Execution time: 344ms

208 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

2. september 2010

Bestilte ny telefon torsdag, og fredag blev den leveret på min adresse - perfekt. Kan klart anbefales.

Udvalgt anmeldelse om www.telecomshop.dk

28. august 2010

track and trace nummer kunne ikke findes (men det viste sig at være post dk skyld)

min mobil kan ikke oplade så skulle have en ny
bestilte fredag formiddag (ca 10:30) først en sony erikson f305 og derefter sad jeg og kiggede på diverse tilbehør og fandt nogle højtalere der blev bestilt på endnu en ordre.
så ved 16 tiden fik jeg mail om varer var sendt det var så højtalerne og blev sådan lidt øv da den var ordre var den sidste bestil og efter at have kigget herinde omkring fejl i ordrestatus så blev jeg lidt nervøs for der skulle gå 100 år før min mobil så ankom. men 30 min efter kom der så en mail om at min mobil også var afsendt.
og lige derefter et track and trace nummer
så jeg kunne følge den på postdanmark men det nummer jeg har fået kan ikke findes på postdanmark. her lørdag eftermiddag
så håber bare den dukker op hurtigt og der ikke er problemer med telefonen som jeg kan se et par stykker der har skrevet anmeldelser herinde har haft.

hvis den kommer mandag vil karakteren selvfølgelig ændre sig,

EDIT
først her søndag 29/8 kunne jeg se pakken
27. august 2010 19:29 Ankommet til 704 Københavns Pakkecenter
så det må være post danmarks skyld karakter ændret fra 2 til 4

31. august 2010

hurtig lev.

Jeg er rystet over den hurtige eksp. og levering (positivt)

26. august 2010

Ordrestatus Passer Overhovedet Ikke

Jeg Har prøvet at bestille en telefon - den indikeres til at være på lager på hjemmesiden.

Efterfølgende erfarer jeg via mailkorrespondance - jeg selv initierer - at varen ikke er på lager - og at butikken heller ikke har en leveringstermin på varen.

På trods af at jeg påpeger at de annoncerer varen som værende på lager - retter butikken ikke lagerstatus.

Lagerstaus er således en usandhed der skal dække over at telefoner købes på baggrund af indkommende kundeordrer, og ikke en refkeltion af at butikken rent faktisk disponerer over de annoncerede varer.

25. august 2010

telecomshop.dk

Har handlet mobil to gange hos telecomshop og begge gange ankom produktet efter to dage uden nogen problemer.

20. august 2010

Sådan

Der gik lige nøjagtigt 32 minutter fra jeg klikkede på "køb" til jeg fik min faktura samt beskeden om at min vare er blevet sendt. Super lækkert!

18. august 2010

hurtig levering

jeg bestilte en Nokia mobil tirsdag eftermiddag - onsdag kl 12.00 ved middagstid fik jeg mobilen leveret til døren. - det kan vist ikke gøres bedre - varen var som forventet-
Erik Roskjær

• tim
17. august 2010

start problem med x 10 mini

Har købt en Sony erricson x10 mini, telefonen vil ikke starte med sim kort i hvilket er meget mærkeligt for den vil gerne starte uden sim-kort, og sim kortet virker fint i min gamle telefon.
har prøvet et ringe derind, men ingen tager telefonen... derfor 2 stjerner.

12. august 2010

useriøst at sende anden vare end betalt for, som ovenikøbet var ikke-kompatibel

sendte mig forkerte varer (andet kabel end jeg havde betalt for), som de selv troede på var kompatibel

i stedet for at trække den af ordren eller kontakte mig og melde de ikke havde varen på lager.

derefter sendte de mig et uorg kabel fremfor det original kabel jeg havde betalt

selvsagt var der ingen af kablerne de sendte mig der virkede

efter 14 dage og 2. kabel der var forkert modtaget indrømmede de endelig at de ikke havde det på lager

og jeg måtte sende det hele retur

deres retursystem fungerede fint og som det skal, derfor 3 stjerner
-2 for at have spildt min tid ved at sende ikke-kompatibel vare (og for ikke at have 100% styr på de varer de sælger når de sender en anden vare end den man

• Bo
12. august 2010

W995

Bestiller en ny tlf om fredagen modtager et track nr lidt efter, forsøger og følge nr hele weekenden men kan ikke finde min pakke, kan se pengene er trukket fra min konto som jeg ikke er 100% sikker på man må før pakken er sendt af sted, ringer til dem om mandagen hvor de siger at de har sendt den til forkert add og de ville sende mig en ny, og jeg så skulle modtage et nyt track nr men får intet fra dem, ringer til dem om tirsdagen hvor jeg spørger om de har et track nr til mig som de så giver mig, kan se den er sendt og modtager den så om onsdagen, da jeg får pakken kan jeg se den ikke er forseglet så jeg har en ide om pakken har været åben, så ? er så er det en ny tlf jeg har modtaget eller er det en de har haft inde til rep? det var så min anmeldelse af dem, ved ikke om jeg ville handle ved dem igen da de jo er billige nok men er i tvil om min tlf er helt ny.

11. august 2010

Bestilte mandag. Modtog onsdag.
Den virker og var bare klar til at blive brugt.
Tysk og engelsk brugsanvisning. Intet problem. Firmaet har jo gjort opmærksom på hvor jeg kan hente den danske. Udførlig beskrivelse på min tilsendte faktura, hvad jeg skal gøre hvis der skulle være et problem.
Jeg sparede 600.- idet jeg købte den hos dem.
Jeg er ikke bange for at købe en anden gang igen.

5. august 2010

Super

Har købt en HTC Desire idag.. og så for 30 min siden modtog jeg en mail, at den allerede var blevet sendt.. er meget tilfreds (:

5. august 2010

vildt hurtig nlevering! :D

Jeg bestilte min mobil og fik den allerede dagen efter! :D
Der er ingen problemer med mobilen, alt er som det skal være.
Jeg er rigitig tilfreds med at handle hos telecomshop.dk ;)

4. august 2010

Hurtig og problemfri levering

Som mange af de øvrige anmeldere har jeg også kun ros til overs for den superhurtige levering. Købte en Nokia 6700 Gold Edition fredag eftermiddag og modtog den om mandagen. Telefonen var med dansk software og tysk manual (hvilket der jo også gøres opmærksom på i betingelserne). Det er dog såre simpelt at finde en manual i pdf-format på producentens hjemmeside, så ingen problem i det.

Det eneste jeg kan savne, er en track & trace-funktion, så man trods alt kan følge forsendelsens vej fra afsender til modtager, hvilket giver yderligere tryghed.

3. august 2010

super hurtig levering ;)

Jeg bestilte min mobiltelefon hos Telecomshop.dk en fredag eftermiddag og fik den leveret allerede mandag....Det kalder jeg får super hurtig levering....
Alt var i den skønneste orden (indhold)....
Jeg kan helt klart anbefale Telecomshop.dk til alle... :)

2. august 2010

Fik telefonen dagen efter, det kan ikke gøres bedere. Tak

2. august 2010

Fik telefoner 2 dage efter den var bestilt. fint og hurtigt TAK

1. august 2010

super god service

jeg synes det er rigtig godt at min ordre er blevet ekspederet så hurtig

31. juli 2010

fem stjerner for hurtigt levering

fem stjerner for hurtig levering og orintering under vejs.
Jeg har købt to stk. NOKIA 6700 slide, som svare til det jeg havde forventet.

30. juli 2010

mobiltelefonkøb

købt mobil hos telecomshop. alt ok men manual på tysk. derfor kun 4 stjerner

29. juli 2010

Bestilte en mobil tirsdag eftermiddag, - fik den allerede næste dag. Superhurtig, de bedste anmeldelser herfra ;0)

27. juli 2010

hurtig og problemfri service

Har købt ny telefon og betalt denne over nettet.Telecom shop havde den billigste telefon og jeg modtog den allerede med posten efter 3 dage.Helt uproblematisk så de får 5 * herfra :-)

27. juli 2010

super hurtig

Telecom har en hurtig leveringstid. bestilt den ene dag inden 15.00 og fået den leveret næste dag.
Eva Jensen

26. juli 2010

Super hurtig og problemløst

Jeg har købt en ny mobil på nettet - den blev bestilt fredag middag - og allerede fredag eftermiddag var den afsendt.
Jeg modtog den med posten mandag.
Det var både let og helt problemløst at bestille den

26. juli 2010

Nem ordreafgivelse og hurtig levering

Jeg købte en Nokia N97 mini og forventede at der var forskellige manualer med.
Desværre var der kun en Italiensk brugermanual og en Tysk vejledning i brug af GPS.
Som minimum ville jeg forvente at modtage Engelsk materiale og selvfølgelig allerhelst Dansk materiale.

Jørn Danielsson

god service + billig pris

ingen problemer overhovedet;)

20. juli 2010

Mobiltelefon køb.

Jeg er fuldt ud tilfreds med telecomshop.dk. Deres online shop virker 100% og telecomshop websiden er nem og navigere rundt i.
Jeg bestilte en nokia mobiltlf. 2 arbejdsdage efter kom postbudet med min nokiatlf.
Det eneste jeg vil anfægte, er at der kun er en tysk manual med.
Men jeg ser det ikke som et problem, idet man online kan finde den danske version.

19. juli 2010

Overrasket

(19. juli 2010)
Hurtig levering!
Har modtaget den rigtige vare, dog i tysk emballage og kun med tysk manual.

Den virker fint og fremstår helt ny - og var da også pakket rigtigt ind....

MEN ... Da jeg skal til at ændre låsekoden, som standard fra fabrikken er "12345".. ja så virker det ikke !!??
Ringer til Nokia, da telecomshop.dk ikke besvarer opkald. Nokia spørger om det er en brugt telefon.... Øhhh. hvad skal man sige til det ?
Det regner jeg ikke med, da det ikke fremgik af hjemmesiden.
Men nu kan jeg se at der er andre anmeldelser her, hvor telefonerne er blevet omkodet.... Så måske ligger Telecomshop.dk inde med min kode.

Jeg forsøger at skrive til dem... Men mon jeg får svar.

Min kommentar: Giv hellere et par hundrede mere for din telefon og købe den et andet sted.

(1. august 2010) Har endnu intet hørt fra dem, til trods for at jeg fik et auto-reply på min mail. Her skrev de at de ville vende tilbage snarest.

16. juli 2010

Alt gik som forventet!

Pris og levering var perfekt.
-Dog var der ingen dansk manual med i pakken..

Julian Bendtsen fandt anmeldelsen nyttig

• Ed
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
9. juli 2010

Super hurtig levering af N97mini

Prisen er rigtig og levering perfekt...

8. juli 2010

God og hurtig leverance

Nemt at bestille, hurtig og præcis leverance.

7. juli 2010

Fin servic til tiden.

Telecomshop - Fin servic min nye nokia telefon var fremme to dage efter bestillingen, embalagen var dog trykket men telefonen var ok.

3. juli 2010

Ikke helt i top....!!

Den mobil, jeg købte, figurerede på hjemmesiden som værende på lager, hvilket den ikke var, men blev ringet op og blev tilbudt en anden. OK! Pengene blev trukket samme dag, som jeg bestilte varen, men mobilen blev først afsendt 3 dage efter - og først efter, jeg havde rykket for telecomshop.dk for at sende den. Hvilket ikke er helt OK!

2. juli 2010

lyn hurtig service

mobil tlf. bestilt torsdag formiddag og leveret med posten fredag morgen

1. juli 2010

Hold jer langt væk

ders service holde ikke. Hold jer langt væk.Meget useriøst firma. Varen kommer ikke.

• Mia
  • 9 point
23. juni 2010

Dårlig reklamations og hjælp

Super hurtigt levering, så som udgangspunkt var jeg meget positiv!!! Efter kort tid virkede telefonen ikke og den blev sendt til reperation og kom først tilbage efter 7 uger! Så havde jeg den ca en uge og telefonen havde nøjagtig den samme fejl som inden reperationen. Dette gentog sig tre gange og den tredje gang måtte jeg ringe ufattelig mange gange og prøve at få fat i chefen, for at få klarhed over sagen, dog uden held. Jeg sendte et almindeligt brev og henvist til købeloven og mente at nu måtte der ske noget, for jeg havde undværet telefonen ca et halv år... Da jeg skrev en mail, fik jeg først svar fra en eller anden. de refunderede mine penge. Ingen af gangene jeg fik min telefon retur var der kvitteringer med på hvad de havde lavet, så jeg havde ikke en chance for at bevise sagsgangen, anden end mine egne postkvitteringer.

Claus K. Pedersen og Interpol fandt anmeldelsen nyttig

19. juni 2010

Superhurtig ekspedition til aftalt pris!

Købte onsdag aften en Sony Ericsson mobil, som blev bekræftet øjeblikke senere kl. kl. 22.36. Næste formiddag modtog jeg forsendelsesinformation med Track & Trace nummer til Post Danmarks hjemmeside. Mobiltelefonen ankom dagen efter - kun lige godt 36 timer efter bestilling og bekræftelse. Super flot, synes jeg. Betaling blev trukket på min konto på bestillingsdatoen, derfror kun 4 stjerner ud af i alt 5.

18. juni 2010

Amatøragtig virksomhed

Vi har bestilt en Nokia 5310 - sort af telecomshop.dk, og har da også fået en leveret. MEN den ankommer i en emballage fra en Nokia 1208 - vel og mærke en eller anden emballage der er bestemt for det spanske marked. (Klæbet fast til et stykke pap med dobbeltklæbende tape). Alt tilbehør rasler rundt i kassen, som iøvrigt er uden dansk brugsanvisning. Ved kontakt til firmaet meddeles det at det er derfor den er så billig!!!!! De har haft telefonen ude for at kode den om så der er dansk menu mm. - men den er helt klart hentet hjem fra en eller anden lusket forbindelse. Vi får at vide at vi bare kan returnere den hvis vi er utilfreds - men med den oplevelse vi har af firmaet indtil videre tør jeg simpelthen ikke returnere den, da jeg er usikker på hvorvidt vi får pengene retur. Man må da forvente at et produkt er i original emballage og med dansk brugsanvisning når den handles fra en dansk forhandler - dettet minder mest af alt om noget der er købt på et kræmmermarked.

Jesper Ibsen fandt anmeldelsen nyttig

18. juni 2010

LAVE PRISER, HURTIG LEVERING 5 STJERNER

LAVE PRISER, HURTIG LEVERING 5 STJERNER
købte mobil, hurtig levering men udgave ved en tysk model der for 1minus stjerne.
Ingen brugsanvisning på dansk, som jo er ulovligt 3 minus til. Så kun 1 stjerne tiltelecomshop.dk

15. juni 2010

Anmeldelse af telecomshop.dk

Telecomshop. Købte mobil, hurtig levering, også selvom jeg i første omgang havde bestilt en forkert tlf. Dette mailede jeg til firmaet, som med det samme refunderede det overskydende beløb og sendte mig den, jeg hellere ville have.

11. juni 2010

Løj om afsendelse

Bestilte et Nokia kabel mandag og forventede det leveret tirsdag. Onsdag modtog jeg så en faktura pr. email hvor der samtidig stod at ordren nu var sendt. Næste mandag havde jeg stadig ikke modtaget noget så jeg skrev og spurgte hvor det blev af. Tirsdag skrev de så at det lige var blevet sendt om mandagen?! Modtog det endeligt onsdag 9 dage efter bestilling.

10. juni 2010

God komunikation

Har købt mobil. Blev ringet op angående leverencen der ville tage et par dage mere end forventet. Det var en god handel for mig.Tak til telecomshop.dk

8. juni 2010

det der trækker den sidste stjerne var at i var længe om at ringe og sige i ikke havde den farve på lager vi havde vagt ved posten i flere dage. vi har før købt ved en anden det gik hurtigt
hilsen ann

1. juni 2010

Kun brugsanvisninge på tysk og serbokroatisk.

Købt mobiltelefon. Hurtig levering. Ingen brugsanvisning på dansk, som jo er ulovligt.

Jesper Ibsen fandt anmeldelsen nyttig

28. maj 2010

Alle tiders service

Bestilte Nokia mobil Torsdag ved middagstid. En time senere får jeg en mail, som fortæller at varen er afsendt. Fredag morgen inden kl. 9.00 modtager jeg varen med posten,. Bedre service kan man vist ikke ønske sig.
Jeg kan klar anbefale Telecomshop:-)

28. maj 2010

Telecomshop er dælmene hurtige og effiktive..

Købte en mobil og 1 sølle dag gik der før posten kom med den ...fed service

26. maj 2010

Lave priser, hurtig levering og god service! Kan kun anbefales!

Købte en SE mobil tirsdag aften, og kl. 13:00 dagen efter var mobilen afsendt via Post Danmark. Jeg ringede for at få et Track&Trace-nummer, og det fik jeg så! Telecomshop.dk kan kun anbefales!

26. maj 2010

hold jer væk fra telecom.dk

Købt telefon i torsdags i sidste uge, som gave, direkte i butikken. Denne uge, tirsdag, ville jeg bytte den med en anden model. Telefonen er ubrugt ( har ikke sat kort i den ) og i original emballage men... de vil ikke bytte den, selvom det er det de påstå på deres side ( under forretnings betingelserne ). De påstår at emballagen skulle være uåbnet ! Det er dybt beklageligt at de ikke holder havad de lover på deres side.
Alt ialt en meget dårligt oplevelse, med en person i butikken som påstår han er ansat ( jeg tror han er ejeren ) men behandler folk ekstrem dårligt.
Mit råd: køb ALDRIG hos dem, de er EKSTREM dårlige.

Claus K. Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

18. maj 2010

Simpelhent for ringe.

' ALDRIG HANDL HOS TELECOMSHOP!
- Jeg bestilte mobilen d. 9 maj, og jeg har stadig ikke fået den.
det er da godt nok en gang pis. ALDRIG HANDL DER! (BARE ET
GODT RÅD!). - Det kan gå begge veje. Men.. Jeg tror kun på at
det går den forkerte vej, for det her er bare alt for ringe! Køber
aldrig her igen. Er så indebrændt. Jeg er skuffet med stort s! s;.
- Fra en meget utilfreds kunde.

8. maj 2010

hurtig levering

bestilie kl 14 den blev sendt samme dag og jeg havde den på næste pakke leverings dag fra post dk, køber helt sikkert her igen

7. maj 2010

perfekt

meget hurtig service :-) tak

3. maj 2010

Mobiltelefon

Hurtig levering! fejlfri hjemmeside..

2. maj 2010

Manglende oplysning om svensk udgave ved køb af Sony Ericsson aino på telecomshop.dk

Jeg har købt en Sony Ericsson aino hos telecomshop.dk og leveringen gik rigtig hurtigt. Jeg bestilte mobilen fredag eftermiddag og havde den mandag. Da jeg får åbnet pakken og skal til at læse i manualen til mobilen finder jeg ud af at det er en svensk udgave jeg har fået. Jeg ringer så efterfølgende til telecomshop.dk og fortæller dem at de har sendt mig en forkert udgave af telefonen og spørger om de ikke kan sende en manual på dansk. Det kan de så ikke med begrundelse af, at de ikke har nogen dansk vejledning og at de kun sælger den i en svensk udgave. Medarbejderen jeg snakker med kommer så med den smarte bemærkning, at hvis jeg havde købt den i elgiganten vil den også koste noget mere, omkring 3200 kr (Prisen for mobilen var omkring 2400kr hos telecomshop.dk) hvorefter jeg blev godt irriteret på medarbejderen. Jeg fik at vide at jeg kunne gå ind på sony ericssons hjemmeside og printe en dansk manual ud. Come on.... Mobilen er sgu da helt ny. Det er det mindste man kan forlange at der er en dansk vejledning med mobilen når man køber den!!!!!!
For det første ikke at oplyse at det er en svensk udgave på deres hjemmeside når man går ind og læser om mobiltelefonen, er fuldstændig at snyde folk. Det er kun pga at de så kan sælge flere telefoner at de ikke oplyser det. Jeg havde under ingen omstændigheder købt telefonen hvis jeg havde vidst at det var en svensk udgave. For det andet at komme med at hvis jeg ville have haft en dansk udgave, så havde den ikke været så billig, og så kunne jeg have købt den i elgiganten istedet for. Halloooo.......Det er altså ikke en dansk vejledning der skal afgøre om mobilen skal koste over 2400 kr eller 3200 kr. Hvis det nu engang er tilfældet hos telecomshop.dk, så skal i nok ikke regne med at have ret mange kunder, men så igen hvis i ikke oplyser det, hvor skal kunderne så vide det fra?? så hopper de i med begge ben og i tjener penge på at snyde folk. Hvad er så bedst for jer? Tjene flere penge eller have tilfredse kunder............

Jesper Ibsen og Claus K. Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

29. april 2010

hurtig levering!

Bestilte ny telefon "SE c905" mandag og den er leveret onsdag! Der mangler godt nok dansk brugsanvisning, men den kan vel findes på nettet.
Fin service ind til videre

27. april 2010

super service bestilte en nokia 2720 lørdag aften på en hjemmeside der er til at finde rundt på. Personlig levering på min adresse tirsdag kl. 18,00. Det kan ikke gøres bedre.

27. april 2010

bestilte en telefon fredag eftermiddag og fik den leveret mandag aften - så kan det næsten ikke gå hurtigere. Telefonen fungerer som den skal og jeg er rigtig glad for den

21. april 2010

Fin service

Produktet var ikke på lager og kunne desværre ikke skaffes mere, men de ringede og lagde ordren om til noget andet, som jeg kunne bruge og gav en god rabat som plaster på såret :)

• Bo
17. april 2010

Hurtig service

Jeg er generelt meget godt tilfreds, hurtig levering, men embaleringen var mangelfuld æsken var helt i stykker og det hele rodet rundt i kuverten som dog holdt det samlet.

16. april 2010

super service!

Telecomshop.dk er enormt effektive, jeg fik min nye mobil allerede inden der var gået et døgn.
Venlig og god feedback og hurtig levering, jeg kan kun anbefale telecomshop.dk til andre der ønsker god service.

15. april 2010

Hurtig ekspedition

Nem bestilling og hurtig levering. Et lille minus er at der ikke er nogen dansk eller engelsk manual, men prisentaget i betragtning, så ok!

14. april 2010

God pris og hurtig forsendelse

Troede telefonen skulle smides ud da batteriet var færdigt, men fik et billigt batteri til en 50'er fra telecomshop - det bliver vist ikke billigere. Hurtig forsendelse uden beregning.

12. april 2010

God pris, hurtig og problemfri levering

mobil telefon købt gennem Telecomshop.dk

8. april 2010

Dårlig service

Vi gider ikke handler hos dem mere.

31. marts 2010

Uprofessionel virksomhed. Vær opmærksom på PARALLEL-IMPORTEREDE varer!

Telecomshop.dk sælger telefoner som er parallel-importerede. Hvad er parallelimport? Citat fra mobil-forum.dk/Christian B. Wiggers, Mobilportalen ApS:
"Sagen er den, at en del af de telefoner, der sælges i Danmark, slet ikke er tiltænkt det danske marked. Problemet opstår fordi nogle producenter vælger at prissætte deres produkter forskelligt alt efter om de sælges i Europa, Mellemøsten eller Asien. Grunden hertil kan være de lokale konkurrenceforhold, forskellige garantiforpligtelser eller lignende.

Derfor er butikkens indkøbspris på en telefon ikke nødvendigvis den samme i Danmark, som hvis de henter den i Tyskland eller et land i Mellemøsten. Dette bevirker, at nogle forhandlere kan tilbyde billigere telefonpriser ved at parallelimportere telefoner. Når disse så ankommer til forhandleren, bliver de det man kalder "flashet" dvs. softwaren fjernes, og en ny med dansk sprog bliver lagt ind. Denne proces kan i nogle tilfælde (langt fra alle) skabe store problemer. Gøres dette ikke af et autoriseret værksted og med den korrekt danske software, kan man, ud over at den normale producentgaranti forsvinder, også risikere at få en telefon der bliver ustabil, og ikke virker 100% optimalt. Ja vi har endda hør om tilfælde hvor telefonens IMEI-nr. er blevet skiftet, så det ikke er det telefonen oprindelig kom med.

Størst er problemet med telefoner, der kommer fra Mellemøsten og Asien, men afhængig af producenten kan der også være problemer med telefoner, der er tiltænkt andre EU lande.

Selv hvis telefonen virker som den skal, kan problemet opstå hvis den f.eks. efter 5 måneder går i stykker, og skal repareres på garantien, eller hvis den bare skal opdateres, ja så risikerer man, at de etablerede værksteder, som f.eks. Telecare og Teleservice, ikke vil vide af telefonen. Dvs. det er kun den butik hvor man købte telefonen, der kan/vil reparere og opdatere den."

Det er vist ikke direkte ulovligt at sælge parallel-importerede telefoner, men jeg vil alligevel mene, at det burde være et krav eller en selvfølge, at internetvirksomheder skal tydeliggøre på forsiden at der handles med denne slags varer. Telecomshop.dk oplyser kun om at der handles med parallel-importerede varer på en meget skjult måde. Man skal fra forsiden klikke på Service/info og derefter på manualer. Her står der lidt, men for den uvidende køber er det stort set umuligt at gennemskue hvad konsekvenserne kan være.
Jeg undersøgte først virksomheden ordenligt efter jeg havde bestilt min vare. Det gjorde jeg, fordi at jeg blev bekymret efter at have læst de forskellige negative anmeldelser på Trustpilot. Her er mange kunder som skriver, at de har fået en telefon, uden dansk manual eller en telefon uden original embalage osv - dog ved mange ikke hvordan det kan være, netop fordi det er så uoverskueligt.

Jeg fik min telefon til tiden, og med original embalage, men dog uden dansk manual. Hvis ikke jeg havde undersøgt en masse om telecomshop.dk's handelsmetode inden modtagelsen af pakken, ville jeg aldrig have været mistænkelig på nogen måde. Men på grund af min tvivl om virksomheden, kunne jeg ikke lade være med at undersøge varen minimalistisk ved ankomsten. Heldigvis for mig, var jeg en af de heldige, der modtog en pakke uden mangler eller fejl. Om der bliver nogle problemer med telefonen senere, ved jeg ikke - men jeg frygter det. Nu ved jeg jo hvad det går ud på.

På trods af at jeg modtog min pakke uden problemer og tilsyneladende uden fejl, vil jeg aldrig handle hos telecomshop.dk igen, da jeg føler mig snydt. Telefonen var billig, men virksomheden burde altså oplyse ærligt om handelsmetoden, lovkrav eller ej. Jeg mener at det er uærligt og uprofessionelt at sælge varer på den måde som ejeren af telecomshop.dk gør det.

30. marts 2010

Ingen service

Urimelig dårlig service, 5 dages levering...
Ringede ind til dem "deres net var gået ned så de kunne ikk se min bestilling"
og GLEMTE så at ringe tilbage...
Blev lovet det blev sendt samme dag - det blev så først 2 dage efter...
Dårlig indpakning, boble kuvert, ikke acceptabelt ved forsendelse af en telefon...
ENESTE positive er telefonen i det mindste virkede da den kom..
IKKE en hjemme side jeg nogensinde vil bruge igen....

29. marts 2010

Op og ned hos Telecomshop

Købte Nokia 2330 hos Telecomshop. Information og levering forløb ganske gnidningsløst og fuldt tilfredsstillende.
Da mobilen ankom viste det sig at der ikke medfulgte et batteri.
Efter grundig eftersyn af Telecomshop hjemmeside, viste det sig at der næsten nederst på siden med specifikationer på mobilen, stod skrevet at der medfulgte lader og høretelefoner, men altså ikke batteri.
Hvad skal man med en mobil uden batteri !!!
Jeg kan til nød forstå at man vil trykke prisen på et produkt ved at fjerne batteriet, men så burde det fremgå KLART af hjemmesiden ved bestillingen.
Det andet grænser, efter min mening, til vildledende markedsføring.

26. marts 2010

Købte min nokia 3710 fold inde ved dem i går eftermiddag og har fået den med posten allerede idag, det ka jeg kun kalde go service hurtig levering

• bkm
25. marts 2010

Levering 5 dage ingen dansk manual

Levering 5 dage iflg. hjemmeside 1-2 dage ? Der er ingen dansk manual med hvilket der skal være. Jeg finder en anden forhandler næste gang en gang hos Telecomshop var nok støtter ikke denne form for handel

19. marts 2010

alt som lovet

hurtig lev god info og opfølgning,fin indpakning.......kan kun anbefales efter denne oplevelse

16. marts 2010

hurtig levering - fin ny telefon

Ingen klagepunkter herfra! God handel og lav pris. OBS tysk brugsanvisning.

15. marts 2010

Helt i top

Meget hurtig betjening og afsendelse af 2 stk. SE mobiltelefoner. At postvæsnet så også var hurtige til at aflevere pakken, er så kun en bonus oveni. Den eneste mangel, jeg lige kan finde frem er, manglende dansk brugsanvisning, - men da hver mobil er ca. 2000,- under prisen i butikkerne, kan jeg jo godt "nøjes med" at selv finde den på dansk på nettet.
Ingen tvivl om, at den næste mobil der skal købes i famillien, også købes her.

11. marts 2010

Hurtig betjening

Købte en Nokia batteri og havde det dagen efter

10. marts 2010

Levering på 1½ dag ! - det er i orden

Købte en mobil, sent om aften og 1½ dag senere modtager jeg den med posten. Det er svært at gøre det mere effektivt !!
Godt gået..

• jbs
4. marts 2010

hurtig levering

købt mobil hurtigt og sikker, hurtig levering, flot.

2. marts 2010

Bare rigtig god service

Havde købt en Nokia 6700 i jan - kunne ikke finde kvitteringen i marts - fik den på mail dagen efter henvendelse

2. marts 2010

Jeg bestilte min telefon om søndagen, om mandagen modtog jeg en mail om at telefonen var afsendt og tirsdag aften modtog jeg telefonen :o)
Alt var i orden ved modtagelse.
Eneste minus er, at der ikke medfuldte en dansk brugermanual. (Og det er vidst heller ikke helt lovligt at sælge en telefon i dk uden).
Men alt i alt en god og hurtig handel.

26. februar 2010

Perfekt forløb

Bestilte en mobil hos Telecomshop, den blev afsendt først kommende hverdag og ankom dagen efter. Kun positiv oplevelse

25. februar 2010

Hurtig behandling og perfekt modtaget.

Jeg bestilte en telefon hos dem om søndagen.
Mandag blev den sendt.
Tirsdag modtaget.
Alt var som det skulle være. Ingen fejl eller noget.
Jeg er utrolig tilfreds med den hurtige behandling og vil ikke være bange for at handle der igen.
Min karakter bliver selvfølgelig givet ud fra det produkt jeg har modtaget. Jeg har ikke prøvet at sende noget retur og få det byttet så det ved jeg ikke hvor svært det er ;o)
Men helt klart tommelfingeren op for levering fra Telecomshop.

24. februar 2010

Ingen problemer

2 typer batterier til mobiltelefoner, leveret omgående, og uden problemer.

19. februar 2010

Ingen problemer

Jeg bestilte en Nokia E65 natten til mandag og den blev leveret tirsdag formiddag. Hurtigere kan det ikke gøres, med mindre man selv afhenter i butikken. Alt var som forventet - inkl. den spanske manual, som jeg ikke kan læse, men en dansk manual var kun et par klik med musen væk. Og prisen var uden sammenligning. Anbefales.
Joi

19. februar 2010

Meget hurtig levering.

2 dage gik der så havde jeg mobilen. Ros til Telecomshop.

16. februar 2010

Meget hurtig levering

Har købt en Mobil telefon, og fik den dagen efter. Stor ros til Telecomshop, også lidt ros til Post Danmark for også at få bragt pakken ud, nu hvor den blev hurtigt sendt.

16. februar 2010

Lagerprofil indikerede varen på lager; men de kunne ikke levere

Bestilte varen udfra at lagerprofil indikerede at varen var på lager. Min gamle mobil var død. Afbestilte efter 6 dage hvor varen endnu ikke var afsendt ej heller i hænderne på telecomshop. I hele perioden var Nokia 6700 Chrom angivet som værende på lager, hvilket må betegnes som vildledende markedsføring.

13. februar 2010

super hurtig levering

Bestilte telefonen sammen med min datter om eftermiddagen.
Da hun kom fra skole dagen efter varv den der.
Så fedt.
Godt gået - tak for hjælpen

10. februar 2010

Meget hurtig levering

Købte en LG arena til min datter, telefonen ankom 1½ døgn efter. Det skabte glæde.

5. februar 2010

SÅ hurtig ekspedition

Min søns køb af Sony Ericsson Aino mobil er forløbet helt perfekt. Han havde den allerede dagen efter bestillingen, så der var jubel i det lille hjem.

4. februar 2010

Fin hurtig levering

Købte en SE c 903 alt ok herfra

2. februar 2010

Super hurtig levering

Købte en SE E995, og havde den 24 timer efter. Dog kun med tysk manual, men det tager jo ikke andet end 1 minut at finde den på dansk på nettet!!

31. januar 2010

Købte en nokia 6700 som var fremme efter ganske få dage, tlf var sent i en boble kuvert i stedet for en pakke, samt der kun var engelsk brugsanvisning med, men alt i alt et sted jeg vil handle igen.

Havde de sidste småting været i orden havde jeg givet den 5 stjerne

• M-L
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
30. januar 2010

hurtig og god levering.

jeg har købt en Nokia 5800 express music (rød), jeg fik den hurtigt og den virkede perfekt. jeg kan varmt anbefale Telecom, da de også med mange ting er billigere end andre steder.

27. januar 2010

Telefon afsendt hurtigt

Jeg bestilte lørdag aften en mobiltelefon. Modtog mandag en mail med faktura, og besked om at telefonen var afsendt. Modtog først telefonen onsdag, jeg ved dog ikke om det var hos postdanmark forsinkelsen opstod.

22. januar 2010

Fingrene væk

De kan absolut ikke anbefales, bestilte en SE Z770I i sort, og får leveret en i sort DUCATI selv om jeg i forvejen har ringet dem op for at sikre mig at det ikke er en DUCATI model de har til salg, måtte alligevel selv betale returportoen, de tager efterfølgende ikke telefonen og svarer ikke på mails, det er uhæderligt og uvederhæftigt.

21. januar 2010

Var den billigste pris jeg kunne finde på nettet for det originale Nokia batteri jeg skulle bruge. Bestilte derfor et batteri tirsdag aften og fik det med posten om torsdagen. Det er okay :-)

20. januar 2010

Lynhamrende hurtig og billig måde at handle hos TCS

Det kan ikke blive bedre at købe en billig telefon på nettet og modtage den 1,5 døgn senere

hurtig betjening

Jeg har købt en nokia 5800 og fik telefonen dagen efter :)

hurtig levering

gennem gående god, hurtig levering, lever fuldt op til forventningen. God service, og ikke mindst god pris.

lynhurtig modtagelse

Nokia 6700 kom allerede næste dag. Fantastisk.
MEN der er kun en manual med på engelsk. HJÆLP kan jeg ikke få den på dansk.

Tusind tak
Birgitte

18. januar 2010

Udemærket

Dejlig hurtig levering og orientering på mail, kunne dog godt savne et track og trace nummer med "din varer er sendt mailen"

17. januar 2010

Bestilte telefonen tirsdag aften. Modtog den torsdag. Hurtig levering. Men medsendte manual var ikke på dansk eller engelsk. Kunne dog hurtig findes på nettet.

Se alle anmeldelser

Se alle 208 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (208 anmeldelser)

www.telecomshop.dk Support

Om supporten