[REPLY]
Vi er en lille forening, med et spinkelt budget. Selvfølgelig har vi et logo, men desværre var kvaliteten af det ikke særligt godt, da materialet vi brugte som udgangspunkt ikke var godt.
Tex Tryk fik det over til rentegning, og vi har fået det tilbage i super fin kvalitet som vektorgrafik, som vi kan skalere til banner størrelse uden problemer.
Meget fint stykke arbejde.
Thomas Reberholt og Tex.Tryk har hulpet os med at lave patches til vores uniformer og vores medlems t-shirts.
Og takket være det superbe arbejde Thomas har lagt i det. Har vi nu patches der er 3 gange bedre end nogen andre af de andre grupper vi samarbejder me dpå verdensplan.
De leverede mærker levede til fulde op til vores forventninger, ja overgik dem i meget høj grad.
Thomas og Tex-Tryk kan varmt anbefales
Har fået lavet t-shirts med tryk, samt keyhangers. At handle med Textryk er altid en fornøjelse. 5/5 stjerner!
Og nemt at komme i kontakt med firmaet, hvis der er problemer.
Kan varmt anbefales..!
Har bestilt flere forskellige typer firma profilbeklædning hos Thomas Reberholt og Tex-Tryk. Blandt andet striktrøjer og cardigans med broderet firmalogo. Det leverede har altid levet op til det lovede og til mine forventninger.
Tex-Tryk kan varmt anbefales.
Hvad end vi snakker t-shirts, trøjer eller sportstøj er Thomas Reberholt og Tex-tryk en fornøjelse at arbejde med! :)
Tex har fået lavet trøjer til os på kun 2 dage :) super mange takt :)