We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tele Online Logo
Kunderne om Tele Online : »Joe Serber« »hurtig levering« »levering på under 24 timer, til halv pris!« 695
Perfekt

godt

Ok behandling

Udvalgt anmeldelse om Tele Online

Joe Serber

Hurtig levering og rigtig god service, mangel ved varen resulterede i at jeg uden ekstra omkostninger fik en ny vare leveret næste dag, uden at skulle sende den første levering tilbage.
Kan kun anbefale ar handle med KlingTech

Joe Serber
4640 Faxe

hurtig levering

Kan kun anbefales, fik min vare indenfor 24 timer :-)

• Vibeke
  • Verificeret køber

levering på under 24 timer, til halv pris!

Nyt batteri til mobilen bestilt kl 13 afsendt samme dag og var i postkassen næste, under 24 timer, perfekt. Halv pris (endda incl. porto) af hvad de ville have i butik i byen, hvor der var op til en uges ventetid fordi det skulle bestilles hjem....

• Joergen

Lynhurtig ekspedition

Perfekt kommunikation.

• Kaj

Perfekt service

Super service alt blev leveret som lovet

Fin og hurtig handel, ++++´er herfra

Fin og hurtig handel, ++++´er herfra

• Torben

Hurtig og præcis

Kan kun anbefales.

• Palle

Helt OK

Varen kom som lovet og indeholdt de valgte komponenter

• Knud Mark
  • Tistrup, DK

K. Mark

Utrolig hurtig levering !!
Varen var som aftalt.
Flot!!

Følte mig godt behandlet

Jeg havde ingen problemer, der blev leveret til den aftalte tid, og alle varene var ok

• C. Kronborg
  • Dragør, DK

Flot service!

Flot og hurtig service, godt emballeret.

• Camilla
  • Verificeret køber

Fantastisk god service, hurtig levering og ekspedering!

Jeg er meget tilfreds med mit handelsforløb hos Tele Online. Min vare kom hurtigt og i god stand, og da jeg efterfølgende havde brug for en ombytning, var servicen i høj klasse og eksperderingen hurtig.

• john

Alt i alt fint

Ingen problemer, men for dyr i porto

• Karina

fuld tilfredshed

Jeg oplevede ingen problemer med min bestilling hos jer - jeg synes kvaliteten af produkterne er helt i top og det er servicen helt klart også! Det gode er også den hurtige betjening.

• PJ
  • Esbjerg, DK
  • 15 point

Kan anbefales

Varen præcis som beskrevet. Meget hurtig levering.

Kan det være

Hej bestiller en vare " mobil oplader," 3 dage efter modtager jeg en order bekræftes på købet, ikke varen den skal lige med posten selvfølgelig hade jeg købt en , jeg mener ja. 3 dage for en net trancauktion det er for længe, sløjd butik

Jesper Mikkelsen
7400 Herning

Hej Jesper,

Tak for din bedømmelse. Jeg er ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse. Jeg tror dog der er sket noget med de emails, vi har sendt ud, som er uden for vores kontrol. Jeg vil prøve at beskrive hvad vi har sendt ud.

- Du bestiller varen d. 16/1-12 kl. 01.10 hvor vi sender en ordrebekræftelse ud om at vi har modtaget ordren.
- Samme dag sender vi en besked om at varen ikke er på lager (hvilket også fremgik af shoppen). I beskeden som bliver sendt kl. 12.10 beskriver vi at vi først forventer at kunne sende ordre d. 19/1-12.
- Vi får desværre først varen på lager idag fra leverandøren, og sender straks en mail med bekræftelse på at den er sendt samt en faktura.

Som vi også har oplyst beklager vi selvfølgelig at du ikke har modtaget de ovenfor beskrevne mails. Vi har samtidig også tilbudt du kan nægte modtagelse af ordren og så vil vi selvfølgelig kreditere det fulde beløb inkl. fragt.

Vi håber stadig du i fremtiden vil handle hos os. Vi en stor del af vores sortiment på lager og levere fra dag-til-dag.

Skulle du have nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte undertegnede!

Med Venlig Hilsen
Jesper Aagaard Rasmussen
jra@klingtech.dk

• Jan Pless
  • Smørum, DK

Jan Pless

Meget hurtig levering god service.
Har meget tilbehør til mobiltelefoner også de nye.
kan varmt anbefales

Erik Midutzki

Meget hurtig levering og rigtig god service,kan anbefale at handle der.

Erik Midutzki
6200 Aabenraa

Fin handel, god service

Jeg har intet at udsætte på Tele Online / Klingtech.
Varen blev sendt tidligt dagen efter, som jeg havde lavet ordren om aftenen. God service ved spørgsmål

• Soeren
  • Verificeret køber

Super men transportøren halter !

Ikke noget at pege fingre af ved Tele-Online, men deres transportør stjæler en stjerne. Man skal åbenbart ikke handle om Fredagen, for når Post Danmark forsøger at levere pakken, og butikken ikke er åben endnu kan man først få sine varer om Mandagen med en ufrivillig ekstra tur forbi posthuset til følge.

Bestilt tirsdag, modtaget onsdag

• Teis
  • 17 point

pålideligt

Teleonline er hurtige og pålidelige. Enkelte ting jeg bestilte var irestordre, jeg blev her hurtigt informeret om hvornår jeg kunne forvente det.

• KS
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

Alt i orden

Levering som bestilt, til tiden. Alt i orden

Tele Online

Det bedste af det bedste

Her for man, den bedste service i Danmark, og til priser de andre ikke kan vise

sådan!

Nem bestilling, hurtig levering :-)

Brodit telefonholder

Leverance helt efter bogen - varen kom en dag før det lovede

Tele Online

Hurtig levering og super service. Sendte en mail med spørgsmål, fik positiv svar kort tid efter. Oprettede en bestilling dagen efter om aftenen og ventede kun en dag før mine varer kom med posten.

Tak for handlen :)

Rigtig god service

Hurtig levering og opfyldning på status med varen, god kvalitit af varen også tak for god handel ;o)

• Denni
  • 15 point
  • Verificeret køber

Hurtig levering og god orientering

Produktet blev leveret meget hurtigt og det var nemt og overskueligt at finde produktet på hjemmesiden.

Tele Online

Super hurtig og fin support

Jeg havde bestilt en vare fredagen hvor levering var gratis og ved en fejl valgt afhentning.
Da jeg så spurgte hvor varen blev af, blev den uden bøvl sendt med det samme u/b.

Perfekt

Bestilte en tetlfon kl. 18.00 on line - havde den kl. 12.00 næste dag. Jeg har haft fået en perfekt service .

• Uffe

Fin og hurtig levering

OK. levering. og ekstra montagebeslag uden beregning. Rigtig flot!

• Gitte

Problemfrit og billigt

Vil helt kunne anbefale at købe online hos Tele Online. Absolut billigst på det produkt jeg købte og varen kom som aftalt. Tip top

• Joern

Overbevisende og professionel

Anbefalelsesværdig

Lynhurtigt

Bestilte et kabel kl. 14,30 og det lå i posten dagen efter, bedre kan det nok ikke gøres.

• Zaki
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

Altid en god handel

Altid en god handel

• Erhard

Ikke godt nok ! :(

Jeg bestilte min ordre fredag aften d 9 dec 2011 fik en mail d 12 dec med nedenstående.

Følgende kommentar er blevet tildelt din ordre.
Har du nogen form for spørgsmål vedr. denne, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. telefon 74331000 eller på email besked@klingtech.dk.

Din ordre er nu under behandling. En eller flere vare på din ordre er i restordre. Varen er bestilt og vi forventer at din ordre er klar til at blive sendt 12-12-2011

Vi underretter dig naturligvis så snart din ordre afsendes fra vores kontor. Skulle du i mellemtiden have nogen ændringer, så kontakt os venligst hurtigst muligt.

Men min ordre blev ikke afsendt d 12 dec, da jeg ikk havde hørt noget d 14 dec ringede jeg til kontoret får at vide hvad der var galt, jeg fik at vide at der manglede 1 stk vare til min ordre og at jeg skulle ringes op igen, men det skete ikke, så jeg ringede igen og fik så at vide at min ordre er sendt men at der stadig manglede en vare, fik at vide at det beløb fratrækkes og det blev det også. Den manglende vare var på lager da ordren blev lavet ifølge hjemmesiden og kostede kr 620,- men var på tilbud til kr 187,50 den var også på lager efter at ordren blev sendt men nu til den normale pris til kr 620,- Fup og løgner kommer man ikke langt med. Det er ikke godt nok !!!
Og ikke en god oplevelse, angående min ordre som bliver hjemme en uge efter at den er bestilt. Derfor kun en stjerne :(

Hej Erhard,

Vi beklager meget fejlen, men må konstatere der er sket en menneskelig fejl. Det er selvfølgelig uheldigt, men det kan desværre ske.

Jeg håber selvfølgelig du i fremtiden igen vil handle med os!

Jesper Aagaard Rasmussen
jra@klingtech.dk

• Randi
  • Verificeret køber

Fik vare efter 2 dage, der ikke var på lager...

Jeg bestilte en vare, hvor der på siden stod at den ikke var på lager. Jeg bestilte den, da jeg gerne ville være sikker på at min mand kunne få sin julegave d. 24/12;-) Men selv om at der stod at den ikke var på lager, fik jeg pakken to dage efter:-) det er jo positivt... men andre ville måske ikke bestille den fordi de ville være bange for ikke at få den til tiden... Jeg blev bare glad:-)

• Claus

Sådan skal det gøres...!

Bestilling, køb, levering og leveringstid forekom perfekt. Undervejs blev der endda sørget for løbende information og opdatering

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk