[REPLY]
Telecall.dk har leveret en pålidelig og problemfri service med god statusinformation før - og efter afsendelse af ordren.
købte en telefon som passer perfekt til vores gamle gård vi fik den 2 dage efter vi bestilte den dejligt det kan godt være svært at finde noget som passer ind når det skal være gamelt look så jeg er bare glad
Billigt, nemt og hurtigt, hvad mere kan man ønske sig.
Fik super service i forbindelse med valg af telefon til min gamle mor.
Telefonen ankom allerede næste dag - hvad kan man forlange mer'?
Havde behov for Doro 915 C Syntiro - tlf. har fantastisk mulighed for justering af lyden. Bestilte og afhentede på adressen indenfor 1 time, det var service.
Køb hos telecall.dk!!!!!!!!!!! Kanon hurtig levering og knald gode produkter!!!!!!!!!
Meget hurtig levering, bestilte om eftermiddagen og modtog ordren med posten næste formiddag
Hvis du skal have en ny telefon hurtigt så kan jeg varmt anbefale telcall der er bare ikke noget at komme efter.Det er ikke sidste gang at jeg har bestilt noget der.
En butik jeg gerne handler med igen, varen svarer hel til forventningen og så er der superhurtig levering.
Jeg bestilte et produkt en mandag ca. 12.30, hurtigt mail besked senere at varen var afsendt. Modtog varen næste dag tirsdag ca. 9.15. Har aldrig fået en bestilt vare ekspederet og modtaget så hurtigt. Kan kun anbefale telecall.dk
Bortset fra at jeg hverken kunne bruge mit dankort eller master card gik det hele udmærket og forsendelsen kom meget hurtigt frem. Også ros til postvæsenet, selv om de ikke gad at gå op til huset, men bare smed en seddel i post-kassen.
Bestilte en telefon onsdag og modtog den torsdag. Bare iorden.
det er nok ikke sidste gang jeg finder denne hjemmeside igen.
En god oplevelse hos Telecall.dk online handel. Bestilte produkt søndag eftermiddag og modtog pakken allerede tirsdag aften. Ingen problematiske hændelser ved bestilling.
Tak til Telecall for en god service.
Jeg valgte at ringe til jer for at blive vejledt om mit telefonvalg .
Jeg fik en sød forstående dame i røret og modtog pakken med de valgte telefoner lynhurtigt.
Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil gøre brug af den fine service hvis der opstår nye spørgsmål.
Anny Juhl
Varen kom prompte og var forsvarligt pakket ind.
Købte telefon og fik sendt hurtigt. Fortrød og returnerede uden problemer.
Skulle så have den alligevel og ringede og de sendte uden nogen dikkedarer igen.
Super service og nemme at få fat i.
hej alle
syntes lige jeg ville dele at det var let og overskueligt at handle hos telecall og varen kom hurtigt og lige til døren jeg vil helt klart anbefale denne side og hvis jeg får brug for det igen er det her jeg bestiller :)
Har kun rosende ord tilovers for telecall.dk.
Hurtig, professionel behandling af min ordre.
Jeg bestilte en telefon til min bedstefar på 92 år. Han er hørehæmmet. Nu er det blevet en fornøjelse at tale i tlf. med ham igen. Vi modtog telefonen dagen efter vi havde bestilt den. At handle med Telecall.dk kan jeg varmt anbefale.
Jeg bestilte varen ved 18 tiden og fik den leveret inden 09:00 næste dag
Det var usandsynligt nemt og bekvemt at handle med Tele Call.
Jeg bestilte en vare og havde den DAGEN EFTER.
Jeg modtog pakken endda hurtigere end lovet i omtalen, så jeg kan kun være tilfreds.
Hej Bente
Hos Tele Call er vi glade for, at alt klappede med Levering. Nu håber vi, at produktet også lever op til dine forventninger.
Thomas fra Tele Call
En dejlig telefon til min 90-årige far. Nem at betjene. Superhurtig leverance.
Hej Liselotte
Mange tak for din anmeldelse. Vi håber, at din far får meget glæde af sin nye telefon.
Thomas fra Tele Call
Hurtig ekspedition og nem bestilling, på trods af anden leveringsadresse.
Hej Søren
Tak for din anmeldelse. Det er supergodt, at du fandt det nemt at bestille varen, og vi er glade for, at ekspeditionen levede på til dine forventninger.
God og hurtig kundeservice
Hej Helle
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at se, at såvel telefon som kundeservice har levet op til dine forventninger.
Thomas fra Tele Call
der er en grund til at navnet er Trustpilot
Hej Mogens
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din handel hos os.
Thomas fra Tele Call
Det var nemt at finde det der skulle bruges,
og levering var MEGET hurtigt.
Kun ++ herfra :)
Hej Cecillie
Tak for din anmeldelse. Vores mål er at gøres samtale let - fra bestilling til levering og produktets brugervenlighed, så vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.
Thomas fra Tele Call
jeg er yderst tilfreds med den service jeg har fået. nemt og bekvemt med meget hurtig levering.
Hej Alice
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at service og levering levede op til dine forventninger.
Thomas fra Tele Call
bestilte varen torsdag aften, havde den allerede om fredagen
Hej Bente
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde varen allerede dagen efter din bestilling.
Thomas fra Tele Call
På trods af at min ordre blev ændret undervejs, lykkedes det at få leveret varen hurtigere end forventet, ovenikøbet 23.12.
Hej Henrik
Tak for din anmeldelse, og tak fordi du villle din gode købsoplevelse på Trustpilot. Vi er glade for, at varen nåede frem hurtigere, end du havde forventet.
Thomas fra Tele Call
Det var hurgit og nemt. Bestilte tirsdag aften den 20. december og pakken var fremme den 22. december.
Hej Margit
Tak for at din anmeldelse. Vi er glade for, at du fik din pakke til tiden.
thomas fra Tele Call
Bestilte en doro telefon som skulle benyttes til julegave. Telefonen er nu sat op og virker bare. Produkt, levering og information har været helt i top. Kan varmt anbefale telecall.dk
Hej Mikkel
Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med levering, information og ikke mindst, at Doro telefonen virker som den skal.
Thomas fra Tele Call
Jeg er fuld ud tilfreds med den service, jeg fik. Hurtigt idet min ordre blev ekspederet med det samme, og jeg fik den få dage efter. Tak for det
Hej Marianne
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du ville dele dine købsoplevelse på vores webshop her på Trustpilot - og vi er ikke mindst glade for, at vores service har levet op til dine forventninger.
Thomas fra Tele Call
Hurtig hjælp med at ramme den rigtige vare efter at jeg sendte en mail med en forespørgsel.
Hej Bjarne
Tak for din anmeldelse. Vi knokler for at yde den optimale kundeservice, og vi håber også, at du bliver tilfreds med din nye vare.
Thomas fra Tele Call
Meget nem oversigt på hjemmesiden. Dermed nem bestilling. Varen leveret dagen efter.
Hej Anette
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med at handle hos os.
Thomas fra Tele Cal
100% som lovet på hjemmesiden og god pris
Hej Lars
Vi er glade for, at leveringen levede op til dine forventninger.