[REPLY]
En overraskende hurtig levering og meget reel behandling. God information ved telefonisk kontakt.
Jeg handler en del på nettet, så for mig er der nogle få afgørende kvalitetskrav. Der skal være et bredt sortiment, så jeg ikke skal handle 30 forskellige steder (gange samme antal fragtomkostninger). Forhandleren skal kende deres produkter, og om nødvendigt kunne rådgive ud fra erfaring, fremfor bare læse højt fra produkt beskrivelsen. Produkternes beskrivelse på hjemmesiden skal ikke være varm luft, men give en saglig vurdering af kvaliteten, så forventinger tilnærmelsesvis er afstemt med virkeligheden. Hvis hjemmesiden siger noget er på lager, så skal det passe... jeg vil ikke vente på noget i restordre, som jeg nettop valgte fordi det var anført som lagervare. Og naturligvis skal de få fingeren ud og ekspedere ordren kort efter den er sendt... én hverdag er luksus, to hverdage er acceptabelt, men tre hverdage presser allerede tålmodigheden.
Jeg har efterhånden handlet en del gange her, og på alle punkter tager jeg hatten af for Thegoodstuffshop... De har styr på at drive deres forretning og uanset hvor stort et beløb jeg shopper for, får de mig som kunde til at føle at nettop min bestilling er den vigtigste for dem. Det er sådan en kapitalist som jeg ganske tilfreds med :)
Hurtig behandling af bestilling samt at der er åbenhed ved evt. tvivl.
Priserne er også rigtig gode - stort smil herfra :-)
Fremragende, overskuelig og nem internetside. I top hvad angår ordrebekræftelse, levering og overholdelse af den hurtige levering.
Og så ikke mindst høj kvalitet på varerne.
Man bliver bare glad for at handle her og giver gerne kolleger, venner m. fl. oplysninger om, at her er stedet de skal handle.
Sluttelig er en lille hilsen på følgesedlen udtryk for det hele. De kan godt lide kunderne.
Mange hilsener
Poul Egon R.
handler helt sikker hved jer igen det var hurtig levering af varene og det var flotte:)
Totalt hurtigt bestile tirsdag fik onsdag meget meget godt og KANON I bruger GLS så man slipper for post danmark =0)
Godt nytår
Har købt knive hos The Good Stuff på nettet adskillige gange. Hjemmesiden er super overskuelig og informativ og man får altid super service og lynhurtig forsendelse. Mine varmeste anbefalinger!
Som egen nethandler, så ved man hvad det vil sige at have panik køberne :0)
Man kunne umiddelbart ikke se om varen var lager - men ved opkald fik man at vide at alt var bare lager - vis det i shoppen så :0)
Teksten i shoppen føler jeg var lidt stor - skulle scrolle meget - men ellers OK fin shop
Konen troede ikke på PostDanmark og da jeg alligevel skulle ud og hente varer til egen panik kunder, så bestilte vi med afhenting.
Alt gik nemt og hurtigt - og priserne var også gode
virkelig hurtig og fejlfri betjening, imponerende når det er her lige op til jul
Fantastisk hurtig ordrebekræftelse og afsendelse af varer, anbefales varmt.
Min vare kom to dage efter bestilling. super hurtig levering.
Dette er første gang jeg køber hos Naturgalleriet.
Men ros til dem for førsteklasses varetil fornuftig pris og hurtig levering.
Nem hjemmeside, god information efter købet og super hurtig levering.
Henrik Pedersen, Hadsund
Havde skrevet under bemærkninger at jeg skulle bruge pakken lørdag som gave og bestilt som GLS levering. Men den kunne ikke nå frem til tiden med GLS - Så jeg blev ringet op af Per som foreslog at sende med posten istedet- så pakken kunne nå frem i tide.
Det kalder jeg personlig og god service:))
Jeg har købt nogle bordknive m.v. på hjemmesiden - og er yderst tilfreds med servicen
Oversiktlig web side. Enkelt å bestille. fornuftige priser og rask levering.
Nem og gnidningløs handel - sådan skal det være!!!
Fandt efter higen og søgen de rullemaskiner jeg havde ledt efter hos Naturgalleriet, bestilte og regnede med at der nok ville gå en rum tid (som med så meget andet fra nettet), især da de skulle sendes over sundet til Sverige. Stor var min forbløffelse og glæde derfor da jeg allerede dagen efter kunne tage mine nye maskiner i brug - endda med et venligt ord fra Naturgalleriet om på gensyn:-)
Naturgalleriet The "Good stuff shop"
Kartoffelskræller
Fin service, varerne kom dagen efter bestillingen.
God hjemmeside, nemt at bestille og betale varer
I am impressed with the service, it is a thousand times better than the service you would get in Norwegian stores. I will definitely shop here more if there is anything I need.
Jeg har lige købt en flot børnedolk men den var desvære flækket i skæftet. Jeg ringede til dem og de sendte en ny mens vi snakkede og jeg skulle bare sende den anden tilbage når jeg fik en retur kurvert. Det kostede mig intet og de var flinke og reagede hurtigt, så er det sku' rart at handle på internettet. Kun ros herfra, og så kom pakken dagen efter jeg bestilte. Kanon service.
Mvh. Lasse
Efter god afklarende tlf.-snak bestilte jeg økse som jeg modtog med GLS to dage senere. Forarbejdningsfejl på skaft blev omgående godtgjort med nyt skaft tilsendt vederlagsfrit. Absolut anbefalelssværdigt.
Det har bare været super, også selvom jeg befinder mig i Frankrig, og skulle ha varen leveret hertil, så det må være 5 stjerner
var lidt sent ude, men der var levering fra dag til dag - så jeg nåede det.hyggelig med en personlig hilsen
En handel lige efter bogen, kunne simpelthen ikke være gjort bedre.
Hurtig handel, samt god orientering undervejs.
Som altid; god pris, hurtig og præcis levering og gode varer.
klare ærterne med og sende varene til tiden så jeg modtog dagen efter min bestilling alle mine vare , der manglede ikke det mindst overhovedet og da jeg nu har handlet en del ved dem så smed de en pose med lidt free stuff i kunne virkelig ikke drømme om en bedre service og det skal også siges at alle deres priser er gode de behøver jo slet ikke og lave tilbud som de gør varene er billige som de efter min mening. det er jo langt fra sidste gang der kommer en super anmeldes fra mig af på 5 stars. per kunne også lige give mig nogle gode praj om kursuser i nærheden af mig så når i handler der så være ikke bange for og spørge han er altid frisk på og hjælpe
Min søn ønskede sig gammeldags barbergrej i fødselsdagsgave. Jeg fandt thegoodstuffshop på nettet og besluttede at give et gavekort. Så kunne min søn selv finde netop det, han havde brug for. TIRSDAG aften bestilte jeg gavekortet online. ONSDAG havde banken overført beløbet og samme dag modtog jeg mail om, at gavekortet var sendt af sted. TORSDAG modtog jeg en bekræftelse pr. alm. brev og samme dag modtog min søn gavekortet. Hurtigere og mere korrekt kan det vist ikke gøres. Let overskuelig site - nem at finde rundt i og uden unødvendig grafik og andre effekter.
Skulle bruge nogle gode knive som en gave. Hurtigt nemt og prisbilligt i forhold til andre sites. Levering klaret på en arbejdsdag.
Jeg har handlet hos Naturgalleriet flere gange pga. deres store udvalg af knivbygningsmaterialer. Hjemmesiden er velfungerende og varer afsendes straks. Kvaliteten er upåklagelig
Mag LED Lite XL 50 samt tilbehør.
Min bestilling var pakket og afsendt efter en halv time. Rigtig hyggeligt med en lille personlig hilsen og lidt gratis ekstra til at komme godt igang med sit nye køb.
Tak Per
mvh Glenn
det hele spiller bare, god hjemmeside, bredt udvalg og hurtig levering:)
Naturgalleriet i Holte
Jeg arbejder i en branche, hvor man giver tips - hvis man får større service end forventet..
Jeg må nøjes med at sige, 1000 tak for god service :)
Havde der været flere stjerner, havde I også fået dem.
Michael
Det er en dejlig oplevelse at handle hos jer,fin service ja alt er helt i top.
Samt helt fantastisk i disse PC tider at få en personlig hilsen håndskrevet med på vejen.
Vender helt sikkert tilbage og handler en anden gang.
Venlig hilsen Astrid Juhl Jensen
the good stuff shop .dk
mange gode ting..
super personlig service ..og hurtig levering...
vil helt klart handle der igen ..!!