We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tandlaegernestudiestraede anmeldelser

Tandlaegernestudiestraede Logo
Kunderne om Tandlaegernestudiestraede : »Jeg havde tandlægeskræk da jeg kom, ikke da jeg gik.« 1
Godt
7.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Tandlaegernestudiestraede

Jeg havde tandlægeskræk da jeg kom, ikke da jeg gik.

+ Jeg fik uden den mindste smerte boret en halv tand væk efter én bedøvende sprøjte og fik lavet den som ny. Jeg havde tandlægeskræk da jeg kom, ikke da jeg gik.
+ Hyggeligt selskab. Snaksalig men ikke på en måde så man bliver stillet en masse spørgsmål, som man forventes at kunne svare på med munden fuld af tandlægegrej.
+ God til at forklare ting så man føler sig rustet til forløbet og beslutningerne.

- Jeg forestiller mig at prisen ikke er gearet til en prisgaranti, men hvis man vil have alle de ovenstående plusser, så bliver man nok nødt til at vælge. Jeg foretrækker en tandlæge jeg kan snakke med, og ikke behøver at være utryg ved.

Jeg fik at vide at jeg kunne regne med små til moderate smerter i dagene efter. Det var i går. Jeg har intet mærket til det, og efter forsigtige forsøg er jeg nu ved at bruge tanden som der intet var hændt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk