We are hiring!

8.4 af 10

277 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Helt tilfreds

Nem at tanke op på samme pinkode,
og så virker det med det samme.

Udvalgt anmeldelse om TeleNordic

Kanon service

Der var lidt problemer med telekortet efter sidste optankning, så jeg skulle lige have fat i kundeservice. Ingen ventetid! - og fantaktisk venlige mennesker.

Igennem tiden har jeg haft mange forskellige produkter hos Telenordic, og jeg kan kun anbefale dem.

generelt godt tilfreds

Generelt godt tilfreds - eneste minus er at modtager ikke kan se hvilket nummer der ringes fra.

Hej Michael

Modtager kan sagtens se det nummer du ringer fra, med mindre dit eget nummer ikke vises generelt - så vil den fremstå som "hemmelig"

Ringer du fra en mobiltelefon, kan du blot ændre dine indstillinger til at vise dit nummer, og så skal modtageren kunne se at det er dig der ringer.

Det er derfor ikke TeleNordic der beslutter om dit nummer skal vises, men derimod din opsætning der afgører det.

Jeg håber ovenstående kan hjælpe dig til at undersøge om du ringer med "Hemmeligt" nummer og få dette ændret hvis det ønskes.

Du må meget gerne samtidig fortælle mig hvad der kunne være dig behjælpelig, så du ville give os 5 stjerner? Vi er hos TeleNordic altid åben overfor forbedring og vil meget gerne høre dig, hvad der skulle til, før du vil bruge alle 5 stjerner.

dårlig info til kunder!

Jeg køber et kort online netop så jeg kan ringe til udlandet med det samme. På start siden angiver i også at man får en pinkode med det samme. EFTER at mán har betalt finder man ud af at dette er ikke muligt pga svindel at man først kan få kortet førstkommende arbejdsdag!!! for dårligt at man ikke får det at vide med det samme

Hej Faree

På bestillingssiden står der øverst beskrevet:

"Bestiller du ny pinkode, kan den ikke leveres straks, men eftersendes af vores kundeservice i vores åbningstid til den oplyste mailadresse. Alternativt kan der købes taletid hos vores forhandlere. Forhandlerliste findes på produktsiden."

Det er før man bestiller - og denne besked er gentaget flere gange, så du som ny kunde netop er informeret hele vejen under din bestilling.

Dog skal jeg sige, at bestiller du indenfor vores åbningstid plejer ventetiden kun at være 10 minutter, men når du bestiller i weekenden, er det førstkommende hverdag.

Når du HAR fået din pinkode og skal genoptanke - så kan du gøre dette på alle tider af døgnet, så længe du husker at udfylde alle oplysninger korrekt, så optankes din kode øjeblikkeligt efter betaling er gennemført.

Jeg håber dette giver dig det svar du søger, og jeg håber at du vil genoverveje din anmeldelse og give os en karakter der dækker over din total-oplevelse med TeleNordic.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag og du er altid velkommen til at kontakte mig på 69902100

godt tilfreds

Hurtig og nem optankning af mit smart travel telekort.

super og nem

En super forbindelse med fastnet til udland, men er meget
dyrt at ring fra fastnet til mobil. Ellers ringer vi kun med jeres produkt til vores familie og venner i udland og det er
vi meget glad for.

Hej Ann.

Jeg har kigget på dine samtaler/destinationer/produkt og har et andet produkt der vil være dig til større gavn til de destinationer du ringer til - på den måde kan du få flere minutter for pengene.

Jeg sender dig en direkte mail og håber at denne information er grund til at du måske vil overveje den sidste stjerne? ;o)

Du ønskes en god dag.

TeleNordic Kundeservice.

SUPER GODT

Det fungere bare har været super tilfreds.

fungerer fint

vil gerne anbefale det - det fungerer udmærket og der er billige udlandssamtaler

perfekt

Jeres service er i top

Det gik jo nemt

ingen problemer mht anskaffelse af kode, har dog ikke benyttet kortet endnu.

Super perfekt

Jeg er virkelig glad for at jeg kan ringe så billigt.Jeg ringer ofte til Amerika.Det havde jeg ikke gjort uden Smart Travel.Så mange tak for det. Ditte Næraa-Madsen

suveren..

Hurtig og god service. Hvad vil man mere..!

Godt som sædvanligt :)

Jeg handler der igen og igen. Thumbs up endnu engang!

OK med Telenord

Med PIN- og Serienummer im mente, sså går det hurtigt med at tanke op.

kanon

meget billigt

• Hans

Perfekt!

Jeg har kun godt at sige om City, som jeg anvender regelmæssigt.

MEGET DÅRLIG

Har idag lørdag 4.2.2012 betalt 100 kr. til ordre nr. 84717 kl. 17. og umuligt at ringe med mit kodenr. ??? og umuligt at få telefonisk kontakt - meget dårligt......
Venligst ring til mig på tlf. 54130237 eller 24819630
Kristha Rooswinkel

Hej Kristha

Tak for din anmeldelse af TeleNordic.

Du har allerede talt med min kollega og blevet informeret om, at din pinkode er blevet tanket op.

Din pinkode blev ikke automatisk optanket grundet, du ikke havde fået indtastet serialnummeret i din bestilling. Når nogle informationer mangler i en bestilling, så går ordren ikke igennem automatisk, men skal behandles manuelt af os, af sikkerhedsmæssige årsager. Dette sker normalvis i vores åbningstid, men rent ekstraordinært, kunne vi få tanket din kode op i weekenden, så du hurtigt kunne komme igang med at bruge din pinkode.

Hvis du ønsker din pinkode skal optankes øjeblikkeligt efter betaling, skal jeg bede dig om, at du fremadrettet indtaster alle oplysninger i bestillingen - så skulle denne situation ikke opstå igen.

Jeg håber at du vil genoverveje din anmeldelse så du anmelder ud fra en totaloplevelse med TeleNordic som din leverandør for billig taletid til hele verden.

Du ønskes en god dag.

Anja Maria Ekstrøm,

meget tilfreds

jeg er meget godt tilfreds og da jeg har børn i udlandet er
det den billigste form at ringe på, så min anbefaling kan jeg kun give.

TeleNordic

Hvis du ringer til udlandet så er det en billig måde

God kunde service
Produktet virker
Let at tanke op

God hjemmeside

Fin Service

god kundeservice

Kan anbefales til opring fra Danmark til udlandet

• Jørgen
  • Tilst, DK
  • 2 Anmeldelser

Travel kort - Super godt

Fik anbefalet best travel på det lokale posthus.
Fik ikke altid opbrugt minuttallet - lidt irriterende at kortet blot løb ud og man skulle købe et nyt.
Det nye system med optankning fungerer SUPER GODT.

Det bliver ikke bedre ***** stjerner *****

Det er nemt billigt og det virker bare altid

Fungerer perfekt for mig

Mine børn bor i udlandet, og det er dejligt at jeg ofte kan ringe til dem uden at det koster en bondegård.

TeleNordic

Godt kort og god service

Kort er nemt at bruge. Der er god betjening, når man ringe til jer for at bede om hjælp.

• Kunde

Bruger det allerede over 1 år og fungerer

Betaler mindre met telenordic end med telecom. Derfor sparer jeg en masse af penge.

• dan

Strålende koncept

Istedet for at bruge Skype, der som bekendt kræver internet, er dette et rigtig godt alternativ. Jeg bruger det ofte.

overskueligt

Enkelt og troværdigt

super

Jeg synes, at Telenordic er uhyre nem og velfungerende

TeleNordic

I er rigtig søde og venlige at tale med

Har aldrig talt med jer før,sød og venlig betjening,tak.

Fungerer perfekt

Det er let at tanke taletid op, og en brugervenlig hjemmeside.

Billigt og godt

Tak for svaret det forklarer jo hvorfor tiden går så hurtigt. Jeg har ikke set opkaldsafgiften omtalt, men det er måske min fejl. Jeg tilføjer gerne den sidste stjerne.

Hej Birte

For at forklare det du oplever med minutterne, så kan jeg sige, at CITY har en opkaldsafgift på 2 kr. når du kommer igennem til destinationen du ringer til.

Disse 2 kr. omregnes til minutter og fratrækkes din saldo, så når du ringer til Sidney er minuttaksten 8 øre/pr min og sådan opkaldsafgiften omregnes er:

2 kr. divideret med minuttaksten (0,08) = antal minutter der fratrækkes (25 min.)

Så når du oplever at du kun lige kommer igennem og opkaldet afbrydes, er det fordi der ikke er penge/minutter nok på koden til både at dække opkaldsafgiften og 1 minuts samtale.

Jeg kan se, at du nu har optanket koden, og denne er klar til brug.

Jeg håber at denne forklaring besvarede dit spørgsmål og at du totalt set, er glad for vores services mv. - måske endda nok til topkarakterer ;o)

Jeg ønsker dig en god dag.

TeleNordic

hvorfor alle de tal, kodeord og pinkoder?? Er der i 2009 virkelig ikke en nemmere ' og naturligvis lige så sikker 'smutvej'??

4 * hvis I vil gøre det mere kundevenligt uden alle disse TAL.

Hej Suzanne

Du søger en "smutvej" og jeg vil nedenfor forsøge at give dig en.

1. Ved optankning kan du gemme alle dine oplysninger ved at sætte flueben i "gem mine oplysninger" - på den måde er du fri for at indtaste alle dine oplysninger ved hver optankning.

2. Har du en taletidskode der er købt på vores hjemmeside, kan vi "parre" et telefonnummer med din pinkode, så vores system genkender dig når du ringer fra det pågældende nummer, og du derved ikke behøver at indtaste din pinkode hver gang.

Dette gøres kun 1. gang du bruger pinkoden

Ring til dit produkts opkaldsnummer
Tryk 1 for dansk.
Når du hører ”Indtast venligst din pinkode” indtast din pinkode.
Når du hører ”Indtast det nummer du ønsker at opkalde”, tryk *1
Du hører igen ”Indtast det nummer du ønsker at opkalde”, læg røret på.
Dit telefonnummer er nu gemt.

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 69902100, så gør jeg det gerne for dig.

Jeg håber at din totale oplevelse med TeleNordic er positiv og at du derud fra kan vurdere os til topkaraktér ;o)

Mange venlige hilsner

kanonnemt

Hej. Der har aldrig været problem med at bestille mit telekort,og det er skide nemt.

• Said
  • 2 Anmeldelser

Anbefales

Drop alle det møg kort fra kiosker osv...Absolut det beste kort du kan få til udlansk telefoni.Ingen minut tabe eller noget..
Absolut høj service af høj kvalitet.
Said.

Hej Said

Det nye mobil-opkaldsnummer 81112501 har ingen indflydelse på dine minutter - dine minutter vil være præcis de samme som før da du ringede til det gamle nummer.

Det du oplever er, at opkaldsafgiften på 2,- omregnes til minutter og modregnes din minutsaldo - dette står alt sammen beskrevet på vores hjemmeside og i vores brochurer. Det er en opkaldsafgift som KUN opkræves når der er opnået forbindelse til destinationen.

Jeg håber selvfølgelig at ovenstående forklaring er baggrund for en revurdering af dit køb hos TeleNordic, og at du måske vil bedømme os ud fra en helhed - en total-oplevelse som kunde hos TeleNordic.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig telefonisk og få forklaret yderligere hvis du ønsker det.

Jeg ønsker dig en god dag.

Very frustrating!

Serial no. hassle: I ordered online, but couldn't remember my serial no. which is not recorded anywhere other than your internal records.
I received a confirming email with Ordrebekræftelse
Ordre nr. 84274
But it didnt work, so I called your office and they entered the serial nr. BUT THEY COULDN'T SAVE IT IN THE SYSTEM SO THAT I DON'T HAVE THIS PROBLEM NEXT TIME.
I was assured that if I entered and saved the information on the order site it would be saved for when I use it next time, but this is clearly nonsense - it only works when ordering.

Dear philip

Thank you for grading us.

Your serialnumber is always sent to you in your first orderconfirmation, and if you don't have that anymore, you're always welcome to contact us to get it - which you did.

I am sorry if you feel misunderstood in your quest to save your serialnumber on the screen. It is when ordering you save this information, and I am sorry that it didn't work for you otherwise.

You have been a customer since 2009 and we hope that you are otherwise satisfied with our products and services, and maybe will reconsider grading us from an "all-round view" - the totale experience with TeleNordic.

You are always welcome to contact us again if you have questions

I wish you a great day and weekend.

Best Regards

TeleNordic Customerservice

Perfekt service

Jeg ringer en del til Thailand, og bruger 2 kort. Henholdsvis Smart Travel og Global One. Hvis det ene ikke virker, så virker det andet. Undrer mig bare lidt over, at hvor Smart Travel giver sådan ca 3 tim taletid for 100 kr. Så giver Global One 25 tim taletid for 150 kr! Rimelig stor forskel!

Hej Jan

Tak for din flotte stjernegivning.

Du sammenligner Smart Travel med Global One, på den mængde tid man får.

Med dit Global One kort betaler du jo ikke kun minuttaksten - de har følgende prispolitik og jeg citerer fra deres brochure: "Opkaldsafkrævningen vil blive tillagt opkaldsafgift på max 11% af den samlede opkaldspris såvel som en forbindelsesafgift på max 2 kroner"

Det er korrekt at du på et Smart Travel for 300 minutter for 100 kr. men hvis du sammenligner med et 150 kr. kort får du 450 minutter som er lig 7,5 time til Thailand.

Jeg vil dog informere om at vi har et andet produkt som måske kan gavne dig mere: City Card - Her er minutprisen 0,08 til Thailand (se nedenstående sammenligning)

Hvis vi stiller vores City Card op imod Global One får du langt mere med City Card.

Global One 150 kr. kort: Du siger man får 25 timer - hertil opkræves du også 11 % af samtalen + forbindelsesafgift på 2,-

CITY CARD for 150 kr. - her får du 1875 minutter som er = 31 timer her fratrækkes en opkaldsafgift på 2,- som omregnes til minutter og fratrækkes saldoen.

Du får altså 6 timer mere med City fremfor at benytte Global One

Jeg håber at dette kaster lidt lys over hvad der er mest fordelagtigt for dig og du er altid meget velkommen til at ringe til mig på 69902100

godt

Hvis det ellers virker nu - hvilket jeg ikke har undersøgt - så næsten perfekt. Meget uberaukratisk

Hej Aktino

Tak for din anmeldelse

Jeg kan se, at din optankning er gået fint igennem og at du har haft din kode i brug til Israel.

Hvis du mod forventning skulle støde ind i noget som helst, må du endelig ringe til os på 69902100

Måske din helhedsoplevelse med TeleNordic kan give dig grund til at overveje den sidste stjerne også? ;o)

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Mange hilsner

Perfekt

Rigtig god service

PERFEKT

bEDRE BLIVER DET IKKE

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk