Execution time: 9157ms

506 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Bøde til Telia for forkert iPhone pris

www.business.dk

Telia snyder deres kunder ang. iPhone pris..

Indsendt af   (26. august 2010) (Rapportér til kundeservice)

Telia får bøde for vildledende iPhone-pris - CRN

crn.dk

Teleselskabet får en bøde på 150.000 kroner. Oplyste ikke reel pris, da de solgte Iphone på kredit.

Indsendt af   (26. august 2010) (Rapportér til kundeservice)

Ingen tilskud til iPhone hos Telia

macnation.newz.dk

Sammenlignet med konkurrenten 3, gør det Telia op til 2.000,- kroner dyrere med den totale pris for telefonen, efter bindingsperioden, når den kombineres med et iOn abonnement.

Indsendt af   (29. juli 2010) (Rapportér til kundeservice)

Tyrkiet-turister betaler dyrt hos Telia

www.mobilsiden.dk

Det koster Telia-kunder 3,5 gange så meget at ringe hjem fra Tyrkiet, som hvis de var kunder i et andet selskab. Hos Call Me, Telias eget discountselskab, er prisen endnu højere.

Indsendt af   (10. juni 2010) (Rapportér til kundeservice)

Telia tester 4G i Danmark - ComON

www.comon.dk

De første kunder kunne prøve Telias nyindkøbte 4G-net i nat.

Indsendt af Michael  (2. juni 2010) (Rapportér til kundeservice)

Ekstra Bladet - Lynhurtigt internet på vej

ekstrabladet.dk

Nu skal danskerne kunne surfe endnu hurtigere på nettet, når teleselskaberne sætter hastigheden op

Indsendt af   (31. maj 2010) (Rapportér til kundeservice)

Telia ændrer praksis

Pressemeddelse fra Telia:
Telia ændrer procedure for reklamationer med iPhones.

Indsendt af   (15. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Fik ret over Telia

programmer.tv2.dk

En iPhone blev indleveret til Telia og kunden bad om at få den udskiftet eller repareret på garantien. Men han blev afvist af Telia!
Først efter trusler med Forbrugerklagenævnet, ændrede Telia deres beslutning!

Indsendt af   (13. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Iphonekunder snydes for garanti­rettigheder

programmer.tv2.dk

Har man Apple's populære iPhone, løber man en risiko for at garantien ikke dækker.

Indsendt af   (13. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Test af mobiltelefoner og nyheder | Mobilsiden.dk

www.mobilsiden.dk

Kunderne hos Telia kan ikke sende teleselskabet en e-mail. Det er ulovligt, siger Forbrugerombudsmanden

Indsendt af   (12. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Telia udvider 4G i Norden - Tech & mobil

www.business.dk

Kort nyt: Nordens største teleselskab, Telia, vil inden årets udgang udvide sit nyeste mobilnet med 4G-teknologi til 29 byer i Sverige og Norge. - Tech & mobil

Indsendt af   (10. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Ekstra Bladet - Kan jeg slippe for Telia

ekstrabladet.dk

Telefonfis: Erika har kæmpet fire måneder efter hun fik forkerte telefonnumre til sine abonnementer hos Telia

Indsendt af   (31. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

Telia er skyldig i klokkeklart lovbrud - Tjek.dk

Telia vil ikke have mails fra kunderne. Ulovligt, siger Forbrugerombudsmanden

Indsendt af   (10. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

Ekstra Bladet - Telia kræver 11.000 kr. for net i udu

ekstrabladet.dk

Ingen jord- forbindelse: Telegiganten kræver, Jane betaler over 11.000 kroner for en internet- forbindelse, der aldrig har virket

Indsendt af   (21. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)

Ekstra Bladet - Lars blev snydt af Telia

ekstrabladet.dk

Vagthundene: Telegigant bon'er Lars for tv-signal, de ikke kan levere trods løfte om det modsatte.

Indsendt af   (29. december 2009) (Rapportér til kundeservice)

Telia: Det er mest ærligt at tage gebyr - Tjek.dk

politiken.dk

Telia indførte i sommer et Betalingsservicegebyr på 9,75 kroner til kunder, der har mobiltelefon eller mobilt bredbånd.,

Indsendt af Mads Dørup (17. oktober 2009) (Rapportér til kundeservice)

Dækker garantien på min iPhone

ekstrabladet.dk

Kundens iPhone blev sendt til reparation for skadet bagcover, men blev afvist på grund af væskeskade.

Indsendt af   (29. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

Telia skylder mig en iPhone

ekstrabladet.dk

En kunde bestilte i maj en iPhone via Telia, som han ikke har modtaget. Alligevel sender Telia faktura på abonnementet.

Indsendt af   (1. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

Telia afskaffer 'fri sms'

politiken.dk

Teleselskaberne har skruet kreativt på gebyrskruen. Blandt andet koster sms-kvitteringer i pakker med 'fri sms' nu penge.

Indsendt af Mads Dørup (3. august 2009) (Rapportér til kundeservice)

PBS: Nyt Telia-gebyr er uacceptabelt

fpn.dk

Kunderne vil blandt andet blive pålagt et PSB-administrationsgebyr på 9,75 kroner hver måned, og dette er ifølge PBS mere end dobbelt så meget, som de tager for at administrere regningerne for Telia.

Indsendt af Mads Dørup (24. juli 2009) (Rapportér til kundeservice)

MMS med iPhone ikke længere muligt hos Telia

www.mobil.nu

Ifølge debatforum på nettet har det nu i flere dage ikke været muligt at sende MMS'er med Telias iPhone-abonnement iON, selv med en jailbreaket iPhone.

Indsendt af   (6. april 2009) (Rapportér til kundeservice)

fpn.dk - Telia: iPhone-garanti bortfalder ved jailbreak - Mobil

fpn.dk

Der er reklamationsret – men ikke garanti – på en jailbreaket iPhone, oplyser Telia. Jailbreak kan dog forringe mulighederne for reklamation.

Indsendt af   (20. februar 2009) (Rapportér til kundeservice)

Militær advarer om Telia-salg - Tech & mobil

www.business.dk

Det svenske forsvar er bekymret over salget af Nordens største teleselskab. Militæret bruger nemlig Telias net til kommunikation. - Tech & mobil

Indsendt af   (22. maj 2008) (Rapportér til kundeservice)

Set på nettet

JV.dk - Business - Telia meldt til politiet for falske priser

www.jv.dk

Lokale nyheder fra hele Syd - og sønderjylland

Indsendt af   (6. juli 2010) (Rapportér til kundeservice)

Basta - Telia

telia.dk

Iphone kunder hos telia

Indsendt af   (20. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Forbrugerombudsmanden politianmelder Telia - Forbrugerombudsmanden

www.forbrugerombudsmanden.dk

Telia gav forkerte og mangelfulde oplysninger om den samlede pris på en iPhone i en række annoncer i foråret 2009. Forbrugerombudsmanden har derfor valgt at politianmelde selskabet.

Indsendt af Mads Dørup (25. januar 2010) (Rapportér til kundeservice)

Telia glemte 12,5 mio. sms-beskeder - TÆNK

www.taenk.dk

26.000 forbrugere har sendt langt flere sms'er, end de er blevet faktureret for, og dette har resulteret i at mange brugere har valgt at gå til forbrugerrådet.

Indsendt af   (28. februar 2003) (Rapportér til kundeservice)
2. september 2010

Har I solgt min telefon?!

Jeg har sådan set været en ganske tilfreds Telia kunde i 1½ år, siden jeg købte min iPhone 3. Men det virker som om at hver gang jeg skal tale med dem, så bliver jeg en ganske utilfreds Telia kunde.

Som så mange andre har jeg ventet længe på at iPhone 4 bliver klar i Danmark, og jeg skrev mig naturligvis på listen så snart vi fik mail om det. For to uger siden fik jeg så mail om at min iPhone var klar, og det var min tur i køen - FEDT! Jeg skyndte mig ind for at bestille den, og klappede i hænderne over at jeg kun havde ventet i to uger.

Om mandagen fik jeg så en mail der fortalte mig at der var en fejl i min ordre, og at jeg skulle bestille telefonen igen. Jeg ringede først til kundeservice, og spurgte dem hvorfor det kunne være. De kunne de ikke sige, og jeg skulle i stedet skrive en mail til den afdeling der har med iPhone at gøre. Svaret jeg fik fra dem - om onsdagen - var at der var en fejl i det system der tager min ordre fra et system til et andet, men at jeg skulle bestille den igen og så ville den blive leveret i løbet af 2-3 arbejdsdage. Surt, men okay, jeg bestilte den igen i torsdags.

Nu er der gået en uge, og jeg har endnu ikke set min telefon. Jeg har fået en ordrebekræftelse, men intet Track & Trace nummer, så nu syntes jeg at det var på tide at få en forklaring. Jeg ringer ind til kundeservice og beder om Track & Trace nummeret - det kan jeg ikke få, for jeg får af vide at den slet ikke er blevet sendt. Det stiller jeg mig kritisk uforstående overfor, og Telia's kundeservice forklarer så at telefonen er udsolgt.

Udsolgt? Undskyld mig, men sagde I ikke at det var MIN tur i køen, og hvis jeg bare fik den bestilt inden et par dage, så ville jeg få MIN telefon? Er ordrebekræftelsen ikke en bekræftelse på MIN ordre, og sagde jeres iPhone afdeling ikke at jeg ville få den direkte fra Telia's centrallager og få den indenfor 2-3 dage? Hvordan kan Telia love mig en telefon, bekræfte ordren og så slet ikke have telefonen klar?!

Jeg trak "må jeg tale med din leder"-kortet og talte med en anden. Status er lige nu at han skal kontakte mig fredag d. 9. om eftermiddagen, efter han har haft tid til at kigge på hvad der er sket.

Nu må vi se hvad der sker. Jeg holder jer opdateret...

Udvalgt anmeldelse om Telia butik

26. juli 2010

Telia Dækker Danmark.. med luft..

Hvem kan ikke huske den fantastiske reklame med en klovn på en cykel som sang "Telia Dækker Danmark..." det var i 2005.. her 5 år sendere i 2010 er deres dækning stadig lige så ustabil og svingene som den altid har været.. her på skrivebordet svinger mobilsignalet mellem 0 og -111 dBm hvilket ikke engang altid er nok til at sende en skide sms.. Vil du snakke i telefon skal du enten hænge i vinduet eller gå uden for.. og nu er det jo ikke fordi jeg bor i udkants Danmark.. næh.. bor lige midt imellem to større byer på Syd/Vestsjælland! så Telia.. i har haft 5 år til at lave ordentlig dækning.. det er ikke lykkedes jer.. stram op.. eller smut hjem til Sverige hvor i kommer fra.. så seriøse leverandører kan komme til!

Nå.. det var så de gamle nyheder... seneste nyt er så at jeg ikke.. selv om jeg hænger i vinduet, kan få lov at sende MMS.. til trods for at jeg har hentet 4 opsætninger i dag.. kan godt modtage.. men ved afsendelse får jeg svaret "Forket svar fra server"

Efter at have snakket med Telia Kundeservice 4 gange har jeg endnu ikke fundet en løsning! Fik en mail fra Telia med en opsætnings vejledning.. Kan dog stadig ikke sende MMS.. Blev træt af ventetid på telefonen, så i Torsdags 27/7-2010 skrev jeg en mail til: mobilerhverv@telia.dk, som der også bliver vist her inde.. har ikke hørt et eneste kvæk fra Telia selv om det nu er over en uge siden (5/8-2010) jeg skrev til dem!

SAMSUNG GALAXY S I9000 har nu været til salg på det danske marked i lidt over en måned. Telia sælger den selv på Webshoppen, men tilbyder stadig ikke direkte en færdigkonfiguret MMS opsætning til telefonen! Er rimelig træt af at få beskeden "Forkert svar fra Server" når jeg har gratis MMS, så betaler jeg jo egentlig for en service Telia ikke levere!!!

Der er langt under 1 stjerne til Telia her fra!!

1. september 2010

Umulig kontakt med kundeservice!

Jeg har nu igennem flere dage forsøgt at få kontakt til telia kundeservice, for at få mit abonnement sat på stanby mens jeg rejser, men det er komplet umuligt at komme igennem.
Ikke nok med at man ikke kan komme igennem og få ordnet det man skal, men man bruger også urimlig mange penge på at ringe der ind, og kun tale med den ventetone de spiller, mens man er tvangsindlagt til at lytte til deres fantastiske tilbud.
Virkelig virkelig dårlig service at skulle opsige sit abonnement over mail!!!

1. september 2010

Både og...

Har været kunde, er det ikke mere.. Men det var grundet mindre uoverensstemmelser.. Jeg er egentlig okay tilfreds med min tid i Telia, jeg har bare fundet noget bedre og derved et bedre produkt der passer mig bedre..
Men deres kundeservice er en smule "snobbet".. - Derfor de 3 stjerner..

31. august 2010

Telia Ringo

Jeg har købt startpakke til Telia Ringo. Der ikke virkede fra starten. Jeg ringede og fik den fejlmeldt og fik at vide, at jeg ville blive kontaktet i løbet af et par dage. jeg hørte ingenting i 3 uger. Da jeg så kontaktede dem igen, var problemet løst, men det havde været rart, at få besked.

31. august 2010

Fin handel med flot introduktion til produkterne

Købt to mobiltelefoner med abonnementer hos Telia i Helsingør.
Ekspedienten var rolig, venlig og meget vidende om det han solgte os, (+60år). Det var en god oplevelse

30. august 2010

Rigtig dårlig service!!

Jeg har aldrig oplevet en dårligere service! De bliver endda ved med at kontakte mig for at prøve at få mig til at tilmelde mig til deres tjeneste igen, selvom jeg udtrykkeligt har bedt dem om at lade være!!

29. august 2010

Fin service

Købte en iPhone 4 via Jeres hjemmeside (som venteliste-kunde).
Det fungerede rigtig fint og smertefrit. Må konstatere, at dækningen er glimrende, og at Flex(til 50,-) også er en mulighed, hvis ikke man har behov for det helt store og dyre abonnement.

29. august 2010

Generel dårlig service og oplysninger

Købte en iphone 4 lørdag d. 21. august hos jer på ro´s torv. Sælger lover mig at i er blandt de bedste inden for dækning over hele landet, og at der lige har været lavet en test med almindeligt brug inde i København hvor i lå i blandt de øverste.

Jeg får så min telefon hjem og åbner, og prøver at sætte mit simkort i. Da finder jeg så ud af at kortet ikke passer i. Jeg tænkte det var meget mærkeligt, og ville ringe til butikken, men den var lukket, og kunne så først få fat i butikken mandag. Så ville jeg ringe til support, men der var også lukket og kunne igen først komme til mandag.
Så blev jeg rigtig frustreret og ringede så til apple, som også havde lukket.

Så måtte jeg ind og læse på div. forums om hvad det var der foregik, og fandt så ud af at telefonen skulle bruge et mikrosimkort, som sælger ikke lige havde oplyst mig om. Så blev jeg først rigtig frustreret og ikke vidste hvad jeg skulle stille op, da jeg arbejder inden for jeres åbningstider. Jeg kiggede så på div. forums om at man kunne klippe simkortet til, så det passede i, men det krævede lidt forsigtighed.

Jeg tænkte at da jeg ikke kunne bruge telefonen alligevel gav jeg det en chance, og så måtte jeg jo bestille et mikrosimkort om mandagen.
Det lykkede dog at få det til at virke, men jeg brugte rigtig mange timer på det, og det var jo ikke den rigtige løsning.

Jeg bestilte så et nyt mikrosimkort om mandagen og hun lovede at det virkede og det ikke skulle aktiveres eller på nogen anden måde gøres noget ved. Jeg modtager så først mit simkort torsdag og sætter det så i min telefon og så virker kortet ikke.

Jeg sætter så mit det gamle tilklippet i, og det virker fint.
Så nu bruger jeg mit gamle tilklippet indtil jeg får mulighed for at komme ud i butikken.

