Execution time: 172ms

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om Techhaus.dk

2. september 2010

Super hurtig leverance

Hos Techhaus har jeg købt en micro-varmlufts-dampovn.
Bestilte den ene dag og næste dage modtog jeg min ovn,
godt parket ind og ingen transportskader.
Lige til at pakke ud og sætte på plads.

29. august 2010

Techhaus har en god hjemmeside og fin leverance. Det funker bare, som det skal.

Købte en Asus WLAN 150Mbps N 4-port Router (RT-N10) over nettet hos Techhaus.
God hjemmeside, overskuelig og velfungerende.
Routeren ankom med posten efter et par dage i fin stand.
No problems :-)

Og så er det i øvrigt en rigtigt fin router til prisen, så også tak til ASUS. :-)

/MB

20. august 2010

Vogel vægophæng

Hurtig og smertefri service - bestilte varen om eftermiddagen og den kom næste morgen med post. Super service

18. august 2010

SUPER HASTIGHED FOR BEHANDLING AF ORDRE.

ikke fordi jeg havde kontakt med personale, jeg bestilte varen om aftenen og havde dem næste dag!!!!!!!!!!! SUPER service

27. juli 2010

Effektiv og meget hurtig ekspedition.

Bestilte ismaskine hos techhaus.dk, som jeg intet kendte til i forvejen. Ikke alene hurtig tilagemelding med bekræftelse - men også levering efter 2 dage!!! Fornemt!

26. juli 2010

Jeg har købt en Sony taleoptager.
Den kom ret hurtigt, det er bare super.

• K.Hansen
13. juli 2010

pris og lev. iorden

32" Phillips fladskærm med vægbeslag.
Bestildte varer fredag middag og varene kom mandag med post Danmark kl. 13.Super

• Daniel
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
6. juli 2010

Alt i orden

Købte SENNHEISER RS 110 Trådløs hovedtelefon, kom til tiden og produktet er som annonceret

4. juli 2010

Fremragend service

Købt digital antenne 3 gang samt Sagem HD optager. Alt virker perfekt og meget hurtig forsendelse

2. juli 2010

Lang leveringstid

Jeg bestilte en pære til en Sony projector
Bestilling, levering opgivelse af leveringstid m.m. var uproblematisk.
Eneste anke - For lang leveringstid - 2 uger

29. juni 2010

Techhaus kan kun anbefales

Det er første gang jeg har handlet med techhaus men ikke sidste gang. Varen var godt pakket så det ikke tog skade.

• Thomas I
28. juni 2010

Købte nogle kabelsokker hos Techhaus og fik super service fra deres side med hurtig besvarelse via email. Desuden blev jeg ringet op efter få minutter efter jeg havde sendt en email hvortil Techhaus kunne løse mit problem. Kan kun anbefale denne butik.

28. juni 2010

Super god Service

Købte et Sony lydmøbel, og jeg må sige der var lynhurtig levering, det kom frem 2 dage efter bestilling.
Og mail besvarres hurtigt.
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet.

• Ove
25. juni 2010

Supergod service.

Jeg havde brug for at få varen lidt hurtigt, og den blev afsendt fra Techhaus samme dag som de modtog den fra producent, superservice.

17. juni 2010

Forkert bekræftelse af udsolgte vare og manglende tilbagemelding

Bestilte et fladskærms tv torsdag, der stod som "lager vare". Fik bekræftelse fredag om levering medio næste uge.
Da jeg intet havde hørt den efterfølgende onsdag, kontaktede jeg selv Techhaus, og kunne ikke få leveringstidspunkt oplyst. Fik senere samme dag besked om varen nu var en uge forsinket.
Manglende opfølgning og information, og blot en beklagende kommentar...

Besvarelse fra Techhaus.dk

Kære Peter!

Vi er rigtigt kede af at du har haft denne oplevelse. Vi lægger stor vægt både på en effektiv kommunikation indadtil og på en løbende, informativ og hurtig opfølgning udadtil..

Når det er gået galt for dit vedkommende skyldes det, at vi fra vores leverandør var blevet informeret om at varen skulle komme onsdag, og vi gav dig derfor en opfølgning om at vi forventede afsendelse "medio næste uge". Onsdag morgen får vi så en forsinkelses meddelelse fra vores leverandør uden entydig angivelse af ny levering. Vi er derfor nødt til iværksætte en forespørgsel hos vores leverandør for en klar status, og det lykkes desværre først at fremskaffe et svar over middag onsdag.

Det er selvfølgelig klart, at uanset hos hvem fejlen ligger, så bliver det dig som kunde der er taberen. Og det er en yderst beklagelig situation. Vi er derfor også glade for at du gør os opmærksom på hvordan du oplever sitationen, da det er grundlaget for at vi kan blive endnu bedre til det vi gør.

vh

• Stine
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
17. juni 2010

Hurtig levering - lige som det skulle være :-)

Ingen problemer, det gik nemt og smertefrit - og var der næste morgen!

16. juni 2010

Super kundeservice

Jeg købte et TV-ophæng, der uheldigvis ikke fulgte de tekniske specifikationer. Jeg skrev til kundeservice om mit problem, som var meget tålmodige og forstående.
Jeg fk lov til at returnere varen og tilmed refunderet returfragten.

Jeg er nu inde for at finde et nyt ophæng.

• npk
16. juni 2010

techhaus.dk

En overskeulig hjemmeside, hurtig og problemfri levering.

15. juni 2010

Vogels vægbeslag

Jeg søgte efter et Vogel vægbeslag og var inde for at sammenligne priser. Her stod Techhaus øverst og havde desuden gode anmeldelser fra andre kunder.

Hjemmesiden er nem og overskuelig, det er enkelt at oprette sig som kunde og få leveret varer til andet sted end privaten.

Hurtig bekræftelse, besked om ændring i ordrestatus og hurtig levering på mit arbejde - så er det nemt at handle på nettet :o)

Så skal det bare op på væggen, men det er jo mit problem.

10. juni 2010

Hurtigt, nemt og godkundservice

Mit køb gik nemt og hurtigt, og kundeservice var hurtig til at ændre en fejl jeg selv havde lavet i min bestilling, så det var super.
Varen komme dagen efter bestillet, som aftalt.
Ikke andet end rosende ord herfra.
*****

8. juni 2010

Bare ok.

Købte Sony minianlæg hos Techhaus, fin service. Kan kun anbefale andre at handle samme sted.

28. maj 2010

Superb!

Sony BDV-E370 - 5+1 surround med Blu-Ray afspiller...
Varen, til en god pris, var, som angivet, på lager, leveret som lovet og i øvrigt i perfekt stand som forventet!
Godt for Post Danmark, som trods bedudet dårligere service og højere priser, har leveret til tiden (det er deres ansvar, hvis leveringstiden efter afsendelse er for lang)!
Godt for Sony, som har produceret en ordentlig vare (det er deres ansvar, hvis varen fra ny er defekt)!
Og super af Techhaus, som er et seriøst firma med masser af automatisk information, en intuitiv hjemmeside, gode priser og efterfølgende opfølgning af kundeoplevelsen!
- SE, DET ER NETHANDEL SOM DET SAKL VÆRE!!!

25. maj 2010

Meget effiktivt

Købte vægbeslag til LCD tv fra Techhaus, bestilling og betaling via nettet gik som en leg og fik det leveret dagen efter.

16. maj 2010

Super vejledning

Ville gerne installere hjemmebiograf, og havde brug for info vedr. valg af lærred, ophæng til projektor, ledningstype osv. Helt fantastisk vejledning og fornuftigt løsningsforslag fra Techhaus.dk via mailkorrespondance. God og hurtig levering uden større problemer.

5. maj 2010

Handel som den skulle være

God hjemmeside. Let at finde rundt. God pris på varen. Let at bestille. Hurtig levering. Kun + herfra.

5. maj 2010

nemt og smertefrit

bestilte søndag,kom tirsdag (O;

30. april 2010

Superhurtig levering

Det var første gang jeg handlede med Techhaus og bestemt ikke sidste. Jeg var løbet tør for blæk og skulle bruge en ny toner. Da der er meget at spare ved at sammenligne priser på Kelkoo, fandt jeg frem til Techhaus. Jeg bestilte en sen aften og ca. 36 timer efter ringede det på døren og jeg kunne bruge min printer igen!

• Lasse
23. april 2010

Perfekt!

Jeg fik hvad jeg havde bestilt - Nemt! Jeg kan klart anbefale Techhaus til andre.

23. april 2010

Bestilling af vægbeslag til TV

Nem og overskuelig hjemmeside. Pakken kom 2 dage efter bestilling. Pakken var forsvarligt indpakket med følgeseddel indeni. Alt forløb som det skulle!

20. april 2010

Super

Hurtig og perfekt ekspedition

20. april 2010

God og Hurtig Service

Jeg var overrasket over at få pakken allerede dagen efter jeg havde bestilt den.

19. april 2010

Anmeldelse af Techaus

Hurtig service - gode priser
Mit fjernsynsophæng blev afsendt dagen efter bestillingen. Det ankom 3 dage efter bestilling med Posten.

• Kjeld
  • 17 point
  • 3 Anmeldelser
17. april 2010

vogelsstander til mit 42 tommer tv

hurtig ekspedition hos techhaus. et forkert "track and trace" nummer blev hurtigt rettet af techhaus. postdanmark havde pakken forskellige steder. pakken nåede på grund af fejlsortering hos postdanmark desværre lidt senere frem. det sædvanlige problem med beskadiget emballage og mistanke om at pakken havde været brudt, da pakken var forsynet med brun pakketape i den ene ende - det viste sig dog at pakken ikke havde været brudt (de enkelte løsdele var i ubrudt indpakning). jeg handler gerne igen hos techhaus - postdanmark klarer dog ikke opgaven tilfredsstillende. fik kun markeret 4 stjerner. techhaus skal dog have 5 for den hurtige ekspedition og den hurtige rettelse af forkert track and trace.

16. april 2010

Har købt båndoptager 5 stjerner

5 stjerner, Har købt en båndoptager så jeg kan overspille gl. bånd til comp. hos Techhaus, fin og hurtig betjening, vil gerne anbefale at handle der igen.

15. april 2010

hurtig levering - perfekt vare - super pris!

Kan anbefales.

• AR
13. april 2010

Techhaus

***** Fuld tilfredshed. Hurtig levering.

12. april 2010

Skulle have vægophæng til tv og fik super vejledning og perfekt service. Vil helt klar handle her igen.

10. april 2010

bare i orden!

Hurtig behandling af ordren, kort leveringstid og i det hele taget en god oplevelse.

• jeppe
10. april 2010

Fint

Varen er i orden og blev leveret som aftalt

• Kasper
31. marts 2010

Godt køb!!

Købte gulvstander hos Techhaus! Hurtig og præcis levering. Meget tilfredsstillende

• Britta R.
  • ramshardt@mail.dk, DK
  • 34 point
  • 8 Anmeldelser
30. marts 2010

Supergod service

Hurtige svar på mails, omgående respons på bestilling, og levering på den dato jeg ønskede. Kan varmt anbefales.

25. marts 2010

varekøb: PURE Batteripakke - C6L varenummer VL60923
ved en fejltagelse bestilte jeg PURE Batteripakke - B1 (VL61114) - men i løbet af mindre end en uge blev fejlen oprettet takket været techhaus.dk. Jeg har været yderst tilfreds med ALT og vil helt sikkert vælge techhaus.dk næste gg der blir mulighed for det!
venlig hilsen Lise Lagier

• Kenneth

Fin oplevelse.

Er rigtig godt tilfreds med bestilling og levering (som er hurtig).
Eneste anke er produktet: Et TV ophæng som har angivet at det skal kunne dreje 45 grader, det kan nok nærmer 27-30 grader. Og ukorrante raw-plugs som er for store til 9mm og for små til 10mm huller.

Sikker og hurtig handel.

Techhaus.dk kan absolut anbefales. Super overskuelig hjemmeside, gode priser og ikke mindst hurtig levering.
Mvh. Thomas Gravesen, Fjerritslev

• Søren

Huller er boret skævt

Købt et ophæng til fladskærms TV. Ingen problemer med levering - hurtigt og smertefrit. Men hullerne i møget er boret skævt og kan ikke bruges, som det er leveret. Orker dog ikke at returnere, så jeg tilpasser selv.
Det er en skidt oplevelse - dårligt håndværk.....

Besvarelse fra Techhaus.dk

Kære Søren!

Vi er glade for at du gør os opmærksomme på problemet med det købte ophæng. Desværre kan selv de bedste produkter og den bedste produktkontrol ikke 100% forhindre at det ind imellem går galt. Vi har ikke tidligere oplevet problemer med dette produkt men vi har kraftigt noteret os din oplevelse og vil medtage den i vores løbende evaluering af om det enkelte produkt skal fortsætte i vores sortiment. Samtidig hermed vil vi som aftalt pr e-mail sende dig et nyt ophæng, da du selvfølgelig skal have det produkt du har betalt for.

• karina
23. marts 2010

hurtigt overstået & uden problemer

kan absolut anbefales

20. marts 2010

Det var bare perfekt

Jeg har købt en Slingbox, jeg var meget presset på tiden, men Techhaus fik deres leverandør til at sende den direkte til mig så jeg havde den på 2 dage, 100% super service.

18. marts 2010

"Afspiller alle disc" afspillede ikke alle regioner

Efter at have bestilt en DVD afspiller netop fordi den pralede med at kunne afspille alle disc var jeg svært skuffet af at opdage at det kunne den faktisk ikke.

Men en hurtig googlesøgning løst problemmet. Trist med den lidt misvisende produktbeskrivelse, men det blev leveret hurtigt, og til en god pris.

Vil handle hos Techhaus igen, men vil dog eftertjekke produkbeskrivelser en ekstra gang.

12. marts 2010

¤¤¤¤¤

Tak, for en forrygende god vare, samt en på alle måder FANTASTISK, leveringstid, bestilte den ene dag modtog varen allerede den 3 die dag, FLOT KLARET. Selve varen en ION TAPE EXPRESS båndoptager var super god, vi har allerede overførrt de første kasettebånd til det digitale medie, med stor tilfredshed.
jeg handler meget gerne hos jer igen
med venlig hilsen fra
Preben Hartz, gyvelvej 10a 3th 4000 Roskilde

10. marts 2010

Højttalerstander

Købet af højttalerstander gik ok og hurtigt. Blot savnede jeg mere information på hjemmesiden m.h.t. tilbehør og belastningsevne. Det tilbehør der var (vedhæftning af højttaler) som jeg havde tænkt at bruge fulgte med.

10. marts 2010

5 stjerner fortjent

Bestilte en 32" LG fladskærm kl. ca 15.30. Kunne følge ordren hele vejen - og næste morgen kl 9.30 var forsendelsen her trods snevejr. Super hurtigt og effektivt. Tak

22. februar 2010

Fin kundebetjening

Købte et Philips TV og et ophæng hertil. Fik straks bekræftelse på købet og straks opfølgning på yderligere spørgsmål pr. mail, indtil TV'et blev leveret. Meget tilfreds med Techhaus, som jeg kun kan anbefale.

Hanne

16. februar 2010

Lynhurtig betjening

Bestilte online om aftenen og havde varen 2 dage senere. Hurtigere kan det ikke blive. Kvaliteten af produktet er super og prisen var det billigste jeg kunne finde online i DK.

11. februar 2010

Fin information

Køb af mobiltelefon hos Techhaus gik fint. En enkelt dags forsinkelse blev meddelt via email.

11. februar 2010

Kan ikke overgås!

Jeg købte et TV - og fik fin hjælp undervejs.
Leveringen var hurtig og hele forløbet var præget af meget sikker og professionel håndtering.
Techhaus repræsenterer nethandel, når den er allerbedst.

Hilsen
Jens

8. februar 2010

Hurtig og korrekt

Jeg købte for nylig et par meter ledningsstrømpe hos Techhaus. Selv om det var en minimal ordre, så forløb alt hurtigt og nemt. Et par dage senere modtog jeg den korrekte vare.

Kan anbefales til andre.

Hilsen Claus

7. februar 2010

fem

hurtig levering, god opfølgning på ordre.
Nem tilgang til hjemmeside.
alt i alt bare fem.

2. februar 2010

En hurtig og problemfri handel

Jeg har kun prøvet Techhaus en enkel gang, men jeg fik mine Sony trådløse høretelefoner med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg skal købe noget hos Techhaus.
Prisen matcher andre og som sagt er levering hurtig.
Vil klart anbefale hjemmesiden til andre.

En glad og tilfreds kunde.
Johnny

2. februar 2010

Bestildte noget rensekit(am oneclean refill), hos Techhaus.dk, god handels oplevelse, hurtig og præcis levering. Techhaus.dk, er helt klart anbefalings værdig. Jan Valby.

Hurtig og serviceminded ekspedition

Har købt diverse beslag over flere omgange. Hver gang hurtig ekspedition. Sidste gang ovenikøbet med en "problemordre" som var i restordre. Jeg blev kontaktet med et alternativ, som tilmed var billigere. Ekspeditionstiden blev ikke forlænget af den grund.
Bo Nielsen
KopenhagenFur

Perfekt handel - problemfri oplevelse

Nemt og hurtigt

17. januar 2010

Perfekt køb med gode informationer fra køb til leverance

Problemfri oplevelse, og absolut et sted der kan anbefales!

Anbefalelsesværdig

En rigtig positiv, god og anbefalelsesværdig oplevelse, at nethandle med Techaus.dk

16. januar 2010

Super kundeservice med besvarelser af spørgsmål samt varer til tiden.

Har bestilt projektor samt lærred, og sidst et nyt tv-bord. Techhaus.dk var billigst med alle 3 varer og der har ingen problemer været i forløbet.

20. december 2009

Hurtig, omhyggelig og fleksibel

Eftersøgte et tv-bord/fladskærmsbord som ikke var i sortimentet men til gengæld havde techhaus andre typer fra samme fabrikant. Efter kontakt til techhaus blev den efterspurgte model indarbejdet på hjemmesiden, og det blev muligt inden for kort tid at ordre og få leveret den ønskede bord. Thumbs up.

20. december 2009

4 stjerner for rigtig god service

Video - min bestilling var forkert, og jeg fik uden problemer penge tilbage.
Venlig og forståelig service hele vejen.
Synes måske bearbejdningsgebyret på 100 kr. er meget for en vare til
900 kr.

6. november 2009

God og engageret service

Jeg købte et TV-bord til mit 40' fladskærm. Varen var helt som forventet jf. hjemmesiden, og prisen fornuftig.
God og hurtig service ved henvendelser. Virksomheden virker oprigtig interesseret og engageret i, at kunden får en service, der får kunden til at vende tilbage en anden gang.

• RHK
2. november 2009

God og hurtig service.

Købte vægophæng, som hurtigt dukkede op. Desværre blev "halvdelen" stjålet med fladskærmen under indbrud. Det kunne ikke lade sig gøre at købe den halvdel, som manglede, men firmaet fandt frem til en billig løsning, som de tog ind i deres sortiment for at løse problemet. Man føler, at der sidder mennesker i den anden ende, som gerne vil hjælpe en. En god følelse, tak. Absolut anbefalelsesværdig.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (68 anmeldelser)

Techhaus.dk Support

Om supporten

Techhaus.dk er specialiseret i udstyr til lyd og billede. Det betyder også at du her kan få kvalificerede svar på dine spøgsmål og en altid engageret service.

Skriv til kundeservice@techhaus.dk
Ring til 70266377