[REPLY]
Har før handlet Didriksons overtøj hos Texpro og var fuldt tilfreds med både kvalitet og service.
Derfor blev der igen i år købt Didriksons vinterovertøj hos Texpro. Levering få dage efter.
Jeg ledte efter en god flyverdragt, der kunne matche ReimaTec i kvalitet, fordi de kun laves indtil str. 140. Via nettet fandt jeg tests af Didriksons flyverdragter, og hos texpro.dk kunne jeg - som umiddelbart det eneste sted i Danmark - få flyverdragten til min søn, der elsker at lege snige-leg i krat, mudder, regn og sne - også selvom han er vokset ud af en str. 140!
En søndag aften lå der i mailboksen en besked om, at leveringstiden ville være et par dage mere end først beregnet. Det gav tryghed - og det kalder jeg god service.
Har købt Didrikson regnsæt. Hurtig levering og billigt. Lynhurtigt svar på mail.
Texpro kan ikke levere til Døgnpost, hvilket er en streg i regningen.
I pakken er, udover varen, et brev som lover lodtrækning om gavekort på kr. 500 til "bedste anmeldelse" på trustpilot.dk......... den lader jeg lige stå et øjeblik.
Desuden oplyser brevet, at der opkræves administrationsgebyr på kr 75 ved ombytning (som er ulovligt, da der som udgangspunkt må være tale om fortrydelsesret + nyt køb), som skal lægges i en kuvert sammen med varen.....
Min søn skulle have ny flyverdragt. Mit valg faldt på Didriksons Tignes, da denne var blevet bedst i test i 2010. Var først i almindelige butikker efter dragten, men den var udsolgt i størrelsen. Fandt den på texpro.dk til en billigere pris. Og den blev leveret to dage efter bestilling!
jeg har ledt efter didriksons flyverdragter samt handsker til mine børn og fandt to modeller fra sidste år til en super god pris. Kvaliteten synes virkelig god, og børnene glæder sig til, de skal have dem på.
Udvalget på Texpro.dk er stort og servicen god. Fik leveret til døren efter kun 2 dage og anbefaler bestemt det til andre :)
Jeg har kun haft gode oplevelser med Texpro! De har landets bedste priser på Didriksons og et rigtig godt udvalg. Servicen er i top, hjemmesiden er overskuelig og jeg vender med glæde tilbage!
Har netop modtaget en fin didriksons flyverdragt til prinsessen. Sidste års model til en fin pris. Levering inden for den lovede tid - super at den blev sendt som pakke med trackingnummer - giver en vis tryghed at kunne følge med i pakkens færden ;0)
Har netop modtaget en Didriksons Tignes flyverdragt til min søn i går. Jeg havde aldrig hørt om Texpro før, men da jeg googlede navnet på den flyverdragt jeg søgte kom Texpro frem som én af de første - Perfekt!
Alene at kunne få den dragt jeg gerne ville have (som var sidste års model) og tilmed til en billigere pris end jeg kunne finde den andre steder.
Hurtig ekspedition. Modtog dragten allerede 2 dage efter bestilling.
Første, men absolut ikke sidste gang jeg har handlet hos Texpro! :o)
har købt 2 stk didrikson flyverdragter. Det var det billigeste sted på nettet, nemt at bestille og hurtig levering.
Jeg fik anbefalet Didrikson flyverdragter fra en kollega, og hun anbefalede at jeg gik ind på texpro.dk og kiggede. Det er en nem og overskuelig hjemmeside, levering inden for 2-4 hverdage og en rigtig fed flyverdragt til pigebarnet der kom ind ad døren. Det eneste jeg savner er en mail med beskeden om, at din vare er nu afsendt.
Det hele startede sidste efterår...Jeg vandt den fedeste vinterjakke fra Didrikson hos Texpro, jubii:) Fik god hjælp over mail, ang. størrelse. Har lige modtaget vintertøj til mine børn idag...også dejlig hjælp var der denne gang. Selvom jeg havde glemt at skrive min rabat-kode ved bestilling, fik jeg den alligevel da jeg henvendte mig. God service, som der er MANGE der ikke ville gøre, for...bordet fanger. Vil lige fremhæve mærket, Didrikson, som er der absolut bedste indenfor outdoor-beklædning. Jeg har gennem flere år prøvet diverse dyre og kendte mærker...men INGEN har set ud som nye, efter en hel vinter. Og ingen har holdt tørre og varme som dem.
Texpro havde langt den billigste pris på Didriksons flyverdragt.
Varen blev leveret hurtigt med postDanmark.
Eneste ting jeg savnede var en mail ved afsendelse af varen. Dette ville have været rart, mest fordi man er så vant til at mange andre web-butikker gør dette og derfor blev i tvivl om varen var sendt, når man ikke fik den typiske mail.
Nåede dog ikke rigtig at blive nervøs for varen var som sagt meget hurtigt fremme.
Vil ikke tøve med at handle hos texpro igen.
Super oplevelse med Texpro. Jeg bestilte varer til langt den laveste pris på nettet og fik hurtigt varen leveret. Kan varmt anbefales.
Jeg købte en jakke hos texpro, og fik den leveret 2 dage senere.
Prisen var desuden den bedste jeg kunne finde på nettet.
Har købt en Didriksons flyverdragt til min søn, -til den bedste (billigste) pris jeg kunne finde på nettet! Rigtig god kvalitet! Modtog varen efter kun 2 dage, helt perfekt. Ringede til Texpro, da jeg ikke kunne få Dankort betalingen til at fungere, og de ringede tilbage et par timer senere - GOD service. Jeg vil helt bestemt købe Didrikson flyverdragten hos Texpro igen næste år, og anbefale andre at gøre det samme!
Hjemmesiden er enkel. Varene er i godkvalitet. Fik selv fornylig en flyverdragt til min søn. 35% billiger end de andre, skulle heller ikke betale fragt. De sparede mig for at pakke mine børn i bilen, fræse gaderne tynde med en dreng, som nok helst ville have været i Legetøjsbutik. Den kom til døren bare ved nogle få klik. Perfekt.
Efter at have Googlet nettet tyndt for at finde den bedste pris på Didriksons flyverdragt, blev varen købt ved Texpro.dk
Jeg opdagede efter min bestiling at de også havde en Didriksons regnsæt, som jeg ikke kunne leve uden, så skrev en mail til Texpro om den kunne komme med i samme bestilling så jeg kunne slippe for fragten, efter 2min. var der svar at det selfølgelig ikke var noget problem :-)
Fik varene fragtfrit leveret efter 2dage, til den billigste pris på nettet.
Super biks - kan klart anbefales.
Vi har købt 2 stk. regnsæt fra Didriksons til en super pris. De blev leveret uden nogen problemer. Jeg vil helt klart anbefale Texpro og jeg vil til hver en tid handle hos dem igen.
Jeg bestilte en didriksons flyverdragt til en rigtig god pris:-) Bestilte også en vinterjakke, som var udsolgt. Fik en mail, om det. Men jeg vil helt sikkert kigger efter flyverdragt på texpro.dk igen næste år. Varen kom efter 3 dage, og sikke en lækker kvalitet. Jeg vil anbefale texpro til alle.
Jeg bestilte Isbjön of Sweden jakker til mine børn. Varen var allerede leveret efter to dage. Det synes jeg er hurtig og god service.
Hilsen Karen
Jeg har bestilte en Dakine rejsetaske og et par Citytrack pigsåler :) Jeg modtog varerne efter 2 dage, og de var i fremragende stand :) Alt i alt var det en super god service, som jeg oplevede fra Texpro, og jeg vil helt sikker benytte dem ved en anden lejlighed! Og jeg kan også varmt anbefale andre at bruge dem. :)
Mv. h
Joachim Mortensen
Har lige modtaget min ISBJÖRN of Sweden flyverdragt til den bette - Helt fantastisk kvalitet må jeg sige. Jeg var lidt i tvivl om størrelse, så jeg mailede mine spørgsmål og fik svar 5 min. efter.. Det var super service. Jeg kan kun anbefale www.texpro.dk
Mvh Bente
Jeg har kun haft super oplevelser med texpro.dk. Nu har jeg købt 2 Didriksons flyverdragter på www.texpro.dk, og begge gange er de kommet efter 2 dage og tilmed til en rigtig god pris. I den ene flyverdragt var syningen i inderforet gået op, og jeg ringede til Jacob og fortalte om problemet. Vi fik lov til at bruge den indtil vinteren var over, hvorefter den blev repareret..
Se det synes jeg er god service..
Bestilte en Didriksons vinterjakke til en god pris. I den bekræftende mail skrev Texpro.dk at varen ville være fremsendt i løbet af 2-3 dage, men blev først leveret en uge efter.
Der ud over var det den forkerte jakke, nemlig en tre år gammel model, hvor hverken billeder eller varenr. passede med den fremsendte.
Forstår ikke, at en virksomhed som udelukkende handler med Didriksons ikke har styr på hvad de handler med.
Det skal hertil siges, at Texpro tilbød at bytte jakken til nyeste model, som farvemæssigt var forskellig og prismæssigt det samme. Så det var jo ikke ligefrem nogen god forretning. Røvtur...