog min bestilling men høre intet fra dem. 2 uger senere ringer jeg igen g får at vide at deres kontaktperson er i Kina så de ved først noget 2 uger senere. Da jeg jo gerne vil have gulvet venter jeg og beder dem om at ringe til mig når de ved noget. Nu sidst i november ringer jeg igen til dem og de siger at det kommer ikke i år fordi de ligger i forhandlinger,så jeg skal vente til foråret og må forvente en ganske væsentligt stigning i prisen i forhold til det tilbud jeg acceptedere....

Så er det jeg spørger -hvorfor ikke informere kunderne når det er lovet og de har oplysningerne og hvorfor bede mig vente til foråret med at ligge gulv i min stue... Hvis de i det mindste havde ladet være med at love noget og meldt tilbage så havde jeg haft en fair chance for at reagerer.

hurtig og ærlig behandling

nem og hurtig bestilling.
varen var der til aftalt tid

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk