We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

TELMORE - Kunderne først Logo
Kunderne om TELMORE - Kunderne først : »Altid god service« »Telmore - the best« »Love Telmore« 2177
Godt
8.5 af 10

2.177 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
TELMORE - Kunderne først

God side og service men...

Det var desværre meget bedre før TDC overtog og priserne er ikke konkurrencedygtige i samme grad som før. Overvejer kraftigt at skifte abbonement næste gang der skal skiftes tlf.

Udvalgt anmeldelse om TELMORE - Kunderne først

Altid god service

Jeg har haft Telmore i mange år efterhånden og kun haft behov for at tale med kundeservice få gange. Alle gange har de håndteret mit problem og løst det med det samme. De har sågar leveret et SIM kort til mig personligt fordi det sendte var gået tabt i posten og jeg var på vej på ferie... Det er super service!!!

Nemt og billigt

God oplevelse ved købsprocessen men mærkeligt at man ikke kan koble tilkoble pakker når man samtidig køber mobil telefon, men overordnet godt tilfreds.

Telmore - the best

Jeg har haft telmore i flere år og har også købt tlf der igennem og jeg har intet at klage over. Er super tilfreds.

Love Telmore

• Vejle, DK
  • 95 point
  • 25 Anmeldelser

Glad for telmore!

Det er ved at være noget tid siden jeg havde telmore!
Men jeg fik en god behandling og der var aldrig nogen problemer.. Den eneste grund til at skifte var at et andet selskab tilbød priser der passede bedre til mit behov!

- Kunne sagtens komme tilbage som kunde!

Wuhu!

Bedste teleselskab jeg nogensinde har haft!
Gode priser, god kundeservice..

Godt og billigt teleselskab

Godt & billigt

Danmarks bedste kundeservice!!

Jeg flytter efter en kort periode hos et andet selskab tilbage til Telmore pga deres fantastiske kundeservice og herlige medarbejdere og fleksible abonnementer. Jeg har bittert fortrudt, at jeg forsøgte mig med et andet selskab - Telmore er konkurrencedygtige, gennemsigtige og ikke mindst fantastiske til kundeservice.
Jeg vil give en STOR ROS til kundeservicemedarbejder Rie H. fra Telmore. Hun er indbegrebet af en servicemedarbejder og jeg kan kun anbefale alle at blive kunder hos Telmore.

Telmore - Tip Top

Har altid fungeret fremragende og uden det mindste at sætte fingeren på.
Når vi vender snuden hjem mod det danske igen, skal jeg helt sikkert forbi deres hjemmeside i forventning om et godt tilbud og glimrende kundeservice!

Mvh Heidi

Ukompliceret, mest for pengene

Vi har 3 Telmorenumre. Synes man får mest for pengene, fordi man taler for det man betaler. Intet abbonnement, ingen bindinger, helt problemfrit.
Og så er det altså skønt at de ikke ringer i tide og utide og forsøger at sælge dig noget. Den bedste mobiludbyder vi har haft og som vi beholder.

TELMORE - Kunderne først

Bedste teleselskab jeg endnu har prøvet

Telmore er for mig det ultimative teleselskab. Lave priser gør det billigt, og du styrer selv dit abbonnement via deres hjemmeside. Jeg har kun rosende ord om Telmore, som også ved mobilkøb er yderst behjælpelige med at besvare spørgsmål via kundeservice, så man er sikker på at sit valg af mobil er tilfredsstillende.

Aldrig problemer

Triller er de eneste jeg har prøver hvor der ALDRIG er bøvl med nettet eller kundeservice...

Anbefales helt klart

Fantastisk teleselskab

ved telmore betaler du kun for det du bruger og de er altid flinke til at hjælpe en.

Her bliver jeg!

Har haft telmore i rigtig mange år efterhånden, og har for 2 dage siden lige købt tilskudmobil nr 4 fra dem. Har aldrig været utilfreds. Og den ene gang jeg har ringet til kundeservice var medarbejderen meget sød og hjælpsom selv om problemet ikke skyldtes Telmore (fandt vi sammen ud af!).

Anbefales :)

Jeg skifter ikke udbyder

Telmore har været min udbyder siden min første mobil i 2000 og jeg vil ikke skifte til andre, da det er klart den billigste og bedste løsning for mig.

Super teleselvskab

Jeg været kunde her i 10 år.
Der er altid god kundeservice når der har været brug for det.

TELMORE - Kunderne først

Det er super nemt, og man bestemmer selv!

Overskriften siger sig selv, det fungerer, det billigt, det nemt og man styrer selv saldoen elektronisk, det er perfekt!

TELMORE - Kunderne først

Telmore - Troværdig telefoni...

Jeg har været Telmore kunde, siden firmaet blev startet op, kun afbrudt af et rædselsfuldt 6 mdrs abonnement hos Telenor, som jeg blev lokket til under falske forudsætninger. Jeg har ALDRIG oplevet at Telmore behøvede at lave disse "numre"! Deres kundeservice er super go. Man kan på oversigten se hvornår på dagen det er nemmest at komme i gennem på telefonen, og ellers har de en chat, som man altid kommer hurtigt i gennem på. Abonnementerne/ tale-pakkerne er lette at overskue, og du kan sammen sætte dine services som du selv ønsker. Telmore er altid til at tale med. Jeg skifter aldrig mere mobilselskab, så længe Telmore kører så godt og fornuftigt, så enestående som de gør... Lave priser, men med en FANTASTISK Kundeservice til forskel, fra andre mobilselskaber...

fungere

nemt og overskueligt

TELMORE - Kunderne først

God service og gode priser

Jeg har haft Telmore i nogle år nu, og jeg har aldrig haft problemer med dem.

God dækning og gode hastigheder.

Fantastisk teleselskab

Jeg har efterhånden været Telmore-kunde i ét par år og i alle disse år har jeg været fuldt ud tilfreds med teleselskabet. Priserne på mobiltelefoner og abonnementer er overskuelige, selv for dem på SU. Når man kontakter dem pr. mail eller telefonisk, så får man altid det svar man leder efter, så servicen er virkelig også tilfredsstillende. Når man bestiller et nyt sim-kort eller en mobiltelefon, så går der kun 1-2 dage inden man modtager det og det er rigtig godt!

Let og velfungerende

Kan ikke andet end at være super tilfreds med Telmore! Fantastisk service og ingen overraskelser på regningen.

Overskueligt mobilselskab

Telmore er et helt igennem oveskueligt teleskab, der for mit vedkommende helt og aldeles har leveret varen som forventet. Ved bestillinger får man en mail om forventet levering og denne holdes til fulde. Endda gerne med levering for end beregnet. Priserne er til at overskue og der er ikke noget, der står med småt og man ikke kan forstå. Hvis man har spørgsmål, besvaret disse hurtigt og effektivt af deres suplime supportafdeling og kundeservice. Fuld tilfredshed fra en kunde gennem mange år.

SUPER:)

Jeg har haft Telmore mange år snart, og jeg har ALDRIG haft problemer. De gange jeg har ringet ind til kundeservice, har der været hurtig og god betjening, det betyder alt for mig. Samtidig er de billige, og det er nemt at købe ny mobil, Skifter aldrig til noget andet:)

OKAY

Det virker bare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Findes ikke bedre selvskab

Har haft Telmore i over 10 år. ALDRIG været utilfreds
Har prøvet andre slevskaber da jeg har 4 nummere. Gør det ALDRIG mere

Skuffet over deres kundeservice

Da jeg skal have en iphone 4, var jeg på udkig efter et nyt teleselskab, som havde den på lager. Jeg fandt den så på telmore, og valgte at flytte mit nummer dertil. I forbindelse med nummerflytningen reserverede jeg en Iphone hos dem. Mit nummer blev så flyttet idag, og jeg ville ind og bekræfte købet, så de kunne sende den til mig. Men jeg kan ikke finde stedet, hvor det skal bekræftes, og skriver derfor til kundeservice. Jeg får så at vide, at der er sket en fejl, og den ikke er blevet reserveret, selvom, jeg havde modtaget en mail, som bekræftede reservationen. Jeg får så derefter at vide, at jeg må vente, til de får den på lager igen. Jeg spørger kundeservice, om de så ikke allerede nu kunne reservere en til mig, men det kunne ikke lade sig gøre, da de siger det er først til mølle.. Kan det passe, at folk som har reserveret en iphone, og hvor telmore så laver en fejl, kan risikere ikke at få en iphone ved næste levering, når nu det er dem som laver fejlen? Det synes jeg ihvertfald ikke. Og også det, at de ikke melder noget ud om, at de har lavet en fejl, og bare lader som ingenting, og man først får det at vide, når man selv kontakter dem???

Overvej lige jeres Direktør slogan endnu engang. Jeg føler mig ihvertfald ikke behandlet som en "direktør"....

Hej Holl.

Jeg er rigtig ked af den opstart du har haft hos os du har helt ret, den har bestemt ikke været en direktør værdig.

Som vores kundeservice har oplyst dig, har der været en fejl ved en håndfuld reserverede telefoner. Der iblandt din vi arbejder på at få lokaliseret de ramte, og der er derfor endnu ikke er sendt en mail ud, med information om den opståede fejl. Jeg beklager mange gange, dette har betydet, du først fik svar herom, da du ringer herind for at få hjælp.

Det er desværre ikke systemmæssigt muligt for os, at reservere en telefon til dig, ellers ville vi meget gerne have tilbudt dette. Vi forsøger at finde på en løsning, så du ikke skal rammes af en fejl i vores systemer du må meget gerne sende en mail til trustpilot@telmore.dk med dit telefonnummer, så skal jeg undersøge sagen for dig, og holde dig opdateret om hvad der sker.

Til slut vil jeg ønske dig velkommen til TELMORE, og igen beklage fejlen der er sket jeg håber at vi fremadrettet kan leve op til dine forventninger, og de krav vi selv stiller, om at levere Danmarks bedste kundeservice.

Trine, TELMORE

Ingen problemer

Har haft telmore i MANGE år og jeg har aldrig haft problemer med dem. Har købt 4 telefoner igennem telmore hvor alla handler er gået som forventet.

Hurtig svar på nummerflytning

Efter at have flyttet fra TDC til telmore er jeg pt meget tilfreds, god kundeservice og hurtige svar.

jeg glæder mig til at fortsætte som kunde hos telmore med billige priser og god pålidelighed

Lige derudaf

Fungere som den skal

på stan mod stan

min mobil gik i stykker på mikro usb porten som de påstår ät jeg har været udsat for fysisk overlast.
Men problemet er at du har været svær at sætte til fra starten af.
Det skal lige siges at jeg har haft nogle mobiler som har samme stik. Men der har ikke været nogle problmer med dem.
Men det har ikke ikke kunne overbevisse telmore.

Men hvis man går ind og undersøger telecare som laver telmores mobiler så kan man se at de for kun 4,5 plus en masse klager.

Jeg har også spurgt om jeg kan få ophævet hånd og afdraget. Dette ønsker de ikke at ophæve

Hej Tommy

Jeg kan selvfølgelig sagtens forstå din frustration, hvis du ikke er enig i vores afgørelse omkring din telefon. Det er rigtig ærgerligt ikke at kunne få repareret sin telefon, hvis man ikke mener, telefonen har været udsat for fysisk overlast.

Når vi reparerer en telefon inden for reklamationsretten, er det producenten, som betaler for reparationen. Derfor har vi som teleselskab, eller vores værksted i sig selv, ingen grund til ikke at udføre reparationen, hvis vi mener, den kan dækkes ind under reklamationsretten. Det koster os nemlig ingenting. Men mener vores teknikere, at der virkelig er tale om en fysisk overlast, så kan vi ikke længere lade producenten betale. Så er det desværre kunden, i dette tilfælde dig, som regningen falder tilbage på. Som du er blevet gjort opmærksom på, er det netop det, som vores teknikere har vurderet.

Når du ikke er enig i vores og vores værksteds vurdering, har du altid mulighed for at aflevere din telefon hos et uvildigt certificeret værksted. Mener de, mod forventning, at defekten kan repareres under reklamationsretten, vil de kunne reparere telefonen uden udgift for dig. Men er de enige med os, skal du dog være opmærksom på, at de fleste værksteder tager et gebyr for at undersøge telefonen, hvis den har lidt fysisk overlast.

Jeg beklager, at vi ikke kunne nå til enighed, men jeg håber, at du trods alt føler, at du har fået en fyldestgørende forklaring for vores synspunkt.

Thorsten, TELMORE

Helt super.

Har været medlem af Telmore i mange år efterhånden og har både købt abonnementer og telefoner hos dem. Hver gang har de ydet en utrolig god service, både hvis der er problemer med ens abonnement samt hvis ens købte tlf går i stykker osv. Super firma....og er selvfølgelig stadig kunde hos dem :)

godt og billigt

Efter mange års abonement er helheds intrykket stadig den samme, godt og billigt produkt, altid i udvikling og vi får bare mere og mere for pengende

Det fungerer altid...

Jeg vender altid tilbage til telmore. dk så nu skifter jeg ikke mere.. Har naturligvis prøvet andre udbyder men af en eller anden grund så havner jeg altid her igen,,, nok fordi det fungerer og priserne er overkommelige..

Effektiv kunde service

Min mobil blev defekt inden for garanti perioden. Da jeg oprettede sagen valgt jeg at få tilsendt en pakke label så jeg ikke skulle betale for fragt selv.
I min bekræftelse havde jeg muligheden fo at ønske en lånemobil, som jeg dog afslog.
Efter et par dage kom en mail om at de havde sent mobilen videre.
Ugen efter kom min mobil retur.

• Søs
  • Odense, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Ved de hvad de snakker om?

Jeg er egentlig glad for telmore - god service (som regel), god dækning, gode priser. MEN det her er simpelthen for irriterende - jeg har købt en iPhone 4S 16 GB, men fik den byttet pga. en raslelyd ved kameraet. Ombytningen gjorde dog det samme og røg derfor tilbage på værkstedet, som dog konstaterede at telefonen intet fejler, og derfor sendte den tilbage til mig. Efter flere samtaler med kundeservice (og flere ture på posthuset) er jeg godt nok træt af det her.
Apple selv siger det er normalt. Telmores kundeservice, at det ikke er.

Jeg synes de kundeservicemedarbejdere jeg har snakket med var af varierende venlighed - men overvejende virkede de uvidende og ikke specielt servicemindede.

Jeg ved ikke om jeg for 3. (!!!) gang skal sende min telefon ind, eller acceptere at det produkt jeg har betalt for måske, måske ikke er i orden.

Det har været en ærgerlig omgang, og det har helt sikkert givet min tiltro til telmore ridser i lakken.

Hej Søs

Jeg vil gerne starte med at beklage, hvis du føler, du har haft en dårlig oplevelse med reklamationen over din iPhone. Det er bestemt ikke en god oplevelse at stå med et produkt, der har en fejl. Vores opgave som sælger er selvfølgelig at give dig en så god og fair behandling som muligt, når dit produkt ikke virker som det skal.

Det er aldrig i orden, hvis en medarbejder ikke virker venlig og forstående, når du henvender dig. Jeg går bestemt ud fra, at der er tale om en misforståelse, men det vil jeg gerne følge op på med de relevante medarbejdere.

Du nævner, at du ikke ved, om din iPhone skal sendes ind til vores værksted for tredje gang. I dit tilfælde vil jeg anbefale, at du indsender den til os, hvorefter vi vil forsøge at konstatere fejlen. Hvis det lykkes, vil vi videre behandle din sag hos vores værksted. Send mig gerne en e-mail med dit telefonnummer, så jeg kan sende dig en portolabel. Herved undgår du at betale for fragtomkostningerne.

Uden at have kendskab til graden af lyden, vil jeg gøre opmærksom på, at de fleste iPhones har en mindre rasle lyd ved kameraet. Hvis du sender din iPhone ind til os, kan vi finde ud af, om din er større end normalt.

Hvis der er noget, du er i tvivl om eller gerne vil have uddybet, er du velkommen til at kontakte mig på trustpilot@telmore.dk.

Maria, TELMORE

God kundeservice

Jeg modtog en Samsung Galaxy S2 for et par uger siden, den var dog desværre dva(død ved ankomst), en lille hvid streg løb igennem skærmen når den gik fra standby til tændt. Jeg lavede en reparations sag på telmore.dk og modtog en portolabel til deres værksted i Esbjerg(Telecare). Jeg fik i udsigt at det ville tage ca 14 dage inden jeg havde min nye Galaxy, og det holdt de, nu sidder jeg med den nye. Normalt kan man følge med på hjemmesiden hvordan sagen skrider fremad, men der var sket en fejl så dette ikke var muligt. Jeg talte i løbet af de to uger med flere forskellige fra kundeservice, den ene mere hjælpsom end den anden. Jeg har et indtryk af, at de gjorde alt hvad de kunne, for at få sagen afviklet så hurtigt som muligt. SUPER KUNDESERVICE !

Stabilt og godt.

Jeg har været hos Telmore i en del år, i flere perioder. Hver gang jeg er skiftet til noget andet, er jeg vendt tilbage til Telmore.
Deres priser er helt i bund og servicen er upåklagelig.

Eneste minus må være da jeg forsøgte at få mobilt bredbånd hos dem. De lovede dækning hvor jeg boede - det var der ikke. Da jeg ville annullere købet, mente Telmore ikke at det var muligt, da vi ikke havde gemt kassen til vores modem. Først da jeg gav dem et ultimatum hvor de ville miste en del mere end bare det ene abonnement, gik de med til at annulere handlen. Men igen et tegn på, at servicen er god hos Telmore - selvom de ind imellem skal presses lidt ;)

Glimrende service

Glimrened service og hurtig levering af nye telefon.. Har altid været tilfreds med Telmore.

Rene´ Furling

24. september 2007

hej nu har jeg haft telmore taletid i lidt over 2...

Asem Raza

15. juni 2005

Meget nemt og brugervenligt at købe hos dem. Skiftede abbonement og det hele gik ret problemløst. Fik...

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk