Execution time: 1969ms

Anmeld virksomhed

TDC A/S - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 25 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (30. august 2010)

Priserne for de helt små kunder på TDC's bredbånd stiger om en måned med op til 25 procent. Men også kunder med et større forbrug får TDC's prisstigninger at føle.

Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

405 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

TDC hæver priserne på bredbånd og udland

politiken.dk

Indsendt af   (30. august 2010) (Rapportér til kundeservice)

Bliver du snydt? Her er Danmarks dyreste internet

epn.dk

TDC ripper din pengepung.
TDC er den dyreste, når det kommer til priser på bredbånd.

Indsendt af   (5. august 2010) (Rapportér til kundeservice)

TDC bremser superbredbånd

newz.dk

Efter TDC sidste år opkøbte DONG Energys fibernetværk, så det ud til, at telegiganten ønskede at dominere det danske fibermarked. Helt således ser det dog ikke ud til forholde sig.

Indsendt af   (14. maj 2010) (Rapportér til kundeservice)

Mobilvirus rammer TDC-kunder - Tech & mobil

www.business.dk

Flere mobilkunder rammes af virus p deres mobiltelefoner hvis de elelrs er kunder ved TDC

Indsendt af   (12. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

TDC vil bryde biografmonopol - Politiken.dk

politiken.dk

TDC vil vise film hjemme i tv-stuerne samme dag, som de får premiere.

Indsendt af   (11. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

epn.dk - Play i fare for at slukke

epn.dk

TDC har satset store millionbeløb på musiktjenesten Play i kampen om mobil- og bredbåndskunderne. Nu truer en strid om Koda-afgifter ordningen.

Indsendt af   (7. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Ekstra Bladet - TDC meldt til Konkurrencestyrelsen

ekstrabladet.dk

TDC dumper ifølge Telenor priserne på bredbånd. Telenor har meldt selskabet til Konkurrencestyrelsen efter nederlag til TDC

Indsendt af   (9. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

jp.dk - Telefirmaer holder på nødhjælpspenge - Indland

jp.dk

Indtelefoneret nødhjælp trækker renter ved teleselskaberne i op til to måneder.

Indsendt af Mads Dørup (30. januar 2010) (Rapportér til kundeservice)

Butikkerne bugner af fuptilbud - dr.dk/DR1/Kontant

www.dr.dk

Butikker lokker med januartilbud netop nu, men fylder forbrugerne med falske førpriser, ulovlige chokpriser og andre tilbudsfiduser. Det afslører programmet Kontant.

Indsendt af   (19. januar 2010) (Rapportér til kundeservice)

Snydt for gratis HD-tv - dr.dk/DR1/Kontant

www.dr.dk

TDC vil have ekstra penge for at give deres kunder den allerede licensbetalte DR HD.

Indsendt af   (24. november 2009) (Rapportér til kundeservice)

Her er firmaerne i skattely - Børsnyt

www.business.dk

Kendte brands som tøjkæden Esprit og brilleforretningen Synoptik er ejet af moderselskaber i eksotiske skattely. Se her, hvor firmaerne gemmer sig. - Børsnyt

Indsendt af Mads Dørup (19. oktober 2009) (Rapportér til kundeservice)

YouSees digitale fuser

www.dr.dk

Billedet hakker og fryser, lyden krasser, og underteksterne kan ikke følge med. Kontant har fået masser af klager over YouSees digitale boks. En af de utilfredse kunder er 19-årige Jacob Smidt fra Fredericia.

Indsendt af   (17. marts 2009) (Rapportér til kundeservice)

Snydt af TDC

www.dr.dk

Fremtidens TV kalder TDC-firmaet YouSee deres nye digitale boks. I virkeligheden får du TV-billeder der fryser, høje hyletoner, manglende undertekster og frustrationer hos deres kundeservice!
Og moderselskabet TDC er ikke et hak bedre.

Indsendt af   (16. marts 2009) (Rapportér til kundeservice)

Dyrt at spare penge hos TDC

politiken.dk

Det er gratis at skifte til en større tv-pakke, men vil du have færre kanaler, tager YouSee et gebyr for teknikerens arbejde.

Indsendt af   (13. februar 2009) (Rapportér til kundeservice)

TDC's slørede tv-priser skal stoppes

politiken.dk

TDC sælger bredbånds-tv uden at fortælle forbrugerne, hvad det reelt koster. Det vil Forbrugerrådet nu have stoppet.

Indsendt af   (4. februar 2009) (Rapportér til kundeservice)

TDC-pakke flopper

politiken.dk

Du får ikke ren besked om TDC's HomeTrio. Prisen er højere end angivet, og familien får kun signal til ét tv-apparat.

Indsendt af   (2. februar 2009) (Rapportér til kundeservice)

hvem er hvem?

www.dr.dk

tag penge for at stå i telefonbogen

Indsendt af   (13. januar 2009) (Rapportér til kundeservice)

TDC-konkurrenter kvæles i høje kobber-priser

www.comon.dk

Der er ikke reel konkurrence på bredbåndsmarkedet i Danmark, fordi TDCs konkurrenter må betale for høje priser for at leje sig ind på kobbernettet.

Indsendt af   (9. december 2008) (Rapportér til kundeservice)

Mindst tilfredshed med de største mobilselskaber

www.comon.dk

3300 privatkunder er blevet spurgt, og bundskraberen viser sig at være TDC Mobil, hvis kunder er de mest utilfredse i undersøgelsen.

Indsendt af   (3. november 2008) (Rapportér til kundeservice)

TDC tager penge for gratis tjeneste

www.comon.dk

"På Fly kan du browse alt, hvad du orker, uden at det koster en krone". Så flot lyder det fra TDC, men alligevel takseres de intetanende kunder for at surfe på Fly. TDC kender til problemet, men afviser, at de scorer penge bag kundernes rygge.

Indsendt af   (11. september 2008) (Rapportér til kundeservice)

TDC malker fastnetkunder

www.comon.dk

TDCs fastnetpriser er skruet voldsomt i vejret siden virksomheden blev solgt til udlandet for to år siden. Politikerne, der skulle holde øje, har sovet i timen, mener Forbrugerrådet.

Indsendt af   (2. juli 2008) (Rapportér til kundeservice)

Fullrate klager over stigende TDC-priser

www.comon.dk

Bredbåndsselskabet Fullrate kan se frem til at miste en stor del af sin fortjeneste til TDC de kommende år. Det er prisen for at låne TDCs kobberforbindelser, der tærer på bundlinjen.

Indsendt af   (12. juni 2008) (Rapportér til kundeservice)

TDC politianmeldt for 'bredbånds-spam'

www.comon.dk

TDC udsendte kampagnemateriale til 1.200 af konkurrenternes bredbåndskunder, og det er et brud på teleloven. En bødestraf venter.

Indsendt af   (22. maj 2008) (Rapportér til kundeservice)

TDC skjuler bredbåndstilbud for 100.000 kunder

Set på nettet

Mobilt bredbånd truer TDC's ADSL-guldgrube | Ingeniøren

ing.dk

TDC står over for en historisk udfordring, når kunderne kan vælge mobilt bredbånd i stedet for deres ADSL-forbindelse, vurderer teleprofessor. På et boomende mobilmarked mister TDC sin...

Indsendt af   (16. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

Næsten problemfri

Jeg er kunde ved tdc både med mobil, internet, tv og telefon.
Jeg har været igennem en lang række selskaber, men er nået til, at for mig giver tdc det bedste produkt på alle områder.
Jeg har kun oplevet mindre problemer, med regninger og dårlig internetforbindelse, mens jeg ved andre selskaber oplevet meget stører problemer på de områder.
Det bliver altså kun til 4 stjerne, fordi at jeg skal leve med de små fejl, som åbenbart er standart ved teleselskaber i dag. Og prisen kunne også være bedre.
Men ellers er tdc det bedste selskab jeg har prøvet og som kan give mig en samlet pakke.

Udvalgt anmeldelse om TDC A/S

• Jeppe
  • Horsens, DK
  • 45 point
24. marts 2010

Jeg kan ikke forklare hvor utilfredsstillende "service" TDC har - og ALLIGEVEL!

Min oplevelse som IT konsulent med TDC.
Jeg arbejder til daglig med IT, og har derfor løbende med diverse netværksfejl at gøre. Jeg vil lige sige, at jeg normalt ikke laver anmeldelser af hverken gode eller dårlige erfaringer, men jeg føler at jeg virkelig er nødt til at gøre det nu.
Jeg er gentagne gange blevet kørt rundt i cirkusset at TDC og deres medarbejdere.
En typisk opgave for mig kunne være en router som ikke får en IP-adresse i en ny router. Jeg kontakter TDC erhverv på 80808090 da jeg er i en virksomhed. Jeg venter sjældent under 5-10 minutter før jeg kommer til. Jeg har ændret min procedure når jeg ringer til TDC og spørger så: ”Jeg har et problem med en router som modemet ikke giver en IP – er det dig jeg skal snakke med om det?” I 8/10 tilfælde siger personen at det er det ikke, og viderestiller mig. Typisk til en person om HELLER ikke er den rette. Når jeg endelig kommer til en person som kan hjælpe mig med det, kan han ikke se det nummer som jeg har tastet ind i telefon-menuen. (Taster du IKKE et TDC nummer – kommer du ikke igennem! VELKOMMEN NYE KUNDER?!) Han forklarer mig at til trods for det udstyr som er på adressen, så er abonnementet registreret som Privat og jeg bliver nu viderestillet endnu engang. Lad os anslå at hele dette cirkus tager typisk 20-30 minutter – HVER GANG. Som tekniker oplever jeg denne situation minimum 4-5 gange om måneden. Når jeg så endelig kommer igennem til den enkelte afdeling/person – så vil han bestemt ikke have noget med det at gøre når det ikke er deres router der er opsat – uanset om jeg så siger at modemmet ikke vil give en IP adresse. Men selvfølgelig tester vi med direkte kabel. Den får SJOVT NOK heller ikke en IP adresse – WOW big surprise! Så får computeren pludselig en IP adresse (og nej det er ikke fordi den ikke er frigivet fra TDC!) – men den kan ikke pinge andre værter. Efter jeg har snakket lidt med ”teknikeren” fortæller jeg om pingværdierne (hvis der er nogle!) og spørger om han kan forklare hvorfor at de er så små. Til sidst siger hun: ”Dit ping mig her og ping mig der – jeg skal bare teste om der er forbindelse ud til dig, og det kan jeg se der er!” (Denne tekniker kommer der en historie om længere nede – TDC Damen fra Tranbjerg J)
Min oplevelse af TDC´s teknikere er at de oprigtigt ikke har en idé om hvad de snakker om RIGTIG R I G T I G mange af dem! Jeg har været ude for en dejlig, sød og ærlig person som sagde: ”Ja undskyld, jeg er for det første ny på jobbet, og jeg er ikke uddannet så jeg kan desværre ikke svare på dine spørgsmål. Men jeg vil gerne viderestille dig til den rette person.” FAIR nok. Jeg tror oveni købet at jeg blev viderestillet rigtig første gang.
En anden oplevelse er at jeg siger til min kunde som har problemer med sin Hosted Exchange som ligger hos TDC. Jeg siger til kunden: ”Nu ringer jeg til TDC Erhverv på 80808090 (da Exchange UDELUKKENDE er et erhvervsprodukt!) – nu sætter jeg en streg for HVER gang jeg bliver viderestillet forkert.” Han kigger underligt på mig som om det er noget der sker tit for mig, og nikker. Jeg præsenterer mig og siger: ”Hej – jeg har et problem med en Hosted Exchange som ikke vil connecte – ER DET DIG JEG SKAL SNAKKE MED OM DET?” – ”Nej det er det ikke” siger han, men jeg kan viderestille dig til den rette. For at gøre en lang historie kort, blev jeg sendt frem og tilbage imellem flere forskellige afdelinger – heriblandt TDC Privat, og jeg kom oveni købet til at snakke med hende som jeg snakkede med i starten flere gange. Da jeg ENDELIG får fat i den rette person har jeg sat 9 streger! Og tilmed: Så kan teknikeren ikke løse problemet! DOH! Hvem kan arbejde med SÅ MANGE inkompetente folk?!
En anden opgave jeg kom på var i en virksomhed som havde fået nye lokaler. Jeg har det fulde ansvar for ALT deres IT og hele opsætningen. Jeg ringer og bestiller 20 m/bit, og får at vide at der er nødt til at komme en tekniker ud på stedet for at se om den kan trække den forbindelse. OK. 14 dage efter er firmaet kørende. Jeg opstiller efterfølgende to AccessPoint, to switche, en netværksprinter, og trækker ca. 300 meter kabel og connecter med stik. Ejeren ringer og er RIGTIG sur over at de +30 medarbejdere som sidder der pludselig hopper af internettet og at de alle sammen skal genstarte – og SÅ er de på igen! Jeg indleder sammen med en anden tekniker en meget stort og omfattende arbejde. Den største netværksfejlfinding jeg har været med til, til dato. Kort fortalt beslutter vi os for at skifte ALT udstyr i huset, og arbejde 2 mand en hel weekend med at lave det hele om og udskifte det. Jeg bruger CISCO/LINKSYS, Draytek og andre meget anerkendte mærker både før og efter. Det var en meget omkostelig procedure, ikke mindst tidsmæssigt. Vi laver netværksovervågning i de efterfølgende 2 uger – og samme fejl sker igen og igen. Hver gang vi ringer ind til TDC får vi fat i en tekniker som INTET ved – og dette problem ligger LANGT over det niveau som en almindelig ”telefon-tekniker” kan svare på. LANGT om længe (efter 2 timer) kommer vi igennem til en, som vil ringe tilbage senere. HUN kan så fortælle os at den slet ikke kan bære en 20 m/bit forbindelse!! Det var det som TDC havde valgt at sende en mand ud, UDELUKKENDE for at tjekke!! Så det er soleklart at vi ikke starter vores fejlsøgning på noget som vi lige HAR fået konstateret virker! Kunden betalte ikke én time for vores fejlfinding da han mente at det var vores fejl.
Hvor seriøst er det? Shit happens – ja ja! Men #%¤”& ikke når det er det E N E S T E som en tekniker skal ud at tjekke! Kompensation?” Nej det findes ikke her hos os!”
Deres regning”service” mangler også almindelig pli. Fx fakturerer de ofte for ting som er opsagt, fx firewall. Både fysisk og online firewall. I sidste uge var jeg ude ved en kunde som havde en 160 bit forbindelse. Jeg ANEDE slet ikke at de eksisterede mere? Jeg havde en forbindelse i 2002 på mere end det 3 dobbelte til 399,- dengang. Kunden her betalte stadig 299,- for denne? Han fik en 15 gange hurtigere forbindelse til samme pris. Det var så langsomt at han ikke kunne hente hvad der svarer til én mail med et feriebillede taget i lav opløsning.
En anden fejlfinding af internettet hos en anden kunde ringede jeg ind til TDC Erhverv og fik at vide at det var et TDC Professionel løsning jeg havde. Ironisk siger jeg: ”Nå det skulle man ikke tro”. Hvortil hun svarer hvad jeg mente med det. Jeg forklarede at jeg havde været ude adskillige gange ved denne virksomhed til fejlsøgning – og det sidste jeg mente deres løsning var – det var PROFFESIONEL! ”DET GAD HUN HVERT FALD IKKE AT HØRE PÅ DET DER!” hvorefter hun smækkede på imens hun undskyldte med at ”deres interne system var nede” – og det kunne hun da hvert fald ikke gøre for. Jeg ringede op igen til samme nummer og fik fat i en anden, som sagde at deres system IKKE var nede og mit problem var løst. Denne dame ville ikke give mit sit ID nummer – så jeg kan ikke ligge en klage, men hun er ekstraordinær ubehøvlet, snakker godt jysk og sidder på tlf. 80808010! Sikkert i Tranbjerg J. TDC-damen jf. ovenfor.
Selv deres nye service: ”Sig problemet du har (automatisk ”tlf svarer”)” – Sig fx ”Jeg kan ikke komme på nettet”. Så siger jeg ”Jeg kan ikke komme på nettet – jeg får ikke en IP adresse tildelt” – så kommer jeg alligevel ind til en forkert afdeling. Det er væltende imponerende.
Udover dette behøver jeg vel ikke at nævne at TDC har højere priser end stort set alle andre udbydere? Det er også fint nok, mener jeg, hvis man har en service der er derefter. Men desværre. Moralen er så lav. De lover kun på en 4 m/bit forbindelse(Marts 2010) ca. det halve. Altså en 2 m/bit. Hvis du får minimum 2 m/bit rører de OVERHOVEDET ikke ved det ”JÆVNFØR DE BETINGELSER SOM DU HAR UNDERSKREVET”. Der er nogle steder hvor der ikke er så god forbindelse, hvor der er ”stort tab” – men så skru da forbindelsen op til 6 M/Bit så den KØRER med ca. 4 m/bit – MED FÅ FÅ FÅ undtagelser kan dette lade sig gøre stort set alle steder. Så nej – det er heller ikke en undskyldning. Tænk at gå ned og købe en ny bil – og så kommer den uden dæk og motor – for ”Du kan da kun regne med at vi kan levere ca. halvdelen af det vi lover” ???
Jeg kan blive ved. Jeg oplever nye ting hver dag med TDC. Jeg har mange historier endnu. Dette er blot et udpluk desværre.
Til slut vil jeg sige. Jeg er ikke uddannet indenfor IT – jeg har arbejdet med det i adskillige år, og jeg har væsentlig mere viden om netværk/fejlfinding end NOGEN anden TDC tekniker jeg nogensinde har snakket med.
Jeg har set en jobannonce for et job hos TDC som deres teknikere. Set deres krav, og løn – det hele hænger sammen. Stakkels mennesker! Men bare Henning (Dyremose) får sin løn – så fløjter fuglene.
Skulle der være spørgsmål eller lignende, kan du tro jeg gerne vil svare. Hvis jeg kender TDC ret – så får jeg sikkert ikke en fyldestgørende svar på denne anmeldelse hvor alt er besvaret. (Og slet ikke hvis jeg ikke havde skrevet dette  ) ”Vi er kede af din oplevelse – bla bla bla” - tudekiks!

MINUS KARAKTER!

Mvh.

Jeppe Kirk Jakobsen
IT Konsulent

Fix-IT 365 ApS
Allégade 2
8700 Horsens

Tlf. 86321000 / 22866057

jan, Jakob, Martin Tästensen, Frederik, BingoKongen, Bjarke Limkilde, Oliver, Kasper Fogh, Claus K. Pedersen, Tina Mikkelsen, AhmedThaKing, Fru musvit, Jacob Gremsko, Kris Kristensen, Jakob Nielsen, Helene, Freja Nygaard, Jon Opsand og Mikkel fandt anmeldelsen nyttig

30. marts 2010

Hej Jeppe,

Jeg er selvfølgelig ked af den anmeldelse af TDC, som du har skrevet her på Trustpilot, men kan godt forstå din frustration.

En af grundene til, at du har oplevet at blive viderestillet både til vores erhvervsafdeling og privatafdeling er, at begge afdelinger har et team, der håndterer små og mellemstore virksomheder.

Det har ikke været hensigtsmæssigt, og derfor vil de to teams fremadrettet arbejde tættere sammen, så kunderne ikke bliver sendt frem og tilbage mellem vores medarbejdere.

Samtidig er vi i gang med et større videreuddannelsesforløb i kundeservice, som skal sikre, at dine spørgsmål besvares første gang - eller at du i det mindste viderestilles til den rigtige medarbejder, der kan afhjælpe dit problem.

Hvis du i fremtiden har negative oplevelser med TDC eller konkrete ideer til, hvad vi kan gøre bedre, så må du meget gerne skrive til mig direkte på mmso(snabel-a)tdc.dk.

Mette Marie Ostenfeld,
Vicedirektør i TDC Erhverv

Nu må det være nok.....

Jeg har været kunde hos tdc i næsten 20 år - men har valgt at skifte selskab pga. høje priser og en UHØRT dårlig service!!!!
Jeg valgte at skifte til Telia bredbånd og ip-telefoni da var meget billigere. Lod telia om at opsige mit abb. hos tdc da jeg jo ved det tager mindst ½ time før man kommer igennem. Jeg modtog bekræftelse fra tdc om at mit bredbånd blev nedtaget den 16.08.2010 og ip-telefon den 12.08.2010. Da jeg ikke kunne komme på telias net den 17.08.2010 (som lovet) ringede jeg for at finde ud af hvorfor... og sandelig om de ikke kunne måle, at tdcs net stadig var på min adr.

Jeg brugte herefter 45 min!!! på at vente på at kommme igennem til tdc, kom til at tale med en mand der jo forklarede at tdc s system lige skulle nå at opdage at de skulle tage forbindelsen ned!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????
Han lovede, at nu var det i orden og jeg ringede til yelia og bad dem om endnu en gang at inst. deres forbindelse.

Efter en uge havde jeg stadig ikke fået meddelse om at mit net (og telefon) virkede og jeg ringede igen til telia (de besvarer telefonen inden for 10 min.). Grunden til jeg stadig ikke havde internet var - utroligt nok - TDC for de havde for f...... ikke fjernet deres net endnu....

Men den 31.8.2010 sker miraklet og jeg får langt om længe internet, men tlf. har jeg stadig ikke (d. 2.9.2010). tdc nægter nu at overføre nummeret og jeg skal underskrive en fuldmagt før det kan ske.....men jeg lever stadig i håbet.

Da jeg endelig kommer på nettet og net bank kan jeg til min store overraskelse se at tdc nu har trukket penge for abb. for sep. måned for både internet og tlf. Jeg ringer til kundeservice og venter i ca 30 min. for at tale med en mand der siger til mig at der er en check på på vej til mig på 200 kr. Men nu er det sådan at jeg jo også har betalt fuld abb. for august mdr. Desuden har jeg haft fejlmeldt internet fra 3. til 12. august (siger lidt om hvor hurtigt fejlretning fungerer). Jeg har fået oplyst, at jeg ikke skal betale abb. i den periode mit net/tfl. er fejlmeldt, så de 200 kr retur dækker jo intet (abb er 300 kr/mdr) derudover er der trukket næsten 400 via betalingsservice i september måned!!!!! Jeg er da for f... ikke kunde mere. dette kan han ikke forklare og lover mig at tdc regningsservice vil kontakte mig dagen efter pr. tlf for at opklare sagen..

Jeg har i skrivende stund ventet i over en time efter det aftalte tidspunkt på at blive ringet op. Nu har jeg Fandme fået nok .....

Jette Hansen

5 Stjernet mail boks

Jeg har Webspeed som internet leverandør og deres mail bokse er helt på top. Deres service, samt deres spam filter findes ikke bedre.

Bredbånd på bærelinje

TDC er en stor skude, deres sortiment af produkter og ydelser er meget stort. At få alt dette til at køre glat er ikke nemt, som adskellige reviews her på trustpilot kan bevidne.
Men det ene produkt jeg har, en 20Mbit adsl på en bærelinje, fungere bare (i en del år efterhånden). Jeg bor endda et pænt stykke ude på landet, hvor kobberkvaliteten tit kan skrænte lidt med forringet ydelse på forbindelsen til følge. Oppetid, linjehastighed, ping-tider mm. er virkelig høj klasse.

Det eneste jeg kan være mindre end tilfreds med er prisniveauet og de få oplevelser jeg har haft med tdcs salgsafdeling. Men som sagt er jeg overordentlig tilfreds med selve produktet.

1. september 2010

det virker bare

Vi har tdc for det virker, der er en go service, vi har både tv, fastnet og internet hos tdc. ingen ubehaglige overraskelser, kun gode.

1. september 2010

Kvalitet

Hastighed er nogenlunde som lovet og flytning af linjen ifm adresseflytning går hurtigt og let.

30. august 2010

God service ved venlige medabejdere selv når det går galt

Ja alle steder går det jo galt af og til, men min erfaring med TDC er at de altid owner up til deres ansvar og gør alt de kan for at hjælpe.

Det vil jeg sige i modsætning til andre teleselskaber jeg har haft gennem tiderne!

29. august 2010

God pris?

Jeg har jo taget brug af tdc, og de kan tilbyde RIGTIG mange gode priser. Men det ikke altid de har den bedste service, og heller ikke altid de liige kan holde hvad de lover.

Helen Frederiksen fandt anmeldelsen nyttig

29. august 2010

Kører som det skal

Dejlig hastighed og har aldrig haft problemer med nettet. det eneste minus er dog prisen :)

28. august 2010

tdc.

.... jeg bruger det fordi jeg er nød til det. Det fungerer for det meste, men gør det ikke, skal til at ringe til kundesrvice/hotline eller hvad det hedder vedr.bredbånd , så har jeg opgivet på forhånd, jeg fatter ikke hvad de siger/mener, det er bare så tenisk og siger jeg ikke forståer det, så har jeg fået det svar, "det er nemt nok, du kan godt se osv." sidst lagde jeg på og fik min mand til at ordne det.
Og så har de så mangle regler og sikkerhed, når det er noget vedr. telefon/mobil, jeg kan ikke ringe og ordne det, da det står i min mands navn og så alle deres koder der skal sendes med posten, så det tager flerer dage inden man kan komme på igen. Vi har det kun fordi manden har valgt det til virksomheden, alt ved mobiler har jeg valgt hos andre udbydere

2 dage siden

Hej tina bisgaard,

Det er selvfølgelig beklageligt, hvis du ikke føler dig tryg ved at ringe til vores Hotline. Skulle det være tilfældet en anden gang, er du velkommen til at skrive til mig. Så skal jeg gøre, hvad jeg kan for at hjælpe jer på bedst mulig måde.

Med hensyn til de koder vi sender med posten, er det af sikkerhedsmæssige årsager nødvendigt, at vi gør det på denne måde.

Du kan altid kontakte mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk.

28. august 2010

Simpelthent for ringe......

Ja.
Vi havde TDC home trio, og så her igår lukkede de for det hele og sendte kasser til at sende tv bokse og det hele tilbage, fordi vi åbentbart ikke fra TDC side betalt i længere tid, men regningerne kører betalingsservice.

Syntes godt nok det er svinsk at man bare lukker for det, og oveni købet for sendt kasserne af sted til den dag det skal lukkes !

FØJ!

2 dage siden

Hej René Madsen,

Jeg vil meget gerne tjekke op på forløbet i denne sag, da det ikke lyder som den måde, vi behandler regningssager på.
Du er velkommen til at sende mig dit telefonnummer til thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så skal jeg kigge nærmere på sagen.

27. august 2010

Ingen afbrydelser, god og relativt hurtig service.

Selvom TDC har ventetid på nogle af deres løsninger, er man generelt behandlet ok. Jeg er tilfreds med TDC. Jeg bruger deres ADSL professionel (tilbage i 2001 var det Zillion) og har haft brug for deres support et par gange i disse 9 år.

super!

Vi har altid haft TDC som internet udbyder og vi har ALDRIG haft problemer med det, og det kører som det skal. vi bor dog i en mindre by og derfor er det begrænset hvilken forbindelse vi kan få, da vi samtidig har sagt nej til fibernet, jeg ville dog ønske at de kunne levere bedre forbindelse gennem telefon stikket end de kan nu, det højeste vi kan få er 10/2 hvilket er i underkanten men det går nok. Men ellers så helt klart værd at prøve hvis man ikke har haft TDC før.

Deres kundeservice er også god, der er lidt ventetid men hvor er der efterhånden ikke det når man er et større firma?. da vi gik fra 10/1 til 10/2 bestilte vi det over nettet og jeg ville gerne vide hvor lang tid der ville gå, så jeg ringede til deres kundeservice og kom ret hurtigt igennem og fik da af vide at det ville han ordne med det samme og at der ca ville gå 1½ time men allerede efter 45 min havde vi 10/2.

SUPER SERVICE!

Ringede ind for at høre hvordan det stod til med mit abonnement ved dem, og ganske fair kom jeg da i kø, men bestemte mig for at jeg nu nok kunne overleve det.

Jeg kom igennem ved det forkerte sted, men alligevel blev der taget hånd om mig, jeg fik forklaret hvad der var gået galt, og jeg skulle bare lige vente, så skulle hun nok sikre sig at jeg kom igennem.

Da jeg var kommet igennem, blev der ikke bare taget hånd om mit, men også mine forældres, mine sviger forældres og deres ferie-hus, samt hele vores mobil-løsning.

Og selv om det meste var privat, så kunne manden fra TDC Erhverv klare det hele, satme en god service.

- - - -

Der skal ikke være tvivl om jeg altid har anbefalet TDC og jeg vil helt sikkert ikke stoppe nu.

Mvh Kenneth

Dyrt og langsomt

Havde fastnet abonnement og ADSL via kobber/telefonstik. Fungerede fint men var langsomt og dyrt. Har nu skiftet til Yousee bredbånd (også en TDC forretning) med 2,5x hastighed og lavere pris. Telefonen er skiftet ud med IP telefoni fra Fonet. Jeg sparer flere tusinde kroner hvert år og får både bedre internethastighed og bedre service

Har aldrig oplevet problemer

Jeg har haft min opkobling hos TDC i over 5 år og har aldrig haft et eneste nedbrud.

penge ud af lommen

de er dyre at være hos og har bundne tilbud, du kan ikke selv mixe dit behov

Hej Heidi,

Vi bestræber os på at have produkter, som passer til de fleste. Selvfølgelig kan det være svært at gøre alle tilfredse, men med TDC Home pakkerne burde det være muligt, at finde en løsning som passer til den enkelte kunde.

25. august 2010

Home trio kan ikke bruges til TV

Såvel fjernsyn som internet forbindelsen (samme forbindelse via telefonstikket) går i hak op til 15-20 gange hver dag. Du kan maksimalt koble 2 fjernsyn til, ved tilkøb af en ekstra boks. Det er en ommer.

Hej Flemming Ulrich Bøgh,

Hvis du har HomeTrio i dag, er det meget beklageligt, hvis du oplever den slags problemer. Hvis du ønsker det, vil jeg meget gerne hjælpe dig med at løse dem.

24. august 2010

Dårlig service, dårligt internet og ufattelige mobil opdaterings priser.

Som overskriften siger sig selv.
Er jeg blevet godt og grundigt røvrendt af TDC.
For det første bestilte jeg en 20/1 fobindelse hos tdc.
i 2-3 dages tid var der ingen problemer overhovedet.
Men pludseligt sagde det 10/0,5 mbit.
Lidt efter gik selve boxen totalt amok.
Den frøst totalt. Den kunne intet.
Så ringede ind og fik at vide vi ikke kunne få fuld 20/1 fobindelse hertil.
Så han kunne sætte den ned til 15/1 mbit. "Sagde aldrig nogensinde ja til dette."
Han sagde at vi blev nødt til at betalte samme beløb for en 15/1 som en 20/1 kostede da der ikke fandtes en pakke der hed "15/1". Dette sagde jeg heller aldrig ja til.
Men kort tid efter. Virkede routeren igen og vi havde kun 15/1.
Så fik vi den første regning derinde fra.
Derefter ringede vi ind og fik pengene tilbage da de havde brudt kontrakten.
Så var det ovre.

Så fik jeg ny mobil inde ved TDC.
Med abonnomentet MaxSMS+ som kørte meget fint indtil for 2 måneder siden..
Jeg fik en besked fra TDC om at GPS var gratis i 32 lande inklusiv danmark.
Fedt nok tænkte jeg. Så jeg brugte da min GPS i min mobil.
Men så kom regningen jo.
Der var brugt for mere end 20 MByte forbrug. Det svare til 250 kr inde ved TDC.
Så jeg tænkte.
Det er sidste gang jeg bruger GPS.
Så gjorde jeg ikke mere ved det men var da mere end rasende.

Så idag fik jeg endnu en regning.
Den lød så på 14 MByte datatrafik da min mobil automatisk havde opdateret. "En mobil købt og betalt hos TDC"
Så jeg ringede derind og fik en flabet sjællænder som supporter.
Han afviste alt jeg spurgte om.
Sådan en mand skulle ikke arbejde sådan et sted.
Så sagde til ham at han nok skulle regne med at jeg opsagde mit service inde ved dem inden den næste måned da dette var for dårligt.
Svaret jeg fik var.
Det skal du være mere end velkommen til.
"Det siger man bare ikke!.."

Men som sagt.
TDC kan rende mig.
Og er glad for at hører jeg ikke er den eneste med denne oplevelse.

//Rasmus Jørgensen.

Hej Rasmus Jørgensen,

Tak for din anmeldelse. Selvom jeg er ked af de oplevelser, du har haft med TDC.

Hvis der er noget, du ønsker, jeg skal kigge nærmere på, er du velkommen til at skrive til mig.
Du kan skrive til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så vil jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig.

super service :o)

rigtig god service!:)

23. august 2010

Upload er aldrig i nærheden af det lovede

Internet bredbånd hvor upload hastigheden er eksterm langsom - og trods gentagne kontakter til RDC support, er problemet ikke løst og tilfredsstillednde forklaring ikke givet.

Hej Martin Dinesen,

Jeg vil meget gerne kigge nærmere på sagen og se på, hvad problemerne med din forbindelse skyldes.

Du kan sende mig dit telefonnummer eller adresse til thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk.

23. august 2010

har aldrig haft problemer

troværdige

rimelig

syntes en rimelig forbindelse med få udfald

19. august 2010

ingen internet og dårlig behandling

Vi har nu haft internet i en 8-9 år og der har aldrig rigtig været problemer med det. Men så her den sidste halvanden måneds tid har det været nede store dele af dagen og kun været oppe i kort tid så med andre ord så har vi ikk rigtigt kunne bruge vores internet.
Da vi så ringer ind for at fejl melde det siger de så at de vil sende en tekniker i løbet af 2 arbejdsdage. Vi ventede i 5 og der kom ingen så vi ringer derind igen og denne gang kommer de så. Teknikeren skifter så et stik ude i boksen for at prøve om det virker og kører så igen.
det gjorde det så ikke så vi ringer igen ind og fejlmelder det og da teknikeren så kommer igen siger han bare at vores kabler er for lange og er egentlig bare ved at gå igen uden og komme med en løsning før jeg ligesom selv siger "skal vi så have en forstærker eller sådan noget?" hvor han svarer ja og det vil koste OS 1000 kr for at få en forstærker på for at vi kan få internet. men det kan jeg ikk se det rimelige i når vi betaler et beløb hver måned for at de skal levere et produkt til mig at jeg så skal til at betale ekstra for at kunne få det produkt er på ingen måde rimelig.

desuden har vores internet virket i 8-9 år uden at vores kabler har været for lange og mig bekendt bliver kabler ikke længere med tiden. så kan kun sige at ligeså snart vi kan få fibernet skifter vi internet også samtidig opsiger vi både vores fastnet tlf og kabel tv. så dårlig service har jeg aldrig oplevet før!

Hej Dan M

Jeg vil meget gerne kigge nærmere på denne sag.
Hvis du ønsker det, kan du sende mig dit telefonnummer til thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at finde en løsning.

19. august 2010

TDC har altid ydet mig en god service.
Jeg var ret træt af mit gamle teleselskab, og fik et tilbud, hvor de flyttede mit nummer og det hele gratis.

Har brugt mobilselskabet i godt 2 år nu, uden problemer

19. august 2010

Bestilt vare solgt videre til anden kunden....

Efter at have fået den sidste tilbudsavis fra TDC, kunne vi se, at der var et godt tilbud på Jakob Jensen T80 telefon til 149kr (spar 850kr) ekstra håndsæt kun 99kr. Vi er lidt usikre om det er en trykfejl og går derfor om lørdagen ned og spørger. Ekspedienten svarer at det er et sindssygt godt tilbud og at der ikke er tale om trykfejl, restlager eller køtilbud, vi kunne bare bestille dem pr. mail om mandagen. Som sagt så gjort, bestillingen sker 45min før de åbner butikken i Skive, butikschefen svarer 2min senere og skriver at der er lagt en tlf og ekstra håndsæt til side, varerne er dog i restordre til om eftermiddagen, men man ville ringe til mig når de var kommet. Vi hører intet om mandagen, tirsdagen eller onsdagen, derfor kontakter vi butikken pr. mail og laver en ny bestilling. Svaret sjokerer os, da den samme butikschef skriver, at telefonerne er udsolgte og at der kun var tale om få stk. til den enkelte butik, minuttet efter kommer der dog en mail til os, at vores telefon er kommet og at det ekstra håndsæt aldrig har været sat ned til de 99kr da der var tale om en trykfejl i avisen.
Vi beslutter så at tage ned i butikken og hente vores vare(r), hvor vi (desværre) får en alm sælger. Vi forklarer ham sagen og om vores reservering før åbningen, hvorpå han fortæller os, at alle telefoner + håndsæt var blevet solgt iløbet af 10min om mandagen, alt var totalt udsolgt. Efter den besked blev vi selvsagt lidt sure og bad ham om at skaffe det ekstra håndsat vi var blevet lovet, hvorpå han svarede at vi kunne tage telefonen eller lade være.

Hele historien er blevet givet videre til TDC´s egen klageafd. men her har der ikke været nogen form for hjælp på trods af vi har fået 3 forskellige udmeldninger fra butikken.
TDC er totalt ligeglade med god service og skider os langt op ryggen med deres ligegyldighed

Hej Peter,

Hvis du sender mig de mails sagen omhandler, vil jeg vende sagen med vores butik, og se om ikke vi kan finde en løsning.

19. august 2010

Dårligste service jeg nogen sinde har oplevet!!

første måned måtte jeg ringe ind 5 gange for at få det rigtige abon. som jeg havde bestilt fra start.

Så havde de også glemt at gøre navn og adrs. hemmelig som bedt, hviklet de sjuskede fatalt med at glemme!

Anden måned var der fejl igen. og jeg blev bedt om at betale i butikken det kostede 20 kr i begyr for deres fejl. jeg blev lovet at få dem trukket fra på næste regning.

Tredje måneds regning var igen fejl på. stadig hed mit abon. 299 og ikke 199.. de undskyldte og gav 100 kr i rabbat samt krediterede de 20 kr.

imellemtiden modtager jeg et brev med posten om at efter ønske har de nu ændret mit abon. til at hedde 149 om md.

Dette har jeg ALDRIG bedt om , og ringer derfor ind og meddeler om fejlen.. Det beklages og der loves at jeg ikke kommer til at betale for deres fejl ved næste måned regning da der ikke er data forbrug ved "149"

Fjerde måned var der IGEN fejl på min regning. Der var 2 gange 149 krs abon. der var rykker gebyr for manglende betaling af ukendt beløb.. opkrævet data som ellers er på 300 mb for de 199 kr.

Jeg ringer ind igen og meddeler at nu må det snart være nok.. kan ikke være rigtigt at ingen derinde kan finde udaf at lave noget somhelst rigtigt.

Igen undskylder de det hele min regning bliver ordnet .

få dage efter modtager jeg igen en rykker på den tidligere regning som de havde annuleret og meddeler at min tlf er lukket og det koster 200 kr at få den åbnet samt et rykkergebyr på 100 kr.

Jeg ringer ind igen fra anden tlf.. for det er jo ikke muligt at ringe til kundeservice fra min "lukkede tlf" for at vide det er en beklagelig fejl. beder om at få opsagt mit abonn. hvortil jeg venter 1 time på at komme igennem og måtte opgive.. jeg har nu prøvet 3 gange siden at komme igennem til opsigelse med ½-1 times venteid og det er ENDNU ikke lykkes mig at komme igennem.

Hej Glonda,

Det forløb du har været igennem er meget beklageligt, og det er jeg ked af.
Hvis der er noget du ønsker, jeg skal kigge nærmere på, er du velkommen til at sende mig dit telefonnummer til thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk.

et dejligt internet

det køre bare

18. august 2010

Svære at kome i kontakt med, men mange gode oplevelser når du kommer igennem

Det er stort set håbløst at komme igennem til deres kundeservice medmindre man har afsat en hel dag til at komme igennem, men når du er igennem kører det bare, flot service når først man er kommet forbi deres automatiske vælg 1,2,3,4,5 system

generelt godt

TDC fungerer for det meste ganske udmærket. Der har dog tidligere været en del flere udfald, som naturligvis godt kan irritere én, når man sidder og surfer eller på en måde benytter nettet.

PLAY er genialt, og det er godt at se, at andre udbydere tager ideen til sig.

TDC TV er dog for dyrt, og med dårlig sammensætning af pakker. Hvorfor skal man kun have muligheden for at vælge VIASAT fuld pakke hos TDC? Hvorfor skal CANAL9 koster 39,- pr. måned, hvilket jo faktisk er tyveri? Hvorfor kan man ikke få DRHD gratis, når man allerede har betalt for den via sin licens?

Hjemmesiden kunne godt bruge et nyt layout og opsætning, da det til tider virker en smule rodet at finde rundt i.

16. august 2010

Super forbindelse og service, men prisen.....

Jeg har altid fået en god service og evt. fejl eller forstyrelser på forbindelsen har været udbedret uden diskussion. Dog skal det nævnes at prisen er blandt de højeste på markedet. Derfor kun 3 stjerner.

15. august 2010

TDC medarbejder er total gak gak i låget!

Engang havde min far tilmeldt sig som bredbåndskunde hos TDC og vi havde selvfølgeligt betalt mange penge for sådan en TDC service bredbåndstekniker skulle installere vores bredbånd.

Han kom og fik installeret vores bredbånd og derefter gik han hjem og sagde pænt farvel. Han virkede ikke spor sur eller i dårlig humør.

Derefter hvor jeg skulle afprøve internettet, kunne jeg pludselig ikke forstå hvorfor at skærmen var sort. Jeg genstartede pc'en og var nervøs for at den var gået i stykker. Efter genstart var skærmen stadigvæk sort.

Efter 2 timer fandt jeg frem til at TDC teknikeren havde bevidst pillet ved farve kontrasten på monitoren og han havde sat den helt på sort. Det kan kun ske manuelt og han havde bevidst gjort det. Måske var idioten i drille humør. Hvorfor at idioten ( TDC service tekniker ) har pillet ved monitoren ved jeg ikke. Monitoren har intet med internet at gøre.

HOLD KÆFT EN NAR. Vi havde betalt LORTE TDC 1200 DKK for at installere vores bredbånd, og så dernæst piller idioten ved monitoren. hvad fanden bilder i jer ind?

Sikke noget idioti. Jeg ringede desværre ikke til TDC for at klage over den dårlige oplevelse, vi ville alligevel ikke få noget ud af at klage.

FØJ FOR DEN LEDE, SKAL ALDRIG HAVE LORTE TDC IGEN. KÆFT hvor er det dog uprofessionelt.
Heldigvis opsagde jeg abonnementet for mange år siden. Faktisk bør TDC have betalt penge tilbage for at pille ved monitoren.

16. august 2010

Hej Bjarke Chr.,

Tak for din anmeldelse af TDC.

Det er ikke meningen, at vores teknikere skal indstille på ting, som ikke har noget med selve installationen at gøre. Hvis det alligevel er sket, vil jeg selvfølgelig beklage dette.

15. august 2010

TDC

Jeg er tilfreds med at have TDC som teleselskab, synes tit det kan være svært at finde rundt i hvad der er bedst og billigst, men de har flere gange ringet og tjekket op på om man er tilfreds og der er ting i mit abonement som kan gøres bedre !

13. august 2010

Email

Det har virket i årevis.

11. august 2010

professionelt firma der holder hvad de lover

Godt produkt kontinuerlig levering af signal og hurtig respons ved kontakt til servicecenter

• Foxy
  • Ølstykke, DK
  • 28 point
  • 8 Anmeldelser

Dyrt men dejligt

Der er en del billigere løsninger, men da jeg ikke bor i en storby, er udvalget begrænset. Af de muligheder jeg har, er TDC DUO langt den mest stabile og hastigheden er høj i forhold til den lovede, og varierer kun ubetydeligt. Vi er 5 i huset så der er stor belastning på linjen. Vi nyder godt af den gratis musik tjeneste play, som benyttes flitigt.

10. august 2010

Dårlig kundeservice, dårlig alt....

Har forgæves prøvet at opsige abb men de vil åbenbart ikke af med mig. Siger noget nyt hver gang man ringer. Helt vild lang ventetid på at komme igennem. Sidste gang ventede jeg 27 min..

Forhåbentlig farvel og tak

11. august 2010

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse, selvom jeg selvfølgelig er ked af at høre om din oplevelse med TDC.

Hvis der er noget du ønsker, jeg skal kigge nærmere på, er du velkommen til at skrive til mig på thomaswan-dahl(snabel-a)tdc.dk.

TDC

Gennerel får man en god betjening. Det der trækker lidt ned er at deres produkter ikke er de billigeste.

Generelt tilfreds

Nettet er meget stabilt. Ingen problemer. Dog irriterende at man kun kan købe sikkerhedspakke til 5 pc'ere når man har flere i huset. Hos f.eks. arrownet kan man uden problemer have 10 pc'ere på samme sikkerhedspakke. TDC's hjemmeside er håbløs og der er ikke meget hjælp at hente hos Kundeservice, men heldigvis har vi ikke behov for kontakt til TDC.

10. august 2010

Dem man altid kan stole på??

TDC er en ret stor virksomhed med mange ansatte og en stram politik. Men jeg har mange gange oplevet at de har lovet for meget og har sagt nogle ting der ikke har passet. Og det jo ikke ligefrem fordi de er de billigste..

10. august 2010

Træt af at vente på svar

Jeg har købt en computer og et mobiltbredbånd hos TDC som koster 300 kr om måneden. For de 300 kr har jeg indtil videre ikke fået noget som helst andet end en noget dyrere tlfregning. Det mobile bredbånd virkede ikke, så jeg ringede og snakkede med kundeservice som sagde at det nok var simkortet den var gal med. (Ventetid på deres tlfkø ca. 20 min). Så måtte vi enten køre til nærmeste TDC butik for at hente det nye, eller jeg kunne vente på posten i 4 dage. Jeg kørte til den nærmeste butik som ligger 30 km væk (Tidsforbrug ca. 1 time) Hvor jeg får udleveret nyt simkort efter TDC-damen har prøvet mit mobile bredbånd på sin egen computer, og må konstatere at det nok er simkortet den er gal med. Hun siger at der kan gå fra en time, og op til et døgn før det virker. fair nok. Jeg venter over et døgn, og det virker stadig ikke, og kommer med samme fejl som hele tiden. Næste dag ringer jeg til TDC-kundeservice igen, men jeg kan ikke nå at komme igennem på 20 min, og må opgive. Jeg tager så i elgiganten hvor de siger at det er en fejl fra TDC's side af, og at det er dem der skal hjælpe en med at taste nogle koder ind i programmet til bredbåndet? Okay, hjem igen. Vente til næste dag og ringe til kundeservice, forklare hvad elgiganten har sagt, og så bliver jeg bedt om at geninstallere programmet og i et andet usb-port. Han siger han vil ringe tilbage om 10 min. Der er foreløbig gået over en time, så jeg regner ikke med at få noget hjælp fra den side af... Nu står jeg stadig tilbage med et mobilt bredbånd som ikke virker, hvad kan jeg gøre andet end at blive ved med at ringe og bruge en hel masse penge på det? TDC, jeg har været kunde hos jer før, men det bliver jeg ALDRIG mere igen, og jeg vil fraråde alle andre det også.

Hej Freja,

Hvis du vil, må du meget gerne skrive til på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, med dine oplysninger og et kontakt nummer.
Så vil jeg straks sørge for der bliver kigget på din sag.

10. august 2010

En løsning vi kan acceptere.

Jeg har fastnet og bredbåndsforbindelse fra TDC - og har flere gange forsøgt, at optimere vores tilslutning - oplever jævnligt udfald og dårlig forbindelse på netttet. TDC har flere gange ændret vores løsning - uden den store effekt, men med meget venlige kundemedarbejdere.
Jeg oplever, at jeg bliver mødt med venlighed, men uden stor flexibilitet.

9. august 2010

Jævnt ok

Vi er ikke imponerede, men heller ikke utilfredse. Og nu virker det da, som det skal - og det er stabilt.

8. august 2010

TDC sparker røv!

I gennem en længere årrække har jeg haft TDC, efter jeg mente servicen og signalet hos Telia blev dårligere.
TDC har endnu ikke skuffet mig, og jeg bliver ved med at være kunde ved dem indtil den dag kommer :-)

8. august 2010

dyrt!

Har købt en mobil engang herinde, jeg mistede alle mine lommepenge pågrund af alle de dyre regninger de kom med.

17. august 2010

Hej Maksimal,

Hvis du ønsker det, vil jeg meget gerne kigge dit abonnement igennem og se på hvad dine dyre regninger skyldes.
Hvis du sender mig dit mobilnummer til thomaswandahl@tdc.dk, så vil jeg se nærmere på sagen.

7. august 2010

noge gange for længe med fejretning

måske for å montører

7. august 2010

tdc er en god internet udbyder de prøver altid på ta hjælpe en mår man har et problem

Intet-net hos TDC

Var kunde ved tdc, deres support var inkompetent deres produkt leverede ikke op til det lovede og hver gang der kom en tekniker ud for at fejlsøge fiksede de rent faktisk intet.

bagefter sendte de mig rykkere for mit abbonement efter det var lukket... Skidt skidt skidt

9. august 2010

Hej Martin,

Jeg kan kun beklage de oplevelser du beskriver, du har haft med TDC.

Hvis der er nogen uafklarede sager, du ønsker jeg skal kigge nærmere på, er du velkommen til at skrive til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk.

super

jeg købte en router til mit hjem den største på amatørplan kunne godt have tækt mig en der er stærkere og til at betalesig fra men det er et ok prudukt

Problemfrit

Har medarbejderbredbånd - problemfrit over 6 år

• Thomas
  • Åbenrå, DK
  • 100 point
  • 88 Anmeldelser

service bob bob bob

Hvis man vælger og bruge tdc skal man være helt sikker på at man har god tid hvis man skal ned i en af deres butikker, det kan nemt tage 1 time og komme til at snakke med en ekspedient, men hvis telefonen ikke virker og man ringer til tdc, så er de meget hurtigt ude og lave deres linje, så hvis man kan leve med en laaaang vente tid det ene sted og ingen det andet så er det vel okay.

6. august 2010

Jeg har altid modtaget en rigtig god service af TDC. Jeg kan tryg anbefale dette teleselskab til andre.

4. august 2010

Lidt dyrre = bedre service!

Har haft tdc i mange år og betalt lidt mere fordi man kan få noget god service! Men det er først for nyligt jeg har haft brug for service - og der var de der for mig med det samme! Derfor giver jeg lidt mere! TAK!

2. august 2010

De lover guld og grønne skove, men det hele er løgn!!!!!

Det er den dårligste service jeg nogensinde har fået.
Jeg skulle have ny mobil og nyt abonnement. Så jeg besluttede at flytte over til TDC, fordi jeg snakkede med en sød mand over
telefonen. Han ville give gratis oprettelse og fortalte en masse om det her abonnement, som så senere viste sig slet ikke passede. Jeg ville lige
tænke over det og fik så hans e-mail adresse. Jeg besluttede det
skulle være det og skrev til ham. Så ringede en anden medarbejder
til mig, han ville sætte nummerflytningen igang,
men telefonen var desværre udsolgt. Det ville alligevel tage noget
tid at flytte nummeret, så han skulle nok bestille telefonen så
snart den kom! Men han sagde der ville gå 2-3 uger. Idag, 2 uger senere, kunne jeg så se at den var på nettet igen. Jeg ringede ind til kundeservice, fordi ham medarbejderen jeg have snakket med ikke svarede på mine mails. Og han havde sagt jeg skulle maile til ham så snart jeg havde fået en bekræftelse på nummerflytningen. Jeg får at vide af en anden medarbejder, at han havde ferie og havde haft det i 2 uger, og først kom tilbage igen om en uge. Så skulle han nok bestille telefonen der. Det synes jeg bare ikke kunne passe. Jeg ville da ikke bøde for at han havde ferie, og det skulle han nok også have fortalt mig, da han gik på ferie dagen efter han havde aftalt alt det her med mig! Medarbejderen siger hun ikke kan bestille nogen telefon for mig og at den forresten også først kan bestilles d. 20 august, når jeg var blevet
kunde hos dem! Jeg står desperat og skal bruge en ny mobil, da den
jeg har ikke virker ordentlig! Så er det lige pludselig minimum 5
uger jeg skal vente og ikke 2-3 uger som den første medarbejder havde skrevet i sin mail, og så kunne de forresten heller ikke garantere at der var
flere tilbage d. 20 august. Da de kun hvade 1000 på lager og det er den nye sony ericsson x10 mini pro jeg havde bestilt. Så om 19 dage er der nok ikke flere igen.
Jeg beder om at blive sent videre til en højere ansat. Jeg får så
en tredje ansat. Han siger nøjagtig det samme og jeg ender med at opsige
det nummerflytning de har gang i, for jeg har da på ingen måde lyst til at være kunde hos dem, efter sådan en behandling! Det er godt
nok rigtig ringe, og jeg vil da aldrig anbefale dem til andre! Jeg har bare haft oplevelsen af at de lovede og lovede, men de kunne ikke holde noget af det. De forsøgte bare at få mig som kunde og når de så havde gaflet mig, så kunne alt andet være lige meget! Nu er jeg spændt på om de så har annueleret den her nummerflytning! Jeg har min tvivl, men jeg er jo nødt til at lade tvivlen komme dem til gode!

3. august 2010

Hej Linea,

Jeg er ked af at høre, om den oplevelse du har haft med TDC.
Så kan jeg sætte din nummerportering i gang og samtidig sørge for, at vi sender din nye mobil til dig med det samme. Så modtager du den inden for en lille uge.
Nummerporteringen vil dog stadig vare en måned, før du er TDC kunde. Men du kan bruge din nye telefon hos din nuværende udbyder i mellemtiden.
Du kan også gå ned i den nærmeste TDC butik. Hvis de har telefonen på lager hos dem, så kan du få den med hjem med det samme.

Det bedste teleselskab

Jeg har erhvervet mig Home-trio-løsningen.
DEt har ikke været helt uden problemer, men den kundeservice, man modtager fra TDC´s medarbejdere gør, at man ikke bliver frustreret over fejl - tværtimod!
Super personale! Tak

Dårlig dækning

E-mail service hos TDC oplever jeg som ekstremt dårlig. Det går for langsomt, og de oplyser, at jeg kun kan få en hastighed på 5 Mbit og det til trods for at jeg bor i en af landets største byer. Så må TDC nok snart i gang med at forbedre dækningen

3. august 2010

Hej Lotte,
Hvis du vil, må du meget gerne kontakte mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk med dine oplysninger. Så vil jeg oprette en udvidelsesforespørgsel og give denne videre til vores netafdeling.

Så kan dækningen forhåbentlig blive bedre i dit område.

2. august 2010

Det kan ikke give adgang til klage.

Det virker bare HVER GANG, også fra webmail.
Lad os nu også få øget max. størrelsen fra 250MB til GMAIL størrelse.
Og fjern reklamerne i webmail :-)

1. august 2010

TDC

Har købt TDC Hometrio. Sletter jævnligt de udsendelser, jeg har anmodet om. Bestilte gratis tillægsprodukt, men fik i stedet en regning. Kontaktede TDC. De ville annulerer produktet, men fik i stedet flere regningner. bøvl bøvl og atter bøvl.

Hej Rolf,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af din oplevelse med TDC.
Hvis du vil, må du meget gerne kontakte mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk med en lidt mere dybdegående forklaring. Så vil jeg kigge på dem med det samme.

31. juli 2010

TDC

Vi er generelt godt tilfredse med TDC, synes ventetider er respektable.

Kvallitet

Alt virker

Gammel og god service

Mange opfatter Tdc som en smule gammeldags. Dettte er en sandhed med modifikationer.TDC's behandlinger af kunder er stadig en smule konservativ, men deres services er up to date.

Super home-trio

Vi har (desværre) ikke mulighed for kabeltv hvor vi bor, så for at slippe for en dum parabol, som man ikke kunne bruge i dårligt vejr, valgte vi for snart et år siden at skifte til TDC Home Trio, hvilket vi ikke har fortrudt på noget tidspunkt. Dog kunne jeg godt ønske mig, at prisen hver måned ville være den samme, for den svinger en del :o( Men det er også det eneste minus vi har og så lige det er en dyr løsning

29. juli 2010

OK stabile produkter, i den dyre ende, manglende udbygning af net

Har siden 2001 haft ADSL hos TDC, har kun oplevet problemer nogle ganske få gange.

Det kunne være rart, hvis det var muligt at opnå en højere båndbredde end de 8/2 Mbit jeg har i dag, ifølge kundeservice er der ingen aktuelle planer om at etablere fremskudte DSLAM i området.

Det burde ellers være enkelt for TDC at etablere fremskudt indkobling i området, da de allerede har fiber som afsluttes i et yousee skab som er placeret sammen med TDC egne skabe.

Dyrt og tager 100år at komme ud af

Har sku lige opsagt mit hometrio ved dem, pga latterlige skyhøje regninger på det hver måned, og ka hvirkelig ik se hvorfor man skal ha fastnet og 6 måneders binding det er jo ingengang nødvendigt ved deres egen søster selskab Telmore, men bund go grund får de alligevel 2 stjerner for det enlig kørte stabilt nok både tv'et og nettet selv om resten er rimelig lame

29. juli 2010

Hej Dariusz Vinkler,

Jeg vil selvfølgelig beklage, hvis din HomeTrio løsning ikke har levet op, til det du forventede.

Hvis der er noget du ønsker, jeg skal kigge nærmere på, er du velkommen til at skrive til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk.

Dyrt selskab !!!!!

men det virker ( bredbånd ) !!

Hej e.fristrup,

Hvis du ønsker det, vil jeg meget gerne kigge på, om der er noget, vi kan gøre billigere for dig.

løgn og bedrag følelse

jeg fik TDC da jeg skulle bruge noget internet hurtigst muligt, og så var det lige dem valget lød på... det har jeg så sidenhen fortrudt MEGET, da jeg fik den billigste forbindelse som de havde 5mbit down og 512kbit upload,
det viste sig så at TDC kun kunne levere 1,1down og 300Kbit upload, på fuld skrald, hvilket jeg syntes var for dårlig, når man skal betale for 5/512,
ingen mulighed for at snakke om prisen.(dette troede jeg så på i 1½år)

så jeg søgte lidt på nettet og fandt så danskenet, som ville give en 3mbit down og 1mbit upload til den halve pris, og det lød jo super,
jeg har nu fået skiftet til danskenet, og har nu en forbindelse på 2,8mbit down og 900kbit upload,
hvilket er langt over det dobbelte af hvad TDC kunne give, selvom de sagde de gav den fuldgas, og det er i de selvsamme kabler, så jeg føler mig godt og grundig snydt af TDC,
+ jeg har fået en meget mere stabil forbindelse hos DanskNet, så de anbefales helt sikkert, hvilket TDC IKKE gør,

så TDC stram op!!!!!!

Hej casper,

Jeg vil selvfølgelig beklage, hvis ikke vi har kunne levere den forventede hastighed til dig, men jeg håber, du i dag er glad og tilfreds for din nye udbyder.

Er der noget du ønsker, jeg skal kigge nærmere på, så er du velkommen til at skrive til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk

26. juli 2010

Hurtig kundeservice, men få gerne mere fart på bredbånedet

Bor i Hareskovby hvor der kun kan fåes op til 5Mbit hastighed pga. manglende kapacitet i vejen, siger tdc.

Det skal dog nævnes at deres tekniske kundeservice er meget venlige og hurtige til at svare. Plus at de svarede lyn hurtigt her på sitet. Flot.

27. juli 2010

Hej Jonas Dahl,

Hvis du sender mig din adresse, vil jeg gerne undersøge, hvornår der er bedring på vej i dit område.

Skriv til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk.

Kommende kunde hos TDC

Jeg er endnu ikke kunde, men har haft kontakt med en medarbejder (via mail) hos TDC - som vil hjælpe mig med at købe en ny tlf + blive kunde, selvom jeg har navne + adressebeskyttelse og ikke kan benytte mig af de online tilbud, der er på sitet.
Det er jeg rigtig glad for + fik jeg hurtigt svar på min mail.

Jeg har været kunde hos et andet selskab i 13 år - men er super utilfreds, og kiggede derfor efter et nyt selskab.
Det er selvfølgelig ærgerligt at læse så meget negativt omtale herinde, men det kan være enkelte tilfælde, men ihvertfald vil jeg lade dem tvivlen komme til gode, for jeg håber selvfølgelig på et godt "forhold" til tdc.

Jeg synes, at siden fungerer rigtig godt - og det var nemt at finde forskellige produkter og læse om de forskellige mobiler.

Hvis jeg er tilfreds med mit kommende abonnement, skifter min mand også - både den private + arbejdstlf.

Fantastik godt

Service er noget af det bedste jeg har oplevet i Danmark

25. juli 2010

dårlig dækning Mobilt bredbånd

TDC mobilt bredbånd dækker bare ikke godt nok, f.eks. i et sommerhusområde i Arrild i Sønderjylland, er der ingen dækning på 3G men kun 2G, men ser man dækningskortet fra selve byen som grænser op til sommehus/campingområdet er der fuldskrue.

men det er for dårligt i sommerhusområder/ nær campingpladser ikke er dækning, derfor har jeg måttet suplerer mit firma betalte TDC med et Oister.

Tilgengæld får mine svigerforældre også glæde af mit oister, selvom de faktisk også har et TDC mobilt bredbånd

Kom ind i kampen TDC og dæk bedre.

Hej johnny W K,

Det er beklageligt, hvis dækningen er dårlig i de områder, du befinder dig. Hvis du sender mig en mail med de adresser, hvor du oplever problemerne, så vil jeg meget gerne tjekke op på, om der er bedring på vej.

Du kan skrive til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk

25. juli 2010

Gebyr For Papirregning !?

Diverse Antal Beløb
Gebyr for papirregning 1 39,00
Diverse i alt 39,00

Hallo Hvad Hvad Sker da for dem ?! 39 Kr for papirregning ! Jeg tror jeg Flytter tilbage til Lebara ! jeg har kun vær Kunne 2 Måned og alle det pis Start nu !...

Hej George M,

På den første regning du modtager fra TDC, bliver du ikke opkrævet noget gebyr, så du har tid til at tilmelde dig. Tilmelder du dig ikke til betalingsservice, vil du fremover blive opkrævet 39 kr. for din papirregning. Regningsgebyret dækker omkostningerne ved udsendelse af papirregninger.

23. juli 2010

De er dem der har siddet på det danske telefonnet længts tid og har måske også derfor de beste erfaringer, og dækning !!!

Eneste minus er nok de er lige dyre nok i forhold til andre firmaer...
Men ellers kan du jo få det næsten som du vil have det !!!
Af og til bliver man ringet op hvis de kan se man evt kan spar noget ved at købe et tillægsprodukt.

• KH
  • 10 point
20. juli 2010

næsten OK

Har ikke altid den lovede hastighed på det mobile bredbånd.

20. juli 2010

Super god

ingen problemer!

• Mads
  • Århus C, DK
  • 40 point
  • 3 Anmeldelser
19. juli 2010

God service og kvalitet, men høj pris.

Jeg har gennem ca. et år nu haft TDC Home Trio. Det er en rigtig god forbindelse for både TV og Internet - de få gange der har været problemer har det været over en kort tidsramme. Ønsker man god kvalitet, samt en service, hvor medarbejderne altid ved hvad de snakker om, er TDC et godt valg. Prisen er dog stadig lidt for høj, og håber at de i fremtiden vil sænke det, da 630 kr/måned er ret meget.

Hej Mads,

Hvis du ønsker det, vil jeg meget gerne tjekke, om vi kan finde en billigere løsning til dig.

Hvis du sender mig dit telefon nummer på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så vil jeg kigge nærmere på det.

Det konservative valg

Har altid ugt TDC og når der har været noget jeg ikke var tilfreds med så løste de det !!!!

Usammenhængende service

TDC's service er for uproffesionel. Jævnligt ringer der sælgere som vil ændre i abonnement m.v. - de opgiver telefonnummer som man skal ringe tilbage til, men her er det så umuligt at komme igennem.
Ønsker man at foretage ændringer via web er det også meget svært. TDC's hjemmeside er fuld af fejl og mishenvisninger. Får man endelig bestilt kommer der oftest en fejlmelding.
Rettelser mailet til TDC bliver ofte ikke gennemført som ønsket.

Hej Rikke,

Hvis du stadig mangler svar på nogle af dine spørgsmål, skriv venligst til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk med et kontakt nummer og bedste træffetid. Så sørger jeg for at du bliver ringet op af en kompetent medarbejder.

super god service tdc

altid en super god service

dårligt eller ingen signal

tdc leverer ikke tilstækkeligt bredbånd til min ejendom
tdc s mobildækning er ufattelig ringe og signalet kan ikke anvendes ved højtryk i sommerperioden - slår på tyske stationer

Hej Kunde gm,
Send mig en mail på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk med dine oplysninger, så vil jeg oprette en udvidelses forespørgsel og give dette videre til vores net afdeling.
Så kan dækningen forhåbentlig blive bedre i dit område.

20 mbit bliver til MAX 7 mbit ved TDC

Har 20 mbit ved TDC. Eller har 20 men de kan ikke engang levere det halve af hva man betaler for.

Har været kunde ved TDC i mange år. Jeg startet bare med lav hastighed som blev opgraderet langsomt efter hånden som årene gik. Men de bliver ved med at opgrader selvom de ikke kan levere hva de lover.

Har så haft fat i TDC's kundeservice (Eller hva man nu kan kalde det) flere gange. De gøre ikke meget ved det. De vil ikke engang betale godtgørelse tilbage af det tabte.

Som jeg ser det så er TDC ved at grave deres egen grav. TDC må gerne være dyre men så skal de sku også levere en service som man kan forvente af dem!

Hej Simon,
Hvis du sender mig en mail på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk med din adresse, Så vil jeg sørge for at der bliver kigget nærmere på dit problem.

Tak til Mette Marie ostenfeldt TDC ERHVERV

Jeg vil gerne sige mange tak for en super behandling af Mette Marie Ostenfeldt. Hendes behandling af sagen var eminent og hurtig og jeg er ovenud tilfreds med hendes indsats og løsningen på problemet.

Dyrt men stabilt

Tdc leverer både ISDN, Bredbånd og mobiltelefoni til os og det er som at åbne vandhanen
Det virker altid - men det er lidt dyrt ;-)

16. juli 2010

Altid god service og har aldrig nogen problemer

Tdc guidede mig til home trio pakken, ellers havde jeg købt alting hver for sig.
Rart med nogen der tænker besparelse til deres kunder

• Helene
  • Lystrup, DK
  • 42 point
  • 12 Anmeldelser
16. juli 2010

TDC har givet mig de utvivlsomt VÆRSTE kundeoplevelser nogensinde

Med TDC er det svært at vide, hvor jeg skal starte. Utallige, utrolige og utilgivelige fejl er de ansvarlige for. Ganske kort kan jeg berette, at jeg har haft et mobilabonnement hos dem, som voldte mig flest problemer. Privat og erhvervsmæssigt har jeg haft dem som internetudbyder, her var lige så mange og andre problemer, men det er en helt anden historie.

Dårlig oplevelse med mobilabonnement: Privat
Mine mobilregninger blev mig tilsendt med posten, og jeg betalte dem troligt til tiden hver måned. En måned udeblev regningen, men jeg opdagede det ikke. 14 dage efter kom en rykker. Jeg tog ind til butikken i Århus med rykkeren og forklarede (efter at have stået i kø i knap 40 min), at jeg ikke havde modtaget den oprindelige regning. De spurgte indgående til, om jeg var sikker og om jeg ikke bare havde "glemt" at betale den. Til sidst gik de modvilligt med til at sende mig en ny. Jeg spurgte om de var sikre på, de havde min rette adresse, ekspedienten kastede et blik på mit sygesikringsbevis og gav grønt lys - den var god nok.
Hjemvendt følte jeg mig i tvivl. Jeg gik ind på min profil på tdc.dk og tjekkede selv adressen... Som var forkert! Mit husnummer stod anført til 20 og ikke 201. Rykker nr. 2 kom, og her kunne jeg se at posten med kuglepen havde rettet husnummeret. Jeg besøgte igen TDC butik og bad dem om at rette husnummeret og i øvrigt slette rykker 2. Nu blev der atter sået tvivl om min ærlighed som betalende kunde, og igen gik de modvilligt med til at sende regningen uden rykkergebyr (som de faktisk havde lovet mig en gang).
Dage blev til uger, og intet skete. Atter besøgte jeg butikken, hvor de intet vidste om nogen ting, og igen antydede at jeg var en dårlig betaler. Her blev jeg utålmodig og talte med store bogstaver. Chefen i butikken stod i nærheden og hørte min klage, og henvendte sig til mig. Hun beklagede meget deres mange fejl, lovede mig at hun personligt ville bringe det i orden og gav mig sit visitkort, så jeg kunne kontakte hende, hvis der blev mere. Endelig, tænkte jeg. Men ak, nej!
Den "oprindelige" regning kom, med fejl i, med rykkergebyrer og andre geyrer på. Jeg sendte en mail til chefen, og gjorde hende det klart, at nu skulle der ske noget. Jeg var træt af at blive kaldt løgner i butikken, spilde min tid med alle de butiksbesøg og aldrig kunne få lukket sagen ned. Hun sendte mig en vældig fin æske chokolade. Den nye regning udeblev.
Jeg kan faktisk ikke huske, præcist hvordan det endte, jeg tror nok, at jeg bare betalte til sidst, men at nogle af gebyrerne forsvandt. Jeg opsagde i øvrigt omgående mit abonnement. Hvor svært kan det være at holde styr på et mobilabonnement?

Dårlig oplevelse med internet: PRIVAT
Da jeg ønskede at oprette internet i min nye lejlighed, undersøgte jeg priser og fandt ud af at Fullrate passede til mig. Hos Fullrate fik jeg at vide, at de faktisk ikke kunne oprette mig, fordi der var et eller andet nummer, som TDC nægtede at oplyse dem om, selvom de ifølge loven skulle. TDC havde nemlig før haft linjen. De anbefalede mig, at jeg selv kunne kontakte TDC og få det. Jeg kontaktede TDC og forklarede situationen. De spurgte mig, om jeg ville oprette internet hos dem? Nej tak sagde jeg, I tager 1500 kr. i oprettelse og 300 kr. mere om måneden efterfølgende, så ellers tak. Så kunne de desværre ikke hjælpe mig med det nummer. Efter megen ringen frem og tilbage opgav jeg, og oprettede i stedet internet hos 3, det kom dog aldrig til at fungere optimalt. Trist, at TDC på den måde umuliggør sund konkurrence mellem internetudbydere.

Endnu en dårlig oplevelse havde min veninde også med TDC og internet, jeg orker ikke at gå i detaljer, men det var lange leveringstider, fejlagtige priser, megen hængen i telefonen, klagen osv.

Dårlig oplevelse med internet: ERHVERV
På min mindre arbejdsplads var vi tvunget til at vælge TDC som internetudbyder, igen som med ovenstående private sag. Det måtte vi jo så.
Der er megen bøvl med at få oprettet linjen og overhovedet komme på nettet. Efter en måned uden internet får vi den første regning. Vi ringr og siger at vi ikke har haft net og ikke vil betale, og spørger i øvrigt hvor den lovede tekniker bliver af. De er hverken til at hugge eller stikke i, og vi betaler. Teknikeren kommer først efter endnu et par uger, tilslutter linjen og nu virker det.
Efter et års tid uden de store problemer, får vi pludselig tilsendt en regning. Ud af det blå opkræver de os omkring 800 kr. for et abonnement, vi aldrig har hørt om eller bestilt. Uforstående kontakter vi dem for at få udredt fejlen. Vi ringer til det erhvervsnummer der står angivet som kontaktnummer i brevet. Her bliver vi mødt af et møgfald uden lige! Det er min ellers meget tålmodige, tolerante og rolige chef der ringer, og jeg sidder ved siden af og kan pludselig se hvordan han næsten skifter farve i hovedet. Han har talt i et roligt tonefald og helt almindeligt forklaret fejlen. Igennem røret kan man høre et kvindemenneske råbe og skælde ud, at vi ikke må ringe hertil!!! Rystet beder min chef hende om at fatte sig og snakke pænt til ham, men røret bliver smækket på. Vi ringer op igen, for vi skal jo have slettet den helt forkerte regning. Nu får vi så fat i en sød og meddelsom medarbejder, som lover at slette den og henviser os til deres klageservice, klageservice@tdc.dk, tror jeg nok. (bare det, at den findes!!!) Regningen forsvinder og det kører atter.

Endnu en dårlig oplevelse havde min mor med TDC, som har en samleløsning hos dem med telefoni erhverv og privat. I forbindelse med en flytning, ønsker hun at få nummeret flyttet med, da det er vigtigt for hendes virksomhed, at kunderne ikke oplever forvirring og kan komme i kontakt med hende som altid. Flere måneder i forvejen varsler hun dette, samt bestiller en tekniker til en bestemt dag, der skal tilslutte det hele i det nye hus.
Surprise, surprise - han dukker ikke op. En halv time inden lukketid uden tekniker ringer hun derind og spørger hvor han bliver af. De har ingen bemærkninger i deres system overhovedet om nogen flytning eller tekniker. De kan intet gøre, og der går mange dage, hvor telefonen bare er nede og min mors kunder ikke ved hvad der sker.

-----

Det var et par af de mest frustrerende oplevelser jeg eller mine bekendte har haft med TDC. Jeg kunne give adskillige andre - men synes egentlig ikke, at hverken du eller jeg behøver spilde mere tid på en virksomhed, hvis kultur er så gennemsyret af ligegyldighed, sjusk og fejlagtig påståelighed, så til slut kan jeg kun sige UNDGÅ TDC (hvis du kan komme uden om deres monopol).

Mads Eriksen og Claus K. Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Helene,

Jeg kan kun beklage de oplevelser du beskriver, du har haft med TDC.

15. juli 2010

Mobil til Rep halvdelen af tiden! Derefter "Vandskadet"

Hej, jeg købte min mobil (Nokia 5800) tilbage i Juni sidste år.

Den var afsted til reperation 3 gange på 10 måneder hvor det ialt tog 6måneder hvor de havde den?

Men da den fjerde gang kommer ind, har de den i en måned, også kommer jeg ind for at hente den og får at vide at den er vandskadet? Det var da sørme heldigt for jer, så i ikke behøver udlevere en ny mobil? Og tilmed beholder i mit hukommelseskort indtil jeg betaler de 295,- for en "reperation" ???

Så det var lige 1999,- ud af vinduet.

Tak for lort!

Så handel ALDRIG ved TDC!

Hej Andreas Holmenlund,

Jeg vil meget gerne kigge nærmere på denne sag.
Vil du sende mig en mail med de reparationsnumre der står på de sedler du har fået udleveret ved aflevering af telefonen? Så skal jeg se på sagens forløb.

TDC Kundeservice... ny rekord... kom igennem i løbet af 11 minutter

Jeg har aldrig oplevet et firma af så ringe karakter. Totalt uden service. Jeg er jublende glad for at vi nu er sluppet ud. TDC er blevet alt for store og kan slet ikke håndtere deres kunder. Jeg har brugt timer på at komme igennem og det kan simphelthen ikke være rigtigt!! Jeg vil aldrig nogensinde ha noget med det firma at gøre igen. Til alle jer andre... ring bare 80 80 80 80 og i kommer aldrig igennem......

Hej Jakob Pedersen,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af din oplevelse med TDC og beklager selvfølgelig den længere ventetid, du har oplevet.

Fin service

TDC
Købte en Sony Erricsson mobiltlf. kunne ikke sende mms, gik til tdc, det tog godt nok 3/4 time, men dagen efter virkede den. Den virker også selv om man er i Ægypten eller på Kos, alså hver gang, derfor kan Tdc anbefales.
mvh Marianne

Knap så godt..

Jeg har bredbånd fra TDC, og det køre på sin vis, fint nok.
Men indenfor det sidste halve år har der været utroligt store svingninger i hastigheden. Ofte har den været under 3Mbit, hvor den normalt ligger på ca 5Mbit.

Tag et kig på det :)

Mogens Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Jakob Nielsen,

Send mig dit telefonnummer eller din adresse til thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk. Så vil jeg med det samme se på, hvad vi kan gøre for, at gøre din internetforbindelse mere stabil.

14. juli 2010

Svindel og langsommelig, ukorrekt og hensynsløs sagsbehandling

TDC sender dig forkerte opgørelser, regninger og begraver dig i totalt fejlbehæftet sagsbehandling.

Det engang så stolte firma har taget en rutsjebane af proportioner i løbet af de seneste år. Dette gælder både deres salgs afdeling, der glemmer at oplyse om den fulde pris men især deres klage center der ikke behandler klager hverken korrekt eller rettidigt.

Der er med andre ord, ikke styr på noget som helst hos TDC Privat - så hold jer væk!

Hej Helmer,

Hvis du ikke føler du kan få den hjælp du har behov for i vores Kundeservice-, Salg- og Klageafdeling, er du meget velkommen til at skrive til mig. Så vil jeg med det samme gå videre med sagen.

Skod!

De har ikke styr på noget som helst! Deres hotline service er ikke specielt god og deres tv og internet crasher tit! Og vi skulle BETALE for en ny boks fordi der var strømafbrydelse i byen og deres skod hardware ikke kan holde til noget! Det er alt for besværligt for dem der ikke har bare en smule styr på teknik!

Hej Daniel Haven,

Jeg er ked af at høre, om den oplevelse du har af TDC.

Du er velkommen til at skrive til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så vil jeg meget gerne kigge nærmere på sagen, hvis du ønsker det.

Ganske okay

Synes det er ganske okay oppetider jeg har oplevet.

Så længe man kan klare tingene selv, så kører det faktisk rigtig godt.

13. juli 2010

Altså.. Helt stabilt er det vel ikke!?

Jeg er overordnet glad nok for TDC.. Når det altså fungerer!
Der er intet at klage over ved deres net eller den slags, men magen til forvirring og inkompetent kundeservice skal man da lede lidt tid efter!
Jeg flyttede i januar og tog mig den frihed (tilsynelade et stort problem for TDC at håndtere flere ting på én gang ;) ) at skifte bank samtidig.
Dét, at skulle skifte min adresse (hvilket jeg så gjorde manuelt via selvbetjening, da det åbenbart ikke opdateres via folkeregisteret) OG at pengene fremover skulle tilmeldes betalingsservice fra en anden konto, fik åbenbart fremprovokeret et mindre regningshelvede!
Først blev min betaling tilbageført så jeg alligevel ikke havde betalt regningen, selvom den var trukket rettidigt. Så ringede jeg og bad om et girokort, hvorefter jeg modtager noget nær 20 sider med opkaldsudskrifter og et girokort på 20. side. Hvad skulle jeg dog med de mange sider? Spild af god regnskov, hvis du spørger mig.
Dette scenario med at modtage utrolig mange siders opkaldsudskrifter fortsatte to måneder mere, indtil jeg måtte forklare, at det altså kørte over pbs nu og jeg derfor ikke havde brug for dette. (Det stod også på girokortene at de blev betalt via pbs! ;) )
Der udover, kørte de totalt rundt i perioderne og krævede på et tidspunkt for 1½ måned, hvor den ½ måned var betalt for, gangen før. godt man selv holder øje med beløb og abonnements-/forbrugsperioder.

Så når man ikke skal have hjælp - super selskab! Men når man står med et problem, får man næsten mere ud af at prøve at løse det selv, end at ringe til kundeservice, for de er ikke ligefrem skarpe, de medarbejdere de har ansat :)

Hej Christina Lyngby Sørensen,

Jeg håber, problemerne med dine regninger er blevet løst. Du er velkommen til at skrive til mig på thomaswandahl@tdc.dk, hvis jeg kan hjælpe med noget.

Dyrt men godt

Jeg har muligvis Danmarks dyreste Internet, men de tager telefonen med det samme når man ringer om teknisk support eller fejlmelder. To gange har jeg måtte beklage over nedsat hastighed og begget gange fik de løst problemet hurtigt. Sendte endda en tekniker ud for at skifte mit modem.
Sådan skal det gøres.

• Moe
  • 12 point
12. juli 2010

Et Lorte selskab der kun udnytter sine kunder

Jeg kan i det hele taget ikke lide TDC. Synes de røvrender en med forhøjet og uoverskuelige regninger. Jeg råder andre til helst at købe hos et selskab der er anbefalet.

Linea fandt anmeldelsen nyttig

Hej Moe,

Jeg beklager selvfølgelig, hvis der har været misforståelser angående dit abonnement og prisen derpå.
Hvis der er noget, du ønsker forklaret, er du velkommen til at skrive til mig.

Du kan skrive til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk

en regning på 7 gange mere end normalt

hej mit navn er peter jeg har et mindre problem med en regning på 2800kr. da jeg modtog denne regning var den så høj at det er ret svært at fatte. men da jeg så ringede for at forhøre mig ved kundeservice snakkede jeg med en ganske flink dame der lovede at sende mig en udskrift på en opkaldsliste. det var så den 1/7. men så her den 8/7 ringede jeg igen og fik fat i en lidt grov mand der sagde at jeg bare kunne skifte selvskab. det tager jeg dog ikk så tungt. men han lovede mig så at han ville sende det udtog jeg søgte. han sagde at jeg ville modtage det den 10/7. men har ikk set noget til det endnu. vil bare gerne vide hvem jeg kan kontakte og som vil kigge lidt dybere ind i sagen. der kan jo være sket en fejl??????

Hej peter,

Send dit telefonnummer til mig på thomaswandahl@tdc.dk, så skal jeg kigge nærmere på sagen med det samme.

11. juli 2010

super

xxxxxxxxxx

10. juli 2010

det ene kan være ligeså godt som det andet

tja, der er vel noget med ethvert teleselskab - mit hemmelige nummer blev ved en fejl offentlig gjort efter at en tekniker havde været på besøg - jeg blev tilbudt et nyt nummer og en kompensation på 3 md abonnement.

10. juli 2010

Dårlig behandling af ordre og ringe tekniker levering.

Jeg bestilte bredbånd fra TDC d.15

Der gik 2 uger uden nyt fra TDC – Ikke så meget som en besked om at ens ordre var bekræftet eller afvist.

a.
Derfor gik jeg ned i en TDC butik for at forhøre mig om hvor i landet sagen befandt sig.
Til min store overraskelse fik jeg at vide at den befandt sig i ”ingenmands land”, men at den højst sandsynligvis var blevet afvist pga. Manglende kabler.
Dette havde været en hjælp at havde fået at vide noget før, frem for at jeg skulle kontakte dem face to face for at få noget at vide.

b.
Derefter fik jeg at vide af TDC medarbejderen at jeg ville blive kontaktet i løbet af et par dage.

c.
Jeg blev kontaktet fire dage senere, og fik at vide at der manglede kabler (HURRA, gammel nyt) og at det ville være nødvendigt at lave ordren om hvis jeg skulle have internet – så jeg fik TDC medarbejderen i telefonen til at lave den om, og fik derefter at vide at jeg ville få en ordrebekræftelse indenfor de næste par dage. Jeg spurgte også om hvornår jeg kunne forvente besøg af en tekniker, men til min overraskelse fik jeg at vide at han ikke vidste det – da de pt. Havde dårlig kommunikation med deres egne teknikere.

Da jeg er lejer af min bolig kontaktede ejeren for at forhøre om det var okay at der blev lagt kabler ud. Ejeren kunne ikke forstå hvorledes hvorfor der skulle ligges kabler ud, da der tidligere har været telefon tidligere (og der er også telefon stik).

a.
Så jeg kontaktede TDC atter engang for at forhøre mig angående om der var kabler tilsluttet boligen – da min udlejer hårdnakket påstod at der var.
TDC medarbejderen prøvede at ringe over (med lang ventetid i telefonen) og fik en til at tjekke planerne – det tog omkring 30 min. For at tjekke det. Svaret blev således at der ingen kabler var.

b.
Jeg spurgte så om hvornår jeg kunne forvente tekniker besøg fra TDC – hvor TDC medarbejderen sagde at det havde jeg da allerede fået at vide i min ordrebekræftelse (som jeg ikke havde fået endnu, først d.10/07) – til hendes overraskelse måtte jeg jo fortælle at jeg ingen ordrebekræftelse havde fået og derfor intet vidste.
TDC medarbejderen oplyste derfor mit nye telefon nummer (som jeg heller ikke havde hørt noget om, eller valgt for den sags skyld) og at teknikeren ville komme d.20/07. Nu troede jeg at alt gik som det skulle, at jeg bare skulle holde ud til d.20/07.

Den 10/07 fik jeg så min ordrebekræftelse (efter lang ventetid, det er højst sandsynligvis TDC medarbejderen fra butikken der har fået den sendt til mig), hvori der stod at jeg ville få tekniker besøg d.16/08.. Ja den 16 AUGUST!

a.
Så denne rejse kommer til at vare to måneder og en dag – hvori TDC har givet en yderst dårlig service gang på gang.

i.
Det eneste positive var den TDC medarbejder jeg snakkede med i butikken, men hun var så også nødsaget til at yde tilfredsstillende service da jeg både kender hende og hendes datter personligt – samt at samtalen var face to face.

Grunden til to stjerner og ikke en: Tilfredsstillende service i TDC butikken.

Hej Zacros,

Det lyder som noget af en tur, du har været igennem, og det beklager jeg.
Desværre er der længere ventetid, når der skal lægges kabler i jorden. Dette skyldes, at gravearbejdet skal udføres før, en TDC-teknikker kan komme og tilslutte.

Hvis du ønsker det, vil jeg meget gerne kigge din aftale igennem.

Du kan sende mig det nummer du har fået tildelt på thomaswandahl@tdc.dk.

9. juli 2010

ok, men tit dårlig forbindelse

TDC er det eneste selskab der har kunnet levere en høj forbindelse til os herude på landet - men der har den sidste tid været mange afbrydelser og det har været svært at regne med både forbindelse og hastighed.

Dog 3 stjerner, da de andre selskaber jeg har oplevet har været værre...

9. juli 2010

Hej MetteP35,

Jeg vil meget gerne undersøge, hvad udfaldne på din forbindelse skydes, og hvad vi kan gøre for at forbedre forbindelsen.

Send mig dit telefonnummer på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så kigger jeg på sagen.

Se alle anmeldelser

Se alle 405 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (405 anmeldelser)

TDC A/S Support

Om supporten

Bredbånd, tv, telefoni og mobil - aktuelle tilbud og onlinerabat. Vælg mellem flere forskellige løsninger, der passer dine behov.

Skriv til tdc@tdc.dk
Ring til 80808080
Vi bor Teglholmsgade 1
0900 København C
Denmark

Alternativer til TDC A/S

Bibob

Rikke Kjær Jensen : "Hurtig problemfri overførelses af numre. Super hurtig og venlig kundeservice Kanon billigt! What more do you want!!!" Læs mere

3 dage siden

Comtool

Vagn : "Se ovenfor" Læs mere

Shopitonline

jan : "Jeg har købt en af de nye SSD Hard diske, her hos Shopitonline. køber en dag og har varen den næste dag, Det sådan det skal væ" Læs mere

3 dage siden

bredbånd · mobil · mobiltelefoni · tele · telefoni Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og