We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Texas anmeldelser

Texas Logo
Kunderne om Texas : »Hurtig levering, go service..« »Fin og hjælpsom service.« »Effektivt« 7
Godt
8.3 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Udvalgt anmeldelse om Texas

Texas

Hurtig levering, go service..

Bestilte nogle dele torsdag og de blev leveret fredag eftermiddag, dog manglede en del i pakken selvom den var betalt og på følgesedlen, jeg ringede til Texas som venligst beklagede og sendte delen med express som kom lørdag morgen! Super service!!! Kan varmt anbefales som et sted at handle....

Fin og hjælpsom service.

Havde problemer med min lokale forhandler der ikke ville erstatte 2 håndtag der var blevet skørre og knækkede efter kun 13 måneder.
Jeg kontaktede Texas som straks sørgede for at jeg fik erstattet de 2 håndtag, da der selvfølgelig er garanti og reklamationsret på deres maskiner.

Effektivt

Godt tilbud, lynhurtig levering.

• jhk
  • slagelse, DK
  • 9 Anmeldelser

hurtig levering

Afgav bestilling til hækkeklipper kl 15,30 og havde den næste dag kl 11 saa det maa siges at været ok . 4 stjerner fordi varen jeg skulle bruge ikke var på lager der gik ca 1 måned ;)) varenr 406435

Imponerende kort leveringstid!

Virkelig imponeret! Bestilte ny plæneklipper i texas.dk netbutik for 24 timer siden, - og nu står den allerede i baghaven!! Det kan man da kalde hurtig levering. Nu glæder vi os bare til at græsset skal gro, så vi kan komme til at afprøve den :-)

ok handel

Okay sted og handle, har købt hække klipper og plæneklipper, har kun hørt gode ting om deres produkter, men lige pt. virker kun plæneklipperen efter en tur på værksted, hække klipperen virker ikke mere, var på værksted sidste år også og så kunne den ikke klippe hele hækken i år, det skal lige siges at begge er købt for 3 år siden, sammen.

Alt perfekt

Har handlet 2 gange her nu og alt er forløbet perfekt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk