We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Thaiaway anmeldelser

Thaiaway Logo
Kunderne om Thaiaway : »God mad fra bunden af friske råvarer, mangler "finishing touch".« 2
Middel
5.8 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Thaiaway

Overpriser og ventetid

Thaiaway startede som en rigtig god idé med simple og (sundere) retter til nogenlunde priser. Men i takt med at der er strømmet kunder til biksen er priserne blevet skyhøje, og da der slet ikke er tale om gastronomi i verdensklasse begynder det at virke som om konceptet blot bliver malket.

Der er ingen service (hjemmesiden er fx også nede nu), og ofte varer det vildt lang tid inden man kan hente maden (hvis man da kan komme igennem på tlf), så fastfood er det bestemt ikke. Ærgerligt. Jeg vil i hvert fald se mig om efter alternativer - og dem er der heldigvis masser af.

Thaiaway

God mad fra bunden af friske råvarer, mangler "finishing touch".

OBS: Gælder Thaiaway på Østerbro

Maden er upåklageligt lækker! Restaurenten er lækkert indrettet, således at man kan se tilberedningen og se råvarerne hele vejen igennem tilberedelsen. Den nye frokost servering (siden april) er et godt tiltag som jeg har tilgode at prøve, det ser indbydende ud med udendørs borde anrettet med snacks.

Dog er det ganske ofte at der mangler ting i ordren, når man kommer hjem med lækkerierne(forret, ris eller tilbehør). Dette er selvfølgelig til dels min egen skyld at jeg ikke checker, men når man allerede har ventet 20 minutter over den lovede tid og stedet er proppet, vil man ofte gerne bare hjem og have noget mad.

Dette leder videre til endnu et irritations moment. Når man ringer og bestiller får man en tid, men næsten uden undtagelse har jeg måtte vente 10-35 minutter ekstra.
En enkelt gang for længe siden fik vi tilbudt en øl som kompensation for en bestilling til tre, de to andre måtte så drikke vand, men allright en form for kompensation var det. Sidenhen har det været småt med den automatiske kompensation.

En sidste mindre ting er at der i forretten "indbagte kæmperejer" altid er mindst en reje som bare ikke kan kaldes en "kæmpereje" det er snarere indbagt indbagt med lille rejehale. Når maden er tilberedt fra bunden skal det være en blind kok, der ikke kan se forskel på en kæmpereje og en fjordreje (eller en meget lille gnalling af en kæmpereje). De små rejer skal efter min mening kasseres, da de ikke er deres delværdi på 8 kr værd i portionen.

Hvis Thaiaway Østerbro fik rettet op på mine tre punkter vil jeg uden tøven kunne give 5 stjerner, men der mangler lige et "finishing touch"!
-Ret op på den lovede leveringstid eller angiv en længere leveringstid som er passer!
-Kontroller alle poser som går ud af huset, også selvom der er travlt, for I har altid travlt!
-Lad være med at komme gnallinger af rejer i jeres portioner med Kæmperejer. Det føles lidt provokerende, når det nu er håndlavet fra bunden, så ved man at kokken har taget en aktiv beslutning om at lægge en meget mindre reje i portionen.

Mvh
Kristian Andersen
Næsten nabo til Thaiaway Øst

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk