29. november 2009
Danmarks bedste mulighed, for at købe tilbehør til bygselv knive.
Jeg har på thegoodstuffshop.dk købt både knivblade og tilbehør, det er fx. skæftematrialer, mellemlæg, nitter, skruer, værktøj, fabriksfremstillede knivblade, men også klinger fra private smede. Jeg har altid modtaget mine bestillinger hurtigt, og har altid været tilfreds.
Alle varer er sat op på netsiden med billleder og flere mål, hvilket er fantastisk. Denne service er der ikke mange andre lignende netsider der kan bryste sig med. Specielt dimensionsmål og billeder forhindrer "fejlkøb", hvilket er rart, hvis man ikke bor i nærheden af den fysiske butik.
Udvalget af varer er aldeles fremragende, dette føler jeg fremmer kreativiteten, og inspirationen til at forbedre sig selv indenfor knivkunsten.
Udover knivtilbehør kan Thegoodstuffshop.dk også byde på andre varer, denne del af netsiden kan jeg dog ikke give min mening om, da jeg ikke rigtigt har brugt den.
Det virker til at være nogle pationerede mennesker der står bag denne netside, hvilket afspejler sig i netsiden, en sådan side kræver et vist engagement.
Fra en glad og tilfreds kunde, der håber at thegoodstuffshop består.
Det eneste ønske der er herfra, er et specifikt ønske om flere fuldtange knivblade. Gerne blade med en bred ryg, og ligeledes med mindre traditionelle nordiske profiludformninger.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.