[REPLY]
Jeg kørte der ud en dag da jeg ville have en ny ridehjelm, og må blankt erkende at jeg godt kan lide lidt der er specielt.
Problemet er at mit hoved er meget lille (53/54) og ofte finder man kun ride hjelme i børnestørrelse så :)
Fandt (efter min mening) verdens bedste ridehjelm der ude, og vil helt klart køre der ud igen. God service opg hjæp til at finde den helt rigtige hjelm så kun posetiv respons her fra!
- skal lige nævnes at jeg er springrytter, så der er ikke som sådan så meget andet jeg kan bruge i butikken, nu når det jo er en Islænder butik med henblik på salg til islænderrytteren.
Lidt bredere sortiment i selve butiken ville være fint syntes jeg Det har et godt fundament som kan blive stort hvis de vil :).
Jeg skriver om min dårlige oplevelse med Teigar rideudstyr, så andre forhåbentlig ikke ender i samme situation som mig.
Det startede med at min islænder skulle ha en ny sadel. Valget faldt på en Topreiter NI. Jeg kontaktede Sofie fra Teigar rideudstyr, som sagde at jeg var meget heldig, for hun havde en demo sadel, som hun ville sælge til kr. 15680,- (normalprisen er kr. 19600,). Hun sagde den intet fejlede, og det endte med at jeg købte den d. 3 august 2011.
Den 29 september 2011 kontakter jeg Sofie, da min sadel viser sig at ha en fejl. Den ene "nitte" ved sadelklappen er ikke monteret korrekt, hvilket har resulteret i et mærke i læderet, og vil med tiden medføre et hul. Hun beder mig at komme ned med den. Jeg kører ned med den fredag d. 30 september, og hun sender mig videre til en sadelmager i Hasselager. Han var gået på weekend, så turen gik tilbage til Sofie. Hun beholder sadlen, og vil køre ud til sadelmageren igen om tirsdagen.
Hun kontakter mig tirsdag. d 4 oktober, og siger sadlen er færdig. Hun fik min adresse, da jeg afleverede sadlen , så troede den blev sendt retur. Jeg modtog ingen sadel, og sendte derfor en sms til Sofie, at hun gerne måtte sende den (14 oktober). Jeg får intet svar. Jeg ringer så til hende d. 18 oktober. Hun forklarer at det er meget dyrt at sende en sadel, så da hun hører at jeg skal til Odder d. 29 oktober, synes hun jeg skal komme forbi der.
Jeg gør opmærksom på at Teigar rideudstyr skal dække mine udgifter ved transport når det omhandler en reklamation. Det står i paragraf 78 stk. 4. Jeg har kørt fra Holstebro til Vedslet to gange samt en forgæves tur til Hasselager, hvor hun i det mindste kunne have ringet inden, og hørt om de havde tid til at lave sadlen. Det har taget godt syv timer, og jeg har i alt kørt 570 km. Forbrugerstyrrelsen kan desværre kun oplyse mig om mine krav, men kan desværre ikke køre en sag, da de ikke dækker sadler.
Jeg har dog sendt Sofie mange mails, og hun har haft mange gode forklaringer. Først skulle hun ikke dække mine udgifter, fordi den vare jeg havde købt, kunne være i min bil. Jeg bliver dog ved med at maile til hende. Det ender med at jeg får en mail fra Teigars bogholder, Vibeke Jensen, som sender mailen fra Jydsk varesikring, som har samme adresse som Teigar rideudstyr? Hun skriver to gange i mailen at deres advokat bekræfter, at de ikke skylder mig noget. Det undrer mig at en advokat ikke er bekendt med lovgivningen!
Jeg kontakter forbrugerstyrrelsen igen, som siger at jeg skal sende en mail, hvor jeg igen kræver at få mine udgifter dækket. I mailen spørger jeg også Sofie om hun synes min behandling er fair? Og om hun ikke vil købe sadlen retur? Der er blevet et mærke efter "nitten" i min sadel, og det synes jeg ikke er rimeligt til den pris. Jeg bad om et ærligt svar på mine spørgsmål, men har intet hørt. Har dog fået overført kr. 300 til min konto. Det er dog langt fra nok til at dække mine udgifter. Når Sofie selv kører ud til en sadelprøvning, tager hun kr. 500,. Men mine syv timers kørsel samt 570 km er ikke mere end kr. 300,- værd.
Mit råd til andre som skal købe sadel er, at de skal købe det et stort og anerkendt sted. De overholder altid lovgivningen og så slipper man får alt det besvær. Jeg synes dog det er utroligt, at hun driver forretning på den måde. I mine øjne burde hun have tilbagebetalt pengene eller givet mig en ny sadel, og sendt min tilbage til leverandøren.
Altid hurtig levering, og servicen er i top.. :)