[REPLY]
Har handlet i T. Hansen siden 2005 og gør det stadigt, lige fra autoreservedle, over alufælge/dæk til cykleudstyr. Har kun modtaget god vejledning og en god service. Har ikke haft problemer med kvaliteten af de produkter jeg har købt og det er da blevet til en del over tid, da jeg selv roder med biler.
Kan kun anbefale butikkerne og web.
jeg syntes at det er rimelig betjening man får,men kunne tænke mig noget mere expertise på scootere m.m
Der kan kun være ros til Thansen og deres medarbejdere i Esbjerg, alt kørte efter "bogen".
købte hjullejer til min gamle renault, fik det forkerte leje med, men de byttede resolut lejet. ligeledes bestilte jeg nogle reservedele via deres onlineshop, allerede dagen efter var de til afhentning i min lokale forretning. Deres priser er rigtig fair, men anbefales kun til GDS´ere
Afgav min ordre sent om aften, dagen efter fik jeg en sms om at den var pakket og jeg ville modtage den dagen efter :-) så sandt, så sandt, anbefaler gerne thansen's online biks :-) til alle.
Thansen har altid billige kvalitets dele på lager samt en go kunde behandling. Jeg har aldrig haft problemer med deres varer og de passer altid tll det man nu skal bruge det til.
Bestilte en reservedel den 29.1.2012 og kunne afhente den 31.1.2012, absolut fin service.
Efter at have kørt 30 km hver vej, er det irriterende når de dele man har fået udleveret i flere tilfælde ikke passede.
Så nu står man så med et mindre reservedelslager som ikke kan bruges til noget.
Man kan så ligeså godt gå til en autoriseret forhandler og måske give noget mere, men delene passer i det mindste.
Hej John, Ked af at høre du har fået de forkerte dele - Hvilke dele er der tale om?
Jeg håber at høre fra dig på opa@thansen.dk eller 6341 6969
MVH
Ole
Salgschef
thansen.dk
Da jeg fik besked, både på mail og sms. om at mine varer var i butikken kl xx, var de der og skulle bare lige samles. Kvik og hurtig betjening. Og I var lige med på en joke og kvik bemærkning. 5 stjerner, mindre kan ikke gøre det!
Hurtig og venlig, noget jeg stærkt kan anbefale....
Bestilte på nettet, og selvom varerne ikke var på lager i "min" butik, så var det utroligt hurtigt at varerne kunne afhentes - det var bare super
Jeg skulle bruge en Jabra håndfri forbindelse til min mobil i bilen. Fandt den i T.Hansens katalog - bestilte den på nettet - fik besked på, at den ikke var i på lager, i min by - så slap jeg for at køre 40 km - fik en sms, da den var kommet på lager. Pengene, fra mit dankort, blev først hævet, da jeg stod med varen i hånden.
Kan klart anbefale T. Hansen til andre.
Der var faktisk en anden episode. Havde en bilmåtte, der var gået istykker. Gik ind i T. Hansen - her sagde de - denne måtte er dækket under garantien - du skal henvende dig til din bil forhandler. Sælgeren kunne have valgt at sælge mig måtter - men han valgte at rådgive - super!
Har bestilt varer flere gange over nettet ingen problemer
kommer til aftalt tid og får de varer der er bestilt
Jeg har handlet ved Thansen i Herning i mange år og har ved større køb fået en masse god rabat. Der er de super flinke og til at snakke med.
Jeg har senest købt noget transportsudstyr hos dem, som jeg havde set billigere et andet sted. Dette konfronterede jeg dem med, og efter lidt dokumentation matchede de prisen. Priserne kunne være lidt lavere, men ikke nok til at give mindre end 5 stjerner.
Ved bestilling til butikken er varen der dagen efter, og man betaler ikke før man afhenter i butikken - Dejligt.
Alt i alt er jeg godt tilfreds og handler der selvfølgelig igen.
God service og hurtig levering. Det eneste minus er, at fragten er lige høj nok. Især når man bare skal købe en lille ting.
Klart og tydeligt produktprogram, fair priser, lyn hurtig information og levering.
købte en udstødninmg til en volvo 460 den er så for kort har jeg fundet ud af efter et par dage havde den smeltet min bagkofanger tog ud til butikken og viste og fortalte det eneste han kunne gør var at sende den ind ikke andet men der var jo en grund til jeg købte en ny udstødning nok fordi jeg skal bruge min bil hver dag så kunne da ikke bare pille udstødningen af så det er sku dårlig for de kunne da i det mindste give et eller andet nu når det har ødelagt min kofanger
Hej Tommy, Det lyder MEGET mærkeligt. Jeg kan se at det er en KOMPLET udstødning du har købt. Vil du ikke lige have ulejlighed med at kontakte mig på opa@thansen.dk eller 6341 6969 venligst oplys ordre nr 101298051
Så vil jeg meget gerne se nærmere på sagen.
MVH
Ole
Salgschef
thansen.dk
Varer som beskrevet og hurtig levering.
Jeg har lige købt en hjelm fra restmarked, perfekt, billig og hurtig leveret, god service.
Bestilte online til afhentning - og fik mail om at varerne var klar - det var de også og til den aftalte pris...
Enkelte sliddele er ikke ikke superkvalitet men prisen er os derefter .. Det skal man lige huske. Har aldrig haft problemer ved reklamation eller rettur .. Har handlet der i mange år og vil fortsat gøre det. De kan holde en ældre bil kørende til en god pris for os der vil ha det billigt :)
Varen jeg købte manglede oplysninger om modtager forhold.
syntes ikke det altid fungerer for thansen ens ordre bliver væk og slettet, og man skal betale for og få en vare hjem og hvis man skal bruge en vare ra butikken der ikke er der går der længer tid end hvis man betaler varen med det samme. syntes jeg er lidt for dårligt.
Det er nemt og bekvemt at se hvilke butikker der har varerne, og handlen gik fint...
MEN... det bestilte var ikke lagt til side før afhentning, og jeg har tidligere oplevet at "min" bestilte vare var solgt til en anden, få jeg ville afhente den .
Produktet ser godt ud og svarer til mine forventninger - der mangler dog desværre fyldest gørende dansk instruktion som reglerne foreskriver - og den som følger kan være bedre
Nemt at finde og bestille online. Varen kom som bestilt, til tiden og var den rigtige!
Har handlet ved jer flere gange :) altid uden problemer. Hurtig levering.
Som Puch veteranknallertsamler mangler jeg en langt højere kvalitet i reservedelsprodukterene. Specielt alle cromdele, intet af disse produkter kan tåle vand eller fugt i selv svag grad uden at ruste voldsomt efter ganske kort påvirkning. Disse produkter er værdiløse, og burde ikke sælges. Andre typer af reservedele til samme, er tit helt ude af mål og tilpasningsmulighed, specielt er der problemer med dele til motorene, såsom cylindrer, stempler ol., hvor pasningmål er uhyre vigtig. Oftes må disse dele ombyttes flere gange før at acceptable mål passer. Tit må man lide mekaniske følgeskader da ringeThansen-dele er ude af mål og kvalitet (holdbarhed). For mig er prisen på reservedele uden betydning, jeg sættet kvaliteten og præcisionen højst!
Heine Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
hej jeg synes simpelthen bare din net butik fungerer super og du fik hurtigt sendt min ordre afsted som jeg stod og manglede
mvh Ivan
Har købt en forrør til en carina E 1996 1,6 benzin, men den var forkert.
Jeg kunne se på selve varer at den samme reservedelsnummer sat på begge del, men kun den ene passede.
Så var det en ekstra 2 timers kørsel for mig, og det er ikke det første gang det skete.
Jeg oplever at dem der betjener kunder stille ikke de rigtige spørgsmål, og tager ikke altid hensyn til deres manueller der er til rådighed. Da jeg returneret den forkerte forrør, kunne dem der hjalp mig tydeligt se at varen var forkert.
Det er væsentlig irriterende når man planlægge en gør-det-selv opgave på en weekend, og har kun få timer til opgaven.
Jeg føler nu at jeg aldrig kan stole på at det der bliver udleveret kommer til at passe, derfor skal jeg altid have de gamle reservedeler med, så jeg kan samligner dem med de nye.
øv.
Folk der ekspiderer er altid MEGA venlig, og er en fornøyelse at tale med dem, men det hjælper ikke så meget hvis forkerte varer bliver udleveret.
Det var en fin handel, bestilte over nettet, vare var i butik næste dag. fik mail og sms om det.
Jeg havde fået forkerte bremseskiver (jeg havde selv bestilt dem, men de holdt ikke målene). Jeg sendte en mail torsdag aften. Fredag morgen blev jeg ringet om for at få et par detaljer på plads. Lørdag var de i Hillerød (som ellers ikke var lagerførende). Det synes jeg er rigtig god service.
Varen kunne afhentes før tiden, det fik jeg oplysrt per mail. Fin service.