We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tekstiltrykkeriet anmeldelser

Tekstiltrykkeriet Logo
Kunderne om Tekstiltrykkeriet : »God anmeldelse« »FIRMA« »Manglende varer, intet svar på mail, løgne, dårlig service.« 6
Middel
6.4 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

God anmeldelse

Jeg har bestilt og fået 2 stk bøger. Bøgerne kom endda før lovet, bestilte bøgerne onsdag fik den ene torsdag og den anden lørdag, så der er kun positive ord at sige om Tekstiltrykkeriet

Udvalgt anmeldelse om Tekstiltrykkeriet

Dårlige anmeldelser

Jeg har lige modtaget en jakke, som jeg bestilte sidste uge, ingen problemer der. Ventetiden var forventet, da firmaet nok mest sælger til folk der bestiller mange.

Jeg vil tro at de mange dårlige anmeldelser skyldes at de ikke opfordrer deres kunder til at anmelde dem på trustpilot, hvilket de nok burde gøre. Pga. det er det kun deres utilfredse kunder der skriver her. Dog synker de meget lavt ved at lave en åbentlys falsk anmeldelse nederst på denne side, hvilket koster en stjerne fra mig.

FIRMA

Vi er en idrætsforening der desværre handlede hos tekstiltrykkeriet.dk DET GØR VI ALDRIG MERE!!!!!

Varene kom med mange ugers/måneders forsinkelse og der manglede 70 procent af det bestilte.

DYBT USERIØS VIRKSOMHED - FULD AF LØGN OG DÅRLIG SERVICE!!

Tekstiltrykkeriet

Manglende varer, intet svar på mail, løgne, dårlig service.

Jeg bestilte nogle t-shirts for 2,5 måned siden, og fik en bekræftelse på mail, men har aldrig modtaget dem. Jeg har skrevet en mail for at rykke virksomheden, som jeg aldrig fik svar på. Jeg har haft telefonisk kontakt med en medarbejder 2 gange, hvor hun den ene gang sagde chefen var død og de først kunne sende ugen efter. Den anden gang jeg havde telefonisk kontakt med medarbejderen, sagde hun at mine varer var pakket, og stod klar til at blive sendt afsted, men at hun havde problemer med Post Danmark. Det virker som om hun lyver. Jeg har ringet flere gange, men de er usandsynligt svære, at få fat på. Også set i lyset af alle de andre dårlige anmeldelser, er det en dybt useriøs virksomhed, jeg aldrig kan anbefale andre at handle med.

Tekstiltrykkeriet

Manglende varer, intet svar på mails

Bestilte nogle kasketter og fik en email bekræftelse på bestillingen. Efter ca. 2 uger blev pengene trukket på min konto, men jeg modtog aldig en elektronisk faktura og varene kom aldrig. Sendte en mail og rykkede for svar, men den blev ignoreret. Nu er der gået over 3 uger og jeg har intet andet end mine penge er væk.

Manglende svar

Jeg må erkende jeg er MEGET utilfreds bestilte 20 stk. sweats-shirt i 2 omgange og fik dem leveret. Men f.eks. en XXL var væsentlig mindre end den skulle være og alle trøjerne blev efter aftale returneret. de blev sendt retur den 8. december 2008 og i dag den 23. marts 2009 har vi stadig ingen trøjer. Men det værste vi kan heller ikke få noget svar.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk