[REPLY]
Jeg købte vask og skab af Tengberg til min store fortrydelse. Det startede med min bestilling i februar 2011. Jeg blev lovet en levering på ca. 14 dage, men der gik ca. halvanden måned, hvor jeg selv flere gange måtte rykke dem for leveringen. Da jeg fik skabet var lågen i stykker, og skulle have en ny fra dem.
Ved kontakt fik jeg besked på at komme ned i forretningen med lågen, da de skulle have taget billeder af den inden de kunne bestille en ny, for at klarlægge hvem der havde skylden. Endeligt ville de bestille en ny, og da jeg fik den efter ca. 2 måneder, havde de bestil en låge der var for lille, samt at jeg fandt ud af, at den ene hængsel var i stykker. Endnu engang rykkede måtte jeg få en ny låge tilsendt, og bedte om at få nogle nye hængsler med, hvilket ikke var noget problem. Jeg ventede en måned og lågen var ikke kommet, men de lovede at den var lige på trapperne. Efter yderlige 14 dage var den stadig lige på trapperne. Efter yderligere 14 dagen, havde de åbenbart lavet kludder i bestillingen, men det var ikke deres skyld, men derimod Svedbergs(mærket på skab og vask). Svedbergs undskyldte mange gange, men der blev ikke nævnt at Tengberg gjorde det. Efter 3 yderligere uger ankom min låge, men uden hængsler. Nu galdt hængslerne ikke inden for reklamationen, og det var nok mig selv der havde ødelagt dem fik jeg at vide(har aldrig brugt hængslerne, da jeg ikke har haft en funktionel låge).
Tidligere i processen bedte jeg om rabat på grund af den lange ventetid, men det kunne der ikke være tale om, da de næsten intet tjente på skabet. HAR VENTET I ET HALVT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!! COME ON!!!!!!!
Nu vil de sende en mand fra Svedbergs(som ligger i SVERIGE) ud og kigge på hængslen, og hvem mener hun mon skal betale det?????
Er dybt rystet over et firma kan være så lidt kundevenlige. Når man kontakter dem prøver de at skubbe alt ansvar fra sig og siger at det ikke var dem der var der den pågældende dag, og stiller en videre.
Det er en hængsel, giv mig nu bare den hængsel, og lad os alle være glade. Det koster stort set intet for jer.
Hvis du skal rekvirere et "uforpligtende" tilbud fra Tengberg, så forvent at få en regning på minimum 1000,-.
Ja, vi endte med at skulle punge 2084,29 ud for at få et, på forhånd aftalt, "uforpligtende" tilbud på at få udskiftet en cisterne på et toilet i vores lejlighed.
Den lange historie er at vi ringede til Tengberg for at få et tilbud på en udskiftning af cisterne på vores toilet da cisternen var flækket.
Vi gjorde i telefonen opmærksom på at det var en opgave der måske ikke kunne løses med det samme hvis opgaven indebar indgreb i badeværelsesgulvet - toilettet er gulvmonteret. Grunden til dette er at vi har en sag kørende med sælger af vores lejlighed der vedrører badeværelsesgulvet og der må ikke laves ændringer i gulvet til der er kommet en afklaring i denne sag - og dette var Tengberg indforstået med.
Tengberg kigger ud, og efter at svenden har kigget på det og ikke kunne give et ordentlig bud, kommer selveste John Tengberg ud og kigger. John vurderer at hele toilletet skal udskiftes da man ikke længere kan få cisterne eller reservedele til denne type toilet, men tilbyder at udskifte toilettet når der er kommet en afklaring med badeværelsesgulvet.
Det næste vi hører er en regning på 1040,63,- for mandetimer. Jeg ringer og snakker med dem og de holder fast i deres krav og påpeger bl.a. at svenden også havde brugt tid og penge på at købe toilet. Den påstand holder så ikke, da de ikke på forhånd kunne have vidst hvilket toilet der skulle købes (S-lås, P-lås, gulv- eller væg-monteret). Jeg blir sendt videre til John, og det bliver aftalt at så længe de kan få opgaven når der er kommet en afklaring vedr. badeværelsesgulvet med sælger, så kræver de ikke de 1040,63,-.
Sagen med badeværelsegulvet trækker ud og en dag dumper der en inkasso varsel ind med et krav på 2084,29 fra Tengberg. Efter 3 besøg i Tengberg's fysiske butik kommer jeg endelig igennem, men lige lidt nytter det og jeg snakker for døve ører - til trods for hvad der først var aftalt.
Så vi endte med at betale for ikke skulle risikere byretten og ikke skulle spilde mere tid på denne sag. Og selvsagt dækker vores forsikring ikke udgifter af denne art - tilbud og inkasso - så Tengberg griner hele vejen til banker mens vi står 2084,- fattigere og et toilet som stadig mangler en cisterne.
Desuden kan det læses på andre review-websider at Tengberg har kørt denne stil ved adskillige sager, så vi er desværre ikke de eneste der er faldet for Tengberg's bondefangeri
Kære kunde.
Vi er kede af din opfattelse i denne sag.
Men må konstatere at vi i virksomhedens 38 års levetid ikke har taget penge for et " uforpligtende tilbud ".
Vores procedure er når en kunde ringer og ønsker et tilbud sender vi en installatør ud og ser på opgaven, efterfølgende udarbejdes et skriftligt tilbud som fremsendes til kunden, er det derimod en opgave kunden ønsker ordnet sendes en montør, i dette tilfælde blev vi kontaktet vedrørende udskiftning af et itugået toilet og derfor sendes en montør.
Nedenfor ses et udtræk fra vores administrationsystem og montørens projekt og kommentar.
I denne sag bliver vi d. 10. juli 2009 rekvireret af dem som kunde til at udskifte et itugået toilet.
En montør kommer til dem den 13. juli 2009 for at skifte det itugået toilet, da montøreren kommer ud og ser på toilettet konstatere han at der er flere problemer end bare et itugået toilet, nemlig at gulv var mureret / støbt op omkring fod på toilet.
John Tengberg blev kaldt ud på adressen for at se på problemet, her blev det aftalt at de ville tage fat i forsikringen og vende tilbage til os omkring det videre forløb.
Efter 14 dage havde vi ikke hørt noget og fremsender regningen på montørerens tidsforbrug på adressen.
Du kontaktede Tengberg A/S efter du havde modtaget regningen og talte igen med John Tengberg, i aftalte at vi satte regningen i bero til du havde fået svar fra forsikringen, efterfølgende har vi rykket 2 gange i hele 2010 og sidste gang i 2011 altså knap 2 år efter at det blev aftalt at du skulle vende tilbage og først i 2011 reagere du og kontakter os, men har ingen afklaring i sagen med forsikringen og mener at vi stadig bør vente til der er en afklaring i sag imellem dig og din forsikring.
Derfor mener vi at vi har udvist tålmodighed iforhold at du skulle vende tilbage og at regningen skulle betales.
Derfor forstår vi ikke måden at reagere på.
John Tengberg A/S