Der ud over, så er der den ringeste dækning på min telefon jeg nogen sinde har haft. Jeg har haft telenor, TDC, 3, Telmore og de har alle haft langt bedre dækning. Så tænkte jeg, at det kunne være den der skavank som Iphone 4 så sigende har, men det er det ikke. Vi købte samme dag en Sony Ericsson U10i Aino og den har lige så ringe dækning. Da jeg tager min gamle telefon frem med Telmore er der fuld knald på signalet. Den manglende dækning resulterer i at nogle af funktionerne på telefonen er ubrugelige, da der generelt ikke er tilstrækkelig dækning.
Så nu står vi og er bundet i 6 mdr. til et selskab hvor dækningen er utilstrækkeligt, hvilket jeg synes er urimeligt og uacceptabelt.

Der ud over har jeg lige fået en sms fra 1277 om at der er trukket 45,- til noget fulltrack fis, som jeg har læst mig frem til på forums kommer igennem jeres system af en eller anden bedrager der sidder og flår penge ud fra folk. Jeg forstår ikke at sådan noget ikke stoppes.

Alt i alt er jeg utrolig skuffet over jeres selskab og jeres sælger, der kan give så misvisende og manglende oplysninger ved køb af jeres produkter.

Jeg håber i vil give mig noget feedback og evt. en løsning på dette problem.

tilfreds

ny telefon

iphone 4

iphone 4

28. august 2010

Kundeservice kan blive bedre.

Har bestilt bredbånd ved telia på telia veb side. Efter en uge uden bekræftigelse kontakter jeg kundeservice, her kan de godt se der ikker komme en bekræftigelse. Retter fejlen så der kommer en bekræftigelse.
Kunne så ikke forstå der ikke kommer en meddelse om hvor når den bliver flytte.
Kontakter kunde service igen, Her kan de se det er helt galt, der er ikke skedt noget. Men det er så åben bart den rigtige medarbejder i kunneservice jeg får fat i for i løbet af 1 dag, er alt rette og alle oplysninger med overflytnings datoer og øvrige bestemelser for brug af bredbånd er på plads.
Så Telia kundeservice virker, det er bare ikke lige meget hvem man kommer til at tale med ved teliaskundeservice.

Nyt simkort

Jeg skiftede teleselslab til telia, da de er billiger med smartphone abonnementer. Et par dage senere fik jeg et simkort. Men med det forkerte nummer...men det rigtige nummer skulle snart komme, så det er vel helt okay

langsommelig

Træt af af en forældet sag om en regning fra 2001, skal forsinke alle mine handler med Telia...fx 3 uger og 4 langsommelige og ukonstruktive opkald før jeg fik min bredbånds nøgle.
Skal dog nævnes at den sidste medarbejder jeg snakkede med var god, han fiksede det hele på 5 min og 3 dage efter sad nøglen i imin computer.

Ingen problemer

Nem handel, hurtig levering og der jeg havde brug for kundeservice, var jeg hurtigt igennem.

27. august 2010

Jeg bestilte abonnement via telia's hjemmeside (Basic abonnement) og sim-kortet kom 4 dage efter jeg havde bestilt den.

Ingen klager overovedet.

Ingen problemer

Modsat hvad jeg har hørt fra alle andre, så har jeg heldigvis ikke haft nogen problemer med Telia. Det eneste negative jeg kan sige, er de skyhøje priser i forhold til så mange andre ;)

Problemer med at få min iPhone 4 - dog lykkedes det i sidste ende

Jeg blev sat i kø ved telias web-shop til at købe en iPhone 4. Da jeg fik min mail om at jeg nu kunne købe den, kunne jeg ikke oprette mig i systemet af ukendte grunde. Jeg kontaktede kundeservice via telefon, men blev henvist til 2 mail adresser. Her var der dog ingen hjælp at hente inden for de 48 timer, som jeg havde til at bestille min iPhone. Jeg blev derfor nødt til at gå ned i en af deres butikker for at bestille en ny, og jeg gik derned igen da jeg fik en ny mail om at jeg kunne købe en iPhone. Servicen i butikken var meget vejledende og venlig, så det reddede lidt hele oplevelsen. Vi fik den bestilt derfra og jeg er nu ejer af en iPhone 4 med abonnement hos telia.

Lyn hurtig levering

Telia har været drønende hurtige til at behandle - og levere min bestilling, noget som jeg lægger rigtig stor vægt på! Derudover har deres mængde af information været passende. God handel!

For mange mis infomationer :(

Ventet hjemme en hel uge forgævs fordi telia blev ved med at påstå at min iphone var sendt... det var den bare ikke..... syntes det er MEGET dårlig service at de ikke sender T&T nr. ud til deres kunder!!!!!!!!!! Men ellers har jeg ikke noget at klage over

26. august 2010

Det dur' bare

Har altid haft Telia og aldrig haft problemer med det! God kundesupport osv.

telia

selskabet giver mig det jeg har behov for til rimelig pris

25. august 2010

kunne ikke levere, men fortalte det først efter 3 måneder!

bestilte 10Mbit bredbånd og fik at vide at de havde 4 ugers levering! Nå ok.
jeg tager fri den dag de skal komme og tilslutte, men der kommer ingen! ringer så og får at vide at de mangler et kundenummer!!! men det har de jo vidst fra start af. Anden gang de skal levere glipper det også og 3. gang bliver de igen væk. jeg ringer igen og får nu at vide, at de slet ikke kan lever en 10Mbit linie på min adresse!
Hvorfor kunne de ikke bare sige det den gang jeg bestilte for 3 måneder siden????

Ringe service og spild af min tid.

Uden problemer.

Jeg kan sige værken godt eller ondt om telia. Min kone har haft abonnement i nogen uger nu og vi har ikke haft problemer. Vi havde et enkelt spørgsmål i starten, men det fik vi svaret kort og godt på hos deres service.

Anders Riis Jensen

i er en rigtig godt firma

Bum bum bum ..

Telia, alt for højre priser. De synder dig. Min mening !

24. august 2010

Det er svært at vide hvor man skal starte eller slutte

Telia er ganske umulig at bruge som erhvervspartner da ingen opnåelig Telia medarbejdere er i stand til at hjælpe hverken hvad angår teknik eller fejlbehhandlinger. Vi hhar flere telefoner der af ukendte årsager lukkes men efter 30-40 min ventetid og 5 min snakken frem og tilbage genåbnes for et par timer senere at blive lukket.
Generelt er der rigtig mange problemer de fleste er heldigvis små men at få dem løst er stort set umuligt. meget ringe professionel erhvervshhåndtering og jeg ved ikke hhvad jeg skal gøre for at løse mine problemer.

Dårlig service!

Skulle købe en mobil i dag, så siger de at jeg afbetaler på TO også må jeg ikke få flere, så jeg må leve uden mobil indtil de oppe i deres små hovedet forstår at de tager fejl.. Afbetaler på nul og nada. OG når jeg så endelig prøver og bestille på nettet, så er der 3 forskellige forklaringer fra butikken til net shoppen til bestillingen først, er det fordi jeg afbetaler på for mange mobiler.. Så har jeg for mange abbonementer, også har jeg haft min gamle smadrede mobil, i for kort tid som jeg har haft 9 måneder.. Good job telia, i er gode til at lyve og komme med dårlige forklaringer.

24. august 2010

Fuldt tilfredsstillende køb af telefon og abonnement

Jeg købte for godt en uge siden en mobiltelefon i Teliabutikken ved Lyngby Station og var udmærket tilfreds med ekspeditionen. Det var ukompliceret, da jeg på forhånd havde besluttet mig for telefon og abonnement, men alt fungerede tilfredsstillende.

24. august 2010

Telia må være på grænsen til ulovligheder..

De havde engang en reklame med udtrykket "Logik For Burhøns", et udtryk de tilsyneladende ikke har den fjerneste idé om hvad betyder.

De ikke engang tiden værd, som det tager at skrive en saglig og konstruktiv anmeldelse om deres vanvittigt dårlige virksomhed.

Håber de går konkurs, så der da lidt at fejre :)

23. august 2010

Telia giver mig mere besvær end nødvendigt

Har købt telefonabonnement hos Telia. Og løb ind i følgende irritationsmomenter:

1. Jeg ønskede et abonnement med 2 timers forudbetalt tale, i butikken kunne jeg kun oprette abonnement med 5 timers tale og blev bedt om selv at gå på telia.dk for at ændre antallet af timer.
Min ønske løsning: at kunne købe det produkt jeg ønsker i butikken så jeg ikke selv skal bøvle med at ændre timerne på mit abonnement.

2. Telia.dk kender ikke mit abonnement så jeg kan ikke logge på for at ændre antallet af timer jeg ønsker at forudbetale.

3. Derfor kan jeg heller benytte Telia.dk til at sætte loft på mobilens forbrug.
Ønske: at det var fikset af sælgeren i butikken.

4. Jeg ringer til Telias kuneservice.
Jeg skal vente 40 minutter i kø. Grrr.
Ønske 1: Ønske: at det var nødtvendigt at ringe til Telia for at lave det job som sælgeren burde kunne have klaret.
Ønske 2: at komme igennem HURTIGT. Og her mener jeg under 5 min.

5. Mens jeg ventede på hold hos Telia fik jeg konstant at vide at det var min tur lige om lidt. 40 min er ikke om lidt!
Ønske: vær realistiske! Fortæl mig hvis jeg skal vente 40 min og giv mg muligheden for at blive ringet op, så jeg ikke skal spilde min tid på at I ikke har bemandet nok.

6. Telias ventemelodi er rædselsfuld fordi den er totalt uvarieret.
Ønske 1: Tag telefonen så jeg ikke skal høre på jeres musik i evigheder.
Ønske 2: giv mig en lyd eller noget musik der er afvekslende og til at holde ud at høre på.

23. august 2010

Super flink sælger

Laptop der lever op til det lovet/forventningerne

• Nynne
  • Avedøre, DK
  • 10 point
22. august 2010

Telia Hovedbanen

Jeg købte telia mobilt bredbånd. Dog snakkede jeg med kundeservice først, for at være sikker på at jeg kunne returnere det hvis ikke dækningen var iorden.
Han sagde i telefonen at han ikke kunne garantere at de ville kunne annullerer den i butikken. Men da jeg stod og skulle bruge det ret hurtigt, ville jeg tage ind i butikken på hovedbanen og snakke med dem.
Det skal siges, at han godt ville kunne gøre det, hvis jeg bestilte det online.

Nåh.. afsted med mig.. og jeg sørgede for at snakke med chefen for butikken. Og han sagde at jeg godt ville kunne returnere det.

Jeg komme hjem og sætter det til.. og det virkede lige så dårligt som jeg havde frygtet.. Men heldigvis kunne jeg jo returnere det.. ellers havde jeg ikke købt det.
Så jeg tog ind til hovedbanen igen.
Chefen var der ikke, han var taget på ferie, så jeg forklarede en medarbejder, at jeg havde en uge tidligere snakket med chefen om at returnere produktet, hvis ikke det dækkede som det skulle.
Det kunne jeg ikke.. for jeg havde jo bundet mig til et abonnement.
Efter lidt snakken frem og tilbage og jeg blev en smule gal, ringede han ind til telia og fik mit abonnement annulleret.

Her synes jeg godt chefen kunne have lagt besked videre til sine medarbejder. Eller have skrevet det på min kontrakt.
Ved godt jeg selv skulle have sørget for det, men alligevel.

Købte også en tlf samme dag.. og allerede dagen efter er der softwarefejl på den. Så den er lidt over 14 dage gammel og skal allerede til reperation. Ikke så fedt!!

22. august 2010

Virker ikke ordentligt

Har købt mobilt bredbånd og blev fortalt der var varierende hastigheder udenfor byer. I praksis er der ingen forbindelse eller man bliver jævnligt koblet af udenfor storbyerne - det er ubrugeligt! Og hvordan opsiger man sit abonnement - ved at ringe og vente på at komme igennem. Kan ikke gøres via mail. For ringe.... rygerne taler sandt!

21. august 2010

Serviceminded betjening

Jeg har købt mobilt bredbånd samt et ekstra abonnement til min mobil. Abonnementet var så nyt, at den søde pige i butikken ikke kendte det, men hun ringede med det samme til sin hotline og fik hjælp.
Det mobile bredbånd dækker ikke så godt som ønsket, men det er jo ikke hverken hendes eller butikkens skyld.

21. august 2010

Overtruffen god service!!!!!

Jeg blev positiv overrasket over, hvor interesseret Telia virker i sine kunder og jeg har været kunde i mange år.
Jeg blev ringet op og fik et service check, hvilket gjorde, at jeg kunne sparer penge på mit mobil abnoment samt fik jeg en fantastisk service, da jeg skulle købe nyt mobil bredbånd i Telia Fields, hvor ekspedienten var yderst service minded og gav mere end forventet!!!!!!

20. august 2010

Ganske enkelt en god oplevelse

Købte mobilt bredbånd hos Telia, Silkeborg Søndergade. Tog hjem, satte det til og det virkede med det samme og helt uden problemer - skønt :D

Telia Viborg

Vi er altid glade for at komme hos Telia i Viborg. Vi får altid svar på vores spørgsmål uanset, hvor tåbelige spørgsmålene måtte være. Jeg har aldrig oplevet, at personalet ser "trætte" ud i ansigtet og sender indforståede blikke til hinananden. Det virker som om hver kunde er en ny person, de skal lære at kende og ikke endnu én, der forstyrrer dem i kaffepausen. Jeg håber Telia behandler dem efter fortjeneste. Det er godt personale de har - i hvert fald i Viborg!

20. august 2010

hurtig betjening. hurtig levering. det virker bare..

købte telefon og computer.

Regning under 250

Jeg synes i har det bedste priser, abonnenter samt medarbejder men det som irritere lidt er at i ikke sender ens regning når den er under 250 også næste regning får man et stort beløb:( ellers er i den nemmeste og bedste teleselskab:)

• Nille
  • Odense, DK
  • 53 point
  • 8 Anmeldelser
20. august 2010

Billigt og nemt med flex

Jeg har haft Flex abo. i 1 år nu, er meget tilfreds det. Jeg vælger selv fra måned til måned hvordan flex'en skal sammensættes. Og er meget glad for alle fordelene der er med Telia.

Lynhurtig service

min iphone kom dagen efter, jeg bekræftede den på nettet.. Tak

Ingen nævneværdige problemer

Mobiltelefon hos Telia, samt RinGo og alm abbonoment. Burde have købt en LG i stedet for denne Nokia, men det er jo egen fejl.

nem og uden problemer

køb telefon hos telia nemt og uden problematik ganske enkelt

frustrende

jeg havde købt en mobil igennem telia webshop, den fungerede ikke hele det første døgn, var i kontakt med support pr tlf og personligt inde i en teliabutik og de ville ikke bytte mobilen selvom den kun var 1 døgn gammel.

så jeg har valgt at annullere min ordre og bliver ikke kunde hos telia.

TELIA ER FANTASTISK :-)

Jeg har bestilt en mobil via webshop og næste dag har jeg den hjem.Service er aldrig 1000 % perfect :-)

20. august 2010

Telia butikken levede op til det de lover

Det var en god og tilfredsstillende oplevelse at handle med Telia. Jeg fik det de lovede.

Fuld tilfredshed

Taletidsabonnement på tilbud, Ringo. Ekspedition og modtagelse helt efter bogen.

God leveringstid

Synes at de har rimelige priser og en god leveringstid. Når man ringer ind til deres kundeservice kan der godt være en del kø, dog er de super hjælpsomme når det endeligt bliver éns tur. Har i hvert fald haft en god oplevelse når jeg har ringet ind med spørgsmål ang. min regning m.m.

19. august 2010

Kunde i over 8 år - no sweat ;-)

Har "altid" haft dem - eller rettere i mange år - og de hjælper med forslag til ændrede abonnementer samt har godt "ekstra" tilbud - kan kun anbefales - udfra mine behov

• Eva
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
17. august 2010

Manglende kundeservice

Har i dag forsøgt at komme igernnem på deres tlf. i åbningstiden, for at klage over rykker på en regning der er betalt for 3 uger siden. Opgav efter 8 forsøg gennem deres utålelige trykknap menu, hvor man hele tiden blev sat til fra starten, uden at kunne komme igennem til en medarbejder.

16. august 2010

Dårlig hjemmeside og ingen opfølgning

I forbindelse med bestilling af bredbånd måtte jeg forsøge over flere dage før det lykkedes. Da jeg kontaktede hotline sagde de bare at systemet ikke rigtig kørte, men at jeg måtte prøve igen senere. Jeg kunne heller ikke bestille via telefonen for deres system fungerede heller ikke rigtigt.
På 4. dagen lykkedes det mig endeligt at bestille, men jeg har stadig ikke modtaget den lovede bekræftelsesmail, selv om der nu er gået 5 dage.

16. august 2010

Effektiv, professionel betjening. God tid til kunden.

Ny mobiltelefon udleveret og klar i løbet af 10 minutter.

god nok - måske!

Jeg købte en mobil i telia i Fredericia. Ekspeditionen, vil jeg ikke klage ovevar, for den var i top. Kunne ikke være bedre. Men så kan man lægge 5 numre ind, som SKAL være telia kunder. I får da flere, hvis i siger hvem som helst. Men det er nemt nok og sige gør frt for hvordan skal jeg få det til at virke også ,med selvbetjening og hvadder ellers er.
Kan jeg få hjælp dertil
Tove Schöwing

Telia hospitalsgade Horsens. super betjening

Skiftede selskab. ingen bøvl der. de tog sig af det hele og jeg skal intet tænke på. utroligt venlige og imødekommende personale. fik også en Sony Eriksson w 995 for 1 krone. dejlig mobil

15. august 2010

God betjening men manglende dækning af mobilinternet.

Bestllingen af mobilt internet igennem Telia gik ganske smertefrit og er meget tilfreds. Dog bor jeg lige pt i et område hvor dækningen ikke er optimal så kunne ikke få den hastighed jeg egentlig ønskede. Så håber ikke at jeg kommer over spærregrænsen for hurtigt. Ville være super dejligt hvis i arbejde med dækningen så der ikke var den bekymring

15. august 2010

Så bliver det sgu ikke lettere

Jeg bestilte et telia mobilabonnement inkl. simkort on-line. Det kom indenfor den lovede tid. Vi modtog det, og det virkede med det samme. Samtidig modtog jeg en velkomstmail fra Telia på min email.
Når man kan handle på denne her måde, er det jo langt lettere for mig som kunde.

hurtig fin service

ikke andet end overskriften

rigtigt godt tilfreds

God og venlig betjening. Den bærbare computer jeg havde udset mig var udsolgt, men blev vejledt til en anden og muligvis endda bedre model.
Eneste irritations moment, er den ventetid der opstår i butikken når ekspedienterne skal vente på programmerne.
Har handlet i telia butikken i marys, Vejle.

5 stejner

Telia i Balleruo center, virkelig god service, har købt en mobil

God og hurtig service

En HTC legend, mailede med supporten lidt frem og tilbage - der blev svaret hurtigt og rimeligt præcist på mine spørgsmål, alt i alt en god service.

super tilfreds

jeg syntes telia er det bedste mobil selvskab vi har jeg har aldrig haft problemer med hverken regning eller at den er blevet lukket elller at signalet er dårlig alt plejer at fungere fint så derfor top karakter

Perfekt kundeservice.

Jeg har været i Nakskov butikken og købe 2 mobiler, og 2 bærbar computer, og fik en rigtigt god service dernede...
De gav sig god tid til og fortælle og snakke med sine kunder.
Havde man nogle spørgsmål besvaret de dem så godt de kunne.
Havde man problemer med sin bærbar, gjor de hvad de kunne i butikken, og hjælp hvor de kunne.

13. august 2010

Fik ikke hvad jeg blev lovet

Jeg har længe gerne ville skifte tilbage til Telia, fordi at jeg kunne få disse magiske 10 timers gratis tale, med 5 andre Telia numre (Telia Fordele). Endnu har jeg ikke kunne opsætte sådan en gruppe, da efter gentagne forsøg i forskellige browsere valgte at slette alle de numre jeg havde trykket ind i denne Telia Gruppe.

Udover det, så blev jeg lovet i min Telia butik, at dengang jeg her fornyeligt oprettede mit Telia Flex abonnement, at jeg ville kunne beholde dette Telia Flex abonnement hvis jeg ville vælge at købe en Iphone 4. Men da det kom til stykket, var det umuligt at bestille en Iphone 4 over webbutikken hvor jeg kunne beholde mit Telia Flex abonnement. Den ville simpelthen skifte mig over til det meget dyrer Telia iOn abonnement.

Så blev jeg jo skuffet togange, hvor jeg nu har købt min Iphone 4 igennem Apple.dk istedet, men nu står jeg så med et Simkort, som jeg ikke kan bruge i min nye telefon.

Alt i alt, har det ikke været en fornøjelse at komme tilbage igen, tiltrods fra mine gode erfaringer før.

Super betjening

Jeg bestillte mobilet bredbånd hos Telia. Betjening var høflig og venlig og medarbejderen jeg talte med var meget hjælpsom og venlig. Der gik to-tre hverdage så havde jeg mit produkt. Tak for hjælpen.

telia

Jeg skiftede fra TDC til Telia og fik fat i en meget sød medarbejder. Har købt ny telefon hos Telia og selvom den ikke er taget i brug endnu er jeg fint tilfreds.

Jeg købte en iPhone.

Jeg har altid fået god behandling hos Telia.De var flinke til at fortælle om fordele og ulemper ved iPhone contra Android.

God sælger

Har købt en bærbar.. og sælgeren var meget proffisional.. og solgte mig bærberen med det damme.

god og kompetent rådgivning

det var dejligt at være i en butik med betjening der var faglig god og venlige

God betjening

Købte en Iphone. Det har virket fint for mig og en god betjening i butik. Dog dyrt abonnement.

Modtager defekt telefon

Har købt en iphone 3gs 16gb. Skulle fra jeg modtog den bruge headset eller højtaler for at kunne føre en samtale over telefonen. Kunne ikke bare holde den almindeligt op til øret... Fik af vide den skulle til rep og at der ikke kunne blive tale om at få nedsat prisen.

13. august 2010

konsulenten i telia butik virked sur og irreteret

købte en ny sony erikson w959 mobil med fleks abnoment i telia butikken i næstved på torvet men men salgs assistenten virked sur og irrtteret over det mindste man spurge om og havde faktisk svært ved at sige de gense ting omkring abnomentet jeg følte ikke jeg fik en ordenlig behandling og jeg skulle også ha sendt en mobil til rep og det bedte hun mig selv ringe til telia fra butikken fordi hun ikke selv kunne finde ud af tingene og hun ville dårligt tage imod besked fra dem fra telia jeg havde i mobilen da jeg kom igennem hun virked meget irreterende og frastødende. ikke en jeg går hen til igen tager en anden i butkken næste gang.

13. august 2010

I Fona i Ishøj købte jeg min nye SE995. Det var en virkelig sød og rar ekspedient som tog sig god tid.

13. august 2010

Er meget stive og uflexible

Kundeservice er meget uflexible og vil kun tale med kontraktpersonen, selv om man har telefonnummer,kontraktnummer alle oplysning og kontraktpersonen og det man spørger om ikke er vitale oplysning men hvorfor en telefon er lukket som har samtaleloft.

Mobil

Hele personalet var totalt søde til at hjælpe med alt. Kan klart anbefale Telia forretningen på nørrebrogade

Fin betjening i butik Jernbanepladsen, Lyngby

Hurtig, effektiv, informativ rådgivning ved køb af i iPhone til barnebarn.

• ICON
  • Lystrup, DK
  • 12 point
11. august 2010

Aftaler med medarbejdere har aldrig fundet sted, medarbejderne holder ikke hvad de lover, der trækkes regninger med de forkerte beløb pr. pbs

Bestilte 20 mbit bredbånd og tv (via internettet) hos Telia. Da jeg på forhånd viste, at jeg skulle flytte indenfor den nærmeste fremtid, forhørte jeg mig på forhånd, hvordan det forholdte sig flytning, og svaret var, at Telia dækkede næsten hele Danmark, og at de bare skulle vide det 1 måned i forvejen. Jeg melder så flytning 1½ måned før flytningen via nettet, men får så mail tilbage om, at jeg ikke kan få flyttet mit tv-abonnement, da det ikke kan leveres på den nye adresse, samt at jeg kun kan modtage 10 mbit, hvis jeg stadig vil melde flytning skal jeg henvende mig hos dem, enten pr. telefon eller mail. Jeg vælger dagen efter, at ringe til dem, og jeg får at vide, at det er helt i vinkel. De vil sende mig en returlabel til tv-udstyret, og jeg skal så selvfølgelig ikke betale for tv.
Jeg flytter først fra den gamle adresse d. 2, og inden jeg forlader lejligheden, opdager jeg, at jeg stadig kan gå på nettet på den gamle adresse. Jeg ringer så til Telia, hvor servicemedarbejderen siger, at jeg aldrig har bestilt flytning. Til gengæld kan han se, at jeg har opsagt mit abonnement (hvilket jeg også har, men først fra d. dato bindingsperioden udløber). Han tilbyder så, at han kan annullere mit internet-abonnement - jeg skal dog stadig betale for de sidste 2 måneder, eller han kan flytte abonnementet til min nye adresse - dette vil tage 3 uger.
Jeg bliver selvfølgelig en smule harm, og beder om adressen på hans overordnede, da jeg er utilfreds over mine muligheder. Han siger så, at han vil vende tilbage, når chefen kommer på arbejde. 5 minutter senere bliver jeg ringet op, og nu hedder det sig, at når man opsiger sit abonnement, så slettes alle andre foregående aftaler... Ikke noget man bliver gjort opmærksom på, men åbenbart noget man bør vide som kunde. Nu kan han så pludselig også finde min tidligere samtale via crm-systemer, hvilket han ikke kunne tidligere. Nu indrømmer han så, at det er Telia´s fejl, at abonnementet ikke er blevet flyttet, men kan stadig kun give mig de samme to muligheder, dog kan abonnementet nu flyttes på 10 dage.
Jeg vælger så at de skal flytte abonnementet. 8 dage senere opdager jeg så, at de har trukket penge for mit tv-abonnement. Jeg ringer endnu derind, og får at vide, at det er en fejl, og at de vil modregne pengene i de næste regninger. Samtidig får jeg at vide, at jeg fremover kun skal betal e for 10 mbit, og at jeg først skal betale fra d. 18, hvor de regner med der er net på adressen. Så gik der altså 15 dage, og ikke 10.
Den 18 sidste på eftermiddagen får jeg en mail fra Telia om, at der nu er forbindelse til adressen. Fint, jeg får rigget alt udstyret til, og der er stadig ingen forbindelse. Jeg skriver en mail til support, som bl.a. fortæller jeg skal resette routeren. Dagen efter kommer support frem til, at der skal en teknikker ud på adressen, til den nette sum af 1200,-. Efter at have overvejet, afslår jeg dog tilbuddet, og vælger at kontakte Yousee som jeg har kabel-tv fra. Jeg beslutter mig for, at jeg ikke vil smide flere penge efter Telia, og at jeg så bare må betale for de sidste 2 måneder, uden dog at få noget for det. 3 dage efter, er forbindelsen til Yousee oprettet, og jeg er på nettet. Hurraa...
Så er jeg lige forbi min netbank, og ser så at Telia igen har trukket penge via pbs i august, og endda det fulde beløb (20 mbit inkl. tv). Jeg ringer endnu engang til kundeservice, og hun forklarer at regningen allerede var lavet tilbage i juli, og derfor bare bliver trukket. Jeg vil dog kunne få pengene tilbage sidst i august.
Behøves jeg at sige, at jeg ALDRIG skal have Telia igen. Deres kunderservice er noget at det ringeste jeg nogensinde har oplevet, og man bruger i gennemsnit 10 min. på at blive stillet igennem til en medarbejder. Tidligere har jeg haft internet hos Fullrate, og der kom man næsten igennem med det samme.
Produktet (internet og tv) fejler dog ikke noget, og jeg har ikke en finger at sætte på den del af oplevelsen, så det er jo synd og skam, at resten af forretningskonceptet halter sådan efter!

Line fandt anmeldelsen nyttig

Ikke-eksisterende support.

Jeg har et problem med mit mobilabonnement hos Telia. Jeg går mandag morgen ned i Teliabutikken i Odense og venter i kø i en halv time. Da jeg kommer i kontakt med en medarbejder, præsenterer jeg mit problem for hende. Så skal hun lige genstarte sin computer (det tager 10 minutter, men det kan vel ske for de fleste) og da den kommer til live siger hun at hun godt kan se at der er et problem, men at jeg skal ringe til kundeservice på 80404040 for at få hjælp. Jeg udtrykker stor frustration over dette, da jeg har erfaringer med at skulle vente meget længe i kø på det telefonnumer, men hun beklager og siger at hun intet kan gøre for at hjælpe mig.

Allerede her er jeg lidt forbløffet, for i de firmaer jeg har arbejdet for, har der været en rigtig god tradition for at hvis en kunde påviser et problem som tydeligvis er firmaets ansvar at få rettet, så tager en hvilken som helst medarbejder ansvaret for at få problemet løst med så lidt besvær for kunden som overhovedet muligt. Jeg mener faktisk ikke det ville være for meget at bede om at denne medarbejder brugte sin timeløn fra Telia på SELV at ringe 80404040 og få det problem løst for mig.

Nå, jeg går hjem og ringer 80404040. Det tager præcis 23 minutter i kø. Faktisk så længe at den tålmodige ventestemme løber tør for nye ting at sige, og blot gentager den samme ulidelige besked om at Telia har travlt og at jeg vil blive stillet om til den første ledige medarbejder.

Så får jeg en ledig medarbejder i telefonen. Han har enten et problem med sin stemme eller med sin telefon, for der er så meget støj på linjen at jeg får hovedpine af at tale med ham. Af fortælletekniske årsager indskyder jeg at klokken nu er lidt over 13. Han fifler med sit tastatur og siger at han har løst problemet. Desværre skal jeg bruge telefonen for at se om problemet er løst, så det kan jeg ikke tjekke mens jeg har ham i røret. Så jeg spørger om han kan GARANTERE at det virker, og dertil er han alligevel forsigtig nok til ikke at sige ja. I stedet lover han at ringe tilbage og spørge om det er i orden. Han skal dog lige til frokost (medgivet: mennesker skal spise for at overleve), men han lover at han vil ringe SÅ SNART HAN KOMMER TILBAGE KLOKKEN 14.

Ok, jeg lægger på og gør som han har bedt mig om... Det virker IKKE!

Så ringer Telias automatiske tilfreshedsundersøgelse fanneme og vil vide hvor tilfreds jeg er med service. Der indrømmer jeg at temperamentet løb af med mig, og jeg lagde på uden at tale med hende "tast 4 hvis du er vred"-damen.

Nå, jeg venter tålmodigt til klokken 14. Og så bliver klokken 14.30. Intet opkald.

Så skal jeg i svømmehallen med min familie (hvilket nok var meget godt for mit blodtryk), og der kan jeg naturligvis ikke medbringe min telefon. Da jeg er færdig i svømmehallen kan jeg se at et hemmeligt nummer (smart, for så kan folk ikke ringe tilbage og brokke sig) har forsøgt at ringe til mig KLOKKEN 15.54. -Det var GODT nok en lang frokost!

Tirsdag er jeg efter en god nats søvn så heldig at blive ringet op af en sød pige, Stine, fra bredbånds-salgsafdelingen (jeg er nemlig sådan en god kunde som er i gang med at samle en hel masse abonnementer hos Telia). Her er jeg så fræk nok til at bede HENDE om at kontakte mobilprivat og bede dem om at ringe til mig præcis klokken 16 (der kunne jeg nemlig godt sidde klar ved telefonen.) Jeg tilføjer at hun gerne må sige at de skylder mig en hel del tjenester. Hun sender lidt senere en mail hvor der står (citerer) :

"Jeg tog kontakt til vores mobil privat kundeservice, men de har desværre ikke muligheden for at ringe ud til dig."

HVORDAN F***** I H****** KAN ET TELESELSKAB IKKE HAVE "MULIGHED" FOR AT RINGE TIL MIG????? HAR DE INGEN TELEFONER ELLER HVAD???

Hun tilføjer i mailen at jeg i stedet bør prøve at skrive en mail til en support-emailadresse.

Da jeg skriver den denne adresse får jeg intet andet svar end en autogenereret mail som siger at hvis jeg vil have svar på mit spørgsmål her og nu, så er jeg velkommen til at ringe på 80404040.

Den eneste positive ved Telias kundeservice er at hende den forpulede robot, "Eva", som er på deres webside besvarer spørgsmålet "Må jeg kneppe dig i r*****?" med: "Jeg er her kun for at hjælpe dig med Telias produkter og services."

10. august 2010

Pas på Telia jagter dig med PBS etc.

Jeg sagde min telefoner op med lovligt varsel via email - alligevel blev de ved at jagte mig og forsøge at trække på PBS - det kom næsten til retten (efter 6-8 mdr.) da en slukøret advokat godt kunne se at Telia havde bekræftet modtagelse af mailen, hvorfor sagen blev trukket tilbage. Aldrig - aldrig mere.

Ingen stjerner

Jeg købte den 29/7-10 en telefon på Telias webshop.

Jeg er samtidig flyttet, og får eftersendt min post. Post Danmark eftersender så ikke telefonen, som bliver returneret til Telia.

Her begynder problemerne. Fordi telefonen er købt over webshop, kan de ikke sende den igen eller sende en anden. Pengene vil blive returneret (det er de endnu ikke, selvom telefonen blev returneret den 2/8-10).

Telia vil så frigive mit nummer, så jeg kan købe en ny telefon med binding eller skifte selskab. Dette er der nu 3 medarbejdere, som har lovet mig - uden det er sket. Jeg har stadig ingen telefon og kan ikke bruge mit nummer. Et nummer, som jeg vil have med mig, da det har fulgt mig i 10 år.

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice som her hos Telia. De ting, som bliver lovet, bliver ikke gjort.

Telia bliver aldrig et teleselskab, som jeg kommer til at gøre brug af igen.

9. august 2010

Ingen teknisk service ifm. manglende dækning

Vores telia-mobil numre havde pludselig ingen dækning på vores adresse midt i København. Vi har telefonisk bedt Telia om at gøre noget ved forholdene mindst 10 gange. En flink medarbejder lover at der bliver taget hånd om sagen, men der sker absolut ingenting. Det er nu ca. 2 måneder siden vi startede vores "klageproces".

7. august 2010

HMM ja det er Telia

Dårlig dækning

6. august 2010

Efter 5 år med mange forskellige mobiler er jeg stadig mere end godt tilfreds.

Jeg har været en loyal kunde hos telia i lang tid, dog med en enkelt svipser hos tdc, som jeg dog droppede efter 6 måneder, til fordel for telia. med to af mine mobiler havde jeg store problemer med softwaren, der var telia utroligt hjælpsomme, og den ene kunne ordnes ned i butikken med det samme, og efter en hurtig opdatering virkede den perfekt igen. og den anden blev sendt til reperation og efter ca 10 dage kom den tilbage og virkede perfekt. i mellemtiden havde jeg fået en yderst udemærket lånemobil.

det eneste jeg savner, er billigere data-pakker. 50 kr for 300 mb, er en rimelig krydret pris. specielt når man kan få 2 gb for det samme hos callme.

men alt i alt, kan jeg kun varmt anbefale telia. NB! det skal dog bemærkes at kunde oplevelsen selvfølgelig variere fra butik til butik. men her i Rønne på Bornholm har jeg kun oplevet den bedste. stor ros! :)

PS. oplevede faktisk forleden, en ret dårlig service på telia´s telefoniske kundeservice, fik dog en kompensering på 299 kr i kredit. udemærket!!! :D

6. august 2010

Telia har klaret top service

Jeg ringede til Telia kundeservice fordi at der var et problem med min telefon. Efter et par opkald (Ok ventede i et godt stykke tid) fandt vi ud af at det nok var min telefon der var i stykker.
nu gik jagten så ind på en ny telefon. jeg havde nogle enkle krav.
et godt kamera
gps
det skulle være en nokia
den skulle kunne gå på nettet

de sagde hos Telia kundeservice at en Nokia 6600i slide ville være optimalt.

Jeg tog fluks til Telia i Fields og købte telefonen. Da jeg kom hjem kunne den ikke bruge GPSén da denne telefon kræver en ekstern Gps enhed. (Den koster 800,-)
jeg blev temmelig tosset, og skrev straks en klage til Telia kundeservice. jeg sad jo altså nu med en telfon der ikke levede op til de krav jeg havde sat.
Dette er jo ringe service, ingen tvivl om det.
Men samme dag som jeg havde skrevet min mail blev jeg ringet op af Telia som ville give mig en en anden Nokia (Der var dyrere) til samme pris.

jeg var til at starte med meget skuffet over Telia, men må indrømme at de har gjort det fantastisk her.
Jeg tror den store forskel i hvordan de behandler klager, er hvordan man udtrykker sig i sin klage.
Det eneste Telia mangler er at uddanne deres medarbejder lidt bedre i de forskellige telefoner, men ellers syntes jeg sgu at jeg er blevet behandlet godt

Fra TDC til Telia.

Hos Telia købte jeg MobilFlex. Dette var en besværlig proces. For det første så modtog jeg aldrig en bekræftelsesmail (som de henviser til i brevpost), hvilket gjorde at jeg ikke kunne printe fuldmagten, til nummeroverdragelse, ud. Under mit køb godtager jeg at få fuldmagten tilsendt - gratis. Efter ikke at have modtaget denne efter et par dage, kontakter jeg Telia via e-mail. Telia beder mig om at udskrive fuldmagten fra min bekræftelsesmail - ja flot så! Efter lidt tovtrækkeri modtager jeg endelig fuldmagten og kan nu lukke det første (men sikkert ikke det sidste) kapitel af mine eskapader med Telia.
Jeg får tilsendt sim-kort, kontrakter, og en ordentlig rø*fuld reklamer, men i den bunke papirer og ragelse, fremgår det ikke at mit sim-kort indeholder et midlertidigt nummer. Jeg bliver selvfølgelig nervøs for at Telia har taget fejl, men det var simpelthen bare et resultat af manglende information.
Produktet i sig selv har jeg store forventninger til, og glæder mig da også til at gøre brug af de mange Telia fordele, man kan finde på deres hjemmeside.

Opsummering: Telia har meget store informationsproblemer. Jeg vil ikke tage noget for givet. Informér hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Jeg kan som forbruger rigtig godt lide at vide at min leverandør har tænkt lidt på sine kunder - sjovt nok.
Telia som mobilleverandør er pletfrit, og de leverer nogle rigtig gode og konkurrencedygtige produkter. Men min vurdering falder alligevel på de indledende faser i et samarbejde.

5. august 2010

Opfylder mit behov

Tilfredshed er ordet der dækker Telias on50 abbonement. Herligt er det at de har et lille tillægsabbonement som dækker datatrafik. Og så er der rigtig god service i deres butik i Fredericia, hvor de oplyser om alle faldgrubberne i mobilmarkederne.
Eneste minus ved telia er efter min oplevelse en lidt rodet hjemmeside, som man dog vænner sig til.

• SD
  • 10 point
5. august 2010

Telia

Købte en telefon med abonnement. Havde meget vanskeligt ved at få dette abonnement opsagt. I stedet for at acceptere min opsigelse (efter aftalt bindingsperiode på ½ år), fortsatte Telia med at sende regninger med stadig større rykkergebyrer og trusler om inkasso. Det hjalp først da jeg truede med Telestyrelse og Teleankenævnet.

4. august 2010

Telia Flex = umuligt at oprette

De burde fjerne dette såkaldte Flex abonnement, da det kun er for folk over 30 som er millionærer. Dette abonnement er umuligt at oprette som ung. Og Telia's såkaldte kundeservice er ikke til megen hjælp. To Bad Telia, behold bare jeres mobil og abonnement...
Jeg finder et andet selskab, som stoler på deres kunder.

4. august 2010

Økonomisk, stabil service

Har 4 abonnementer, ukompliceret, og stabil service

3. august 2010

rigtig godt udvalg i mobil løsninger

Har købt nokia 6600 i slide, med on 12 timer,
man skal tænke sig om hvis man køber flex og laver mobil aftale ellers rigtig gode produkter

3. august 2010

Jeg købte en defekt Iphone 4 som Telia nægter at ombytte

Jeg købte den nye iPhone 4 i Deres butik i Århus, Ryesgade den 30.07.2010 efter at have ligget i kø i 10 timer.

Da jeg kom hjem den 30.07.2010 og pakkede telefonen ud, virkede lyden i telefonens højtaler ikke. Jeg nåede altså ikke at tage telefon i brug – den var i stykker fra fabrikken.

Den 31.07.2010 var jeg inde i butikken i Vejle for at klage over min nye iPhone 4, da lyden som sagt ikke virker. Jeg blev betjent af en kvindelig ansat. Det var ikke muligt at få en ny telefon, selvom den købte aldrig havde virket, det var heller ikke muligt at vente på at de fik en ny hjem. iPhonen skulle indsendes til reparation, og der kunne gå op til 12 arbejdsdage inden jeg kunne få den igen, og måske lidt længere da der er ferietid. Dette var jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, da jeg endelig havde fået min nye iPhone 4 (efter at have ligget i kø i 10 timer)og nu skulle undvære den i 2-3 uger. I øvrigt var hun meget lidt hjælpsom og kunne ikke være mere ligeglad.

Jeg har efterfølgende indsendt skriftlige klage til Telia - men får oplyst at der min. går 14 dage inden de kan behandle den. Nok fordi de er begravet i klager.

Har også snakket med en leder hos Telia kundeservice som oplyste at jeg havde krav på at få en ny, men der var rigtig mange på venteliste, hvorfor der kunne gå lang tid inden de kunne tilbyde mig en ny i stedet for den defekte jeg havde købt af dem. De vil altså hellere sælge en ny telefon fremfor at ombytte den defekte de havde solgt i sidste uge.

Nu er jeg så nød til at sende min nye iPhone 4 ind og vente 2-3 uger inden jeg kan tage den i brug - i mellem tiden kan jeg så betale for Telia´s dyre abonnement.

En meget utilfreds Telia kunde.

2. august 2010

Alt for langt ventetid efter man har bestilt deres bredbåndspakke

Jeg ringede så ind for at høre om de havde modtaget min ordre efter en uges ventetid, og manden fortæller mig at jeg har den om 7 dage, og på det tidspunkt havde jeg endnu ikke modtaget min ordrebekræftigelsesmail, selvom manden fra kundeservice sagde at deres system online var nyt, men at jeg nok skulle modtage denne mail inden for kort tid. Så sidder jeg her i dag og venter på at pakken med bredbånd skal komme ind af døren, men selvfølgelig om selskabet ikke skuffer én. Har endnu ikke modtaget mailen om ordreren, og har heller ikke modtaget deres bredbåndspakke.

Har nogen oplevet lign.?

2. august 2010

Regning på regning.....

Tårnhøje uforklarlige regninger, dårlige spydig service i butikkerne, løfter der ikke bliver holdt er blot nogle af de ting jeg har oplevet hos Telia.... Selvom jeg skiftede til m1 for tre måneder siden, modtager jeg stadig uforklarlige regninger fra Telia.....

1. august 2010

Super telefon og god service

Jeg har haft en Iphone hos telia over længere tid nu, og den har aldrig været i stykker, jeg har fået en rigtig god løsning mht. downloade taletid og sms. fri sms, 25 øre i min og 10 gb fri. God kundeservice ude i butikken (i odense city) dejligt at handle med dem.

31. juli 2010

I burde tage og skyde jer selv

DÅRLIGT SELSKAB! SÅ RINGE! SVINDEL FIRMA! SKAM JER!

30. juli 2010

Ok behandling

Jeg har nu været kun i 9 års tid og generelt været tilfreds.
De har dog begået nogen fejl, en enkelt hvor jeg så fik penge igen men også hvor de glemte og tilmelde familie på trods af at det var lovet så jeg endte med og betale for samtaler med "telia familien"
Her for tiden har mig og kæresten en masse problemer med begge vores foner og de har en super kundeservice i ballerup.

30. juli 2010

Dårlig kundebetjening og meget lang reparationstid... der er ingen hjælp at hente

Efter at have ventet på at få repararet min telefon i over 6 uger bad jeg om at få en ny telefon, selvom det klart og tydeligt står i køberloven blev de ved med at sige de ikke kendte til den lov. Det var noget de ikke kunne hjælpe mig med. De stak mig en seddel med telefon nummeret til Telias kundeservise hvor jeg selv skulle finde ud af om jeg ikke kunne få en ny telefon i butikken i city 2!
De ringede ikke tilbage til mig som de lovede mig, efter 3 arbejdsdag måtte jeg IGEN ringe til dem få at høre hvad der skulle ske for jeg synes ikke det kan være rigtigt at de KUN vil sælge, og IKKE KAN hjælpe mig når telefonen er i stykker.. ja så får man selv lov til at ringe rundt for ar få hjælp.
Nu er der gået 7 uger og jeg har endu ikke fået min telefon repareret eller fået et svar fra butikken i city 2 om jeg kan få en ny telefon... De venter nemlig stadigvæk på svar fra et eller adet person ( det har de gjort i en uge nu) KØB ALDRIG NOGET FRA EN TELIA BUTIK DU VIL FORTRYDE DET!!!!!!!!!!!

29. juli 2010

Uacceptable priser på iPhone 4

Er pt. kunde hos telia og er egentligt godt tilfreds. Men her hvor det snart bliver muligt at købe iPhone 4, synes jeg det er helt uacceptablet at Telias priser bliver næsten 3000kr dyrer for telefonen end de andre selvskaber der sælger den. Ved telenor kan jeg næsten købe 2 iPhone 4 for det en koster hos Telia! Det får mig til at være lidt nervøs for, hvad Telia så ellers kan finde på at skrue prisen op på.

• Mia
  • 36 point
  • 12 Anmeldelser
29. juli 2010

Telia er godt.

Telia er godt, men når man er i udlandet skal man passe på, da de sender en masse beskeder til en om hvad priserne er for opkald og sms. Sidste ferie måtte jeg af med 200,- kr mere som jeg har fået tilbage, bare pga. deres sms'er.

Men ellers har jeg aldrig haft problemer med Telia. Jeg synes også at deres ekstra goder er en god ting som f.eks. biograftur til halv pris om tirsdagen.

28. juli 2010

absolut ringe ringe service

Telia udnytter små og mellemstore virksomheder der har for travlt med at sætte sig ind i betingelserne inden de binder sig til et erhvervs abonnement. Bindingstiden er officielt 12 mdr, men da der samtidig er 3 mdr opsigelse som først kan gives når bindingsperioden er forbi så er den reelle bindingsperiode 15 mdr. Hvis man så ønsker at flytte til et andet selskab så forhaler de også perioden for porteringen der normalt er på max 40 dage til over 5½ mdr!!!! Selve abonnementet de tilbød til en start er i mit tilfælde på 249 uden moms men inkl taletid på 300 minutter. Men ikke desto mindre har de sendt regninger på mellem 350 og 600 kr hver måned - fordi så er der lige det ene og det andet de charger én for oveni... Uden at jeg nogensinde har talt mere end de 300 minutter som er inkluderet... Dette er det værste mobil selskab jeg nogensinde har mødt - og tro mig jeg har mødt mange - med deres slavelignende abonnementer og utrolig dårlige service og høje priser

Se alle anmeldelser

Se alle 506 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (506 anmeldelser)

Telia Support

Om supporten

Inden du sender din anmeldelse om Telia på Trustpilot.dk så fortæl Kundeservice Ledelsen din oplevelse og lad os give dig en endnu bedre oplevelse af Telia. Du kan skrive til os på kundeserviceledelsen@telia.dk Vi ser frem til at hører fra dig og din oplevelse.

Skriv til mobilerhverv@telia.dk
Ring til 82337000
Vi bor Holmbladsgade 139
2300 København S
Denmark

Alternativer til Telia butik

Coolcomputer

Birgitte Stenholt : " Købte en computertaske - det billigste sted på nettet. Super hurtig levering og god indpakning. Helt klart en butik jeg har tilføjet" Læs mere

26. august 2010

Gooby

flem : "det gik bare hurtigt med den ordre , fuld tilfris med jer .... super super" Læs mere

2 dage siden

Coolpriser

Freddy K : "vi har købt et billigt cover og beskyttelsesfilm. beskyttelsesfilmen passede perfekt på min iphone 3g selvom jeg har været uheldig f" Læs mere

forside · mobil · mobiltelefoni · tele · telia Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og