We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Thebossshop anmeldelser

Thebossshop Logo
Kunderne om Thebossshop : »Klart en 5-stjerne - som INGEN kan fjerne !!« »hurtigt og nemt!!!« »Fordi alt var som det skulle være!« 32
Perfekt
9.5 af 10

32 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (32)

hurtigt og nemt!!!

det er en nem website og hurtig forsendelse !!!

Udvalgt anmeldelse om Thebossshop

Thebossshop

Klart en 5-stjerne - som INGEN kan fjerne !!

5 fede stjerner fortjener The Boss Shop fordi de altid har de fedeste varer indenfor alt skaterudstyr og tøj.

Jeg har købt T-shirts, sweatshirts, det fedeste board og curb wax. Der er enorm god service i shoppen i Aalborg og hjemmesiden styrer for vildt! Den er rigtig nem og overskuelig. Rigtig gode artikler til nogle virkelig gode videoer.

Og der er altid hurtig levering af kvalitetsvarer!!

Karakter: Klart en 5-stjerne - som ingen kan fjerne!

Thebossshop

Fordi alt var som det skulle være!

Nemt at bestille på siden samt hurtig modtagelse af varer, der var sikkert indpakkede. Så ja, 5 stjerner til The Boss Shop!

Super Service

Super service og hjemmesiden er til at finde ud af god information om varerne :-)

Thebossshop

Perfekt og rigtig god Side!

Man får sine ting dagen efter man har bestilt! perfekt og overskuelig hjemmeside!

Top karakter *****

Super fedt side -Hurtig levering 1-3 dage -handler gerne her igen ;-)

helt i top webshop

Alt fungerede som det skulle, god webshop, med masser af gode tilbud, god information på siden og hurtigt levering.

Keep up the good work

Yeah!

Super fed side, med masser af fedt skate-gear og tøj. Hurtig levering, fik min pakke efter en hverdag. Helt sikkert en hjemmeside jeg vil anbefale til mine venner! :-)

FANTASTISK!

Min levering kom dagen efter!

True skateshop = Thebossshop

The Boss shop er en af de mest true skateshops i Danmark. De har et kæmpe udvalg med ene gode varer. O mange sindsyge gode tilbud. Men det jeg syntes gør den ekstra god er, at The Boss shop giver nogle rigtig gode svar på dine spørgsmål, og de vil rigtig gerne hjælpe. Det er den bedste online skateshop.

Fremragende handel!

Jeg købte to boards på tilbud hos thebossshop.dk, og fik dem leveret kun to dage efter. Perfekt indpakning, der var virkelig tænkt på alt og jeg fik endda to små stykke chokolade med i kassen. Det er fanme klasse! Kan jeg klart anbefale til alle andre!!

Udemærket! :-)

Rigtig fedt med et stort udvalg af fede mærker, og mange gode tilbud. Nem og håndterbar wepshop, og rigtig gode supportmuligheder :-)

The Boss Shop rocks

i fortjæner 5 stjerner for jeres forsygeste service! og syns det er for svedigt i laver jeres egne produkter! specielt jeres boards er for syge!

5 der burde være 10

jeg købte et board der inde der er mega godt pop og det kom også dagen efter

og man får også slik og stickers med. d:D

5 stjerner. der burde være 1000

Jeg har købt magasiner, på The Boss.
Det er en kanon fed hjemmeside, over cool.
Der er sindsyg fede priser, og det er bare en fed hjemmeside, med alt det man kan få.
Rigtig fedt.
Mange hilsner fra PATRICK :)

• Domi
  • frederikberg, DK
  • 1 Anmeldelse

5 stjerner 100 %

theboss shoppen fortjener helt klart 5 stjerner fordi de altid har så mange dope ting på lager indenfor både tøj og sko til skateboard gear.
¨
det er en virkelig fresh hjemmeside som er let overskuelig og som har nogle fede priser på deres varer. intet mindre end 5 stjerner fortjener the boss :)

Thebossshop

Live by they're word shop!

Som titlen siger, i lever fandeme op til jeres ord ved the boss shop!
Man kan også altid fange en af jer på facebook og stille spørgsmål eller bare smide links som i kommentere og i er altid pisse venlige. Og når man bestiller ved jer, ved man, hvad man får, KVALITET!

that's it, quality.

Superb

Jeg har købt en del fra Thebossshop alt fra board og hjul til shirts.
Kvaliteten af varerne er tip top helt i orden, og det samme ser servicen.
Der er altid fede tilbud, og masser af hjælp at hente fra the boss.

The Boss Shop

altid friske tilbud, lækkert at bo tæt på shoppen så man undlader fragt og får varen med det samme.

hilsen martin jk.

Peter Nielsen

imødekommende webshop med sans for kvalitet og service! intet at klage over... 100% skateboarding!

Helt klart i toppen!

Det bedste ved the boss er at thomas altid er til og forhandle med og kan altid svare på det man har og spørge ham, the boss er det bedste:).

The boss kvalitet

Alt hvad de forhandler er af kvalitet. Desuden har jeg aldrig oplevet problemer angående et køb.

Rune Villadsen fandt anmeldelsen nyttig

True Skateshop

The Boss shop er en af de mest true skateshops i Danmark. De har et kæmpe udvalg med ene gode varer. Men det jeg syntes gør den ekstra god er, at The Boss shop giver nogle rigtig gode svar på dine spørgsmål, og de vil rigtig gerne hjælpe.

• Mads
  • espergærde, DK
  • 1 Anmeldelse

Fremragende shop

Jeg gør stort set alle mine skate orienterede køb på The Boss Shop. Der er altid masser af tilbud og de har de rigtige varer. Det er nemt og hurtigt at betale. Desuden holder deres hjemmeside mig altid opdateret med det sidste nye indenfor skateverdenen. Fremragende hjemmeside!!!

Thebossshop

Fantastisk hjemmeside 5 stjerner fra mig!

Thebossshop.dk er en rigtig god side med meget billigt tøj og skateboards.
Har købt 3 t-shirts og de kom dagen efter jeg bestilte dem!
Så får man også en bog, slik og masser af stickers!! Man får så meget for pengene!!!

Fremragende service

Thomas Nielsen sender beskeder til en hvis man ikke henter sin pakke inden for et par dage, dét er sgu service! Og så får man slik med, pissegod idé!

The Boss

God shop og gode tilbud.. 5 stjerner herfra ...

The Boss Shop

Har købt skateboard hos jer, og jeg har intet dårligt at sige. Var lidt i tvivl om, hvilket board jeg skulle vælge, men efter et par mails frem og tilbage, var jeg sikker. Boardet kom nogle dage efter, og jeg var tilfreds med mit køb.
Jeg kan kun anbefale siden til andre og har allerrede gjort det.

Hilsen Rasmus Krogh

The boss The best

the boss shop er seriøst den fedste shop i hele DK de laver selv MEGA fede boards og tøj altid nogle gode tilbud de har helt sikker også den bedste kundeservice i hele danmark! og jeg kan kun anbefale at købe der fra! :D

Hilsen Søren Markussen

Den bedste shop ever :D

den bedste shop i verden det er theboss shop den styre jeg har næsten altid købt fra theboss shop. Der er altid super gode tilbud, du får slik og stickers og blade med og der super service!!!!! :D :D :D og hilsen Nikolaj Vangsgaard
P.s køb fra theboss shop det er det bedste :D:D

Thebossshop

Hey nice shop fede tilbud og masser af nice vare

Hilsen Andreas Rasmussen

The Boss

The boss er for nice fordi de har massere af fedt skate gear i deres shop, de giver massere og stickers og massere af god oplysning om deres webshop og selveste af jeres side 5/0!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk