We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Terminslaan anmeldelser

Terminslaan Logo
Kunderne om Terminslaan : »jeg har ikke modtaget en eneste krone fra dem.« »Terminslån godkender alle der ansøger om lån. Men man får aldrig pengene og det koster flere tusinde kroner i telefonregning.« 5
Lavt
4.1 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Terminslaan

Terminslaan

jeg har ikke modtaget en eneste krone fra dem.

det er uacceptabelt at give folk falske forhåbninger og det har terminslaan
gjort ved at godkende min låneansøgning og så derefter slet ikke ha overført de penge som aftalt.de burde at få lov til at betale folk de penge som de har godkendt dem til som straf.så kunne det være,at de stoppede med deres svindel en gang for alle...

fik ikke en krone

jeg har desværre også prøvet at låne igennem terminslån men så aldrig skyggen af de 2000 jeg lånte :-/

fusker helt vildt

har aldrig oplevet noget lignende. Undersøger nu sagen med evt. retssag.

det er ren og skær fusk

lad vær med at prøv
du kan ikke maile til dem
og hvis du ringer er der kun en tlf svare
og du ser aldrig en krone fra dem

Terminslaan

Jeg har flere håndgribelige beviser på at folkene bag terminslaan.dk snyder alle deres kunder og bringer andre gode firma i fedtefadet.
Firmaet terminslaan.dk har en sag kørende ved forbrugerombudsmanden og får jeg ikke der igennem kontakt til folkene, vil jeg gå vider til retten da det er flere kriminelle handlinger bag de samme folk der står for terminslaan.dk
Ønskes beviser på svindel fra terminslaan.dk sender jeg det meget gerne.

Gitte R Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk