We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tankestrejf anmeldelser

Tankestrejf Logo
Kunderne om Tankestrejf : »Sød, personlig service« »Hurtig service« »Super god service« 14
Godt
8.7 af 10

14 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (14)

Hurtig service

Jeg bestilte en taske hos Tankestrejf, og fik den allerede dagen efter, fint indpakket med et håndskrevet kort og tasken var i fin stand. Klart anbefalelsværdig.

Udvalgt anmeldelse om Tankestrejf

Sød, personlig service

Jeg købte en rigtig sød kjole fra Tankestrejf.dk - deres eget design. Jeg var i tvivl om størrelsen og fik over telefonen en rigtig fin, sød og personlig service. Pakken kom hurtigt. Skønt med en personlig hilsen og lidt karameller.
Jeg handler gerne hos Tankestrejf igen.

Hurtig forsendelse

Jeg købte et par sorte musketer støvler fra New Zealand boots. Jeg kunne hente dem på posthuset 2 dage efter jeg havde bestilt dem, hvilket var meget tilfredsstillende. Da jeg skal hente pakken forventer jeg egentlig at de vil være i en pæn kasse - de har trods alt kostet 1500 kr. Men støvlerne er foldet sammen i en papkasse som der tidligere har været kaffe i. Det syntes jeg var meget skuffende. Indeni var støvlerne pakket ind i silkepapir og der lå et håndskrevet kort hvilket hjalp lidt på det. Jeg kan helt klart anbefale tankestrejf men jeg synes at indpakningen skal være pænere når man køber så dyre ting.

Super god service

God, høflig og seriøs telefonisk betjening/vejledning. Hurtig levering af varer. Meget positivt med en håndskrevet hilsen ilagt pakken.

Super betjening

Altid rigtig fine varer og hurtig levering!

Tankestrejf

Det var første gang jeg handlede hos Tankestrejf. Varen ankom allerede dagen efter, at den var bestilt. Vedlagt en lille overraskelse og en personlig hilsen. Rigtigt fint!

Tankestrejf

En Rigtig God Oplevelse, prøv det !

Jeg har nu flere gange købt tøj/Produkter hos Tankestrejf og må sige det er en fornøjelse som kunde at der konsekvent er styr på at varen når frem som lovet,dagen efter, vedkagt små `finesser`som gør oplevelsen særlig.
Det er dejligt at der kun bliver opkrævet det beløb som skal betales og at Tankestrejf har fratrukket rabatter mm så man ikke skal kontakte frem og tilbage fordi der mangler lidt her og der, Det er der fuldkommen styr på Hos Tankestrejf.
Personalet er hjælpsomme,finder kreative løsninger, og yder rigtig god service, og jeg kan kun anbefale andre at benytte de særlige produkter fra Tankestrejf.
V.h Karina.

• Hanne
  • 2 Anmeldelser

Personlig betjening

Godt udvalg og hurtig og personlig betjening.

• Anne
  • København K, DK

Fantastisk god service

Bestilte en heldragt fra Småfolk onsdag kl 12, næste morgen torsdag ankom den med posten pakket ind som gave.
Fantastisk service.

• Inge
  • Verificeret køber

Meget fin service og rådgivning

Jeg ringede til Tankestrejf for at spørge til længde og størrelse på en vare og fik en meget fin, ærlig og imødekommende betjening i telefonen. Jeg bestilte derefter 4 udsalgsvarer i netbutikken, men desværre var den ene solgt i den fysiske butik, mens jeg havde bestilt dem på nettet. Jeg blev straks ringet op og modtog en beklagelse. Jeg modtog senere en mail om, at en anden vare desværre også var solgt, og at de beklagede meget og derfor kun havde opkrævet halv porto. Fin service. Men det er jo, hvad der kan ske, når man bestiller i butikkens åbningstid, så et godt råd til netkunder kunne være at handle uden for butikkens almindelige åbningstid. Skal man have hjælp til størrelse, så får man en meget fin rådgivning, når man kontakter butikken.

• Rasmus

super perfekt.

kun ros herfra :-)

• Trine
  • Trine
  • Kolding, DK
  • 3 Anmeldelser

Professionel og ekstraordinær service

Jeg foretog min bestilling hos Tankestrejf.dk og blev efter meget kort tid ringet op - der var en vare der var udsolgt, og medarbejderen fra Tankestrejf havde i stedet for denne vare et par andre forslag til vare som kunne erstatte denne for mig.
Allerede dagen efter bestillingen/telefonsamtalen modtog jeg min pakke.
Varerne var super lækre - men det der imponerede mig mest var, at der var ilagt et personligt skrevet kort med fra butikken. Samtidig var der også vedlagt et lækkert stykke håndsæbe (som jeg ikke havde bestilt og selvfølgelig heller ikke betalt for :) )

Se, det er hvad jeg kalder ekstraordinær og elegant service. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Tankestrejf som bestemt er en butik som har kundernes som 1. prioritet!

rigtig godt

Jeg købte sko, cardigan og smykker... vildt gode tilbudspriser... hurtig levering.

Super webshop

Levering allerede dagen efter jeg bestilte - så kan en netbutik ikke fungere bedre!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk