We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Techhaus Logo
Kunderne om Techhaus : »hurtigt levering« »Fin betjening« »Fik varen til tiden og den var pakker fint ind.« 217
Godt

• Birkerød, DK
  • 29 point
  • 9 Anmeldelser

Mystisk levering

Jeg har købt en trådløs mus hos Techhaus, og det var en udmærket pris. Jeg kunne ikke finde deres normale leveringstid nogen steder, men jeg så, at varen var på lager og tænkte, at der kan højest gå 3 dage. Jeg bestilte varen om søndagen kl. 20. Næste dag får en mail om, at de sender med en fragtmand, der leverer i dagtimerne og spørger mig så om, hvor jeg opholder mig i disse timer (De sender med UPS fra Tyskland). Jeg svarer, at de bare kan sætte varen i bryggerset. Om torsdagen har de så forsøgt at levere varen, men der var ikke nogen hjemme, så de kunne ikke levere. Det synes jeg er mystisk, når jeg nu har skrevet til Techhaus, at de bare kan sætte varen i bryggerset, som jeg faktisk kan se, at de har skrevet på ordren. I givet fald er det jo så ikke Techhaus' skyld. Om fredagen fik jeg så pakken.
Bottom line: Forvent en uges leveringstid, men gode priser og udmærket service.

hurtig levering

alt som ønsket - hurtig levering

• Jens
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

hurtigt levering

Fin hjemmeside - hurtigt levering

Fin betjening

Techhaus
Super betjening. rimelig hurtig levering.
Ole Hjernø

Middel service

Der blev for så vidt ydet en ok service. Men eftersom kun halvdelen af varerne dukkede op i første omgang kan karakteren ikke blive bedre. En henvendelse bevirkede at de resterende varer dukkede op dagen efter.

Techhaus

Fik varen til tiden og den var pakker fint ind.

God pris og fik den relevante information efter købet. Varen var pakket fint ind og kom til tiden.

• Rune
  • Randers, DK

Helt i top!

Helt i top! Jeg bestilte om eftermiddagen og mit store nye tv var her med fragtmand næste formiddag. Perfekt.

• Henry
  • Kolding, DK

TV bord bestilt søndag aften 18.12. og leveret tirsdag. Pris helt OK

• Anders

Techhaus

Bestilte en julegave den 20. december, og den kom ikke før jul - på trods af besked om at den skulle afsendes inden for 2 dage. Techhaus har ikke givet besked om levering eller tracking nummer. Meget irriterende

Hej Anders!

Tak for din respons på din handel hos os.
Vi har undersøgt din ordre og kan se at du har bestilt d. 19 december om aftenen, og vi har fået den afsendt d. 20 december, altså dagen efter. Dog kan vi ikke på bestillingen se angivelse af at du ønsker afsendelse indenfor 2 dage.

Vi har på afsendelsesdagen sendt ordrebekræftelse med angivelse af ordrestatus som "sendt". Endvidere er der dagen efter (d. 21 december) afsendt endelig faktura pr e-mail. Jeg kan dog se at tracking oplysningerne ved en fejl ikke er blevet lagt ind på din ordre på vores hjemmeside. Vi havde ekstremt travlt i ugen op til jul, og da dette skal gøres manuelt, er det sikkert af denne årsag det er smuttet. Tracking oplysnignerne er dog lagt på nu, og jeg kan se, at forsendelsen er registreret sidst i Ballerup om morgenen d. 23/12.

Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt, når varen ikke når frem som forventet. Men jeg dog i forløbet se, at vi ikke kunne have gjort tingene hurtigere end de er gjort.

Perfekt nethandel

God service, super god pris.
God service. Hurgtigt levering! Varen ankom dagen efter.
Prisen var 30 % billigere end hos andre butikker.

• VDH
  • Verificeret køber

God service, super god pris.

God service. Hurgtigt levering! Varen ankom dagen efter.
Prisen var 30-40% billigere end hos andre butikker.

De er fucked up.

Bestilte en vare d. 19 december, som var en julegave, og der stod de havde den på lager, så jeg forventede de havde afsendt den dagen efter, mandag. Da jeg så tjekkede ordren på deres hjemmeside, stod der "afventer godkendelse" så jeg tænkte de nok har noget rod i deres databaser, men at de som alle andre sikkert får varen sendt afsted.

Nu kan man ikke ringe til dem, men jeg har idag, d. 22.12. skrevet i en email, hvor ordrebekræftelsen og varen bliver af... pt. står varen til at komme på lager 31.12. Gad vide om det betyder de har afsendt varen, eller om det betyder at de lyver om hvad de har på lager fra begyndelsen af? Så kan folk jo antage de har ALT på lager ALTID... men det har de jo ikke, tydeligvis. Meget svinsk lortebutik, med nul service og minus respekt.

Hej Søren!

Jeg kan se i vores historik at din mail af 22/12 blev besvaret allerede samme dag, og at der umiddelbart efter blev fundet en løsning. For god ordens skyld vil vi dog også lige her nævne baggrunden for at din vare ikke blev sendt:

Det er sådan at nogle af vore varer sendes med andre fragtfirmaer end PostDanmark. For at undgå en situation hvor fragtfirmaet blot vælger at opmagasinere varen eller lign fordi kunden ikke lige var tilstede på leveringsadressen, vælger vi i disse situationer altid at informere vores kunde pr mail, og forhørre om evt. alternativ leveringsadresse før vi får varen ekspederet. I din situation fik vi ikke svar tilbage på vores mailforespørgsel og derfor var varen ikke blevet ekspederet.

Techhaus

Bestilte om formidagen og haved den næste dag inden middag.
Varen var tilmed den billigste på nettet da jeg tjekked pricerunner så alt var positivt herfra.

Tommy S Larsen
resten.dk

Hurtig service

Jeg bestilte blækpatroner og fik dem dagen før jeg regnede med!

Bedre oplysning

Varen blev leveret efter en uge.
Får kun 4 stjerner, da det ikke blev oplyst at der var ventetid.
Ville gerne have haft en leveringsdato.

Techhaus

Varen virkede ikke og og jeg måtte selv betale portoen for at sende den retur!! Nu kan jeg så vente op til 4 uger på at få en ny, det er bestemt IKKE god service i min bog!

Virkelig dårlig service. Der var ikke nogen der gjorde noget som helst for at løse problemet, trods det, at det var dem, der havde sendt mig en defekt vare! Jeg måtte sågar selv betale porto for at sende varen retur da deres "kundeservice" ikke ville sende en frankeret svarkuvert til mig. Handler bestemt ikke der igen.

Kære Karina!

Det er altid rigtigt ærgerligt at modtage et defekt produkt. Heldigvis sker det kun sjældent, men det ændrer ikke på at det er ærgeligt og irriterrende for de kunder det går ud over. Derfor bestræber vi os også altid på at håndtere disse sager så enkelt som muligt og med så megen information undervejs i i forbløbet som muligt. Desværre er situationen den, at vi naturligvis er nødt til at få undersøgt om varen vitterligt er defekt og om den skal repareres eller erstattes med en ny før vi kan løse situationen - og det tager jo desværre lidt tid.

I din situation kan vi se, at du har kontaktet os d. 7/12 med beskrivelse af problemt. Vi svarer tilbage 40 minutter efter med instruktioner om hvordan du skal indsende produktet. Du skriver tilbage med forespørgsel omkring fragtudgifterne, og vi svarer dig tilbage, at du er velkommen til at sende os kopi af din kvittering med fragtudgifterne som vi selvfølgelig godtgør såfremt det viser sig at produktet er defekt.

Vi modtager varen sidst i den efterfølgende uge, og to hverdage efter (om mandagen lige før jul)har vi fået godkendt sagen hos producenten, og fået indsendt varen til denne. Du forespørger samme dag pr mail omkring forventet behandlingstid, og vi svarer tilbage at man normalt skal forvente 2-3 ugers behandlingstid, men at juletiden jo kan risikere at forsinke det lidt.

Denne ventetid selvfølgelig rigtig ærgerlig. Det skal vi være de første til at understrege. MEN vi vil hellere give dig en realistisk angivelse end at skulle skuffe dig efterfølgende. Og desværre betyder juletiden jo både længere postgange end normalt og feriebemanding mange steder.

Techhaus

Bedste oplevelse af internet indkøb

Fantastisk god service, utrolig hurtig og smertefri levering. Her er det firma jeg vender tilbage til næste gang jeg skal have en kvalitetsprodukt!
;-D

• Ben Lund
  • Horsens, DK

Hurtig og stabil levering

Har ingen ting at udsætte på denne handel. Fuld tilfredshed.

• Ken Eriksen
  • Esbjerg N, DK
  • Verificeret køber

Bestilte kabler torsdag og modtog dem fredag....fremragende leveringstid og forsvarlig indpakning. Herudover var det suverænt det billigste bud på nettet. Bestemt ikke sidste gang jeg køber ved Techhaus. Varmeste anbefaling herfra!!!

Alt i skønneste orden!

Alt forløb som forventet. Masser af oplysninger undervejs i forløbet, hurtig afsendelse og modtagelse af den bestilte vare. Kan klart anbefales!

Perfekt

Troværdig og super hurtigt levering.

• Hr. A

Perfekt

Super nemt og hurtig levering.

• karina
  • vojens, DK

ikke afsluttet endnu

ikke afsluttet endnu

Ingen problemer

Alting som lovet og ventet.

Alt var som forventet

Min handel med Techhause gik fuldkommen glat og varebn blev leveret som lovet.

Overholder ikke det lovede

Jeg måtte selv hente varen i den lokale postbutik til trods for, at jeg havde bestilt og betalt for levering til døren.

Tidligere anmeldelse om forsinket levering, var en sammenblanding med en anden handel fra en anden butik. Min fejl. Beklager!

Kære Kenneth!

Tak for din feedback!

Vi har undersøgt din ordre, og vi er bange for at du har forvekslet dit køb hos os med et andet netkøb. Du bestilte to kabler hos os d. 9 november, og de er afsendt samme dag.

Ved sporing af pakken kan vi se at den er udleveret d. 11 november, altså 2 dage efter. Dette er indenfor vores normale acceptable margin og også indenfor den vejledende leveringstid, vi angiver.

Ikke helt perfekt

Jeg bestilte en kassettebåndafspiller med USB-stik om søndagen og den blev leveret tirsdag. Jeg havde bedt om, at den skulle leveres i døgnposten, så jeg ikke behøvede at være hjemme og vente på den. Denne adresse var noteret på leveringsbekræftelsen fra Techhaus, men alligevel blev pakken sendt til faktureringsadressen. Ærgerlig fejl, som kan være irriterende for modtageren.
Varen (en afspiller af mærket Ion) er brugbar, men skaber en del brum, som bagefter må fjerne digitalt. Den medfølgede software kræver at man installerer Itunes, som er enormt upraktisk til mit formål. Heldigvis kan jeg bruge mit nuværende program.

Techhaus

top betjæning varen kom næste dag

top betjæning varen kom næste dag,

• Trilobit
  • Næstved,
  • 34 point
  • 14 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Super hurtig levering og rigtig god service

Jeg vil uden tvivl anbefale Jer til andre. Jeres priser er meget konkurrencedygtige og hjemmesiden er nem og overskuelig.

• F F
  • roskilde, DK

God service hurtig levering

Første køb på nettet men ikke sidste gang hos jer

Service af højeste kvalitet

Vogelbeslag til tv

• Inge
  • 31 point
  • 11 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Fuld tilfredshed. Jeg bestilte printerpatroner og de blev leveret hurtigt og alt var som det skulle være

Perfekt.

Havde bestilt et headset herfra, da jeg ville prøve en ny netbutik frem for Proshop. De havde mit ønskede headset 200 kr billigere end alle andre, hvilket virkede lidt forkert.

Jeg tog chancen, og skuffet blev jeg ikke.
Hurtig og god response da jeg havde tastet min adresse forkert og skulle have den ændret.

Dagen efter modtog jeg mit headset.
Her køber jeg for fremtiden.

• Jan Skaarup
  • Hobro, DK

Hurtig service

Fjersyn bestilt kl. 14.00, og leveret næste dag.

hurtig og problemfyldt

tja fik annulleret min ordre. Der står intet om at di kan det i deres leveringsbetingelse. Så vidt jeg kan se så har de fået en latterlig prisopdatering hjem fra deres leverandør. De er gået fra at være billigst på edb-priser til at være ubetinget dyrest. Den oprindelig pris var ikke engang urimelig. Burde melde dem til forbrugerombudsmanden!

Havde bestilt 4 x WD Caviar Green WD20EARX 2 TB
Den oprindelige pris var 579,- og puf nu er prisen steget til 1937,-
Dustin sælger heldigvis samme disk til 629,-
/Ulrik Lund

• Ejgil Flindt
  • Ringkøbing, DK

Hurtig og problemfrit

Alt som lovet og forventet

Techhaus

God service og hurtig levering fra Techhaus!

4 Blutooth headset. Ingen problemer

Alt som beskrevet og ingen slinger i valsen.

Ingen problemer

Alt er gået som lovet, jeg er godt tilfreds.

ejfa

26. september 2011

Hurtig svar efter forespørgsel og...

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk