We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Thaiairways anmeldelser

Thaiairways Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Thaiairways før du handler og giv selv din bedømmelse af Thaiairways 2
Middel
6.9 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Thaiairways

alt er ok

thai har altid pæne nye eller nyere fly og servicen er også god, men thai er ikke bedre end mange andre gode selskaber, det er et godt selskab som kan anbefales.

Martin fandt anmeldelsen nyttig

Thaiairways

Det er bare ikke godt nok.

Når jeg rejser udenfor Europa, skal jeg som minimum have business sæder, og betaler da også for det. Thai´s flyvere fra København er dog efterhånden noget gamle og slidte, og 2 gange har jeg været udsat for, at deres sæder på business class ikke har virket ordenligt. På min sidste tur sad mine forældre first class hvor jeg var på business, og når man tænker på den pris forskel der er, er det altså bare ikke godt nok, at vi får serveret samme mad. Det største problem er dog, at de ikke kan finde ud af, at lade de passageres kufferter der har betalt i dyre domme for billetterne komme først ud. Når de kan få piloternes og stewardessernes kufferter først ud, kan de vil også finde ud at opdele de få business og first class passageres kufferter også.

Thai har dog et af de bedste bonus programmer, så jeg flyver nok med dem næste gang også, desværre.

Er Thaiairways din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk