[REPLY]
Jeg havde et par spørgsmål til produkter som blev besvaret i løbet af ½ time, min bestilling gik hurtigt igennem, men der var et par varer der ikke var på lager hvilket jeg også fik hurtigt besked om. Vi fandt dog en løsning på det hele. Super service
Handel via nettet som det bør foregå, ingen yderligere kommentarer.
Jeg bestillte et høreværn med mp3 til som julegave til min mor d. 22. dec. Jeg var nok lidt sent ude, og vidste godt, at det var forsent, at få pakken til juleaften. Men efter virksomheden kom fra ferie igen, fik jeg allerede leveret pakken d. 28. - i god tilstand, lige til døren.
Høreværn, som skal gives julegave. Derfor er varen ikke prøvet endnu. Men vi forventer, den svarer til beskrivelsen.
Købt privat hos Teke.Tech Sikkerhedsmateriel af Jens Jørgen Rask, Herning
har nu ventet i 15 dage på en vare fra dem, snakkede med dem 3 dage efter bestilling, hvor de sagde de ville sende den næste uge om torsdagen, det blev fredag ringede og snakkede med dem igen, UNDSKYLDTE med de havde travlt, og de ville sende næste uge tirsdag senest onsdag, nu onsdag er den ikke sendt, og undskylder med at den havde de på lager mandag men en må have sendt den til en anden, og at de vil sende den på fredag, så 3 uger efter jeg bestilte den.. Håber aldrig min vare går i stykker så den skal sendes til dem, da jeg vil komme til at vente lige så langt tid.. det er SIDSTE gang jeg handler hos dem, vil ikke råde nogen til at handle der, tværdigmod heller finde et andet sted..
Christian David,
Vi har modtaget din ordre nr. 10152 den 1.12. kl. 23:00
Vi har i mail den 6.12. meddelt dig forsinkelser i denne leverance. Varerne vil som lovet blive afsendt denne uge.
Som nævnt for dig indgår der i øjeblikket dobbelt så mange ordrer som normalt, og det kan give forlænget leveringstid.
Det har ikke lettet vores ekspedition, at du har indtastet ordren i dette navn:
"hm 83 vestfjord - bjørno nielsen"
Venlig hilsen Torben Justesen
Har lavet en bestilling der indtil videre har oveskredet afsendelsesdatoen med en faktor 4. (ud fra ordrebekræftelse)
Mails bliver der ikke reageret på og telefonen styres ikke af firmaet selv.
/edit/+1 stjerne og kommentar til virksomhedens svar.
Der blev ikke svaret på mail jeg har sendt til firmaet i over en uge, først da der kom mail fra Trustpilot blev der svaret. Det har ikke meget med flytrafik at gøre.
Telefonservicen kunne være blevet gjort opmærksom på jeres situation og fortælle dette videre til jeres kunder.
Når firmaet reklamerer med 1 dags levering på hjemmesiden og 2 dages levering i ordrebekræftelse, virker 1 uges svartid på mails ikke sammenhængende.
Altså I bund og grund, ren PR-fejltrin fra firmaet. Hvorvidt ordren under normale omstændigheder var nået rettidigt frem vides ikke.
Jimmy Teilmann,
Tak for din anmeldelse. Vi er klar over, at der har været forsinkelser i leveringen af din ordre, hvilket vi beklager. Forsinkelsen skyldtes bl. a. problemer i flytrafikken i den periode, hvor en medarbejder strandede i udlandet.
Det er rigtigt, at vi benytter os af ekstern telefonservice i de perioder, hvor flere ringer end vi kan besvare.
Venlig hilsen Torben Justesen
Jeg fik en fremragende betjening ved køb af faldsikringsudstyr.
Firmaet kender alle sikkerhedsbestemmelserne til fingerspidserne.
Georg Schønemann
bestilte en kasse med øreværn og de kom og fik god information under vejs via mail og derres hjemme side var dejlig se på og informativ
Bestilte nogle ørepropper (250 par), og fik dem leveret dagen efter. Intet negativt her fra.
Har ikke haft brug for support.