We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tavlecentret anmeldelser

Tavlecentret Logo
Kunderne om Tavlecentret : »Ingen leveringstid på varer - ingen kontakt pr mail eller telefon« 2
Middel
6.2 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Tavlecentret

Ingen leveringstid på varer - ingen kontakt pr mail eller telefon

Vi købte 2 chatboard tavler hos Tavlecentret - til en fornuftig pris.

Udfordringen var bare efterfølgende at der ikke var nogen kontakt fra tavlecentret om leveringstiden. Tavlecenteret blev kontaktet gentagende gange via e-mail samt telefon.

Vi hørte aldrig fra tavlecentret som ikke returnerede vores opkald, ej heller de e-mails vi sendte.

Meget utilfredstillende.

Ca. 1-1.5 måned efter køb dukker varerne lige pludselig op, uden nogen form for kommunikation i mellemtiden.

Vi er glade for tavlerne, men håndteringen fra tavlecentrets side har været helt igennem uprofessionel og vi frygter det værste hvis vi en dag får en reklamation på tavlerne.

Tavlecentret

Godt designet tavle, leveret til tiden

Købte én designer-opslagstavle (Contact) hos Tavlecentret.dk. De handler således også med private; men hjemmesiden er klart rettet mod firmaer, konferencecentre, institutioner og den slags, der sikkert køber varer og får dem leveret i større partier. Formodentlig af dén grund kan man kun få leveret varerne med fragtmand, hvilket jo er en meget passende leveringsform, hvis man skal have mange varer. Men i vores tilfælde, hvor vi kun købte én vare (en relativt lille tavle), kom leveringsomkostningerne (250 kr + moms) til at udgøre en betydelig del af det samlede beløb, og det er ikke så heldigt, synes jeg. Men det vidste vi jo, da vi købte hos dem, så det er ikke fordi, at vi er blevet snydt eller noget, jeg synes bare, at det er ret dyrt.

Vi købte nogle pakker magneter med, så vi kunne bruge tavlen (den er magnetisk). Vi blev derfor noget overraskede, da det viste sig, at tavlen faktisk blev leveret med magneter (og endda også med nåle). Det fremgår ikke af købsmaterialet på hjemmesiden, at den leveres med magneter og nåle. Jeg kan i hvert fald ikke se det nogetsteds. Så sådan set har vi jo fået MERE, end hvad vi regnede med, da vi købte, men til gengæld kan man sige, at hvis vi havde vidst, at der kom magneter med, havde vi nok ikke købt magneter ekstra, eller måske kun én pakke magneter ekstra i stedet for to. Så vi kunne altså have sparet nogle penge (småpenge i denne sammenhæng, men alligevel), hvis vi havde vidst, hvor meget "ekstra", der fulgte med tavlen. Det kunne Tavlecentret godt gøre bedre en anden gang.

De leverede varen en fredag, selv om de egentlig havde sagt, at den ville blive leveret ugen efter. Igen fik vi sådan set et bedre produkt (her: hurtigere levering) end hvad vi havde forventet, men hvis vi ikke tilfældigvis havde været hjemme til at modtage varen den fredag, véd jeg ikke, om de bare ville have efterladt varen på adressen, eller vi skulle have ringet til dem igen. Det er her igen ret tydeligt, at de næsten kun handler med firmaer, hvor der vel som regel altid er nogen tilstede til at modtage varer i normal arbejdstid.

Tavlen er iøvrigt i førsteklasses kvalitet.

Alt i alt et godt køb, dyrt men dejligt kan man vel sige. Enkelte skønhedspletter hvad angår mangelfuld produktbeskrivelse og en anden leveringsdato end aftalt gør, at Tavlecentret denne gang "kun" kan få 4 ud af 5 stjerner fra mig.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk