Execution time: 391ms

Forbrugerklager

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om Naturgalleriet ApS

2. september 2010

SUPER FORRETNING, SUPER HURTIG LEVERING,-INGEN PROBLEMER. KAN KUN ANBEFALES...!!!!!

Jeg har købt en lommekniv, tre etui'er og lædersnor, hos "NATURGALLERIET/THE GOOD STUFF"
Alt er i super kvalitet og er nøjagtig som beskrevet på deres hjemmeside. Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne forretning til alle. Og det er faktisk yderst underholdende at suse rundt på siden, for der er så mange sjove artikler.

24. august 2010

Superkvik betjening

Hejmmesiden er nem at finde tingene på, og jeg modtog min vare dagen efter bestilling (forsvarligt indpakket).

24. august 2010

Flot, flot...

Varer bestilt lørdag formiddag, ordrebekræftelse kom omgående, og besked om at varen var afsendt en lille time senere. Varen leveret med Post Danmark mandag eftermiddag!!
Flot, flot..

18. august 2010

Hurtig afsendt fra butikken

Det er første gang jeg handler hos jer, det bliver nok ikke sidste gang, det er nemt og hurtig at varen bliver sendt fra jer, det er bare godt, vil anbefale andre at handler hos jer.
M.v.h Allan Jensen
Viborg

11. august 2010

En oprigtig og ærlig butik med gode kvalitetsvare samt hurtig levering."SUPER"

Jeg har købt et cigarret itui en ligter og zippo sten hos Naturgalleriet til en rigtig god pris samt en fantastisk kvalitet, Jeg kan på det varmeste anbefale denne butik til andre der ønsker at købe kvalitetsvare til en god pris.
Ps. Du får ligeledes en fantastisk god og profesionel behandling ved personlig kontakt. Jeg ønsker Per al mulig held og lykke med hans butik med denne indstilling kan det kun gå godt.!
Venligst. Jens Peter Futtrup Spøttrup DK

5. august 2010

no shit e-handel

anden gang jeg handler her, købte en jæger økse, en svampekniv og en filetkniv. dagen efter kom varerne med posten. super respons. kan kun anbefales.

4. august 2010

Forbilledlig håndtering af en reklamation

Modtog en slibesten med transportskade, ringede op, fik lovning på en ny med det samme og en undskyldning til.

Hvis nethandel altid var sådan, fandtes der ingen butikker

28. juli 2010

Virkelig godt produkt

Jeg bestilte forleden dag to opvaskebørster ved Naturgalleriet. Jeg bryder mig ikke om de kunststofprodukter, der normalt er i handelen. I dag modtog jeg så mine børster, og de lever fuldt op til mine forventninger. De er rigeligt pengene værd, og jeg glæder mig til at bruge dem i min daglige husholdning. Anbefalelsesværdige produkter!

Ole Møller Knudsen

24. juli 2010

SUPER HURTIG SERVICE

Bestilte div. knivklinger m.m. ved Naturgalleriet ApS i 2840 Holte over nettet..
Dagen efter (lørdag) havde jeg mine varer, så nu ved jeg hvor jeg skal købe næste gang...super flot og hurtig service..
Peter Petersen, Aabenraa

24. juli 2010

Dejlig betjening

God hjemmeside og varen kommer til tiden

21. juli 2010

Hurtig service

Super service og levering gik rigtig hurtigt. Kan kun anbefale siden til andre der skulle være interesserede i at købe noget derfra. Og så har de også mange spændende ting at kigge på :)

20. juli 2010

Upåklageligt

Servicen pr. telefon og mail er upåklagelig og der leveres hurtigt.

17. juli 2010

Super hurtigt

Købte to proptrækkere og fik dem leveret med det samme.

Lidt for hurtigt egentlig - jeg har ikke købt vinen endnu!

8. juli 2010

God information under hele forløbet

Alle de gange jeg har handlet med Naturgalleriet over Nettet, har det været en fornøjelse. Bestilling og betaling fungerer som det skal, og der bliver givet god information om levering. Kan kun anbefale andre at handle hos Naturgalleriet.

30. juni 2010

Super service.

Har handlet et par gange hos Naturgalleriet og de leverer varen!
Hurtig forsendelse og ingen problemer.
God hjemmeside.
Vil helt sikkert handle der igen.

30. juni 2010

Superhurtig ekspedition

2 Sabatier køkkenknive

25. juni 2010

SUPER!

Har handlet flere gange hos Naturgalleriet med lige stor fornøjelse hver gang.
Altid professionel og venlig ekspedition - hurtig forsendelse Og varerne er altid tip-top. Tusind tak for denne handel også og god sommer

16. juni 2010

Legende let !!

Havde brug for en regnmåler ud over det sædvanlig. Fandt en som passede. Vi bestilte, betalte med visa, få minutter sener kom der en bekræftelse på at betalingen var sket. 2 dage efter kom regnmåleren.
HVAD MERE KAN MAN FORLANGE !!!

3. juni 2010

Knivskarp service!

Jeg har endnu engang bestilt varer/materialer hos Naturgalleriet og det er altid en fornøjelse at lave en handel med gutterne i Holte.
Man kan regne med at de ekspederer en hurtigt, og er også behjælpelige med at skaffe andre klinger end det de har på lager.
Jeg har gjort Naturgalleriet til mit fortrukne indkøbssted.
- Spørg, og de vil finde -

23. maj 2010

Super hurtig service

Har lige købt en svampekniv hos Thegoodstuffshop - hurtig levering og den rigtige vare første gang.

21. maj 2010

supergod service

varen kom 3 dager efter jeg havde bestilt, Og fik ordrestatus følgende så langt som ordren var betjent

19. maj 2010

Sikker & hurtig levering.

Thegoodstoffshop leverede lynhurtigt mine varer (støv koste) i en super kvalitet-færdig med plastik der går i stykker hele tiden- agter at skifte alle børster ud med deres håndlaved træprudukter der er skønne at skue og dejlige at anvende,og langt mere holdbare-super tilfreds.Jørn Th Simonsen.

• MBL
14. maj 2010

Så bliver det ikke nemmere...

Varer kom til tiden, og informationsniveauet var som det skal være.
Meget, meget fine billeder på stort set alle varer.

13. maj 2010

Overskuelig side med mange gode varer!

thegoodstuffshop.dk er en side med mange spændende varer i mange forskellige kategorier. Den er overskuelig og dermed nem at gå til. En rigtig god side.

4. maj 2010

super service

jeg har købt en masse småting, her for mange til at nævne.
Men jeg fik en super betjening, og en lyn hurtig leverance.
Og så er det altid megrt spændene, at se den lille pakke med free stuff der altid er med.
Mvh. Søren. k.

25. april 2010

Stort udvalg og nem tilgang.

Det er første gang, jeg har handlet hos naturgalleriet, og der bliver garanteret flere besøg i fremtiden.

Det kan ikke gøres ret meget bedre

24. april 2010

God kvalitet og stort udvalg

Har ved flere lejligheder handlet hos: The good stuuf shop har altid fået en god betjening, og der har hver gang været hurtig respons.
Skønt med det store udvalg. Kan varmt anbefales!

23. april 2010

Perfekt

Perfekt behandling, omgående levering - kan anbefales.

22. april 2010

Alt fungerede som man kan forvente

God overblik på hjemmesiden, hurtig og korrekt levering (selv via postdanmark), fornuftige priser.

15. april 2010

Har handlet med naturgalleriet et par gang, og det bliver heller ikke sidste gang. Super god service.

15. april 2010

Har handlet i Naturgalleriet mange gange

Altid en god oplevelse

14. april 2010

Hvis alle nethandelsfirmaer bare var som…

Så har jeg endnu engang brugt naturgalleriet (thegoodstuffshop) til en internethandel. Jeg bestilte varen mandag aften, meget sent. I dag onsdag ligger pakken til mig da jeg kommer hjem fra arbejde. Skønt. Det er barbergrej, og kvaliteten er i top. Hjemmesiden er let at finde rundt på, og bestillinger ordnes også let og smertefrit, tegnebogen undtaget:-) Det er for svært at stoppe når man kommer i gang.
Hvis andre netfirmaer var lige så dygtige ville mange ting blive lettere.

3. april 2010

thegoodstuffshop.dk

hvad kan jeg sige bare at det var en super handel

1. april 2010

defekt vare byttet

Jeg modtog en slibesten med posten, som desværre havde fået et stød undervejs og var gået i stykker. Jeg tog kontakt til sælger og de tilbød at sende en ny sten i lidt mere omfattende indpakning, eller at slå 100 kr. prisen.
Jeg fik en ny sten med posten, uskadet, to dage efter.

En sidenotis: jeg blev ringet op, eftersom jeg havde købt en vandslibesten, men også olie til nogle andre sten jeg er i besiddelse af. De ville blot lige sikre sig at hvis jeg valgte at bruge olie, skulle jeg fortsætte med det, i stedet for vand. Fint at de lige gav lyd på det, om end det var fuldt bevist fra min side.

30. marts 2010

Super god service

Har handlet gennom dem i flere år, primært material til knivbygging. Her har de virkelig tingene i orden, supert udvalg, personale som kan sine ting og sidst og ikke mindst: En service som overgår noget alt jeg har oplevet før.
Denne forretningen vil helt sikkert ikke skuffen nogen! Køb trygt fra dem, uanset hvad det skulle være.

30. marts 2010

Perfekt service

Købte en østerskniv der blev afsendt mandagen før påske selvom der faktisk var lukket. Havde pr. mail bedt om at få den fremsendt inden påske.
Flot service.

29. marts 2010

Uovertruffen kundeservice

Købte nogle køkkenknive sent fredag aften, som blev ekspederet allerede om lørdagen. Varerne kom med posten mandag og der var som ekstra kundeservie vedlagt en knivsliber. Det er en fremragende og uovertruffen kundeservice.
Tusind tak for handlen.

26. marts 2010

super service!

havde ikke den kniv jeg umidelbart søgte, så de gav god rabat på en anden bedre kniv;-) flinke folk!

21. marts 2010

Alt i orden - så enkelt og klart kan det siges !!

Hurtig, sikker og effektiv levering. Ingen problemer overhovedet. En fornøjelse at handle her.

• ole
  • 7 point
18. marts 2010

meget hurtig og perfekt handel , kan varmt anbefale at handle her

købte en bugåbner , hos Naturgalleriet, meget professionel behandling af ordren,kan varmt anbefale at handle med denne virksomhed

ole fandt anmeldelsen nyttig

18. marts 2010

Anmeldelse af thegoodstuff

Jeg fik en god vare, og god information og hurtig levering hele vejen igennem, super service fra the goodstuffshop.

16. marts 2010

Ærlighed

Jeg tror det er 6.gang jeg handler. Alle varer er perfekte, ligesom betjening og levering er fuldendt.

• ALT
6. marts 2010

hurtig og effektiv

Levering og produkt var 100% som man bør kunne forvente.

• JBN
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
4. marts 2010

Sabatier-køkkenknive

Købte seks Sabatier-køkkenknive, og syntes at butikken virkede interessant. Bestilte på nettet, og hentede selv tingene dagen efter i forretningen i Holte. Super betjening, og fin vejledning i forretningen. Kunne godt blive fristet til at handle der en anden gang.

3. marts 2010

god service og hurtig levering

Bestilte indstål og 2 dage efter var varen i postkassen.
Navnet passer: thegoodstuffshop.dk

26. februar 2010

God service!

Hurtigt og supersej service

24. februar 2010

Fantastisk service.

Bestilte barbersæbe + creme mandag aften - sent - modtog pakken onsdag middag. Flot.

19. februar 2010

fremragende service og hurtig levering

meget tilfreds

17. februar 2010

Fint levering.

De bestilte varer kom med posten 2 dage efter bestilling, og levede op til forventningen fra hjemmesiden.

12. februar 2010

Super service og lynhurtig levering

Jeg har ofte handlet, både knivmaterialer privat og div. varer i forbindelse med mit job. I alle tilfælde er varene leveret lynhurtigt og servicen har været i top. I de tilfælde hvor en vare har været i restordre, er jeg altid blvet kontaktet personaligt, med henblik på en aftale om levering. Superbutik!!!

10. februar 2010

Intet at klage over

Jeg er generelt godt tilfreds med handlen. Har ikke noget at sætte en finger på.

• FE
24. januar 2010

Klasse A

God service over telefonen, da jeg skulle bruge nogle informationer om gammeldags barberknive, De var gode til at forklarer og beskrive, men beskrivelsen var ikke nodvendigt da der var gode billeder og tekst af produkteterne ved Thegoodstuffshop.dk. Det er en let dejlig side til at finde det man skal bruge.

20. januar 2010

Hugpiber fra Naturgalleiet,Holte

Bestilte 4 hugpiber i søndags, har fået dem leveret i dag onsdag den 20.01.2010, ,faktura var viklet rundt om piberne med en peresonlig hilsen, det er utrolig sjældent, men en rar fornemmelse at nogle stadig kan skrive med en kuglepen,Piberne skal bruges til papirklip, og svarede til mine forventninger
Alt i alt en god betjening, hurtigt trods firmaet ligger i flytterod
Venlig hilsen Bente Johansen, Allerød

13. januar 2010

Altid hurtig service og faglig rådgivning

Har handlet der gennem flere år kompasser, ildstål og især klinger samt materialer til knivbygning. Topservice og svarer altid på forespørgsler.

13. januar 2010

Rigtig god service :-)

Jeg har købt 2 foldeknive gennem Naturgalleriet. Jeg har snakket med dem og det var en fonøjelse. De havde humor og var både søde og hjælpsomme. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre. Min søster havde en lignende oplevelse i samme (net)butik, med søde og hjælpsomme medarbejdere! :-)

8. januar 2010

Køkkenknive

Har købt 2 køkkenknive ( det eneste sted man stadig kan få dem), uden problemer. Nemt og hurtigt.

4. januar 2010

Svenske håndøkser

Jeg har igen købt en svensk - håndøkse, denne gang til min søn.
Jeg tror at jeg har handlet en 7 til 8 gange over nettet med, thegoodstuffshop, og hver gang fået præcis den kvalitet og den vare som jeg var stillet i udsigt. Venligst J. Wendt Silkeborg

25. december 2009

bare perfekt...

Bestilte "i sidste øjeblik julegaver" hos thegoodstuffshop.dk fredag aften, fik bekræftelse lørdag morgen om at tingene var afsendt og modtog varene mandag... Det er squ i orden. Her handler jeg helt sikkert igen.

22. december 2009

superhurtig levering

absolut super hurtig respons på bestilte varer kan anbefales til alle

21. december 2009

Huritg levering og god pris

Købte to knive til en rigtig god pris, varerne kom førstkommende hverdag efter min bestilling, selvom det var i juletiden. God indpakning og en meget venlig tone.

20. december 2009

Super butik!

Hurtig levering, bestilte kl 17:00 ca.. fik varen dagen efter kl 11:00 !

20. december 2009

Problemfrit

Hurtig og effektiv levering

18. december 2009

Super hurtig og præcis at handle med

Meget hurtig levering og god kommunikation

UG kryds & stjerne.

Fremragende udvalg, hurtig levering, ordenlige priser, samt en lille håndskrevet hilsen på faktura.
Husk også at lægge vejen forbi butikken, fantastisk sted, stål på alle vægge ;)
MHT til webshoppen; er alle varer godt beskrevet, så risikoen for fejlkøb bliver minimal.

18. december 2009

Super og meget betjening / rådgivning - sender samme dag som bestilling modtaget

Skoleskak spil

9. december 2009

altid de rigtige ting til tiden

jeg har købt så meget så jeg er blevet vip-medlem,10procent i rabat,hva siger i til det

9. december 2009

Savner bedere betalings muligheder ;)

først og fremmest tillykke med den nye hjemmeside, det ser godt ud :D

af minuser kan jeg kun nævne at jeg ikke kunne få lov til at betale med mit Visa-Elektron via world-pay :( så i burde vælge Paypal istedet og så har både Danskebank og Nordea idag mulighed for at lave netbank log ind via jeres hjemmeside så kunderne ikke kan komme i tvivl om pengene havner på den rigtige konto(vi er jo kun mennesker og tastefejl sker jo desværre)

ligeledes bliver der tit sagt på tv at vi kun skal handle i netbutikker der modtager kreditkort da man her kan tilbageføre pengene hvis ikke varren bliver leveret altså man står mere sikkert end hvis man overføre pengene selv via bank/netbank..

Jeg E-handler meget i Dk/EU og Worldwide og er rigtigglad for Paypal så håber meget at i vil overveje at benytte dem..

1 stk. Forskærersæt fra J.A. Henckels med Kniv & Gaffel (010218) á 495,00

jeg har købt dette Forskærersæt til gave men æsken er så beskit og gammel at man skulle trod den vær 40 år gammel .jeg er nød til at finde noget anden at pakke den ind i, jeg vil ikke råde ander til at købe gave der

8. december 2009

super hurtig

Jeg har købt forskellige ting til båltændig og spejder. Hurtig handel og forsendelse!

5. december 2009

5 stjerner til "forretningen vi ikke ka´undvære"

Forretningen for fritids-, natur- og gør det selv folket.
Forretningen med det store brede og dybe udvalg de rimelige priser og den hurtige levering.

2. december 2009

bestilling løb som smurt : )

Et totalt problemløst køb af en lommelærke!
Alt i skønneste orden.

1. december 2009

sådan

god behandling, info hele vejen, varen til tiden :-)

30. november 2009

Hurtig og præcis

2*Kompas for spejderdrenge

29. november 2009

Danmarks bedste mulighed, for at købe tilbehør til bygselv knive.

Jeg har på thegoodstuffshop.dk købt både knivblade og tilbehør, det er fx. skæftematrialer, mellemlæg, nitter, skruer, værktøj, fabriksfremstillede knivblade, men også klinger fra private smede. Jeg har altid modtaget mine bestillinger hurtigt, og har altid været tilfreds.

Alle varer er sat op på netsiden med billleder og flere mål, hvilket er fantastisk. Denne service er der ikke mange andre lignende netsider der kan bryste sig med. Specielt dimensionsmål og billeder forhindrer "fejlkøb", hvilket er rart, hvis man ikke bor i nærheden af den fysiske butik.
Udvalget af varer er aldeles fremragende, dette føler jeg fremmer kreativiteten, og inspirationen til at forbedre sig selv indenfor knivkunsten.
Udover knivtilbehør kan Thegoodstuffshop.dk også byde på andre varer, denne del af netsiden kan jeg dog ikke give min mening om, da jeg ikke rigtigt har brugt den.
Det virker til at være nogle pationerede mennesker der står bag denne netside, hvilket afspejler sig i netsiden, en sådan side kræver et vist engagement.
Fra en glad og tilfreds kunde, der håber at thegoodstuffshop består.

Det eneste ønske der er herfra, er et specifikt ønske om flere fuldtange knivblade. Gerne blade med en bred ryg, og ligeledes med mindre traditionelle nordiske profiludformninger.

24. november 2009

super......

Købte en hårsaks i rigtig god kvalitet og pris, tog 3 dage for den at nå frem, men det skyldes nok nærmere P&T end the good stuff.

18. november 2009

hurtigere betjening end getmore.dk :D

hvordan sender man en sav, man pakker den da i en konvolut så de ikke skal hente den på post huset :D ^^ der var sgu i orden!! ^^

16. november 2009

God og hurtig ekspedition

Jeg bestilte en blok ibenholt til et knivfæste og modtog det allerede to dage efter. Varen var af høj kvalitet og svarede nøje til den detaljerede og præcise beskrivelse på hjemmesiden. Her vil jeg handle igen!

15. november 2009

Nemt og oerskueligt. Lækre varer.

Køkkengrej som ikke umiddelbart er til at finde i alm. butikker.

14. november 2009

Rigtig god handel, godt firma

Skobørster, det er rigtig godt man støtter "Blinde", børsterne ok.

12. november 2009

Hurtig ekspedition og ekstra oplevelse

Jeg købte for lidt over DKK 2000, og jeg har Per "mistænkt" for at lægge en lille ekstra gave oven i mit sortiment af knivklinger og bøger mv.
Varerne kom prompte med en personlig skrevet hilsen på følgesedlen.
Meget professionelt og effektivt ;-) 5 stjerner. Alle varer på lager!

Carsten Kümler

26 24 80 80 (Ring gerne for en anbefaling)

12. november 2009

Super udvalg og fornuftige priser

Har købt lidt udstyr til knivbyggeri. Udvalget er stort og af god kvalitet. Samtidig ligger prisen i den fornuftige ende.

Eneste minus er, at man ikke automatisk modtager et track and trace nummer, med afsendelsesmailen.

12. november 2009

Let mulighed for at finde hvad der skulle bestilles.
Hurtig respons fra virksomheden.
Hurtig afsendelse af varen

11. november 2009

Intet at beklage

Super god kommunikation og lyn hurtig dag-til-dag levering. Endda selvom der blev bestilt relativt sent. Eneste minus må være en relativt uoverskuelig shop.
Alt i alt bestemt et besøg værd.

5. november 2009

god service og hurtig levering

kvalitetvare med gode tilbud.og en god service med hurig levering.

4. november 2009

god og hurtig service

Bestilte en østerskniv tirsdag kl.11.30 og varen kom med posten kl 12.30 onsdag, imponerende

27. oktober 2009

nem og god betjening

jeg har købt et knivblad til bygning af en kniv

• Frank
  • Hjørring, DK
  • 29 point
  • 7 Anmeldelser
21. oktober 2009

Hurtig behandling

Bestilte varen i går. Posten kom med den i dag, en vare som forresten også var godt og forsvarligt pakket ind. Hva' kan jeg sige andet end: Perfekt.

20. oktober 2009

Knivper

Så blev det tid til at købe gave til en ven der fylder 50 i næste uge.
Og selvfølgelig havde Knivper lige det jeg skulle bruge til den rigtige pris.
Udvalg og service SOM SÆDVANLIG perfekt ;-)

18. oktober 2009

Fuldt tilfredsstillende handel.

Indkøb af en lommekniv, sket via internet d. 161009 kl. 0450, leveret til mig d. 171009 kl. 1030 med post. Lynhurtig handel. Kvaliteten af kniven svarer helt og fuldt til det i annoncen beskrevne.
Jeg er særdeles tilfreds med handelen, og kan bestemt anbefale Thegoodstuffshop til andre.
Med venlig hilsen - KEP.

15. oktober 2009

Super god handel

Jeg fik god rådgivning inden jeg bestilte min klinge, og efter 3 dage havde jeg den i hånden. Det er hurtigt, selv for de lokale virksomheder her på Færøerne.

11. oktober 2009

Det går i olie...

Ingen problemer - man kan hele tiden følge ordrens status

7. oktober 2009

god standart

Jeg kunne godt bruge at der var mål på alle bæltetaskerne til foldeknive, da jeg som sikkerhedsvagt lige har fået ny lygte, hvor jeg er nødt til at have et ekstra batteri med mig, og det kunne jeg så ikke finde

Flemming Jahns

7. oktober 2009

SÅDAN..

Jeg ringede den ene dag, fik svar på mine spørgsmål og næste dag fik jeg en pakke med posten. Super service og hurtig transport tid. Kan varmt anbefales.
Venlig hilsen Rasmus - den lykkelige ejer af en Østerskniv...

6. oktober 2009

Spændende shop, med plads til forbedring,...

The Good stuff shop.dk

Har et en spændende og bredt udvalg af ting og sager, som man nu kunne stå og mangle - og her er det virkelig til topkarakter - men selve siden er meget "grov" sat op, med en lidt roddet sideopsætning, med en masse tekstlinks, og numre oven i hinanden - her kunne man godt rydde lidt op, og gøre siden mere overskuelig.

Dertil vil det være rart med en udførlig beskrivelse af hvert eneste handelsartikel, så man ikke bare får en tomside uden info ved at trykke på visse varer.

Sidens betalingssystem fungere perfekt - om end de stod lidt sløjt til med at få varen bekræftet sendt - faktisk 4-5 dage + 2 leveringdage

Jeg har dog en udpræget positiv holdning til the good stuff shop.dk

5. oktober 2009

Det var jo good stuff!

Jeg modtog mit fuglehus kort efter bestilling. Det er et rigtigt godt håndværk med ordentlig plads til mejserne. Jeg kan kun anbefale siden til andre.

5. oktober 2009

Helt i top service.

Fantastisk hurtig betjening, flot vare.

2. oktober 2009

Hurtig betjening, god service og ordentlig kvalitet!

Jeg bestilte en masse ting til knivbyggeri. Tingene blev afsendt hurtigt og alt var i skønneste orden. Lækker service, helt ned til den personlige og håndskrevne besked: "tak for din bestilling" der står på fakturaen. Et ordentligt sted at handle!

30. september 2009

Jeg har købt en ragekniv og tilbehør detil.
En butik jeg uden tvivl vil anbefale.

30. september 2009

Snittekniv

Jeg bestilte en Mora snittekniv og i løbet af 2 dage var den her. Fik undervejs mails omkring afsendelse og betaling og alt gik som smurt og lynhurtigt. De får min fulde tilfredshed og kan anbefales på det bedste.

19. september 2009

Fantastisk service

Træklodser, sølvplade, mellemlæg, elghorn, slibepapir.

Super hurtig betjening, stort udvalg og altid rart at komme i butikken i den virkelige verden, så man ved at hvis der er problemer er det kompetente mennesker der kan løse det.

Se alle anmeldelser

Se alle 182 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (182 anmeldelser)

Naturgalleriet ApS Support

Om supporten

Specialbutik for den bevidste forbruger. Alt i knive - sakse - manicure - børster - barbergrej og lidt friluftsgrej. Alt til "gør det selv" knivmageren. God og ærlig service .. Ikke billigere ... Bare bedre ...

Ring til 45420123
Vi bor www.thegoodstuffshop.dk
Kongevejen 329
2840 Holte
Denmark

Alternativer til Naturgalleriet ApS

Andando

Anne Faurholt : "Har købt tre forskellige ting hos Andando.dk. Hjemmesiden er OK at finde rundt på - savnede dog en stor indkøbskurv øverst på" Læs mere

9 timer siden

Sonos

René : "Varen kom hurtigt. God beskrivelse på hjemmeside. Gode priser." Læs mere

2. august 2010

Effektlageret

Steffen : "Har tidligere handlet med Effektlageret,varen er dukket op stort set dagen efter min bestilling Kan kun anbefale firmaet. Har tidligere købt en" Læs mere

4 timer siden

firmagaver · gaveartikler · knive · sakse · termometer Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og