We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Teori Cafeen anmeldelser

Teori Cafeen Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Teori Cafeen før du handler og giv selv din bedømmelse af Teori Cafeen 1
Middel
6.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Teori Cafeen

Brugte 4 måneder på deres fejl, og ved at vente i deres lange processor.

Jeg valgte teori-cafeen fordi jeg ville tage mit kørekort hurtigt, men sådan blev det ikke. Der blev sagt at hele forløbet for teori+kørekort (kørekort med city-ks, hvilket jeg heller ikke var synderlig glad for) kunne tages på 14 dag, hvilket var derfor jeg valgte stedet. Det kom op og tage 4 måneder for mig. Problemet var at personen der sidder og styrer det hele, og som skal sørge at man bliver tilmeldt til diverse kurser osv, han gør virkelig sit arbejde dårligt. Første gang skulle han tilmelde mig til manøvrebane, men det havde han åbenbart glemt at gøre, så der gik lige en uge før han fik lavet aftalen. Derefter måtte jeg vente 2 uger før manøvrebanen var klar. Den anden fejl han lavede var ved ansøgningen til teoriprøven. Her havde han skrevet forkert på, så der blev lige lagt 3 uger ekstra på hvor jeg bare måtte vente på at kunne komme videre med kørekortet. Jeg blev nødt til at rette fejlen ved borgerservice, men det klarede de hurtigt, for de var åbenbart vant at det tit skete for teori-cafeen. Vil også lige nævne, at han ønsker al korrespondance over email, og her er han virkelig ikke særlig serviceminded. Fx spurgte jeg midt i forløbet ham om en ting, som stod på deres side, men som var lidt uklart for mig hvad betød. Han svarede tilbage med udråbstegn, og skrev på en nedladende måde at jeg bare skulle se på deres hjemmeside.
Hvis du vil have dit kørekort hos teori-cafeen, så skal det være fordi du ikke har planer om at få lige med det samme.
Det eneste der trækker op, er at man kan komme og gå når man vil.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk