[REPLY]
Service er for dette firma en by langt langt LANGT borte, oplever bl.a. en ekstrem arrogance og uvenlighed, når man kontakter dem.
Jeg fyrer dem på stedet!!! (ejer ejendom), hvis jeg kunne finde en anden måde at få mine fordelinger/regnskaber lavet.
- (minus) stjerner dem!!!
Jeg havde besøg af en ualmindeligt ubehøvlet aflæser her i Randers. Mage til lortefirma skal man da lede længe efter!
Hej . Vil lige hører om nogen her har været i retten mod dette firma ? hvis ja , hvad skete der så ? .. Har selv tænkt at gå den vej med det hele .. Hilsen Søren ..
Morten Schmidt-Petersen fandt anmeldelsen nyttig
Efter de nye automatiske målere er sat op er varmeforbruget fordoblet og vi har venner som har oplevet det samme. Det er måske ikke så underligt da Techem er svindlere men mere underligt er at det er lovligt når man reelt ikke har nogen valgmuligheder. Glæder mig til når det kommer i pressen på et tidspunkt for det må det gøre meget snart.
dette er en personlig vurdering
Morten Schmidt-Petersen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg havde boet i min lejelejlighed i 5 måneder og havde i den tid, sommeren 2009, ifølge deres målinger brugt langt over det dobbelte forbrug i vand og varme end en gennemsnitlig person. Min regning med en efterbetaling på 5000 kroner kom 1½ år efter min udflytning. Deres målinger er fuldkommen urealistiske. Klager bliver mødt af en sindsforvirret kundeservice der ikke vil hverken høre på eller gennemse klager fra "kunderne". Jeg har aldrig oplevet noget lignende fra en virksomhed. Min sag bliver fortsat i en domstol.
Morten Schmidt-Petersen fandt anmeldelsen nyttig
Efter i 5 år, at have ligget på et konstant forbrug, på 15 - 16 streger om året, startede techem afmålingen i min lejebolig, første måling blev på 30,5 streger, - hvilket jeg naturligvis klagede over, bilagt dokumentation for det tidligere forbrug. I et kort arrogant brev, svarer techem v/ Hr. Finn Moos Nielsen efter 2,5 måned, - at man ikke anser det for uregelmæssigt, at forbruget er steget til det dobbelte, og at de derfor fastholder deres aflæsning. Inden aflæsningen fik jeg ingen besked på, at de ville komme, for at foretage aflæsning, hvorfor der pludselig lå en seddel om, at de var mødt op uden at kunne få adgang !. Jeg ringede derfor omgående, hvor de overhovedet ikke, ville høre på, at der ikke var givet meddellelse, - men at de iøvrigt var hos genboen, hvorfor de kom i løbet af et kvarter. Den person som skiftede målerne, bandede og svovlede ved hver radiator, idet han åbenbart fik stød. I alle tilfælde gav det, nogle ordentlige knald, hver gang han skiftede målerne. Ud over disse eder, mælede ingen af de to fremmødte et ord, i den tid de brugte til afmåling, og endelig ved afslutningen, - fik jeg beskeden "Du modtager afmålingsresultatet, i din postkasse imorgen" Det er for bøvlet at skrive det ud nu !. Firmaet og dets repræsentanter, syntes direkte uvederhæftige, og absolut uden nogen form for kundeservice. Sagen går naturligvis videre via domstolene.
Joel Lucas Rosenkrantz Schaaf, Bente Hansen og Morten Schmidt-Petersen fandt anmeldelsen nyttig
Virksomheden er ekstremt langsom til at få udarbejdet varmeregnskaber. Desuden holder den kortene tæt ind til kroppen, når det gælder oplysning af varmepriser. Der er intet at finde på nettet, hvorfor man ikke kan eftergå sine egne tal.
Morten Schmidt-Petersen fandt anmeldelsen nyttig
For mig virker det som om at Techem er blevet for stor, og har fået monopol på aflæsning af varme. Kunderne er til for dem og ikke omvendt. De har åbenbart ikke tjek på hvornår de kommer siden der kun gives 5 dage, hvilket er meget, da 2 dage ellers har været normen før, Send dog en liste ud til boligforeningerne m.fl. så folk kan være under rettet i god tid. For dem med internet adgang kunne der være en hjemmeside med hvilken uge at ens område besøges. Sådan noget kaldes god sevice.
Bente Hansen og Morten Schmidt-Petersen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har netop modtaget en varmeopgørelse fra techem. I den pågældende forbrugsperiode boede jeg ikke i lejemålet, fordi jeg allerede var flyttet til en anden lejlighed. Alle radiatorer var slukket i perioden og jeg brugte derfor naturligvis ingen varme. Utroligt nok skal jeg alligevel efterbetale 361 kr.!
Af opgørelsen fremgår det at efterbetalingen skyldes det kryptisk formulerede "flytning graddage". Jeg slår op på Teknologisk Institut og opdager at graddage er et udtryk for hvor koldt der har været i perioden. Det viser sig at der har været usædvanlig VARMT i perioden. Adspurgt telefonisk om hvad efterbetalingen skyldes oplyser Techem at de tager 462,50 kroner for at lave en flytteopgørelse "midt i perioden" - dvs. alle andre dage end 1. januar. Grunden til at de kalder det "Flytning graddage" er at i stedet for faktisk at udføre en måling - slår de op i en tabel - en ydelse som de altså mener de fortjener 462,50 kroner for uanset at de ikke på forhånd har oplyst mig om ydelsen eller for den sags skyld spurgt mig om jeg var interesseret. Den måde at sælge sine ydelser på bryder jeg mig bestemt ikke om og jeg kan kun anbefale folk ikke at flytte ind i lejligheder, hvis udlejere benytter sig af Techem.
Allan Noe og Morten Schmidt-Petersen fandt anmeldelsen nyttig